Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 01, 2014

Η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο των Ελλήνων Καταδρομέων στο Καβούρι Αττικής - Φωτορεπορτάζ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ελληνισμός τίμησε τους Ήρωες των Δυνάμεων Καταδρομών που έπεσαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Παρόντες φυσικά οι συμπολεμιστές τους στις επιχειρήσεις του συμμοριτοπολέμου και της Κύπρου. Ανώτατοι Αξιωματικοί που έδωσαν σκληρές μάχες για την Ελλάδα, όπως ο Στρατηγός Ηλίας Γλεντζές και παρασημοφορημένοι Καταδρομείς, όπως οι Κομάντος του 1974. Προκλητικά απούσα ασφαλώς η πολιτική ηγεσία της χώρας. Αυτό ίσως είναι το σωστό, καθώς οι προδότες είναι αδύνατο να τιμούν την μνήμη Ηρώων.
Στην λιτή τελετή που έλαβε χώρα στο Καβούρι Αττικής παρέστη αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου. Η Χρυσή Αυγή είναι το......

Ο Σαμαράς χάρισε χρέη εκατομμυρίων στον πρώην διευθυντή της Πολιτικής Άνοιξης - Πλήρωνε εσύ κορόιδο!


Ο Σαμαράς χάρισε χρέη εκατομμυρίων στον πρώην διευθυντή της Πολιτικής Άνοιξης - Πλήρωνε εσύ κορόιδο!

Η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο: Με τροπολογία για το Νεώριο Σύρου φορτώνουν χρέη εκατομμυρίων στο ΙΚΑ
Σχετικό δημοσίευμα δίνει όλη τη διάσταση της συνέχισης της πολιτικής των μνημονίων και την διαπλοκή της ΝΔ με εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες.
Φιλί ζωής στον επιχειρηματία Νίκο Ταβουλάρη και πρώην στενό συνεργάτη του σημερινού πρωθυπουργού (ήταν ο διευθυντής της Πολιτικής Άνοιξης) δίνει η κυβέρνηση με την πρώτη μετεκλογική τροπολογία που πέρασε εμβόλιμα σε άσχετο νομοσχέδιο εξαιρώντας τα Ναυπηγεία Σύρου από την υποχρέωση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες και, παράλληλα αναστέλλοντας κάθε καταδιωκτικό μέτρο εναντίον των υπευθύνων για όλες τις ναυπηγικές επιχειρήσεις (Ελευσίνας, Σκαραμαγκά, Σύρου κ.α) για οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία.
Συγκεκριμένα με.....

Φ. Μουρατίδης: "Συνειδητή η ψήφος στη Χρυσή Αυγή...Ο κόσμος τους επικροτεί"

Ένας ακόμη "καλλιτέχνης" δηλώνει σοκαρισμένος από τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Σειρά αυτή τη φορά του ηθοποιού Φάνη Μουρατίδη που σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παρόν" αναφέρεται στις διπλές εκλογές του περασμένου Μαΐου και επικεντρώνει την προσοχή του στη Χρυσή Αυγή που αναδείχθηκε η ουσιαστική νικήτρια.

Ο ηθοποιός διαπιστώνει ότι οι πολίτες πια ψηφίζουν συνειδητά παρ' όλη την χοντροκομμένη και άθλια προπαγάνδα των ΜΜΕ και στηρίζουν την άδικα φυλακισμένη ηγεσία της.
Αναφέρει επακριβώς ο ηθοποιός:

«Τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής; Πλέον αυτοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή ξέρουν πολύ καλά που....

Καταργούνται χριστιανικές αργίες στα σχολεία ελέω των μουσουλμάνων μαθητών!

Κατά πάγια τακτική της, η πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά ανακοίνωσε μετεκλογικά σχέδιο απαοφάσεων το οποίο μεταβάλλει άρδην τον χαρακτήρα της δημόσιας εκπαίδευσης, στα πρότυπα των πολυφυλετικών κοινωνιών της «πολιτισμένης» Δύσης.

Την κατάργηση της σχολικής αργίας της 7ης και της 30ης Ιανουαρίου ως ίσχυε μέχρι σήμερα, δηλαδή τις αργίες του...

Ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

No 592420
Δήλωση με την οποία καταδίκασε την επίθεση με βόμβες μολότοφ, που έγινε τη νύχτα της Παρασκευής στα γραφεία του ΛάΟΣ στα Πατήσια, έκανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κεδίκογλου: «Καταδικάζουμε την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. Η βία πρέπει να εξοστρακιστεί από την κοινωνία μας». Και πολύ καλά έπραξε…

Ωστόσο, ακόμα δεν.....

Ο ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ, Ο ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

546197_120120238156241_416563645_n
Εκτενή αφιερώματα στα 200 χρόνια από την γέννηση του μεγάλου επαναστάτη Μιχαήλ Μπακούνιν (30 Μαΐου 1814), έκαναν αυτές τις μέρες όλα τα αριστερά ΜΜΕ, αναφερόμενα και στη γνωστή διαμάχη του με τον Μαρξ. Την οποία εξήγησαν ως εξής:
«Τα βασικά σημεία της διαμάχης δεν είχαν να κάνουν τόσο με την ανάλυση του καπιταλισμού ως ενός συστήματος ταξικής εκμετάλλευσης, όσο με το κράτος: Ο Μαρξ έβλεπε ένα ενδιάμεσο στάδιο, αμέσως μετά την επανάσταση, αυτό του.....

Κρανιδιώτης: "Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να ισχυροποιείται.... με ότι αυτό συνεπάγεται"

Μια εβδομάδα μετά το πέρας των διπλών καλπών (Αυτοδιοικητικές εκλογές και Ευρωεκλογές) και οι διάφοροι δημοσιολόγοι έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους σχετικά με το "τι έφταιξε" και η ΝΔ καταβαραθρώθηκε ενώ η Χρυσή Αυγή είναι πια η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ένας εκ των "πατριωτών" της ΝΔ, γράφει ένα άρθρο στην εφημερίδα "Δημοκρατία" με τίτλο "Η ρίζα του προβλήματος" αναφερόμενος στο γιατί η ΝΔ έχασε από το ΣΥΡΙΖΑ εντούτοις καταλήγει στο βασικό τρόμο - φόβου του καθεστώτος που δεν είναι άλλος από την ισχυροποίηση της Χρυσής Αυγής.

2 μέρες μετά τις Ευρωεκλογές και πάλι σε κείμενο του με τίτλο "Ταμείο" το βασικό του μέλημα δεν είναι η απώλεια της πρωτιάς από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά πώς έγινε η αφαίμαξη των ψηφοφόρων από τη Χρυσή Αυγή και πώς "παραδοσιακοί δεξιοί ψηφοφόροι" έχουν μετακομίσει στο Εθνικιστικό Κίνημα.

Σας μεταφέρουμε λοιπόν αυτούσιο το άρθρο, που αντανακλά το μεγαλύτερο άγχος "δεξιών'. Την ταύτιση της Χρυσής Αυγής με το Έθνος των Ελλήνων και τις Παραδοσιακές Αξίες του που θα οδηγήσει με βεβαιότητα στην εξουσία.

Είναι άραγε μόνο η κρίση κι η πτωχοποίηση μεγάλου τμήματος του λαού μας, που σπρώχνει ψηφοφόρους στην Χρυσή Αυγή; Αν οι αιτίες είναι μόνον οικονομικές, «αντιμνημονιακές», τότε γιατί αυτοί οι.......

Ντόρα Μπακογιάννη: "Πρέπει να συνεννοηθούμε με τον Τσίπρα για διάφορα θέματα...."

"Ξαναχτύπησε" η Ντόρα Μητσοτάκη - Μπακογιάννη και σε συνέντευξή της στον "Ελεύθερο Τύπο" ήταν αρκετά διαφωτιστική για τη μελλοντικές εξελίξεις στην ελληνική πολιτική σκηνή.

Μπορεί τα στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους ότι δεν τίθεται κανένα θέμα συνεννόησης μεταξύ των ηγεσιών των δύο "μεγάλων" κομμάτων, ωστόσο η Ντόρα Μπακογιάννη έρχεται να τους διαψεύσει κάνοντας λόγο για "αναγκαστική σύμπραξη στα μείζονα θέματα της Χώρας".

Όταν ο δημοσιογράφος της ζητά να γίνει πιο συγκεκριμένη, αναφέρεται στα "εθνικά θέματα", όπως η διαπραγμάτευση με το ΔΝΤ και το θέμα της Προεδρίας.

"Από την άλλη μεριά, θεωρώ απολύτως λογικό ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δικαιούται μια σε βάθος ενημέρωση κυρίως για.....

Εβραϊκή εταιρεία ετοιμάζεται να αγοράσει το νερό της Θεσσαλονίκης...!! Θα το επιτρέψεις Έλληνα;! - Ποιά είναι η Ιουδαϊκή εταιρεία MEKOROT -;

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σήμερα οι εκπρόσωποι της Mekorot, υπέθυνης για το «απαρτχάιντ νερού» στην Παλαιστίνη - 6 (τουλάχιστον) λόγοι για τους οποίους οποιαδήποτε συνεργασία με μια τέτοια εταιρεία είναι απαράδεκτη.

Η Mekorot αποτελεί την κρατική εταιρεία ύδρευσης του Ισραήλ, η οποία ιδρύθηκε το 1937 και διαχειρίζεται το 90% του πόσιμου νερού του Ισραήλ και το 80% των υδάτινων αποθεμάτων της χώρας.

Η πολιτική της εταιρείας στο τομέα του νερού είχε ήδη διαφανεί από το 1950 όταν με ένα τεράστιο και πολυέξοδο έργο προχώρησε στην εκτροπή των νερών του ποταμού Ιορδάνη σε βάρος των εδαφών του λαού των Παλαιστινίων και προς όφελος του Ισραήλ.

Τον Αύγουστο του 1967, με στρατιωτική διαταγή, η διαχείριση του νερό της Δυτικής Όχθης περνά στο Ισραήλ, ενώ τον επόμενο χρόνο όλες οι.......

Κομμουνιστές δικηγόροι προτρέπουν σε βια εναντίον της Χρυσής Αυγής... Οι εισαγγελείς κωφεύουν!


Κομμουνιστές δικηγόροι προτρέπουν σε βιαιοπραγίες εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ακούει κανένας εισαγγελέας;

Λίγες ημέρες πριν από τις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, πληροφορηθήκαμε για κάποια ομάδα κομμουνιστών δικηγόρων, επ’ονόματι JailGoldenDown(«Φυλακίστε την Χρυσή Αυγή»), που μάζεψε «στοιχεία» για το «πογκρόμ» κατά λαθρομεταναστών που δήθεν οργάνωσε η Χρυσή Αυγή, αμέσως μετά τη φρικτή δολοφονία του Μανώλη Καντάρη από λαθρομετανάστες για μια κάμερα, τα οποία και απέστειλε στην «ανεξάρτητη δικαιοσύνη». Οι τρεις κόκκινοι δικηγόροι, Θανάσης Καμπαγιάννης, Κώστας Σκαρμέας και Τάκης Ζώτος, «τρέχουν καθημερινά, για να μη μείνουν ατιμώρητα τα εγκλήματα της ναζιστικής συμμορίας», όπως αναφέρει ΜΜΕ στο οποίο έδωσαν συνέντευξη.
Αφήνοντας στην κρίση σας τυχόν απορίες που μπορεί να σας δημιουργηθούν (όπως π.χ. πως γίνεται να «τρέχουν καθημερινά» για να φυλακίσουν την Χρυσή Αυγή, αφήνοντας στην άκρη τις άλλες υποθέσεις τους, από τις οποίες βγάζουν το ψωμί τους…), σας παρουσιάζουμε την απάντηση που έδωσαν στο εξής καίριο ερώτημα:
«Το μότο σας είναι «Για την πολιτική αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος». Πριν λίγες μέρες έπεσε ξύλο σε Μαρούσι, Άρτα, Γιάννενα, Τύρναβο, Καβάλα, μέχρι κα......

Απίστευτη ομολογία εκτροπής από Αθανασίου: Υπόσχεται «δίκαιη» πολιτική δίκη!


Η απόλυτη επιβεβαίωση των καταγγελιών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή περί σαφούς και ξεκάθαρης πολιτικής δίωξης των Ελλήνων Εθνικιστών από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, ήρθε κι επισήμως δια στόματος του θλιβερού υπουργού Δικαιοσύνης. Όποιος είχε την παραμικρή επ' αυτού αμφιβολία θα πρέπει να αναθεωρήσει, μετά τις δηλώσεις του Χ. Αθανασίου σε ημερίδα του δικηγορικού συλλόγου Πάτρας.
Προσκεκλημένος ο υπουργός Δικαιοσύνης σε ημερίδα του δικηγορικού συλλόγου Πάτρας για το σχέδιο κώδικα πολιτικής δικονομίας δεν άφησε καμία παρερμηνεία σχετικά με.....

Συνεργασία:Ψευτοπατριώτες και ψευτοεθνικιστές


Συνεργασία:Ψευτοπατριώτες  και  ψευτοεθνικιστές

Είναι διαπιστωμένο ότι υφίσταται ένα συγκαλυμμένο ή αφανές  ψευδοπατριωτικό σύνολο,  ένα πολύμορφο και πολυπρόσωπο, (αλλά συνάμα ανώνυμο κι’ απρόσωπο) άθροισμα κάποιων «εθνικώς σκεπτομένων» και «πατριωτών», τάχα «συμπαθούντων» και δήθεν «φίλων» του Κινήματός μας, με ανερμάτιστη κακοπιστία, λειψή πληροφόρηση, επιβεβαιωτική αυτοδικαιολόγηση και υπνωτικό εφησυχασμό.
Δείχνοντας αλλού άλλο πρόσωπο, φορώντας διαφορετικό κατά περίσταση προσωπείο, όντας  μόνιμα επικριτικοί, δυσαρεστημένοι και καταγγελτικοί γιά τις όποιες ατέλειες και τις ατυχίες μας, στέκουν συνεπείς και απόλυτα συνεννοήσιμοι μεταξύ τους, μονάχα σ’ ένα αντικείμενο: στο να παραβλάπτουν έμμεσα και ύπουλα τον Αγώνα μας, με μασημένα μισόλογα, με συκοφαντικούς ψιθύρους και με επικοινωνιακά βαρελότα, διενεργώντας μιαν ασταμάτητη «soft προβοκάτσια» σε βάρος της ενότητας και της μαχητικότητας του Κινήματος.
Αν εξετάσει κανείς μεθοδικά την....