Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 17, 2013

Να κηρυχθεί άμεσα ο Απόλλων Σμύρνης (αθλητικός σύλλογος της προσφυγιάς) εκτός ΕΠΟ καθώς χρησιμοποιεί "ναζιστικά" σύμβολα

Αισθάνομαι την ανάγκη να ξεκαθαρίσω ότι η δεξιόστροφη σβάστικα έχει οργανική σύνδεση με την ιστορία του ξεριζωμένου συλλόγου του Απόλλωνα Σμύρνης.

Πρώτο έμβλημα του συλλόγου από το 1894, ήταν οι τρεις δρομείς.  Το 1910 έμβλημα της ποδοσφαιρικής ομάδας γίνεται ο .......

ΜΕ ΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΑ

Δείτε το βίντεο

«Ήρωας» για τους αλβανούς ο κακοποιός Ριζάι Στέλνει φωτογραφίες με ομήρους στην αλβανία

Μισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες και είχε πει ότι θα ξαναποδράσει...

Αλβανικές σημαίες και καπέλα του πήγαινε η μάνα του στην φυλακή!

Φωτογραφίες με τους 6 σωφρονιστικούς υπάλληλους που κρατάει ομήρους ο περιβόητος αλβανός κακοποιός Αλκετ Ριζάι δημοσίευσαν πριν από λίγο τα αλβανικά ΜΜΕ. 
Σε μία άνευ προηγουμένου επίδειξη ανθελληνισμού ο.....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Απόφαση- ΣΟΚ. Ο Παπούλιας ζητά την άμεση σύγκλιση των πολιτικών αρχηγών για να κηρύξει το κόμμα του Κουβέλη (ΔΗΜΑΡ) "ναζιστικό"...

Η απόφαση σύμφωνα με πληροφορίες το blog θα είναι η αυστηρότερη όλων και θα περιλαμβάνει τον αποκλεισμό του από το Κοινοβούλιο, τη φυλάκιση, σε πρώτη φάση του Κουβέλη, με δήμευση της περιουσίας του.

Ενώ υπάρχει η σκέψη για στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των μελών και ψηφοφόρων της ΔΗΜΑΡ.

Δείτε και διαβάστε την αιτία αυτής της απόφασης

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μια ομάδα που χαιρετούν "ναζιστικά"...Κανένας από τους παίκτες της όμως δεν αποκλείστηκε από το σύλλογο και την Εθνική του ομάδα

Φαν Πέρσι
Gervihno

Δείτε και τα βίντεο - ντοκουμέντα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επέμβαση των ειδικών δυνάμεων των ΕΚΑΜ στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου ο Αλκέτ Ριζάι εξακολουθεί να κρατάει ομήρους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο κακοποιός παραμένει κλεισμένος στο φρουραρχείο, μαζί με δύο συνεργούς του και πέντε ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που αρχικά κρατείτο, φέρεται πως τελικά κατάφερε να διαφύγει.
Ο κρατούμενος δεν έχει οπτική επαφή με τον γύρω χώρο, καθώς το....

Κάηκαν οικονομίες ζωής...!! Καταστροφή Ελλήνων καταθετών στην Κύπρο: Εταιρείες και πολίτες χάνουν πάνω από 1,5 δισ. ευρώ!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για μερικούς "μεροκαματιάρηδες" που έχασαν τα λεφτά τους πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν μας ενόχλησε και ιδιαίτερα.

Περισσότερα από ένα δισ. ευρώ θα χαθούν από Έλληνες - κυρίως - καταθέτες οι οποίοι είχαν καταθέσει τις οικονομίες τους σε υποκαταστήματα ελληνικών τραπεζών στην Κύπρο καθώς... του μέτρου του "κουρέματος" πάντως δεν εξαιρούνται ούτε οι θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών που είναι εγκαταστημένες στην Κύπρο.

Οι ελληνικές τράπεζες στη μεγαλόνησο, παρόλο που....

Μπα ψέμα θα είναι... 75 χιλιάδες Αλβανοί είναι ‘Non Grata’ στην Ευρωπαϊκή Ένωση

« Non grata » είναι εβδομήντα πέντε χιλιάδες Αλβανοί πολίτες. Αυτή είναι η εικόνα που δημοσίευσε χθες, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Συνόρων και Μετανάστευσης, Pëllumb Nako,  σε πίνακα που παρουσίασε σε εκδήλωση του Ινστιτούτου για Δημοκρατία και τη Διαμεσολάβηση.


Σύμφωνα με τον Νάκο, 75 χιλιάδες Αλβανοί είναι ανεπιθύμητα πρόσωπα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο επικεφαλής των Συνόρων και της Μετανάστευσης, επεσήμανε το γεγονός ότι....

ΣΠΑΕΙ η συνωμοσία του κατεστημένου...Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την ένοχη σιωπή για την άρση ασυλίας 2 βουλετών του "συνταγματικού τόξου"

Διαβάστε για το θέμα:

Για την απόπειρα ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ 2 βουλευτών ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δεν ζητήθηκε ΠΟΤΕ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ


Η Χρυσή Αυγή κατήγγειλε το γεγονός και έφερε το θέμα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής με έγγραφο αίτημα του Συναγωνιστή Ζησιμόπουλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ (ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!): ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ


PASOK23
Βρε, βρε, βρε, σαν τα χιόνια… Επανεμφανίστηκε, λοιπόν, μετά από απουσία μακράς διαρκείας η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ, διαψεύδοντας τις φήμες ότι έχει διαλυθεί προ πολλού, κι έχει μείνει μόνο η… σφραγίδα (κάποιοι πάντως λένε πως πρόκειται για… ανάσταση των Λαζάρων…). Η δε επανεμφάνιση είχε να κάνει με....