Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 11, 2014

Μετά την αποκάλυψη ότι ο Σαμαράς έδωσε την εντολή της δίωξης ο Κασιδιάρης δίνει στο σύνθημα στην εκπομπή: "Δε θα χαρίσουμε ούτε ψήφο σε αυτούς τους προδότες.."

Πώς είναι δυνατόν κάποιος να μην δει τον Κασιδιάρη μετά το ξεβράκωμα του αρχιλωποδύτη Σαμαρά που ζήτησε από τον Εισαγγελέα Ντογιάκο τη δίωξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής...

Ηχούν οι σάλπιγγες της αντεπίθεσης με μπροστάρη τον Αρχηγό, τον Ηλία και τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής...

Δείτε την εκπομπή..

Ρεπορτάζ του Kontra Channel για τις αποκαλύψεις Κασιδιάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ από το έγκυρο και μαχητικό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KontraChannel για τις νέες αποκαλύψεις που καίνε τον Σαμαρά και την παραδικαστική κλίκα του.

Σημειώνουμε πως κανένα από τα συστημικά ΜΜΕ δεν είπε λέξη για τις μεγάλες αλήθειες που ακούστηκαν σήμερα στην Βουλή. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και καναλάρχες δέχτηκαν, προφανώς, τηλεφώνημα από τον Σαμαρά ή κάποιον συνεργάτη του, ώστε να μην τολμήσουν να προβάλλουν τις αποκαλύψεις, γιατί τότε δεν θα έχει άλλες κυβερνητικές «χάρες».
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι απόψεις των δύο σχολιαστών της εκπομπής κ.κ. Βέλιου και Χριστοφορίδη...

Άναυδοι έμειναν στο BlueSky από τα νέα ντοκουμέντα για τις παρεμβάσεις Σαμαρά - Οι Νεοδημοκράτες έκαναν τον Κινέζο! ΒΙΝΤΕΟ

Παρά την αναφορά στις νέες αποκαλύψεις, δεν παρουσίασαν το ηχητικό ντοκουμέντο ενοχής του Σαμαρά

Παρουσιάζουμε το ρεπορτάζ της εκπομπής Παρεμβάσεις από τον τηλεοπτικό σταθμό BlueSky όπου οι δημοσιογράφοι παρουσίασαν απόσπασμα από την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη στην βουλή χωρίς όμως να προβάλλουν το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο Σαμαράς δίνει σαφείς εντολές προς τον εισαγγελέα Παναθηναϊκάκια Ντογιάκο να φυλακίσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.  

Μετά το πέρας του ρεπορτάζ η θρασύτατη εκπρόσωπος της ΝΔ είπε ότι το ηχητικό που επικαλέστηκε ο Κασιδιάρης...

H ένοχη σιωπή του εγκληματικού καθεστώτος: Άρθρο-δυναμίτης του Ηλία Κασιδιάρη με πολλά παραλειπόμενα!

Σε οποιαδήποτε χώρα της γης, ακόμα και στις μπανανίες της υποσαχάριας Αφρικής μία αποκάλυψη σαν τη χθεσινή θα οδηγούσε άμεσα στη φυλακή τον πρωθυπουργό, τον βασιλιά, τον αυτοκράτορα ή τον φύλαρχο των Ζουλού που θα είχε διαπράξει ανάλογο έγκλημα. Κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβαινε στην Ουγκάντα, τη Ζουαζηλάνδη, το ανατολικό Τιμόρ ή στην περίπτωση της Νιγηρίας για να θυμηθούμε ποιο είναι αυτό το κράτος όπου και εκεί η κυβέρνηση συνέλαβε παράνομα την ηγεσία της αντιπολίτευσης δεν τόλμησε όμως να τη φυλακίσει αλλά την έθεσε σε κατ' οίκον περιορισμό.
Δεν συνέβη όμως τίποτε στο Ελλαδιστάν του Σαμαρά, του Τσίπρα, του Μπόμπολα και του Αλαφούζου. Η Ελλάς δυστυχώς έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο-μπανανία αφρικανικού τύπου και παριστάνει την ευρωπαϊκή χώρα για να εισπράττει αφειδώς  δάνεια από τοκογλύφους «εταίρους» που πολύ σύντομα θα έχουν στραγγίξει οριστικά τον εθνικό μας πλούτο όπως έκανε η πάλαι ποτέ Μεγάλη Βρετανία στις αποικίες της σε Μέση Ανατολή, Αφρική και Ινδίες.

Ανέφερα τέσσερα ονόματα ως εκπροσώπους του αμαρτωλού και εγκληματικού συστήματος της διαπλοκής. Δύο πολιτικούς και δύο προαγωγούς-νταβατζήδες της δημόσιας ζωής, διαπλεκόμενους επιχειρηματίες  και καναλάρχες. Ο Σαμαράς είναι ένα...

Ομολογία «Βήματος»: Ο Σαμαράς διέταξε την προφυλάκιση των Χρυσαυγιτών! - Τι λένε οι αναγνώστες στα σχόλια;

Συνταράχτηκε χθες το πανελλήνιο με το ηχητικό ντοκουμέντο του Σαμαρά να διατάσσει την προφυλάκιση των Συναγωνιστών Βουλευτών, Γερμενή και Ηλιόπουλου, αλλά και του διαγραφέντος Μπούκουρα, οι οποίοι απολογήθηκαν στις 11 και 12 Ιανουαρίου αντίστοιχα. Θυμίζουμε για την ιστορία ότι πρόκειται για τις τρεις συνεχόμενες προφυλακίσεις, των οποίων τα σχετικά δικόγραφα είχαν υπογραφεί από τους επίορκους 2 και 3 ημέρες νωρίτερα, την μέρα δηλαδή που μεταφέρθηκε η εντολή Σαμαρά.

Χθες ουδείς εκ των δημοσιογραφίσκων τόλμησε να θίξει το ζήτημα, αφού προφανώς υπήρξε τηλεφώνημα Σαμαρά ή κάποιου συνεργάτη του, αν αυτός δεν ήταν σε θέση να μιλήσει, προκειμένου να μην αναδειχθεί αυτό το μείζον ζήτημα. Το σίγουρο, για να είμαστε και δίκαιοι, είναι ότι αυτή τη φορά το τηλεφώνημα δεν πρέπει να είναι από τον Μπάμπη, γιατί αυτός χθες ήταν έτοιμος να καταρρεύσει, γεγονός που φάνηκε έκδηλα στην τρεμάμενη ομιλία του για το «βραχιολάκι».
Σήμερα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος της εφημερίδας «Το Βήμα» έγραψε ένα άρθρο στο οποίο υπάρχει η ουσιαστική ομολογία των αρχών ότι ο Σαμαράς όντως διέταξε την προφυλάκιση των Συναγωνιστών. Στο συγκεκριμένο άρθρο υπάρχει, μάλιστα, και η ομολογία για ύπαρξη και άλλων σχετικών διαταγών, τις οποίες...

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: « ΔΕΝ ΘΑ Γ@@@ΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ »!

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! - Σκληρή Σαμαρική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

tsipras-samaras-660_1_0 
Γράφει ο Αντίοχος

 Η «χούντα Σαμαρά» είναι ταυτοχρόνως και «… και λοιπού συνταγματικού τόξου». Διότι, για τα όσα ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ γίνονται κατά της Χρυσής Αυγής, ευθύνεται ολόκληρο το σάπιο πολιτικό σύστημα (προεξέχοντος του Σαμαρά που είναι πρωθυπουργός και κάνει την κυρίως βρωμοδουλειά).
Να και μια ακόμα (χθεσινή) απόδειξη… Εάν υπήρχε πραγματική και όχι διακοσμητική αντιπολίτευση στη χώρα, μόλις ο Η. Κασιδιάρης έδωσε στη δημοσιότητα την......

Αν μέχρι τώρα ο λαός σιχαινόταν μια φορά τους πολιτικάντηδες, μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου θα τους σιχαθεί… 101!


Αν μέχρι τώρα ο λαός σιχαινόταν μια φορά τους πολιτικάντηδες, μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου θα τους σιχαθεί… 101! Η περίπτωση Νταβρή

Γράφει ο Αντίοχος

Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία, με το βγαίνει-δε βγαίνει πρόεδρος και έχοντας υπόψη τις φαύλες μεθόδους του ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ Σαμαρά –άριστου γνώστη και… δασκάλου της… τέχνης της αποστασίας- προέβλεψα ότι αν μέχρι πρότινος ο ελληνικός λαός σιχαινόταν μία φορά τους πολιτικάντηδες, μ’ αυτά που θα δει μέχρι την προεδρική εκλογή θα τους σιχαθεί εκατόν μία!
Εχθές, λοιπόν, ο «ανεξάρτητος» βολευτής Νταβρής (πρώην του κόμματος Καμμένου), ερωτηθείς για τη στάση του στην προεδρική εκλογή, δήλωσε στο enikos.gr: «Θα ψηφίσω κατά συνείδηση. Τη Δευτέρα θα έχω πλήρη εικόνα».
Και βέβαια, ο εν λόγω βολευτής (και όλοι οι υπόλοιποι… μουλωχτοί) θα μπορούσε τυπικά να....

Ο Σαμαράς τον Ιανουάριο ζητούσε από τον Εισαγγελέα να γ@μήσει τον Μπόκουρα και σήμερα τον.... αποφυλακίζει γιατί θα κάνει το χατίρι του!

Γράφει ο Αινείας

Ο Κασιδιάρης χθες στη Βουλή απέδειξε ακόμη και στον πιο παραδόπιστο την πολιτική σκευωρία που στήθηκε εναντίον της Χρυσής Αυγής με μαέστρο τον έκπτωτο Πρωθυπουργό Σαμαρά.

Ο τύραννος επέβαλλε με αγοραίες εκφράσεις το διωγμό των Εθνικιστών βουλευτών με εντολή που έδωσε στον Εισαγγελέα, Ι. Ντογιάκο - "Παναθηναϊκάκιας" - και που εκτέλεσε το όργανό του άμεσα. Η αθλιότητα εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος έγινε μόνο για τις... ψήφους, καθώς θολωμένος ο ένοικος του Μαξίμου είδε το κόμμα της Χρυσής Αυγής ως δεξαμενή ψηφοφόρων και ήθελε με κάθε τρόπο να την αντλήσει για να παραμένει στην εξουσία.
Αυτό ομολόγησε και ο....

Νέα δημοσκόπηση δείχνει τη Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη... Δεν μπορούν να το κρύψουν πια!

Δημοσκόπηση δημοσιεύει σήμερα το "Πόντικι", που μόνο φιλικό προς τη Χρυσή Αυγή δε χαρακτηρίζεται, ωστόσο έχει την ευθύτητα να παρουσιάσει μέρος της αλήθειας που αφορά την πρόθεση ψήφου του εκλογικού σώματος.

Και λέμε "μέρος της αλήθειας", καθώς ναι μεν η Χρυσή Αυγή φαίνεται να παίρνει την τρίτη θέση, αλλά το ποσοστό που της δίνεται είναι.....

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΝ Η΄… ΒΑΡΑΒΒΑΝ;

ilias-kasidiaris7__article

Την Τετάρτη 10/12/2014 αναμένεται στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο λόγος; Μια ακόμη άρση ασυλίας του, αυτή τη φορά για το βίντεο Μπαλτάκου, με το οποίο ουδεμία σχέση είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης, εφόσον δημοσιοποιήθηκε από το ρώσικο tube (rutube). Τη στιγμή που η συγκυβέρνηση πνέει τα λοίσθια και εκλογή ΠτΔ δεν πρόκειται να γίνει από την παρούσα Βουλή, περιμένουν πώς και πώς τον Ηλία Κασιδιάρη, να τον «σταυρώσουν», να εξαντλήσουν την εκδικητική τους μανία επάνω του.
Αρωγούς η συγκυβέρνηση θα βρει πολλούς για την άρση ασυλίας του Ηλία, τους πάντα πρόθυμους Συριζαίους αλλά και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό του Κασιδιάρη, αυτό που.....

Αντωνάκη, δεύτε τελευταίον πολιτικόν ασπασμόν!


Αντωνάκη, δεύτε τελευταίον πολιτικόν ασπασμόν!

Γράφει ο (μακάβριος) Αντίοχος

Μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις, είναι πλέον φανερό ότι την 25η  Ιανουαρίου ή την 1η Φεβρουαρίου 2015 (για δες καιρό που διάλεξε…), έρχεται ο οριστικός πολιτικός θάνατος του φον Αντωνάκη Σαμαρά!
Για να αρχίσει να… συνηθίζει στην ιδέα του πολιτικού του θανάτου, ενημερώνουμε τον Αντωνάκη για μια νέα… μόδα που έχει ξεκινήσει στην Ιαπωνία.
Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα στην Independent, η νέα μόδα στην Ιαπωνία είναι η προετοιμασία για το τέλος της ζωής, που αποκαλείται «Σουκάτσου». Οι… μοδάτοι Ιάπωνες δοκιμάζουν…