Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 23, 2014

Φυλακές εσείς... Νέα γραφεία εμείς... Πανικός στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Νέα Μηχανιώνα..

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης - Φωτορεπορτάζ

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βροντερή απάντηση στο καθεστώς πως είμαστε ΠΑΡΩΝ και ο λαός δίπλα μας παρά την τρομοκρατία και τις σκευωρίες εναντίον των Εθνικιστών.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας
Σε απόλυτη σύγχυση βρίσκεται το ανθελληνικό καθεστώς μπροστά στο επερχόμενο γεγονός της οριστικής του κατάρρευσης και κάθε του κίνηση προδίδει τον πανικό στον οποίο έχει περιπέσει. Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες των υπαλληλίσκων του κ. "ευνομία παντού" για ματαίωση της εκδήλωσης ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις που διοργάνωσε η Τ.Ο. Θεσσαλονίκης τον περασμένο Δεκέμβριο έξω από....

Πιο τραγικός... πεθαίνεις! Ο Καμίνης ζητά βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από... άστεγους για να τους δώσει ένα διαμέρισμα να μείνουν!!

Διαβάστε όλα τα έγγραφα που ζητά ο Καμίνης για να δώσει στέγη σε..... ανθρώπους που μένουν στο δρόμο..
 
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Δίκτυο Κοινωνικής Κατοικίας», όπως αυτά αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, είναι τα εξής:

ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

9_(1)-mesa
[Εκατοστή τεσσαρακοστή έκτη ημέρα από την υποβολή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου της μήνυσης της ΧΑ για την τρύπα στα Ταμεία του ΠΑΣΟΚ (βλ. και http://taxalia.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7741.html), εκατοστή τριακοστή όγδοη από τη δημοσιοποίηση της φήμης ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα των βουλευτών της αντιπολίτευσης και ογδοηκοστή έβδομη από τη δημόσια καταγγελία της Λ. Κατσέλη αφ’ ενός ότι την «έφαγαν» οι τραπεζίτες, επειδή δεν τους εξυπηρετούσε ο «νόμος Κατσέλη», αφ’ ετέρου ότι αποτελεί έγκλημα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου. Κανένα παπαγαλάκι δεν με ενημέρωσε για το αν κινήθηκε κάποια διαδικασία διερεύνησης των καταγγελλομένων. Τί συνέβη; Δεν τηλεφωνούν πλέον οι παπαγάλοι στους Εισαγγελείς;].
Είπαμε ρε παιδιά, κάντε λίγο κράτει! Μην ξεσπάτε τα νεύρα σας επί δικαίους και αδίκους. Μην ανοίγετε το στόμα σας και λούζετε τα λαμόγια με βαριές κουβέντες. Τους πετάτε π.χ. ένα «ξεφτίλες, προδότες, πουλημένοι, αιδοιόπανα» και ανταριάζονται. Γυρίζει το μάτι τους ανάποδα και βλέποντας ότι πάτε να τους φάτε το ψωμάκι βάζουν λυτούς και δεμένους να σας δέσουν. Ενώ αν.....

Αποκάλυψη - βόμβα στο “Εμπρός”: Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν έκανε ποτέ τα τηλεφωνήματα, με τα οποία παραμένει παράνομα προφυλακισμένος!


Η εθνική εφημερίδα "Εμπρός" στο φύλλο που κυκλοφορεί προχωρά σε μια αποκάλυψη μεγατόνων που καταρρίπτει το σαθρό κατηγορητήριο, με το οποίο παραμένει παράνομα προφυλακισμένος ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.
Η επιχείρηση κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής η οποία άρχισε να υλοποιείται τον Σεπτέμβριο του 2013, και η οποία είχε ως αποτέλεσμα την.....

Εγκληματικές οργανώσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.. Έστελναν μηνύματα στα μέλη τους για να συμμετάσχουν σε δράσεις και να συνδράμουν οικονομικά..

SMS - Ντοκουμέντα για την παραπολιτική δράση των κομμάτων του Μνημονίου ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και της κάθετης οργάνωσης - ενημέρωσης των μελών τους φέρνουμε στο ως της δημοσιότητας και ζητούμε την άμεση επέμβαση του εισαγγελέα για άρση της βουλευτικής ασυλίας όλων των βουλευτών των δύο κομμάτων με την κατηγορία της προπαρασκευής "εγκληματικής οργάνωσης" του "ξεπλύματος μαύρου χρήματος"
 
Το ΠΑΣΟΚ ζητά τη συμμετοχή των μελών σε εκλογικές διαδικασίες σε μια μάλιστα οποία υποχρεούνταν όποιος είχε συμμετάσχει να δώσει και 2 ευρώ - οικονομική ενίσχυση για τα οποία δεν έπαιρνε απόδειξη..

Η ΝΔ ζητούσε επίσης την....

ΒΙΝΤΕΟ: Οργή Λαού - Φόβος Θεού

Δείτε το βίντεο...

Κατηγορητήριο - Τραγέλαφος:"Διώκεται η Χρυσή ως εγκληματική οργάνωση γιατί έστελνε SMS με τις εκδηλώσεις της..."

Στην Ελλάδα της τρόικας και του Μνημονίου, του φον Αντωνάκη και του μεγάλου πασοκάρχη Ευάγγελου, οι ειδοποιήσεις-ενημερώσεις  με SMS των μελών των τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής, για δράσεις και εκδηλώσεις… είναι ποινικό αδίκημα και απαγορεύονται!!! Κι αν νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα, ή ότι λέμε και κανά ψεματάκι για να δημιουργήσουμε κλίμα, ιδού τι αναφέρει επί λέξει το πρόσφατο πόρισμα των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου:

«Τα μέλη κάθε τοπικής οργάνωσης φέρονται να ....

Reporter.gr: "Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή"

Ανάμεσα στον ορυμαγδό από άρθρα που αναφέρουν πόσο "εγκληματικό" είναι να αποστέλλονται SMS ενημέρωσης για δράση ενός πολιτικού φορέα υπάρχουν και ορισμένοι αρθρογράφοι που μπορούν να διακρίνουν - ομολογήσουν την... αλήθεια για το Εθνικιστικό Κίνημα, τόσο σε επίπεδο αντιμετώπισης από το σύστημα, όσο και από λαό.

Δύο όψεις τελείως αντίθετες μιας και το καθεστώς κάνει ότι μπορεί για να διαλύσει τη Χρυσή Αυγή με αντισυνταγματικούς τρόπους, ενώ ο λαός τη νομιμοποιεί και τη γιγαντώνει καθημερινά με τη στήριξή του.

Στο άρθρο με τίτλο 'Χρυσή Αυγή και στρουθοκαμηλισμός' ο συγγραφέας όντας και ο ίδιος μέρος του συστήματος, συναναστρεφόμενος με.....

Δεν κρατιέται ο Καμμένος.... "Μπορώ να κυβερνήσω με τον Τσίπρα"

Όσο περνά ο καιρός και το χάσμα μεταξύ αυτών που αγαπάνε την Ελλάδα και Αγωνίζονται για αυτή (Χρυσή Αυγή) και αυτών που απλά την χρησιμοποιούν και την εκμεταλλεύονται (Καμμένος, Πολύδωρας, Ψωμιάδης, Ζώης κτλ) μεγαλώνει οι "Δούρειοι Ίπποι" του πατριωτισμού αποκαλύπτονται καθημερινά.

Ο Πρόεδρος Πάνος λοιπόν δίνει μια συνέντευξη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία με σκοπό να πείσει και τον πιο αδαή ότι ο στόχος δεν είναι τίποτα άλλο από την.... εξουσία!
Και μάλιστα όχι με όποιον και όποιον Πρωθυπουργό αλλά με τον Mr Tsipras.

Τώρα πώς δικαιολογεί ο σκαφάτος πρόεδρος των σαλέ στις Άλπεις τις .....

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πρόβα συγκυβέρνησης.... Τα "βρήκαν" στον "κώδικα της μετανάστευσης" - και εις βάρος των Ελλήνων φυσικά -

images
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προφανώς και στο θέμα της...."άλωσης" του Έθνους από τους αλλόφυλους θα τα έβρισκαν ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ.. Αποτελούν άλλωστε και τους μόνους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους - πλην των λοβοτομημένων Ελλήνων που έχουν φθάσει στην πλήρη πνευματική σκλαβιά και έχει αλλοτριωθεί η συνείδησή τους.

Ποιος είπε ότι οι πρόβες για τη μελλοντική «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (και λοιπών δορυφόρων…) δεν έχουν ήδη αρχίσει; Με αφορμή, λοιπόν, τον Κώδικα Μετανάστευσης, που συζητιέται αυτές τις μέρες στη βουλή, τα… νιόπαντρα άρχισαν τις… γλύκες. Για του λόγου το αληθές, ιδού το σχετικό πανηγυρικό δημοσίευμα της «Αυγής» του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ευρεία συναίνεση για το Κώδικα Μετανάστευσης
Με ευρεία συναίνεση ξεκίνησε η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τον Κώδικα Μετανάστευσης, καθώς, εκτός από την .....

Εφημερίδα "Δημοκρατία": "Κίνδυνος για το πολίτευμα αν τεθεί εκτός νόμου και εκλογών η Χρυσή Αυγή"

κλικ για μεγέθυνση
Ο δημοσιογράφος Μενέλαος Τασιόπουλος καταδεικνύει με σημερινό του σχόλιο στην εφημερίδα "Δημοκρατία" την προσπάθεια της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά να καταλύσει την Δημοκρατία και το Πολίτευμα με την παράνομη δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, έχοντας ως απώτερο στόχο να θέσει το Κίνημα εκτός νόμου.

Παραθέτουμε αυτούσιο το σχόλιο: "Κίνδυνος για το πολίτευμα
Το να μην επιτραπεί στη Χρυσή Αυγή να κατέβει στις εκλογές του Μαΐου, είτε με το ίδιο όνομα είτε με άλλο, στη βάση δικονομικών τερτιπιών που χωρούν μεγάλη αμφισβήτηση, θα προκαλέσει αναταράξεις στη.....

Βουλευτής του Πούτιν: "Οι εβραίοι κατέστρεψαν τη Ρωσία το 1917 και το 1991.."

Ένας πολιτικός από το κόμμα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν κατηγόρησε τους Εβραίους για την καταστροφή της Ρωσίας.
Αναφέρει η ιστοσελίδα The Times of Israel:
Η καταγγελία του Oleg Bolychev, βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος ‘Ενωμένη Ρωσία’ στο περιφερειακό κοινοβούλιο στο Καλίνινγκραντ, έγινε στο κοινοβούλιο στις 6 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Regnum, το οποίο αναφέρθηκε στο περιστατικό. Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, ο Bolychev αποκάλεσε τους επικριτές του «Εβραίους, βυθισμένους στην αντιπολίτευση», προσθέτοντας : «Εσείς καταστρέψατε τη χώρα μας το 1917 και εσείς καταστρέψατε τη χώρα μας το.....