Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 03, 2012

Ακόμη μια πράξη δοσιλογισμού και γραικυλισμού: ΦΕΚ Φύλλο 867/10-06-2006: Η Τουρκική Γλώσσα, είναι υποχρεωτική για τους Ελληνες!!!!

Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές, αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους…

Και για να είμαι 100% σίγουρος, παρήγγειλα το πρωτότυπο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μπορείτε να το λάβετε κι εσείς, τηλεφωνικά, ή Fax κ.τ.λ. για να διαπιστώσετε κι εσείς του λόγου το αληθές. Θα σας έλθει το πλήρες φύλλο, 20 σελίδες, περίπου 7 Ευρώ, με αντικαταβολή.) Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006...
 
Το διάβασα πολύ προσεκτικά. Πουθενά δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό. Είναι Πανελλαδική, και ισχύει από της δημοσιεύσεως στην Εφημερίδα. της Κυβερνήσεως!

Ούτε αναφέρεται ότι...

ΕΟΚΑ: Το τελευταίο ’21 του Γένους

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός




Δάσκαλος, Κιλκίς

«Τα σπίτια που είχα μου τα πήραν», έλεγε με εκείνη την χαρακτηριστική σαν λονδρέζικη ομίχλη θλίψη του ο ποιητής-υπονοώντας πολύ περισσότερα από τους τέσσερις τοίχους των σπιτιών. Στίχος που ταιριάζει σήμερα στους σύγχρονους Έλληνες. Στίχος που ανακαλεί εν πολλοίς όλες τις χαμένες πατρίδες του Ελληνισμού.

Τα σπίτια όμως έχουν ψυχή, είναι «στοιχειά και μας προσμένουν». Τέτοια «εθνικά οσπήτια», όπως έλεγαν τους ερειπιώνες του Αναπλιού, που στοίβαζαν τις χήρες και τα ορφανά της Εθνεγερσίας, δηλαδή τα ριζιμιά λιθάρια του Γένους, είναι και οι ημέρες μνήμης. Και σήμερα που....

Ένα κείμενο-τομή για τις "επιχειρήσεις σκούπα λαθρομεταναστών" από το καθεστώς...Πως κοροϊδεύουν τον κοσμάκη…


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΣΚΟΥΠΑ»

Συνεχίζονται επί καθημερινής βάσεως οι «επιχειρήσεις – σκούπα» (ή «επιχειρήσεις εξαπάτησης ψηφοφόρων») της αστυνομίας, στο κέντρο των Αθηνών. Που κρατούνται οι συλληφθέντες, οι οποίοι ήδη πλησιάζουν τους χίλιους, εφόσον κανένα από τα λεγόμενα «κέντρα κράτησης» που ανακοινώθηκαν πομπωδώς δεν είναι ακόμη διαθέσιμο (το πρώτο τέτοιο κέντρο θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε 40 ημέρες, όπως δήλωσε ο υφυπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Μ. Όθωνας!); Στα κρατητήρια των διαφόρων αστυνομικών τμημάτων της Αττικής! Εκεί τους έχουν παραπετάξει προσωρινά, τον έναν πάνω στον άλλον, υπό άθλιες συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής.
Μπορούμε, λοιπόν, να....

Η συνέντευξη του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής που ποτέ δεν δημοσιεύτηκε στο Der Spiegel..

Αυτή είναι η "φίλη" Τουρκία...απαγορεύεται Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι να κατέχουν περιουσία σε Ίμβρο και Τένεδο!

Απαγορεύεται για τους ελληνικής καταγωγής Τούρκους πολίτες να αποκτήσουν ιδιοκτησία στην Ίμβρο, σύμφωνα με απόφαση του τουρκικού Συμβουλίου Επικρατείας το οποίο πρόσφατα ακύρωσε πράξη του κτηματολογίου του νησιού με την οποία μεταβιβάστηκε σε Τούρκο υπήκοο, χριστιανό ορθόδοξο, τίτλος ιδιοκτησίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταράφ εξακολουθούν να υφίστανται στην Τουρκία οι διακρίσεις σε βάρος Ελληνορθόδοξων πολιτών.

«Οι κινήσεις του πληθυσμού και των ακινήτων στα νησιά Ίμβρος και η Τένεδος, νησιά που επηρεάζουν αποφασιστικά την ασφάλεια των Στενών των Δαρδανελίων και της Κωνσταντινούπολης, αποτελούν σημαντικό θέμα ασφαλείας» αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης του τουρκικού ανώτατου δικαστηρίου, που δόθηκε στη δημοσιότητα έπειτα από δικαστική πίεση.

«Η Ίμβρος και η Τένεδος έχουν κηρυχθεί....

Εθνική Αντίσταση: Τιμωρήστε τους!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΗΑ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ! 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1770

Προερχόταν από φημισμένη οικογένεια κλεφταρματολών. Το επώνυμο της οικογένειάς του αρχικά ήταν Τσεργίνης. Αργότερα, σύμφωνα με την οικογενειακή παράδοση που διηγείται ο ίδιος ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο παππούς του, Γιάννης Μπότσικας (Τσεργίνης), υιοθέτησε το «Κολοκοτρώνης» ως οικογενειακό όνομα, σαν μετάφραση του αρβανίτικου παρωνυμίου "Μπιθεκούρας" που του αποδόθηκε από κάποιον Αρβανίτη[1]. 
 
Ο Κολοκοτρώνης γεννήθηκε στο ...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ΜΙΧΑΛΗ ΗΛΙΑΔΗ ΣΤΟ HELLAS-ORTHODOXY

Δείτε τη ολόκληρη....