Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2017

Ατύχησαν οι σεισμοπαθείς της Λέσβου: Δεν είναι “πρόσφυγες” για να τους βοηθήσει το κράτος

Με ακόμη μια τρομερή δοκιμασία ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι του πολύπαθου νησιού της Λέσβου καθώς εχθές το μεσημέρι σημειώθηκε στο νησί ισχυρή σεισμική δόνηση της τάξης των 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Οι ζημιές που προκλήθηκαν σε όλο το νησί είναι ανυπολόγστες καθώς σπίτια, ναοί και διάφορα κτίρια υπέστησαν σοβαρές ζημιές ενώ ένα ολόκληρο χωριό καταστράφηκε εντελώς και εκκενώθηκε άμεσα.

Σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή  η κυβέρνηση έδειξε για άλλη μια φορά την αδυναμία της να χειριστεί μια περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Την στιγμή που σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ξεφυτρώνουν σε χρόνο ρεκόρ κέντρα εγκατάστασης λαθρομεταναστών, οι κάτοικοι του νησιού, που είδαν την περιουσία τους να γκρεμίζεται μπροστά στα μάτια τους, αναγκάστηκαν να διαμείνουν...

Οι αλήθειες που δεν λένε τα συστημικά ΜΜΕ για τους ρομά

Γενιές Ελλήνων μεγάλωσαν με την νοοτροπία ότι η εκφώνηση και μόνο της φράσης «θα φωνάξω την αστυνομία» ήταν ικανή ακόμη και να εκφοβίσει τον γείτονα του πάνω ορόφου, ο οποίος έκανε φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας. Εδώ και πολλά χρόνια είναι ολοφάνερο ότι μια τέτοια αντίληψη ανήκει σε παρελθοντολογικές σφαίρες, καθώς οι εκάστοτε ηγεσίες της Αστυνομίας του «συνταγματικού τόξου» έχουν ταυτιστεί πλήρως με την αδράνεια και την ανικανότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι η μαλθακότητα και οι αναμνήσεις του παρελθόντος δρουν σήμερα ως οφθαλμαπάτη και ψευδαίσθηση, που αποπροσανατολίζουν από την σημερινή (τραγική) πραγματικότητα.

Τα τελευταία γεγονότα στις Αχαρνές δείχνουν ότι οι κάτοικοι αναγκάζονται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ακριβώς επειδή η Αστυνομία είτε δεν μπορεί είτε (που είναι το πιθανότερο) δεν αφήνεται να αντιδράσει όπως της αρμόζει από τον θεσμικό της ρόλο, φροντίζοντας έτσι να τηρηθεί ο Νόμος και η Τάξη. Από τα πιο «απλά» πράγματα, όπως είναι η μουσική στην διαπασών μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, μέχρι...

Ετοιμάζουν προδοσία: Η Νέα Δημοκρατία συναινεί για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς

Συνάντηση με τον σκοπιανό ΥΠΕΞ είχε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, επ’ ευκαιρία της επισκέψεως του πρώτου στην Ελλάδα, προκειμένου να συναντηθεί με τον Κοτζιά.
Εξερχόμενος της συναντήσεως ο Κουμουτσάκος δήλωσε ότι η συνάντηση έγινε «σε πολύ καλή ατμόσφαιρα για την πορεία των διμερών σχέσεων και τις προοπτικές τους», ενώ παρατήρησε ότι από τα Σκόπια εκπέμπεται ένα μήνυμα «πιο εποικοδομητικό, πιο παραγωγικό από ότι είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν».

Όλα τα παραπάνω οδήγησαν τον Κουμουτσάκο στο συμπέρασμα ότι «σε σύντομο χρονικό διάστημα...