Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 24, 2012

ΜΑΦΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)


foto1

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ

Ναι, ίσως το θέμα να ακούγεται πια κοινότυπο ιδίως για τους εκλεγμένους πολιτικούς μας, όμως η αγανάκτηση των κατοίκων δεν σταματά σε μια ... κοινοτυπία‼!
Αλήθεια, πόσες πλατείες στην Αθήνα περιλαμβάνουν ένα τεράστιο καταπράσινο πάρκο με παγκάκια και τραπέζια για να μπορείς να απολαύσεις ακόμα και ένα πικ νικ, ένα τεράστιο διπλό γήπεδο μπάσκετ και παιδική χαρά αρκετά μεγάλη για να φιλοξενήσει όλα τα παιδιά της γειτονιάς; Αυτή ΗΤΑΝ η πλατεία Φυτευτής πριν περάσει.... στα χέρια των μεταναστών! Πριν μεταμορφωθεί σε γκέτο Αλβανών, Νιγηριανών, Ρώσων, Ρουμάνων, Πακιστανών και κάθε λογής άλλο μετανάστη που ζει στην Ελλάδα... Πράγματι, εάν....

Η κρυμμένη σημασία των Ομηρικών Επών

Κατά την διάρκεια της μελέτης μας είδαμε κάποιες αναφορές στα Ομηρικά Επη, όπου και έγινε αντιληπτό ότι η Ιλιάδα και η Οδύσσεια δεν είναι δύο απλά ποιήματα τα οποία απαριθμούν κάποια έπη, αλλά περιέχουν σημαντικότατες κοσμολογικές και θεολογικές έννοιες, τις οποίες ο Θεολόγος Ομηρος πολύ έντεχνα έκρυψε κάτω από το πέπλο αφ'ενός μεν του Τρωικού Πολέμου ( Ιλιάδα) και αφ'ετέρου τωνπεριπλανήσεων και των ταλαιπωριών που υπέστη ένας από τους βασικότερους ήρωες του Τρωικού Πολέμου για να επιστρέψει στην πατρίδα του ( Οδύσσεια) .

Ετσι λοιπόν αναλύσαμε και αποκαλύψαμε την κρυμμένη σημασία κάποιων σημείων που περιγράφονται στα Ομηρικά Επη.

Στην πορεία της μελέτης μας θα....

Ο Σιωνισμός προαναγγέλλει: «Η Ε.Ε πρέπει να αποκτήσει κοινό στρατό και Υπερπρόεδρο»!!

pentapostagma.gr_

Ο ''Όμιλος του Βερολίνου", που αποτελείται από 11 κράτη-μέλη της Ε.Ε υπό την ηγεμονία της Γερμανίας, προτείνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτείται να μετασχηματιστεί πλέον πολύ σύντομα σε ''υπερκράτος'' με σημαντικά αυξημένες εξουσίες και αρμοδιότητες απέναντι στα κράτη-μέλη.

Οι πιο σημαντικές συστάσεις του Ομίλου ήταν ....

Καραμανλής: "Ποιά ΝΔ...;;; Η Χρυσή Αυγή θα φτάσει στο 20%!!!" Τελικά όντως έρχονται χιλιάδες και η γη θα τρέμει για τους προδότες...

Η πρόβλεψη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για τη Χρυσή Αυγή προκαλεί αίσθηση και θέτει σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού το πολιτικό σύστημα.

«Αν είχαμε αύριο εκλογές η Χρυσή Αυγή θα έπαιρνε 20%», φέρεται να είπε ο πρώην πρωθυπουργός σε συνομιλητές του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News.

Ο κ. Καραμανλής επικροτεί τις....

Ποιοί κυνηγούν την ιστοσελίδα Wikileaks και τον ιδρυτή της;

Από το καταπληκτικό κανάλι του youtube..
ELLINES FOITHTES

Δήλωση οιωνός νέας εθνοποροδοτικής στάσης της Ελλάδας στο θέμα των Σκοπίων από τον Αβραμόπουλο...;

Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι-μουν, πήρε το μήνυμα για τα επερχόμενα σε βάρος της χώρας μας στο θέμα των Σκοπίων. Από τις ΗΠΑ η απόφαση είναι ειλημμένη για μετά τις εκλογές. Τα Σκόπια θα πάρουν το όνομα.....

Όλοι οι ολετήρες του Έθνους μας βρίσκουν καταφύγιο στα...αμερικανοσιωνιστικά πανεπιστήμια!

Τελικά δεν είναι μόνο ο Jeffrey Που εξασφάλισε ενεργό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα και επέτυχε να γίνει καθηγητής-ομιλητής στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ..(εδώ)
Αλλά τώρα την ίδια...τύχη φαίνεται ότι θα έχουν η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με τον "ΒΗΜΑτοδότη"...

Οι "τρόφιμοι" της λέσχης bilderberg και ενορχηστρωτές της μεγαλύτερης προσπάθειας παράδοσης της εθνικής μας κυριαρχίας και...

Εθνικοί Επαναστάτες και τα 3 βασικά χαρακτηριστικά


Εθνικοί Επαναστάτες

Εκπληκτικό ιδεολογικό κείμεο από το site των Ελλήνων ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Ας στρέψουμε για λίγο το κεφάλι μας γύρω, στους συνομήλικούς μας, στους νέους της εποχής και της κοινωνίας μας. Τι θα δούμε; Αδυναμία σώματος, αδυναμία πνεύματος, αδυναμία θέλησης, ανυπαρξία πίστης. Με μια λέξη: Ετοιμοθάνατους. Ας μπούμε για λίγο στο σώμα και το πνεύμα ενός τέτοιου νέου, ο οποίος αποφασίζει να περάσει (από περιέργεια ίσως) το κατώφλι της Χρυσής Αυγής. Τι θα αντικρίσει; Ή μάλλον τι πρέπει να αντικρίσει;
Ο Νέος Χρυσαυγίτης πρέπει να έχει (και έχει) κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για εμάς ο Λαϊκός Εθνικισμός στηρίζεται σε τρία βασικά χαρακτηριστικά: Γνώση, Δράση, Αισθητική.

Γνώση:

Το ρεπορτάζ των καναλιών για τα έκτροπα των λαθροεποίκων μουσουλμάνων..

Δείτε και τις φωτογραφίες...

Ο "καημός" του Ευαγγελάτου και η προπαγάνδα κατά της...Χρυσής Αυγής!!

Μεγάλος ο πόνος του Ευαγγελάτου(μέσω του newsIT) για το "κλείσιμο" μιας αναίσχυντης και βλασθημης ιστοσελίδας του Facebook που εξύβριζε τον Γέροντα Παϊσιο.

Μιλάει για "λογοκρισία" και μάλιστα στα πλαίσια της προπαγάνδας με φανερό σκοπό να στοχοποιήσει το Εθνικιστικό Κίνημα καταθέτει την ερώτηση που έγινε προ ημερών στη Βουλή από τον βουλευτή Χρήστο Παππά για την άθλια αυτή ιστοσελίδα (Εδώ).

Αντί λοιπόν να....

ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΡΟΪΚΑΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!

TafrosXL
Για χατίρι της τρόικας αφήνουν ανοχύρωτο τον Έβρο στους Τούρκους, τους λαθρομετανάστες και τις πλημμύρες.
Με την διακοπή του έργου οι Τούρκοι μπαίνουν από τον Έβρο σε ελάχιστη ώρα!
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το μεγαλύτερο σύγχρονο οχυρωματικό έργο ανάσχεσης εγκαταλείπεται για να...

Κράτος εναντίον Έθνους


Κράτος εναντίον Έθνους

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  "Δεν με μέλει αν βάλω σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που δεν την σέβομαι, δεν είμαι καμωμένος για την κυβέρνηση ή για το κράτος, έγινα για το Έθνος, και το ξέρω επειδή γι’ αυτό ίσα-ίσα πονώ. Για την κυβέρνηση μου έρχεται σιχαμός και καταφρόνια, άμα συλλογίζομαι την κυβέρνηση ξεπέφτω, μαργώνω και μαραίνομαι. Σηκώνομαι, ξανοίγω και ανθοβολώ άμα νοιώθω τον Ελληνισμό."
 Ίων Δραγούμης

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη προς τους δημοσιογράφους Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο, στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, υποστήριξε την άποψη ότι για το γνωστό περιστατικό της Ραφήνας με τους παράνομους μικροπωλητές, τα μέλη της Χρυσής Αυγής που συμμετείχαν, πρέπει να διωχθούν για σύσταση συμμορίας και διάπραξη κακουργηματικών πράξεων.
Πριν δυο περίπου χρόνια, ο.....