Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2015

ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΣΑΣ ΧΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Πράγματι έτσι έγινε σε κείνα τα βουνά, οι επαναστάτες κατά του Έθνους των Ελλήνων χώθηκαν στην άμμο από τον Ελληνικό Στρατό, για να έρθουν οι προοδευτικές κυβερνήσεις από το 1949 και μετά, με μία παύση επταετούς διαλλείματος, να τους ξεχώσουν από την άμμο και να αλωνίζουν μέχρι σήμερα.

Θυμάστε το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδος στη βουλή, με τον συναγωνιστή Γ. Λαγό και τη πασιονάρα της Εκάλης Γαρούφω; Με καθυστέρηση λοιπόν, έγινε...

Χαλάστηκαν στον ΑΝΤ1 με την ομιλία Κασιδιάρη στη βουλή! 7 ψέμματα μέσα σε δύο λεπτά! - Δείτε το βίντεο

Πάμπολλες φορές έχουμε επισημάνει και αναδείξει μέσα από την ιστοσελίδα του Λαϊκού Συνδέσμου την συκοφάντηση, τα ψέμματα και την παραπληροφόρηση των διαπλεκόμενων μέσων κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ένα χαρακτηριστικό ρεπορτάζ ψεύδους, ανακριβειών και λασπολόγησης ήταν το χθεσινό του ΑΝΤ1, το οποίο αναφέρθηκε στην χθεσινή παρουσία του παράνομα προφυλακισμένου εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στην Βουλή.

Δεν γνωρίζουμε αν τα ψέμματα ήταν σκόπιμα ή η δημοσιογράφος έπεσε θύμα παραπληροφόρησης από ροζ ή μπλε παπαγαλάκια με γραβάτες, αλλά στο κάτωθι ρεπορτάζ καταγράφηκαν τα εξής 7 ψέμματα μέσα σε διάρκεια 2 λεπτών.

Συγκεκριμένα:

1- Ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης...

ΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΟΙ… ΣΚΛΗΡΟΙ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Ψηφίστηκε –όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο- η τροπολογία σχετικά με τις διαδικασίες ανέγερσης του (πρώτου, γιατί σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλα…) μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό, βάσει της οποίας ρυθμίζονται πολεοδομικές εκκρεμότητες ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του. «Κατά» ψήφισε η Χρυσή Αυγή και το μόρφωμα Καμμένου, ενώ υπέρ της τροπολογίας τάχθηκαν όλα τα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου: ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ και η νουδούλα (της οποίας, κάποιοι βουλευτές, σε παρελθόντα χρόνο, παρίσταναν τους… σκληρούς και τους… αδιάλλακτους σε κάτι τέτοια ζητήματα).

Επειδή πολύ κουβέντα –και στη βουλή- έγινε για την ψήφο των ΑΝΕΛ και τις περιβόητες «κόκκινες γραμμές»: βάζω «κόκκινες γραμμές» με κάποιον που συγκυβερνώ, δε σημαίνει ότι...

Οι Καμμενικοί κοροϊδεύουν τον κόσμο: «εθνομηδενιστής» ο Θεοδωράκης, αλλά όχι ο Συριζαίος Φίλιος, που είπε ακριβώς τα ίδια!

Γράφει ο Αντίοχος

Πολύ κοροϊδία πέφτει από τους Τσιπροκαμμένους, που πιστεύουνε ότι οι Έλληνες είναι –μετά συγχωρήσεως- πολύ μαλάκες! Κι όχι μόνο στα της… «σκληρής διαπραγμάτευσης», αλλά σε όλα τα ζητήματα.

Οξύτατη ανακοίνωση εξέδωσε, λοιπόν, η Χρυσοβελόνα του υπουργοπάνου Καμμένου, κατά του ποταμίσιου προέδρου Σταύρου, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του παραρτήματος του Μπόμπολα για τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας, χαρακτηρίζοντας «ισοπεδωτικό εθνομηδενισμό» και «ψευδοπροοδευτισμό» αυτά που πρεσβεύει το Ποτάμι.

Ωστόσο, ο πρόεδρος Σταύρος δεν ήταν ο πρώτος που καταφέρθηκε κατά της πίστης των Ελλήνων. Αυτός ήταν ο συνοδοιπόρος του πανοκαμμεναριού, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο χοντρούλης Φίλης, σε απανωτές καναλότσαρκες. Για να θυμηθούμε κάποιες τις άκρως προκλητικές και εθνομηδενιστικές σχετικές δηλώσεις του σταλινικού χοντρούλη:...

ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ;


Εδιάβασα εχθές, για την επέτειο της λειτουργίας του στρατοπέδου εθνικής αναμορφώσεως της Μακρονήσου, που έγινε την 12η Μαΐου του 1947 και διάφορα δακρύβρεκτα ψεύδη, όπως το παρακάτω:
«Η καθημερινή ζωή των κρατουμένων ήταν αυστηρά στρατιωτική, με βάρβαρη πειθαρχεία. Δηλαδή προσκλητήρια, αναφορές, καψόνια, εγκλεισμός στα πειθαρχεία, ώρες στον ήλιο ή στη βροχή και το κρύο, βασανιστήρια, ξυλοδαρμοί και τέλος, απροσχημάτιστες δολοφονίες. Το συσσίτιο ήταν άθλιο, το νερό ελάχιστο ή και σπάνιο, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ουσιαστικά ανύπαρκτη».
Ατυχώς, ο γράφων αυτά τα φοβερά και τρομερά, παραθέτει και μια αναμνηστική φωτογραφία των κρατουμένων της Μακρονήσου (είχαν και φωτογραφικές μηχανές την εποχή εκείνη κι έβγαζαν και φωτογραφίες, οι… βασανιζόμενοι!), που ομοιάζουν περισσότερο με…

Το "δημοκρατικό τόξο" είπε ΝΑΙ στο Τζαμί.. Μόνο η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων Ορθοδόξων..!!


Ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων η τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ σχετικά με τις διαδικασίες ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό και πολεοδομικές εκκρεμότητες, οι οποίες ρυθμίζονται προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του.
Την τροπολογία καταψήφισε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ο οποίος πρωτοστάτησε και στις διαμαρτυρίες των Ελλήνων για την συγκεκριμένη αντεθνική ενέργεια, την οποία ξεκίνησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ολοκλήρωσαν χθες ο Σύριζα και οι ΑΝΕΛ.
Τα μέσα μαζικής εξαπάτησης έσπευσαν να...

Ξεφτιλίστηκαν οι καπιταλομαρξιστές προστάτες του ΚΚΕ - Πανηγυρική δικαίωση του συναγωνιστή Γ. Λαγού!


Ξεφτιλίστηκαν οι καπιταλομαρξιστές προστάτες του ΚΚΕ - Πανηγυρική δικαίωση του συναγωνιστή Γ. Λαγού!

Με καταδικαστική ανακοίνωση επί ανύπαρκτου περιστατικού, απάντησε η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για το ζήτημα των καταγγελιών του ΚΚΕ εις βάρος του συναγωνιστή Γιάννη Λαγού.
Η ξεφτίλα του αντεθνικού «δημοκρατικού» τόξου έγκειται στο γεγονός ότι κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής η οποία ερευνούσε τις καταγγελίες της Κανέλλη και του ΚΚΕ, ουδέν επιβαρυντικό στοιχείο προέκυψε για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγό, όμως παρά ταύτα και προκειμένου να αποφευχθεί η λαϊκή χλεύη, εκδόθηκε μια κατάπτυστη ανακοίνωση «καταδίκης της προκλητικής και απαράδεκτης συμπεριφοράς του χρυσαυγίτη βουλευτή».
Τί συνέβη όμως στην επιτροπή; Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη φέρεται να πρότεινε να ληφθούν πειθαρχικά μέτρα κατά του χρυσαυγίτη βουλευτή, όμως η συγκεκριμένη πρόταση απορρίφθηκε. Για ποιο λόγο; Διότι απλούστατα, οι δυο βουλευτές του Σύριζα οι οποίοι υποδείχθηκαν από την μπολσεβίκα Κανέλλη ως μάρτυρες του περιστατικού όπου υποτίθεται....

Τον έχουν καταλάβει όλοι: Νεοδημοκράτης ψυχίατρος (!) ζητάει από τον Σαμαρά να παραιτηθεί


Τον έχουν καταλάβει όλοι: Νεοδημοκράτης ψυχίατρος (!) ζητάει από τον Σαμαρά να παραιτηθεί

Με δεδομένη την δύσκολη εσωκομματική κατάσταση της ΝΔ, αλλά πολύ περισσότερο την ψυχολογική πίεση, στην οποία βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό ο Σαμαράς, έχει αναμφίβολα πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης την περασμένη Παρασκευή, ο πρόεδρος της Διοικούσας Μηνάς Σαμαντζίδης είπε κάποια πράγματα, απευθυνόμενος στον ίδιο τον Σαμαρά, ο οποίος ήταν παρών ως προεδρεύων στην συνεδρίαση.
Η επαγγελματική ιδιότητα του Σαμαντζίδη ως ψυχιάτρου δίνει μια άλλη οπτική και μια άλλη ερμηνεία στα λεγόμενά του. «Πρόεδρε, δεν είμαστε πια ελκυστικοί», είπε ο Σαμαντζίδης, για να προσθέσει στην συνέχεια: «Πρέπει να επανατοποθετήσουμε το ιδεολογικό στίγμα μας, να χαράξουμε νέα στρατηγική, να....

Ο Χρήστος Παππάς υπενθύμισε στους Έλληνες σχετικά με το τζαμί ότι: "Όμοιοι εθνομηδενιστές, οι αστοί της ΝΔ και οι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ " - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την εκπληκτική ομιλία...

Κατάντια για τους "δεξιούς"... Ο ανθέλληνας Πάγκαλος ψηφίζει φανατικά Νέα Δημοκρατία


Προς όσους στηρίζουν την ψοφοδεξιά του Σαμαρά: Ο Πάγκαλος ψηφίζει φανατικά ΝΔ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μιλάμε σε έσενα "πατριώτη" της ΝΔ.. Πώς αντέχεις να στηρίζεις ένα κόμμα που το ψηφίζει ο ανθέλληνας που έδωσε τον Οτσαλάν στους τούρκους, παρέδωσε τα Ίμια, είπε τους στρατιωτικούς "αντιπαραγωγικούς" και θεωρεί την ελληνική σημαία "ένα κομμάτι πανί".
 
Τεράστιο «ειδικό» βάρος αποκτά η ΝΔ του Σαμαρά μετά την ειλικρινέστατη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου πως ψήφισε και θα ξαναψηφίσει Νέα Δημοκρατία!
Στο περιθώριο συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο πρώην υπουργός του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ υποστήριξε τα κάτωθι: «Εγώ δεν ανήκω πια στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, για τον πολύ απλό λόγο ότι θεωρώ πως ο χώρος του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει. Δεν μπορώ να....

Η βίαιη καταστολή των Ιδεών και της Αλήθειας


Η βίαιη καταστολή των Ιδεών και της Αλήθειας

«Η απεριόριστη ανοχή οδηγεί στην εξαφάνιση της ανοχής. Αν επεκτείνουμε απεριόριστη ανοχή ακόμα και σε αυτούς που δεν είναι ανεκτικοί, αν δεν είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την κοινωνία της ανοχής έφοδο των μη ανεκτικών, τότε οι ανεκτικοί θα καταστραφούν και η ανοχή μαζί τους. Με αυτή την δήλωση δεν υπονοώ, παραδείγματος χάριν, ότι θα πρέπει πάντα να καταπιέζουμε την εκφορά μη ανεκτικών φιλοσοφιών. Όσο μπορούμε να τις αντιμετωπίζουμε με λογικά επιχειρήματα και να τις κρατάμε υπό έλεγχο στην κοινή γνώμη, τότε η καταστολή θα ήταν σίγουρα μη ενδεδειγμένη επιλογή. Αλλά πρέπει να διεκδικήσουμε το δικαίωμα να τους καταστείλουμε ακόμα και με την βία αν χρειαστεί.»

Τάδε έφη ο.....