Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 17, 2012

Η περιβόητη "σημαία του Πολυτεχενίου" και οι μύθοι γύρω από αυτή

Κάθε χρόνια στις 17 Νοεμβρίου ημέρα μνήμης για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, θέμα συζήτησης είναι η αιματοβαμμένη σημαία, η οποία βρίσκεται στα χέρια των φοιτητών της ΠΑΣΠ επί περίπου τρεις δεκαετίες.

Κάθε φορά οι νεολαίοι του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν πως θα την παραδώσουν στο Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΦΕΕ όταν και εφόσον αυτό συγκροτηθεί ξανά σε σώμα και έτσι συνεχίζουν να κατακρατούν απολύτως παράνομα ένα σύμβολο της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας, ενώ ακόμα ένα....

ΟΙ ANTIFA ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ποιοι είναι αυτοί που γεμίζουν με χιλιάδες ακριβές αφίσες, άσχετα με το αν δεν κατορθώνουν τελικά να μαζέψουν πάνω από 200-300 άτομα, τους δρόμους της πρωτεύουσας; Ποιοι είναι οι επικεφαλής τους; Ποιοι τους χρηματοδοτούν; Ποιοι εν τέλει κρύβονται από πίσω τους; Έχει η ιδεολογία αυτή καμία σχέση με κινήματα της Αριστεράς ή του ευρύτερου αναρχικού, αντιεξουσιαστικού και αυτόνομου χώρου;Γεμίσαμε παντού αφίσες για την Σρεμπρένιτσα, για τις σφαγές των Σέρβων και των Ελλήνων εθνικιστών, για το όνομα της «Μακεδονίας» που είναι «ποτισμένο με το αίμα της Βοσνίας» και αναρωτιόμαστε αν όλα αυτά μπορούν να έχουν σχέση με την αναρχική ιδεολογία.
Αυτό πάντως που γνωρίζουμε είναι ότι.....

Ηλίας Κασιδιάρης από τη Νίκαια για Πολυτεχνείο, Λαθρομετνάστευση, "ελληνόφωνη" τρόικα και πολλά άλλα

Δείτε το βίντεο...

Μεγάλη Αντικατοχική πορεία στο κέντρο της Αθήνας!!


Κάθε χρόνο 15 Νοεμβρίου τα τελευταία έτη, από πολύ λίγα άτομα θα ακούσει κανείς να θυμούνται την μέρα ανακήρυξης του ψευδοκράτους και με εκδηλώσεις και διαμαρτυρίες να την καταδικάζουν. Βλέπετε, δε βολεύει τα ανδρείκελα υποκείμενα που κυβερνούν το τόπο μας, να θυμάται ο λαός την μέρα που ο αρχιμόγγολος Ντεκτάς ίδρυσε το.....

Μήνυμα αναγνώστη για την Χρύση Αυγή: ''Πρώτη φορά ένιωσα βουλευτή να είναι κοντά στους Έλληνες''!!


"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά της Χρυσής Αυγής για αυτά που μας πρόσφεραν στον Άλιμο. Επίσης και για την ευγένεια και την προθυμία να μας βοηθήσουν όλους. Είμαι νέος σχετικά (άνεργος) και να πω την αλήθεια από τα διάφορα που άκουγα και διάβαζα, δεν ήμουν σίγουρος ότι ήθελα να πάω, αν και μένω σχετικά κοντά από το σημείο που έγινε η διανομή.

 Αυτό που μου έκανε ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση ήταν ο ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ, καμία σχέση με τον Πλαστικοποιημένο ξύλινο Βουλευτή που....

Σύγκριση για 2 πόρειες...

Η μια η σημερινή για τα γεγονότα της 17ης Νοέμβρη, βασισμένη σε έναν "μύθο" που εξέθρεψε τη θλιβερή αριστερή διεθνιστική θολοκουλτούρα...

και η άλλη για τους Ήρωες των Ιμίων του 96'

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την "ηρωϊκή γενιά του Πολυτεχνείου"

Η "ηρωική γενιά του πολυτεχνείου" εξαργύρωσε τους "αγώνες" της με....

Με πρόσχημα τα χημικά... Κατάληψη της Συρίας με 75.000 Αμερικανούς στρατιώτες σχεδιάζει το Πεντάγωνο!!


Σε κατάληψη της Συρίας –στα πρότυπα του Ιράκ και Αφγανιστάν- οδηγείται ο Λευκός Οίκος σύφωνα με «διαρροή» αναφοράς του Πενταγώνου αναφορικά με την αμερικανική στρατιωτική δύναμη που θα απαιτηθεί για τον έλεγχο του χημικού οπλοστασίου της Συρίας.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο σε αναφορά του προς το Λευκό Οίκο έκανε γνωστό πως οποιαδήποτε προσπάθεια εκ μέρους του Στρατού των ΗΠΑ να καταλάβει το χημικό οπλοστάσιο του Bashar Al Assad διασφαλίζοντας ότι αυτό δεν θα πέσει στα χέρια οργανώσεων όπως αυτή της Hezbollah θα απαιτήσει ούτε λίγο ούτε πολύ 75.000 άνδρες!

Την εκτίμηση αυτή της..

Μαθητές στην Πάτρα αρνήθηκαν να παραστούν στη γιορτή του Πολυτεχνείου και το έκαναν θέμα... Μέχρι συμβούλιο συγκάλεσαν οι καθηγητές για να αντιμετωπίσουν το μέγα αυτό ζήτημα!!

Σύμφωνα με καταγγελία γονέα σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, σε γυμνάσιο του ανατολικού διαμερίσματος επτά μαθητές αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην σημερινή γιορτή για το Πολυτεχνείο.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκαν από τους καθηγητές τους γιατί οδηγούνται σε μία τέτοια ενέργεια δήλωσαν πως αρνούνται να συμμετέχουν διότι στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί και δεν αποτελεί εθνική εορτή.

Όπως ακούστηκε, οι συγκεκριμένοι μαθητές είχαν ...

Κολαούζα του Μπουτάρη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης απαγορεύει τη λέξη "Βόρειος Ήπειρος" και καθυβρίζει τη Χρυσή Αυγή

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μπράβο στους μακεδόνες που την εξέλεξαν και δημοτικό σύμβουλο! Να τη χαίρονται...

Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω μια καταγγελία. Η "κυρία" Σοφία Ασλανίδου, δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονικης και διορισμένη από τον Μπουτάρη, υπεύθυνη της Δημοτικής Τηλεόρασης, απαγορεύει στους δημοσιογράφους της TV100 να κάνουμε χρήση του όρου "Βόρειος Ήπειρος". Επίσης, η εν λόγω "κυρία" ασκεί τρομοκρατικές πιέσεις σε όλους τους εργαζομένους, καθυβρίζοντας τη Χρυσή Αυγή και τον Ελληνισμό θεωρώντας φασίστες όσους έχουν πατριωτικές αντιλήψεις.

Νομίζει πως η δημοτική τηλεόραση είναι τσιφλίκι της, και απειλεί πως δε θα ανεχτεί "φασιστικές και εθνικιστικές νοοτροπίες".
Σημειωτέον, η εν λόγω Σοφία Ασλανίδου,

Αφιέρωμα στο "μύθο" του Πολυτεχνείου.Μέρος ΣΤ: Το πόρισμα της Συγκλήτου του ΕΜΠ για τα "θύματα" της 17ης Νοεμβρίου

11 Ὀκτωβρίου 1974
Τόν Εἰσαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνῶν κ. Δ. Τσεβᾶν

ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1974 ΕΚ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
ΤΟΥ Ε.Μ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Ἒχομεν τήν τιμήν νά γνωρίσωμεν ὂτι,

Λόγω της ημέρας αφιερωμένο: Ο δεκάλογος του καλού ΑΝΤΙΦΑ

Αφιέρωμα στο "μύθο" του Πολυτεχνείου: Μέρος Ε: Τα μέλη της συντονιστική επιτρποπής και με τι "αντάλλαξαν" τον....αγώνα;! τους

Η Συντονιστική Επιτροπή του Πολυτεχνείου και η "επαναστατική" συνέχεια των μελών της!

Αλαβάνου Αριάδνη (Φιλοσοφική Αθήνας), ΑντιΕΦΕΕ, ΚΝΕ, ΚΚΕ, Νέο Αριστερό Ρεύμα. Ήταν υπεύθυνη έκδοσης του «Οδηγητή» και επιμελήτρια εκδόσεων.
Αναστασίου Ελένη (Ιατρική Αθήνας), Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση (άκρα Αριστερά) Ανδρουλάκης Μίμης (ΕΜΠ). Προέρχεται από την άκρα Αριστερά (ΚΟ Μαχητής), στη συνέχεια όμως....