Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2012

Μόνο στο "Ελλαδιστάν" γίνονται αυτά....Οι λαθρομετανάστες βγήκαν στη διαδήλωση για να πουλήσουν μάσκες!!!!!!

Νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα...
Δείτε την εικόνα ντοκουμέντο

Και οι Ούγγροι «ξαδέλφια» των Τούρκων;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας η πραγματικότητα λέει πως οι περισσότεροι Ούγγροι είναι Ουννικής φυλετικής καταγωγής και άρα κάλλιστα "αδέρφια" των μογγόλων-ούννων

«Τα πανό λένε ότι είναι απόγονοι του Αττίλα»


Ο λαός των Ούγγρων λέει ότι μετανάστευσε από την Κεντρική Ασία μαζί με....

Δημοσκόπηση-τρόμος για το καθεστώς: 14% η Χρυσή Αυγή...!!!!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ


Βαφτίζεται η έρευνα της VPRC ως....

Σοκ!! Πως οι παράνομοι μετανάστες γίνονται νόμιμοι...!!!

Επειδή πολύς λόγος γίνεται εδώ και καιρό για τους νόμιμους μετανάστες θα αναφέρω ένα απλό παράδειγμα για το τι εννοεί το διεφθραρμένο σύστημα «νόμιμος μετανάστης». Νόμιμος είναι ο μετανάστης που κάποιος νόμος του δίνει τη δυνατότητα να είναι νόμιμος.

Ως εκ τούτου εάν αύριο ψηφιστεί ένας νόμος από την βουλή και ορίζει ότι όσοι αλλοδαποί βρίσκονται σήμερα 12ηΟκτωβρίου 2012 στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα εργασίας και διαμονής, αυτόματα οι εισβολείς μετατρέπονται σε νόμιμους μετανάστες. Μα θα μου πείτε ότι εντάξει θεωρητικά μπορεί να γίνει αλλά στην πράξη είναι πολύ προχωρημένο. Δεν νομίζουμε ότι θα γίνει ποτέ, εκτός και άν κάποια κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς καταλάβουν την εξουσία.
Όμως δυστυχώς αυτό που....

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Άδωνις Γεωργιάδης: "Προτιμώ την οικονομική Παγκόσμια Διακυβέρνηση για το 'καλό' του....Έθνους"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλύπτει τις πραγματικές συζητήσεις που θα γίνουν στην επερχόμενη Σύνοδο Κορυφής...
Σκοπός της θα είναι η συμφωνία δημιουργίας της Παγκόσμιας Οικονομικής Διακυβέρνησης (Νέα Τάξη Πραγμάτων) με την εκλογή ενός Υπερ-Υπουργού των Οικονομικών που θα ελέγχει αυστηρά όλα τα κράτη-μέλη.
Μάλιστα δηλώνει το αυτονόητο. Ότι οι ελευθερίες και η ανεξαρτησία των Εθνών θα υποστούν....μειώσεις και δε θα υφίστατναι πια όπως τις γνωρίζαμε (όσες μας είχαν απομείνει δηλαδή)

Και τελικά ο "πατριώτης" καταλήγει ότι αυτή η προοπτική είναι ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...!!!!!!!!!!!

Αναζητώντας λίγο παλαιότερες δηλώσεις πολτικών της χώρας μας θα βρούμε τον Jeffrey Παπανδρέου που από το 2010 δήλωνε την υποστήριξή του σε αυτά που....οραματίζεται σήμερα ο Γεωργιάδης, ο Σαμαράς και τα τα λοιπά φερέφωνα του Σιωνισμού...

Σέρβοι οπαδοί σηκώνουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ μέσα στα Σκόπια

Οπαδοί της Σερβίας σήκωσαν την ελληνική σημαία στο εθνικό στάδιο των Σκοπίων όταν και διεξαγόταν διεθνής αγώνας μεταξύ των Σκοπίων και της εθνικής τους ομάδας...

Όπως ήταν φυσικό οι σκοπιανοί εκνευρίστηκαν και η αστυνομία επενέβει με αποτέλεσμα η σημαία μας να...

Χείμαρρος ο Παναγιώταρος στη Βουλή: "Ένας κράτος ολόκληρο καλύπτει τους πράκτορες-τρομοκράτες του Indymedia"

Δείτε το βίντεο....

Καλώς τα "παιδιά"-πράκτορες....

Ήταν καιρός να διαλυθεί η πορεία μαις και είχε πλησιάσει επικίνδυνα στη Βουλή και ο κόσμος παρέμενε στο Συντάγμα....

Βγήκαν λοιπόν τα "παιδιά" και έκαναν τη...δουλειά τους..

Δυναμική εμφάνιση των Xρυσαυγιτών χθες στη Νάουσα για τα 100 χρόνια της ελευθερίας (ΒΙΝΤΕΟ)της... Έφυγε το ΚΚΕ από τις εκδηλώσεις...

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ..
Είθισται να μην γίνεται παρέλαση στην επέτειο απελευθέρωσης της Νάουσας (όπως π.χ. στη Βέροια) δεδομένου ότι υπάρχουν και οι εκδηλώσεις του ολοκαυτώματος της πόλης. Ωστόσο, ακόμη κι αυτό το… έθιμο κατάπεσε στις φετινές εκδηλώσεις της ηρωικής πόλης. Γύρω στις 11 πριν το μεσημέρι είχαμε....

Βίντεο κόλαφος: Η Ελένη Ζαρούλια λέει αλήθειες στη Βουλή και προκαλεί εγκεφαλικά: "Έχετε δώσει δικαιώματα σε υπανθρώπους και όχι στους Έλληνες...."

Δείτε το...

Πάλι τα ίδια...Οι κομμουνιστές του ΕΠΑΜ σε "πατριωτικές" πράξεις αντίστασης..

"Παρέμβαση" στη μνημείο του Ζαλόγγου έκαναν οι οπαδοί του Καζάκη στην Πρέβεζα...
Πήγαν στο ιστορικό μνημείο του Ζαλόγγου και ανέβασαν πανώ που έγραφε
"Κάτω οι δωσίλογοι--Ξεσηκωθείτε---ΕΠΑΜ".
Έβαλαν και την ελληνική σημαία για να τους "παίξουν" πιο εύκολα τα κανάλια και τα ΜΜΕ...

Δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνουν σε μια τέτοια κίνηση οι οπαδοί του Βελουχιώτη, του Ζαχαριάδη και του Στάλιν.
Το είχαν ξανακάνει πριν περίπου ένα μήνα..

Τότε είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο με....

Σπάσε την τυραννία της πολιτικής ορθότητας


Σπάσε την τυραννία της πολιτικής ορθότητας

Το επιστέγασμα της κυριαρχίας ενός καθεστώτος σηματοδοτείται από την επιβολή της δικής του πολιτικής ορθότητας. Ως τέτοια ορίζεται ένα άτυπο πλέγμα κανόνων συμπεριφοράς εντός του οποίου «οφείλει» το μέλος μίας κοινωνίας να προσαρμόζει την ομιλία, τις ενέργειες και κάθε του εν γένει κοινωνική δραστηριότητα. Ενώ οι θιασώτες της, εκουσίως ή ακουσίως άνθρωποι καθεστωτικοί, διατείνονται πως στην ουσία δεν επιβάλλεται αλλά αποτελεί τη φυσική απόληξη της κοινή τη θέληση αποδοχής ορισμένων «πανανθρώπινων αξιών», δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα πανίσχυρο όπλο στα χέρια της εξουσίας που τη διαμορφώνει. Ένα όπλο μέσω του οποίου επιβάλλει τις.....

Έρχονται ιστορικές στιγμές... Στραμμένοι προς την Τουρκία είναι πλέον οι ρωσικοί S-400...!!

Ρώσος αξιωματικός, τις δηλώσεις του οποίου μεταδίδει το RIA Novosti, επικαλούμενο όμως την τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ», εμπλέκει την Τουρκία στην υπόθεση της εγκατάστασης των αντιαεροπορικών – αντιβαλλιστικών πυραύλων S-400 στον ρωσικό νότο.

Η εγκατάσταση των προηγμένων συστημάτων, σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Ιγκόρ Γκορμπούλ, είναι η απάντηση της Ρωσίας στο....

Αριστοτέλης: Σκοπός

Ο φυσικός σκοπός της ανδρείας δεν είναι το χρήμα αλλά η....

Επίτροπος της Ε.Ε. έρχεται να ελέγξει τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με την Αστυνομία...Ένας άνθρωπος του Soros θα μιλήσει για το Εθνικιστικό Κίνημα;!

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ

Ο "ακτιβιστής"
Δεν μας έφταναν οι τηλεμαϊντανοί - ογκόλιθοι, κυριολεκτικά,  σαν τον Πάγκαλο που ζήτησε να απολυθούν όσοι αστυνομικοί ψηφίζουν "Χρυσή Αυγή" (βίντεο), τον ΣΥΡΙΖΑ που προκαλεί με δηλώσεις του για σχέσεις "αγάπης" μεταξύ ΔΕΝΔΙΑ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και Χρυσής Αυγής, καθώς και τα ξένα φερέφωνα τύπου "Guardian" που κατασυκοφαντούν με ρεπορτάζ της....ΜΚΟ "Ανοίξαμε τα σύνορα και σας περιμένουμε" (ευφάνταστος τίτλος) με νομικό σύμβουλο την Κούρτοβικ..

Έχουμε τώρα και το Συμβουλιο της Ευρώπης για τα "Ανθρώπινα Δικαιώματα" που στέλνει τον Πρόεδρο του(μπράβο τιμές η Ελλάδα), Νιλς Μουιζνίεκς, να ελέγξει τις σχέσεις Αστυνομίας - Χρυσής Αυγής!!!(δημοκρατικότατο) και κατά πόσο το Εθνικιστικό Κίνημα παραβιάζει τις διεθνείς συνθήκες, όπως και η Αστυνομία!!!!!

Δεν είναι τωρινό το φαινόμενο αυτό βέβαια..
Υπήρξε και μια απειλή ξανά τον Ιούλιο με συνέντευξή του στο "ΒΗΜΑ"(που αλλού) για τη "νεοναζιστική - φασιστική - ακραία" Χρυσή Αυγή..Βέβαια τότε δεν έγινε τίποτα. Απλά ήταν μια προειδοποίηση.

Τώρα όμως που βλέπουν ότι το Κίνημα εξαπλώνεται και γιγαντώνεται ήρθε η ώρα να δράσουν τα φερέφωνα του Σιωνιστικού Κατεστημένου..

Ας δούμε λοιπόν ποιοί θα έρθουν να ελέγξουν την Ελληνική Αστυνομία.

Νιλς Μουιζνίεκς,
 Ξεκινάμε με το βιογραφικό του(εδώ)

"Θαυμάστε" περγαμηνές...
Αφού.....