Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 02, 2013

"Εκπολιτίζεται" η Ιταλία....Μαύρη Υπουργός!!!

Τα πρώτα δείγματα της "Νέας Ιταλίας" και του Πρωθυπουργού Enrico Letta είναι ήδη.....φανερά!

Στην παραπάνω φωτογραφία αποτυπώνεται η σύνθεση της Κυβέρνησης Συνεργασίας στη γείτονα χώρα..
Αν κάτι σας "ξενίζει" δεν είναι τίποτε άλλο από την μαύρη υπουργό Cecile Kyenge Kashetu καταγόμενη από την υποσαχάρια Αφρική και συγκεκριμένα το Κονγκό που ανέλαβε επικεφαλής του υπουργείου που είναι υπεύθυνο για τον συντονισμό της κυβερνητικής δράσης σε ζητήματα ανθρωπιστικής βοήθειας, εκτάκτων αναγκών και τις σχέσεις με τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Δεν χρειάζεται να σας αναφέρουμε το βιογραφικό της...
(MKO για μετανάστες - Ανθρώπινα δικαιώματα κ.α.)

Η θέση της συμβολικά στην αναμνηστική φωτογραφία, ανάμεσα από τον Πρωθυπουργό και.....

Ν. Μιχαλολιάκος: «Αν ο Καμίνης τολμά, ας βγει και μια φορά βόλτα μόνος του στην πόλη»


Ν. Μιχαλολιάκος: «Αν ο Καμίνης τολμά, ας βγει και μια φορά βόλτα μόνος του στην πόλη»

Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο protothema.gr
 
Για πολιτική συμπαιγνία με στόχο την εξασφάλιση εκ μέρους του Γιώργου Καμίνη του χρίσματος για τη δημαρχία εκτός από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ και από τη Νέα Δημοκρατία, κάνει λόγο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στο protothema.gr, στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά τα πρωινά επεισόδια στον Δημήτρη Μαρκόπουλο. Με τη φράση «ο Καμίνης παρείχε υπηρεσίες στον Σαμαρά» και με καταγγελία περί «ωμής παραβίασης μιας καθ’ όλα νόμιμης συγκέντρωσης» ο κ. Μιχαλολιάκος εξαπολύει μύδρους και αναφέρει: «Κατά του Καμίνη δεν θα στραφεί νομικά η Χρυσή Αυγή, αλλά θα στραφεί ο λαός της Αθήνας τον οποίο έχει παραδώσει βορά στους λαθρομετανάστες. Αν τολμά ας βγει και μια φορά βόλτα μόνος του στην πόλη, χωρίς τους αστυνομικούς του».
«Η συγκέντρωσή μας ήταν καθ’ όλα νόμιμη καθώς είχαμε......

Ποιος σκότωσε τον Ιησού;



«Απεκρίθη ο Πιλάτος (προς τον Χριστό)· Μήπως εγώ είμαι Ιουδαίος; το έθνος το ιδικόν σου και οι αρχιερείς σε παρέδωκαν εις εμέ» (Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο 18:.35).
«...εζήτει ο Πιλάτος να απολύση αυτόν· οι Ιουδαίοι όμως έκραζον, λέγοντες· Εάν τούτον απολύσης, δεν είσαι φίλος του Καίσαρος….και λέγει προς τους Ιουδαίους· Ιδού ο βασιλεύς σας. Οι δε εκραύγασαν· Άρον, άρον, σταύρωσον αυτόν. Λέγει προς αυτούς ο Πιλάτος· Τον βασιλέα σας να σταυρώσω; Απεκρίθησαν οι αρχιερείς· Δεν έχομεν βασιλέα ειμή Καίσαρα….» (Ιωάννη 19: 12, 14,15).
Απ. Πέτρος: «Άνδρες Ισραηλίται, ακούσατε τους λόγους τούτους· τον Ιησούν τον Ναζωραίον….τούτον λαβόντες παραδεδομένον κατά την ωρισμένην βουλήν και πρόγνωσιν του Θεού, διά χειρών ανόμων σταυρώσαντες εθανατώσατε» (Πράξεις 2:23,24)
  -  “Η διακήρυξις αύτη του αποστόλου δεικνύει ότι....

Όλο το "συνταγματικό τόξο" εναντίον της Χρυσής Αυγής και κατ' επέκταση των Ελλήνων...

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ...

Τους παραδίδουμε στην κρίση σας..

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη, στον οποίο εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας. Οι ακρότητες, ειδικά όταν θύματα είναι μέχρι και αθώα δωδεκάχρονα παιδιά, δεν αρμόζουν στη Δημοκρατία μας» τόνισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι

Κασιδιάρης παρεμβαίνει στο ΣΚΑΙ και ξεμπροστιάζει την προπαγάνδα και τα ψέματα ΜΜΕ και Καμίνη

Δείτε το βίντεο...

Δηλώσεις Κασιδιάρη, Λαγού για την επίθεση των ΜΑΤ με εντολή Καμίνη - Δένδια... (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο ....

Άθλια συκοφαντική επίθεση στη Χρυσή Αυγή και σε βουλευτή της από το καθεστώς...Η Χρυσή Αυγή απαντά με μηνύσεις...

Κατανοώντας το καθεστώς ότι αν η ειδησιογραφία της ημέρας έμενε στο γεγονός ότι αποτράπηκε η διανομή τροφίμων στο Σύνταγμα του Εθνικιστικού Κινήματος, με χρήση βίας, και ουσιαστικά το αποτέλεσμα ήταν μηδαμινής αξίας καθώς η διανομή όχι μόνο έγινε αλλά είχε και τεράστια επιτυχία (στα γραφεία της ΧΑ στο Σταθμό Λαρίσης), θα δεχόταν ένα "επικοινωνιακό αυτογκόλ".
Έτσι έπρεπε να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον της μάζας και του κοινού.

Και προσέξτε τι σενάριο έφτιαξε:
"Βουλευτής της ΧΑ, θέλει να χτυπήσει το Δήμαρχο αλλά τελικά γρονθοκοπεί 12χρονο παιδί, ενώ ταυτόχρονα κουβαλά και όλα και παραλίγο να το χρησιμοποιήσει"
Όχι δεν είναι σενάριο σε σειρά του Φώσκουλου αλλά η είδηση που θα ακούτε από σήμερα και για κανά μήνα περίπου από τα αργυροκίνητα ΜΜΕ.

Κατηγορείται λοιπόν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενής, ότι χτύπησε ένα 12χρονο κοριτσάκι στην προσπάθειά του να επιτεθεί στον Καμίνη.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, που "μοιάζει" πάρα πολύ με υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και πασίγνωστο ΚΙΝΑΙΔΟ με πλούσια "δράση" σε διάφορα κινήματα, έσπευσε πρώτος να.....

Τα κατάφεραν οι "δημοκράτες"....Ματαιώσαν τη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα με ξύλο και χημικά! (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

...αλλά ο κόσμος ακολούθησε τους Εθνικιστές στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στη Δηλιγιάννη και από εκεί μοιράστηκαν τα τρόφιμα.

Τα συναισθήματά μου και αυτά που θέλω να πω είναι τόσα πολλά που δυσκολεύομαι λόγω της έντασης και της οργής που με κατακλύζει να τα εκφράσω.
Οπότε θα αφήσω τις εικόνες και τα βίντεο να μιλήσουν προς το παρόν.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο σημερινό κάλεσμα της διανομής τροφίμων και κατέκλυσε το Σύνταγμα από νωρίς...
περισσότερες φωτογραφίες εδώ
Ο, παράνομα εκλεγμένος λαθρο-δήμαρχος, Καμίνης είχε αποσαφηνίσει πως θα κάνει τα πάντα για να μην επιτρέψει να δοθούν τρόφιμα σε Έλληνες. (δεν είναι άλλωστε και ψηφοφόροι του....). Έτσι την εμφάνισή τους έκαναν τα ΜΑΤ που απέκλεισαν την πλατεία Συντάγματος με σκοπό να ματαιωθεί η εκδήλωση..

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που ήταν παρόντες, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του κόμματος προσπάθησαν να αποτρέψουν την παρέμβαση των ΜΑΤ και να προστατεύσουν την εκδήλωση...

ΜΑΤ-αια όμως καθώς.....

Ο Γ.Καμίνης θέλει να σταματήσει τα συσσίτια της Χ.Α. ενώ αναγορεύει σε ευεργέτη τον Τ.Σόρος

O δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μέσω ανάρτησης του στο facebook δηλώνει πώς δεν θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής αύριο στο Σύνταγμα μόνο για Έλληνες. Ενοχλεί η ενέργεια αλληλεγγύης του Λαικού Συνδέσμου πρός τους Έλληνες τον άνθρωπο που θέλει να μετατρέψει την Αθήνα σε Μέκκα χτίζοντας ένα κεντρικό τέμενος και 14 τζαμιά (δύο ανά δημοτικό διαμέρισμα) για να ικανοποιήσει τους μουσουλμάνους που διαβιούν στη χώρα, παρανόμων (κυρίως) και μη. Αντιδρά ο δήμαρχος που δέχτηκε απο τον Τζόρτζ Σόρος τη δωρέα μερικών τόνων πετρελαίου για περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Η δική του προσφορά για τους Αθηναίους που μαστίζονται απο την οικονομική κρίση ποιά είναι;

Κατηγορηματικός ο δήμαρχος Αθηναίων ξεκαθαρίζει δεν πρόκειται να.....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στο extra3: "Θα συνεχίσουμε το κοινωνικό έργο για τους Έλληνες ενάντια σε όλους"

Δείτε το βίντεο...