Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2016

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ «ΔΡΑΚΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 27 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 27 επιθέσεις σε μαθήτριες είχε πραγματοποιήσει 46χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία! Ο «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» εκινείτο με ποδήλατο και την έστηνε έξω από σχολικά συγκροτήματα. Εκεί εντόπιζε τα θύματά του, τα ακολουθούσε κι όταν εύρισκε την κατάλληλη ευκαιρία...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΧΩΡΑ

Όχι πως δεν το ξέραμε, αλλά τώρα πλέον το ομολογούν κιόλας οι ίδιοι, πως η Ελλάδα έχει απολέσει την εθνική της κυριαρχία! 

«Δεν έχουμε απόλυτη κυριαρχία ως χώρα… Η κυριαρχία μας είναι σχετική λ.χ. στην οικονομική πολιτική»! Σε αυτή τη δήλωση προχώρησε ο κομμουνιστής βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ), Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Και βέβαια, αυτή η κατάσταση δεν είναι τωρινή. Η απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας άρχισε...

Λαοθάλασσα εθνικιστών στον Βόλο - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


To αδιαχώρητο επεκράτησε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Βόλο, καθώς κόσμος συνέρρεε μέχρι και την έναρξή της. Εν μέσω επευφημιών διεξήχθη η ανακοινωθείσα εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στο Βόλο.

Κύριοι ομιλητές ήταν ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης, ο ευρωβουλευτής Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος και ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Η τοπική κοινωνία του Βόλου αλλά και ολόκληρη η Μαγνησία ανταπεκρίθη άμεσα στο κάλεσμα της Τ.Ο. Μαγνησίας, στο πλαίσιο της Πανθεσσαλικής...

Πρόκληση σε ζωντανή μετάδοση: Τελέστηκε ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφιά με εντολή Ερντογάν - BINTEO

Γράψαμε χθες για την προεξαγγελία του σουλτάνου ότι προτίθεται να κάνει την Αγία Σοφία τζαμί για 30 ημέρες σε αντίποινα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από την γερμανική Κάτω Βουλή.

Τελικώς ο σουλτάνος έκανε πραγματικότητα τις απειλές του, πραγματοποιώντας μία σκληρή βλασφήμια εναντίον της Ορθοδοξίας. Ξεκινώντας από σήμερα μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση τελετή που έγινε στο πλαίσιο του "sahur" (πρωινή προσευχή και γεύμα πριν από την έναρξη της νηστείας), παρουσία του γενικού γραμματέα θρησκευτικών υποθέσεων της Τουρκίας, ο οποίος δήλωσε υπερήφανος.

Το ελληνικό ΥΠΕΞ από την πλευρά του, προέβη...

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

1892336
Συνέντευξη περί του νέου εκλογικού νόμου, έδωσε –για πολλοστή φορά- ο υπουργός Εσωτερικών, Κουρουμπλής, μιλώντας για τις προτάσεις που εξετάζει η κυβέρνηση για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο.
Ανάμεσα σε αυτές είναι η θέσπιση της απλής αναλογικής, το σπάσιμο των περιφερειών ώστε καμία να μην εκλέγει πάνω από 10 βουλευτές, η διατήρηση του ορίου εισόδου στην βουλή στο 3% και η κατάργηση του μπόνους, εκτός των περιπτώσεων που το πρώτο κόμμα ή συνασπισμός κομμάτων λάβει μεταξύ 40 και 42%.
Την ίδια ώρα δημοσιεύματα φέρουν την κυβέρνηση να....

Τρέμουν την Χρυσή Αυγή οι πολιτικάντηδες: Απαγόρευση κόμματος με εντολή υπουργού προτείνουν νεοδημοκράτες και παλαιοπασόκοι συνταγματολόγοι!


Τρέμουν την Χρυσή Αυγή οι πολιτικάντηδες: Απαγόρευση κόμματος με εντολή υπουργού προτείνουν νεοδημοκράτες και παλαιοπασόκοι συνταγματολόγοι!

Τον τρόμο που έχει προκαλέσει η Χρυσή Αυγή στο πολιτικό καθεστώς των κλεφτών και των απατεώνων το έχουμε καταλάβει καλά. Κατάλαβαν τα λαμόγια ότι η Χρυσή Αυγή εννοούσε το σύνθημά της «οι κλέφτες φυλακή» και από τότε προβαίνουν σε πάσης φύσεως πολεμική εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Τελευταία πράξη του δράματος του καθεστώτος η πρόταση που κατέθεσαν ακραιφνείς φίλοι του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας και δημοσίευσε η εφημερίδα «Καθημερινή».
Εντός της ομάδας των «συγγραφέων» είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Νίκος Αλιβιζάτος, που από το «πλευρό» του Σημίτη, του Τσοχατζόπουλου και εσχάτως του....

Β. Λεβέντης: "Μου είπαν οι Αμερικάνοι ότι ο Τσίπρας είναι....άνθρωπός τους"

''Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια", λέει ο θυμόσοφος λαός μας και μόνο τυχαία δεν υφίσταται ακόμη και σήμερα η προσφιλής ρήση.

Ήταν η πρώτη άλλωστε που ήρθε στο μυαλό μας, ακούγοντας, σε μια ακόμη τηλεοπτική συνέντευξή του τον τηλεΠρόεδρο - ω ρε μεγαλεία - Βασίλη Λεβέντη να αναφέρεται στην υπάρχουσα πολιτική κατάσταση.

Όσο και να επιδιώκουν οι εγκάθετοι δημοσιογράφοι να του ράψουν ένα κοστούμι "αντισυστημικότητας" και "σοβαρότητας" ο ίδιος αισθάνεται βολικά στην...τρέλα του και έτσι ξεστόμισε αλήθειες που "πόνεσαν" το σύστημα ακόμη μια φορά λέγοντας τα εξής:

- "Ο Τσίπρας είναι....

Ο ΛΟΥΒΡΟΣ, Ο ΣΙ(Η)ΓΚΟΥΝΑΣ ΚΙ Ο… ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ!

evaggelatos-1-630x400

Γονείς που διαπιστώνετε ότι τα παιδιά σας είναι ανορθόγραφα και στερούνται βασικών γεωγραφικών γνώσεων, μην τα βάζετε μόνο με τους μαρξιστές ινστρούχτορες που παριστάνουν τους καθηγητές. Συνυπεύθυνοι είναι και οι μεγαλοδημοσιογράφοι –καναλόβιοι και μη-, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και μεταδίδουν την ασχετοσύνη και στους τηλεθεατές τους!
«Ο Σιγκούνας κλείνει τον Λούβρο» ήταν ο τίτλος του θέματος που παρουσίαζε ο γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος (και πρώην κνίτης, μην το ξεχνάμε αυτό…) Ευαγγελάτος, στο....

Έχει πάτο βαρέλι...;!“Γυμνή ποδηλατοδρομία” και “ομοφυλοφιλική περηφάνεια” σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα



Σε μια χώρα που έχει την δυστυχία να διοικείται από την συγκυβέρνηση τσίρκο Σύριζα - Ανέλ και σε δυο ιστορικές πόλεις που έχουν στην διοίκηση των δήμων τους τον Καμίνη και τον Μπουτάρη δεν μπορείς να....

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ


Αποσπάσματα από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής για την Άλωση της Πόλεως

29 Μαΐου του 2016. Και πριν από 563 χρόνους, πάνω στα τείχη μιας ελληνικής πόλεως έπεσαν κάποιοι οι οποίοι δεν ήσαν ούτε από την Κολομβία, ούτε από τη Βενεζουέλα, ούτε από το Μεξικό. Πέθαναν Έλληνες! Πέθανε ένας Έλληνας Βασιλιάς! Και κανείς σήμερα δεν το θυμάται. Και αυτό είναι η ντροπή, η σαπίλα και η παρακμή μιας ολόκληρης πολιτείας.
Ήταν και τότε η Πόλη πολιορκημένη από παντού. Και το μεγαλύτερο μέρος της Θράκης, και της απέναντι ακτής της Μικράς Ασίας είχε καταληφθεί από.....