Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2016

Τρίτη δύναμη με άνοδο ποσοστών η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση της Marc - Μέρος των απογοητευμένων του ΣΥΡΙΖΑ εισρέουν στο Εθνικιστικό Κίνημα

Κοινή είναι πια η πεποίθηση πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη με εφαλτήριο την τρίτη θέση και τελικό προορισμό την Νίκη!

Ακόμα και οι συστημικοί δημοσκόποι ομολογούν πως η Χρυσή Αυγή είναι αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη με συνεχώς ανοδικές τάσεις.

Συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση της Marc για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha τα κόμματα λαμβάνουν στην πρόθεση ψήφου:

Ο Ρέμος που είναι απόγονος εκδιωγμένων Μικρασιατών δήλωσε υπερήφανος για τον ανώμαλο σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!


Συνέντευξη στην τουρκική Hurriyet έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος (από πού κι ως που άραγε, γιατί οι Τουρκαλάδες δεν παίρνουν συνεντεύξεις κι από άλλους τραγουδιστές;), στην οποία δήλωσε υπερήφανος που είναι… συγχωριανός του εξολοθρευτή των Ελλήνων του Πόντου και της Μικρασίας (και διαβόητου για την «ομοφυλοφιλία του»…) Κεμάλ Ατατούρκ και ζήτησε να διαφυλαχθούν οι… «κοινές αναμνήσεις» με τους Τουρκαλάδες (εννοώντας προφανώς τα 400 χρόνια της σκλαβιάς, το παιδομάζωμα, τα χαράτσια, το ολοκαύτωμα Ποντίων και Μικρασιατών Ελλήνων, την Μικρασιατική Καταστροφή, το πογκρόμ των Ελλήνων της Πόλης το 1955, τον Αττίλα στην Κύπρο, κ.τ.λ.).   

Πάρτε μια γεύση:

SOS Ρατσισμός! Ναζιστική δημοπρασία 23 «καθαρόαιμων» αλόγων στο Μαρκόπουλο!

Η είδηση έχει ως εξής:

«Νέα δημοπρασία 23 καθαρόαιμων στο Μαρκόπουλο
Στόχος η αύξηση των ιππικού πληθυσμού και η άνοδος του ανταγωνισμού στις κούρσες
Σε δεύτερη δημοπρασία, αυτή τη φορά 23 καθαρόαιμων αλόγων, προχωρεί η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ, θυγατρική του ΟΠΑΠ με στόχο την αύξηση του ιππικού πληθυσμού και την αναζωογόνηση του ανταγωνισμού στις κούρσες στο Μαρκόπουλο.

Όπως και στην επιτυχημένη δημοπρασία του Δεκεμβρίου 2015, έτσι και τώρα, η εταιρεία  απέκτησε από το εξωτερικό τους καθαρόαιμους ίππους τους οποίους θα διαθέσει με δημοπρασία στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου».

Αίσχος, ντροπή, sos ρατσισμός! Μα που βρισκόμαστε, στην…

Έλληνες κάτοικοι της Λέσβου ύψωσαν ξανά την Γαλανόλευκη που παρακρατικοί είχαν πετάξει στην θάλασσα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα ακόμα περίεργο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στις ανθελληνικές προκλήσεις των τελευταίων ημερών στην Λέσβο. Μετά την ακύρωση της υποστολής της Σημαίας και την επιχείρηση ακύρωσης της υποστολής για δεύτερη φορά από αναρχικούς και λαθρομετανάστες, «άγνωστοι» κατέβασαν και πέταξαν στη θάλασσα την Ελληνική σημαία, που κυματίζει δίπλα από το άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας στην Επάνω Σκάλα.

Το γεγονός διαπίστωσαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι το κατήγγειλαν στο LesvosNews.gr. Όπως οι ίδιοι λένε και στο βίντεο, παρατήρησαν ότι η Ελληνική σημαία που κυματίζει χρόνια τώρα στον ιστό δίπλα από το άγαλμα της Μικρασιάτισσας Μάνας...