Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 15, 2016

Ο άθλιος Μουζάλας αποκαλεί τα σκόπια... “Μακεδονία”! Ένοχος για εσχάτη προδοσία σε βάρος των ιερών και των οσίων του Ελληνισμού - ΒΙΝΤΕΟ

8ο συνέδριο Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Κυριακή 27 Μαρτίου, Αθήνα


Με κεντρικό σύνθημα "Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω" την Κυριακή 27 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί...

Οι λαθρομετανάστες πετάνε στα σκουπίδια τα δωρεάν γεύματα του Τσίπρα

Οι σιτιστές των λαθρομεταναστών αρνήθηκαν να παρέχουν γεύματα σε φτωχή ελληνική οικογένεια του Περάματος - Το πλούσιο μενού που πέταξαν στα σκουπίδια οι λαθρομετανάστες περιείχε εκτός των άλλων χταποδάκι και κοφτό μακαρόνι (φωτορεπορτάζ)

Ανώνυμος αποστολέας έστειλε στην ιστοσελίδα μας φωτογραφίες που προέρχονται από το κέντρο λαθρομεταναστών στο Σχιστό, όπου «φιλοξενούνται» αυτή τη στιγμή 2000 λαθρομετανάστες Αφγανοί και μόνο δύο οικογένειες Σύρων προσφύγων. Χαρακτηριστικό στην επικοινωνία του- εκτός του γεγονότος ότι δεν εμπιστεύεται κανένα από τα ΜΜΕ- ήταν, όπως επέμεινε, το αίσθημα ντροπής που ένιωθε.

Την ώρα που οι λαθρομετανάστες πετάνε τις μερίδες με το φαγητό που με επιμέλεια ετοιμάζει κάτω από σχεδόν ιδανικές συνθήκες υγιεινής ο Ελληνικός Στρατός- επειδή δεν τους άρεσε το μενού-  εξοργιστική και συνάμα θλιβερή είναι η περίπτωση μιας Ελληνίδας μητέρας που εμφανίστηκε πρόσφατα στην πύλη του στρατοπέδου...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

fimosi
Γράφει ο Αντίοχος

Δηλώσεις σχετικά με το (εξαιρετικά δυσμενές για τα συμφέροντα του διεθνούς σιωνισμού…) εκλογικό αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών στην Σλοβακία, έκανε –ως… είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις- ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συνεδρίου (EJC), Μοσέ Κάντορ. Ο οποίος το βρήκε το… φάρμακο «για την άνοδο νεοναζιστικών κομμάτων στην Ευρώπη»:
«Για μια ακόμη φορά βλέπουμε ομάδες μίσους, μεταμφιεσμένες σε δημοκρατικά κόμματα, να εκλέγονται στα εθνικά κοινοβούλια της Ευρώπης. Πρόκειται για μια...

ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»

Νέα εικόνα (1)
Καθημερινά στα δελτία ειδήσεων –και όχι μόνον απ’ αυτά, αλλά κι από άλλες εκπομπές- των καναλιών της κόκκινης χούντας των ΜΜΕ, παρακολουθούμε άπειρες σκηνές από το «δράμα» των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, με σκοπό να νιώσουν ένοχοι οι Έλληνες και να καβαλήσουν το «κύμα της αλληλεγγύης», που έχουν στήσει οι αχυράνθρωποι του Σόρος και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ποια είναι η πραγματικότης; Ότι όλα αυτά που μας δείχνουν είναι σκηνοθετημένα από τους ίδιους, με κομπάρσους τα «προσφυγάκια» που έχουν… ταλέντο στην ηθοποιία!  
Και ιδού η απόδειξη στο βίντεο που ακολουθεί:

ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!

simaia-syntagma)__article__article
Γράφει ο Αντίοχος

Συζήτηση στο κανάλι της γαλλικής εφημερίδας Ουμανιτέ (πρώην οργάνου του ΚΚ Γαλλίας…), έγινε για τα «προσφυγάκια», ανάμεσα στους «προοδευτικούς» Στέλιο Κούλογλου, τη Γαλλίδα ευρωβουλευτή των Σοσιαλιστών και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Σιλβί Γκιγιόμ και τον Γάλλο ευρωβουλευτή των Πρασίνων Πασκάλ Ντυράν.
Σε κάποια φάση της συζήτησης, τα άλλα δύο συντρόφια ρώτησαν τον Κούλογλου πως πάει η χειραγώγηση της κοινής γνώμης στην Ελλάδα, προς την νεοταξίτικη κατεύθυνση της «συμπαράστασης» και «αλληλεγγύης». Κι ο Κούλογλου, δε μάσησε τα λόγια του:
«Συγκεντρώθηκαν τόνοι ειδών και τροφίμων. Αλλά ξέρετε αυτή η κατάσταση μπορεί να....

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Τουρκική φρεγάτα της νατοϊκής δύναμης φέρνει λαθρομετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα


ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Τουρκική φρεγάτα της νατοϊκής δύναμης φέρνει λαθρομετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα

Τα αποτελέσματα της «καμμένης» διπλωματίας – Αισχρό δούλεμα από τους «συμμάχους» στο λεγόμενο «προσφυγικό»
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η κυβέρνηση παρανόμως, αντισυνταγματικώς και κυρίως εθνοπροδοτικών επέτρεψε χωρίς την άδεια της Βουλής την παρουσία ξένων στρατευμάτων εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. Ο λόγος, βεβαίως, για τη νατοϊκή ναυτική δύναμη, η οποία έχει καταλάβει το Κεντρικό Αιγαίο με πρόσχημα την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστευτικών ροών.
Η κυβερνητική προπαγάνδα, λοιπόν, έλεγε μέσα από τα κομματικά μέσα, όπως η ΕΡΤ και η «Αυγή», ότι η νατοϊκή δύναμη θα παρεμβαίνει και θα σταματάει τις ροές των λαθρομεταναστών, επιστρέφοντάς τους στην Τουρκία. Βεβαίως, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να....

Ψεύτες - κλέφτες ΜΜΕ και "αντιρατσιστές": ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ» ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ»

IDOMENI, GREECE - MARCH 6: Refugees wash a new born baby as they stay in tents that they set up in the Idomeni town in Greece, near the Macedonian border on March 6, 2016.  (Photo by Iker Pastor/Anadolu Agency/Getty Images)
Την θυμάστε τη φωτογραφία του «νεογέννητου» της Ειδομένης, όπου μια γυναίκα με μαντίλα το έπλενε μ’ ένα μπουκάλι νερό μέσα στις λάσπες, που «συγκλόνισε τον κόσμο»; Ε, λοιπόν, σας δουλέψανε! Δεν ήταν νεογέννητο, αλλά γεννήθηκε προ μηνός περίπου στην Σάμο.
Επρόκειτο βεβαίως για μια ακόμα «αμερικανιά», για να νιώσουν ακόμα μεγαλύτερες ενοχές οι εφησυχασμένοι Έλληνες αστοί «για το δράμα των προσφύγων» και να συνδράμουν το… «κύμα της αλληλεγγύης».
Τώρα που ο...

Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

mpogiopoulos_realfm
Χυδαία επίθεση, με «επιχειρήματα» βγαλμένα κατευθείαν από τους βόθρους του σταλινισμού –στους οποίους εξακολουθεί να κολυμπάει, αν και πεταγμένος κλωτσηδόν έξω από το… τιμημένο κουκουέ, ως… οπορτουνιστής- κάνει ο «πολύς» Μπογιόπουλος (η καρικατούρα του Λένιν εν Ελλάδι…) στον καλλιτέχνη Νότη Σφακιανάκη, γιατί τόλμησε να πει τη γνώμη του για τους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες μας – απεσταλμένους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο τίτλος του βαρύγδουπου άρθρου του Μπογιόπουλου, είναι χαρακτηριστικός του σταλινικού «ήθους» του: «Σώμα φτιαγμένο από πηλό – κεφάλι γεμάτο με σκατά».
Από κει και πέρα, ο φιλοδοξών να γίνει ο…

Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

volteros
Ο Βολταίρος (1694-1778μχ), Γάλλος διαφωτιστής , συγγραφέας και από τις σημαντικές προσωπικότητες στην διαμόρφωση της ευρωπαϊκής σκέψης ποτέ δεν έκρυψε την γνώμη του για τους Τούρκους. 
Στης εποχή του Διαφωτισμού και του Ρομαντισμού της Ευρώπης, οι Μότσαρτ και Σούμπερτ εμπνευσμένοι από την μουσική των γενίτσαρων, συνέθεσαν τα έργα ‘ a la turca’, αυτό μαζί με το πνεύμα ανοχής και την περιέργεια για οτιδήποτε εξωτικό βοήθησε στο να βελτιωθεί η εικόνα του τούρκου, για τον ευρωπαίο πολίτη, από βάρβαρο σε έναν ευγενή άγριο.
Όχι όμως για τον Βολταίρο. Χαρακτηριστικές φράσεις του για τους Τούρκους:
“…Τύραννοι των γυναικών και εχθροί των τεχνών…”
“… Να διώξουμε μακριά από την Ευρώπη αυτούς τους βάρβαρους σφετεριστές…”
Στο έργο του, το Ανατολικό Χριστιανικό Βασίλειο, “The Orient’s Christian Realm” αναφέρει: “Εύχομαι ολόψυχα, να....

Ένα εξαιρετικά επίκαιρο κείμενο του Ερνστ Γύνγκερ σε μετάφραση


Ένα εξαιρετικά επίκαιρο κείμενο του Ερνστ Γύνγκερ σε μετάφραση

Η αλληλεγγύη μας πρέπει να είναι μια αλληλεγγύη του αίματος. Αυτή είναι η πρώτη μας απαίτηση. Αλλά τι είναι το αίμα; Αυτή αποτελεί μια απλή αλλά συνάμα και δύσκολη ερώτηση. Σε αυτή ανακαλύπτουμε την βαθιά αντίφαση μεταξύ του αισθήματος και της αντίληψης.
Ο καθείς που πραγματικά αναγνωρίζει αξία στην ζωή νιώθει τι είναι αυτό, το κοινό αίμα. Ακόμα γνωρίζει πως είναι πιο δύσκολο να μιλήσεις σε αυτές τις στιγμές όταν αυτή η υγρή δύναμη της φύσεως κοχλάζει με ανησυχία. Το αίμα δεν μπορεί να εκφραστεί απλά με λέξεις. Η γλώσσα είναι σαν ένα δίχτυ ψαρέματος που χάνει την λεία του λιονταριού μέσω των κενών καθώς ανασύρεται από τα βάθη. Η γλώσσα περιέχει εντός της νόημα, όπως και οι τοίχοι ενός σπιτιού που μόνο από....