Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 08, 2015

Με το δικό του μοναδικό τρόπο ο Ηλίας Κασιδιάρης αναλύει το κυβερνητικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ε, ναι λοιπόν...
Το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής δε δημιουργείται μόνο για να πείσει αλλά και για να είναι οδηγός διακυβέρνησης.

Πίστη για τη Μεγάλη Νίκη της 25ης Ιανουαρίου από τον φυλακισμένο, σωματικά μόνο, Ηλία Κασιδιάρη..

Δείτε το βίντεο...

Λαθρομετανάστευση: ο Φον Αντωνάκης παραδίνει χειρότερη κατάσταση απ’ αυτήν που παρέλαβε

Γράφει ο Αντίοχος

Προχθές, ο φον Αντωνάκης από το φράχτη του Έβρου, ξανάγινε… λαθρομεταναστευτοφάγος (ώπα της!). Χθες, ο φωνακλάς «Μπουμπούκος», βρήκε ευκαιρία από την αιματηρή επίθεση των «Τρελών του Αλλάχ» στα γραφεία της σατυρικής εφημερίδας στο Παρίσι και… ξεσάλωσε στο Twitter «για το τέλος της αθωότητας του Ισλάμ». Προσθέτοντας κουτοπόνηρα στο τέλος, πως

«Οι του Σύριζα εδώ λένε να ανοίξουν τα σύνορα».

Αλλά ποια σύνορα κινδυνολογεί ο «Μπουμπούκος» ότι θα ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ; Τα… ανοιχτά;
Λοιπόν, ας μιλήσουμε λίγο με αριθμούς, γιατί αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες πάνε...

DEUTSCHE WELLE: Ο MISTER TSIPRAS ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ»

Γράφει ο Αντίοχος

Στο τι μέλλει γενέσθαι μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και την αναμενόμενη επικράτηση του παρδαλού συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται η φωνή της φράου Μέρκελ (Deutsche Welle). Σύμφωνα, λοιπόν, με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, η όλη αντιπαράθεση για μια ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ γίνεται μόνο και μόνο για να επηρεαστούν οι ψηφοφόροι. Καθότι, θεωρεί σιγουρότατο πως ο mister Tsipras θα βρει τη «χρυσή τομή» με τους διεθνείς τοκογλύφους (αφήνοντας να εννοηθεί πως τα έχουν βρει ήδη…) και απλώς ψάχνει έναν τρόπο να μην τον πάρουν με τις… πέτρες οι ψηφοφόροι, πολλοί εκ των οποίων (προφανώς οι πιο αφελείς, οι πάντοτε ευκολόπιστοι και πάντα προδομένοι…) νομίζουν ότι θα… σκίσει το Μνημόνιο. Και σύμφωνα πάντα με την Deutsche Well, ο τρόπος εξαπατήσεως των ψηφοφόρων, βρέθηκε. Το τυράκι στη φάκα θα είναι μια νέα επιμήκυνση, την οποία ο mister Tsipras θα εμφανίσει στο εσωτερικό ως… «μεγάλη νίκη» και «αποτέλεσμα σκληρής διαπραγμάτευσης»! Ιδού πως εξαπατούν τον ελληνικό λαό:    

«Πόσο πιθανή είναι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ; Θα οδηγούσε την χώρα του εκτός ευρωζώνης ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός; Το σίγουρο είναι ότι αυτό δεν αποτελεί στόχο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης…
Στο μεταξύ ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε νερό στο κρασί του. Από εκεί που μιλούσε για...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ (ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ…) ΜΑΤ ΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Μια από τις πάγιες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ (που ωστόσο σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο αποφεύγει να επαναλαμβάνει…), είναι και η κατάργηση των ΜΑΤ.

Αλλά μέχρι που να γίνει κυβέρνηση και να τα… καταργήσει, τα στελέχη του τα χρησιμοποιούν για την προστασία τους, όπου απειλούνται.

Έτσι, ο συριζαίος δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, κάνει δημοτικά συμβούλια με τα… ΜΑΤ, υπό τον φόβο των...

Φτύστε τους.... " να μη τους ματιάσουμε". Ο "ανεξάρτητος" Βασίλης Οικονόμου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ζητώντας τις ψήφους των "δεξιών"!!!!! - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της ΝΔ και το ιδεολογικό της τέλμα.

Μετά τη Γκερέκου και το δημόσιο ξεκατίνιασμα με το Βενιζέλο, που εγκάλεσε τον Σαμαρά για "έλλειψη ανδρείας και ήθους", σειρά παίρνει ο "ανεξάρτητος" βουλευτής Β. Οικονόμου, που αφού πρώτα "έριξε" το Σαμαρά ψηφίζοντας "ΠΑΡΩΝ" στην ψηφοφορία για τον Σταύρο Δήμα, δίνοντας τη χαριστική βολή στο Σαμαρά, σήμερα ανακοινώνει τη.... συστράτευση μαζί του!

Το θλιβερότερο είναι ότι στην ανακοίνωσή του καλεί κεντροαριστερούς και δεξιούς να τον ψηφίσουν για το "καλό της πατρίδος"!!!

Να θυμίσουμε απλά ότι ....

ΣΙΧΑΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ: ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ – ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ… ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

floridis_venizelos
 Είχαμε γράψει εγκαίρως (προ μηνών) ότι μ’ αυτά που θα δει ο κοσμάκης κατά τις διαδικασίες εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας» τους και στις εκλογές που θα ακολουθήσουν, αν μέχρι τότε θα σιχαίνεται μία φορά τους πολιτικάντηδες, θα τους σιχαθεί εκατόν-μία!
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου  Επικρατείας του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, τοποθετήθηκε ο πρώην βουλευτής και υπουργός του Γ. Φλωρίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί από το κόμμα του και το απαξίωνε συνεχώς, σε κάθε δήλωσή του.

Για να μην πάμε σε βάθος χρόνου, θα παραθέσουμε τα όσα είχε πει για.....

Η Χρυσή Αυγή χτυπάει την έδρα και στην Κέρκυρα με τον πρόεδρο των Ελλήνων Ιατροδικαστών, Γιάννη Αϊβατίδη


Η Χρυσή Αυγή χτυπάει την έδρα και στην Κέρκυρα με τον πρόεδρο των Ελλήνων Ιατροδικαστών, Γιάννη Αϊβατίδη

Πανικός σε ΝΔ - ΠΑΣΟΚ: Γι' αυτό "σκοτώνονται" με ποιον θα κατέβει η Γκερέκου

Ο γνωστός Ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Κέρκυρας, Γιάννης Αϊβατίδης, πρόεδρος μέχρι σήμερα της Υπηρεσίας των Ελλήνων Ιατροδικαστών του υπουργείου Δικαιοσύνης, κατέρχεται ως ένας από τους υποψηφίους της “Χρυσής Αυγής” στην περιφέρεια στο νησί των Φαιάκων.
Η κάθοδος του στις εκλογές έχει προκαλέσει πανικό στις τάξεις της ΝΔ, που απεγνωσμένα αναζήτησε λύση στο πρόσωπο της Γκερέκου, εξού και ο σχετικός θόρυβος. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο ο ο φίλος των μασώνων, Δένδιας, αναγκάστηκε να.....

Τσίπρας σε ιταλική εφημερίδα: "Κανένα πρόβλημα με τους τοκογλύφους, θα συνεχισθούν τα Μνημόνια!"


Τσίπρας σε ιταλική εφημερίδα: Κανένα πρόβλημα με τους τοκογλύφους, θα συνεχισθούν τα Μνημόνια!

Με συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Κοριέρε ντελα Σέρα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών σχετικά με την πολιτική που θα ακολουθήσει ως πυλώνας της κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
«Η Ελλάδα μου δεν θα ζημιώσει την Ευρώπη», δήλωσε με στόμφο ο Τσίπρας, καθιστώντας κάτι παραπάνω από σαφές πως δεν έχει καμία πρόθεση να συγκρουστεί με τους διεθνείς τοκογλύφους που πίνουν το αίμα του Λαού μας! Στην Ελλάδα παριστάνει τον αντιμνημονιακό και στο εξωτερικό κάνει τα πάντα για να....

Ψηφίζοντας Σαμαρά εκλέγετε τον...ΓΑΠ και τη Γκερέκου!!

Γράφει ο Αινείας

Εξοργισμένοι διαβάζω ότι είναι στο ΠΑΣΟΚ με τη στάση του Σαμαρά, σχετικά με το γεγονός ότι έχει στο απυρόβλητο τον ΓΑΠ και το νέο του κόμμα σε σημείο... ενοχής:

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδα προσκείμενη στη μασωνοδεξία γράφει:

"...Όχι πως περίμεναν ο πρωθυπουργός ή τα στελέχη της ΝΔ να υπερασπιστούν το ΠΑΣΟΚ αλλά δεν περίμεναν και πως ο Γιώργος Παπανδρέου και το κόμμα του θα αποτελούσαν ουσιαστικά τον καλύτερο εταίρο της ΝΔ. Στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν πως όσο η ΝΔ πιστεύει πως ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ τόσο θα του στρώνουν το χαλί."

Αν σε αυτό προσθέσουμε και το γεγονός ότι....

Συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής μέσα από τα κελιά της Τιμής: "Η Χρυσή Αυγή είναι πανίσχυρη, τρίτη δύναμη και απειλεί τη ΝΔ" - ΒΙΝΤΕΟ

Με το πάθος να ξεχειλίζει και τη θέληση του για αγώνα να αντηχεί κάθε του φράση, ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Π. Ηλιόπουλος, μέσα από τα κελιά της "δημοκρατίας" τους, δίνει το σύνθημα:

"Πιστεύω - Στηρίζω Χρυσή Αυγή για να επιστρέψει η εξουσία στους Έλληνες και να μπουν οι κλέφτες στη φυλακή"

Δείτε το βίντεο...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΖΗΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

kke5

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Καλησπέρα Συναγωνιστές! Για άλλη μια φορά, η κόκκινη συνιστώσα της Μεταπολίτευσης, ζήτησε αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την προβολή του τηλεοπτικού χρόνου για τις εκλογές. Πολλοί θα αναρωτιούνται για ποιο λόγο το ΚΚΕ έχει ανάγει σε τόσο μεγάλη υπόθεση το θέμα της ΧΑ.
Ως γνωστόν, μόνο τα....

Ο Χαρισματικός Ηλίας Κασιδιάρης

kasidiaris-elias0__article
Η προσωπικότητα κάποιων ανθρώπων  και η εν γένει παρουσία τους  αφήνουν  το στίγμα τους  στην πολιτική ζωή ενός τόπου. Δεν ήταν δύσκολο,  για όσους παρατηρούσαν την παρουσία, το έργο και την πορεία του νεαρού Ηλία Κασιδιάρη, να καταλάβουν ότι ο άνθρωπος αυτός θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικότατο ρόλο στα πολιτικά πράγματα. Ότι θα ήταν ο κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σημαντικού πολιτικού ανδρός με την αρχαία ελληνική σημασία του όρου: Διορατικότητα, ευστροφία, στρατηγική ικανότητα, αγάπη στην πατρίδα, ανδρεία, δικαιοσύνη, αλήθεια, πειθώ, συνέπεια, σωστή κρίση, επιμονή, αλύγιστη θέληση, δύναμη και ορμητικότητα. Είναι άμεσος, ετοιμόλογος, ρήτορας, επικοινωνιακός. Ασύγκριτος στον πολιτικό λόγο. Με τεράστια απήχηση στον κόσμο. Χαρίσματα ζηλευτά από....

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ

XRYSH-AYGH
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Η έννοια τού δικαίου έχει καταστρατηγηθεί και οι ελευθερίες έχουν καταπατηθεί σε όλα τα επίπεδα τής ζωής μας. Οι θεωρητικώς θεσμικοί εκφραστές και φύλακες τής Πολιτείας έχουν δώσει το δικαίωμα τού δημόσιου ελέγχου και τής εξουσίας στα διεθνή αφεντικά τους. Αλλά το ύψιστο Δίκαιο τής Ελληνικής Φυλής μήτε εκχωρείται μήτε χαρίζεται. Είναι συλλογική υπόθεση τού Ελληνισμού που κατακτιέται, αφού το Αίμα είναι ανώτερο από κάθε εισβολέα και από κάθε διεφθαρμένο.
Τα δείγματα γραφής από το εσωτερικό τής χώρας και από το ...

Tribune.gr: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συγκυβερνήσει με τη ΝΔ, και η Χρυσή Αυγή θα είναι η Αξιωματική Αντιπολίτευση"

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα αρθογραφία φιλοξενεί η ιστοσελίδα tribune.gr, που θεωρείται "αριστερή", σχετικά με τις εκλογές και τα ποια θα είναι η επόμενη ημέρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Από τον τίτλο και μόνο του άρθρου "Θα βγάλει κυβέρνηση ο φόβος της Χρυσής Αυγής;" κατανοείτε ότι τα πάντα θα περιστραφούν γύρω από το.....μοιραίο. Το εφιάλτη του καθεστώτος. Την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής και την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης που θα λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το tribune.gr που σαν "δημοκρατικό" site απεύχεται κάθε τέτοιο ενδεχόμενο σπεύδει και αυτό με τη σειρά του να...προϊδεάσει για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επικαλούμενος τα "δημοκρατικά του ένστικτα" θα προτιμήσει να κάνει συγκυβέρνηση ανάγκης με τη ΝΔ, προκειμένου να μη....