Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2015

Το ΛΙΜΑΝΙ είναι Εθνικιστικό... Μεγαλειώδης δράση της Τ.Ο. Πειραιά και της Τ.Ο. Περάματος ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την Πέμπτη 23-07-15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία πολιτική δράση από την Τ.Ο. Πειραιώς, με κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Περάματος, στο κατάστημα της ΔΕΗ στα Καμίνια.

Είναι γεγονός, πως κατόπιν της ψήφισης των νέων αντιλαϊκών μέτρων, η Ελληνική κοινωνία πρόκειται να έρθει και πάλι αντιμέτωπη με νέες φουρτούνες. Η διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι σίγουρα μία από αυτές, για χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες, οι οποίες ζουν κάτω από το όριο της ανέχειας, λόγω των ενεργειών των προδοτικών κυβερνήσεων όπου σε καμία περίπτωση δεν ενδιαφέρονται για το συμφέρον και για την πρόοδο του λαού που τους έδωσε δύναμη και εξουσία.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει την Εθνική Αντίσταση με όλες της τις δυνάμεις, και οι θέσεις της παραμένουν πάγιες: Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι πολυτέλεια, δεν ζούμε στον 15ο αιώνα. Εκατοντάδες συμπολίτες μας, για ακόμα μία φορά γνώρισαν τις....

Λαφαζάνης: Όλα μια χαρά με το Μνημόνιο – Τελείωσε η «επανάσταση» και πάλι όλοι φίλοι

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κλασικά κόλπα των μασονικών κομμάτων, με τους εσωκομματικούς ψευτοδιαφωνούντες, για να μην φύγουν οι ψηφοφόροι από το μαντρί.

Ξαναθυμόμαστε όλοι, τώρα με τον Σύριζα, τις παλιές καλές τακτικές του ΠΑΣΟΚ, που το έκαναν να μεσουρανεί στην πολιτική ζωή του τόπου μέχρι πρόσφατα, παρά τα συνεχή σκάνδαλα, τις ρεμούλες και τις κλεψιές. Βλέπουμε όλοι να παίζεται αυτές τις μέρες ένα «δράμα» στο εσωτερικό του Σύριζα με την ευκαιρία της υπερψήφισης του τρίτου, αριστερού και επαχθέστερου μνημονίου, που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Οι μεν προεδρικοί υπερψηφίζουν και καθυβρίζουν τους «διαφωνούντες» ως όργανα του Σόιμπλε, ενώ οι «διαφωνούντες» καθυβρίζουν τους προεδρικούς ως όργανα της Μέρκελ και του μνημονίου, υποταγμένους και δοσίλογους. Θα περίμενε κανείς ότι αυτή η εσωκομματική κόντρα, που θυμίζει εντόνως την αντιπολίτευση του Σύριζα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να οδηγήσει μοιραία σε μια διάσπαση, που θα συντελεστεί με κρότο!

Αμ έλα ντε όμως που η κυβέρνηση είναι γλυκιά και το μέλι της ακόμα πιο γλυκό. Ιδού τι είπε ο «αρχηγός των ατάκτων», Παναγιώτης Λαφαζάνης, όταν ερωτήθηκε για την κόντρα, που έχει λάβει εξαιρετικές διαστάσεις: "Όλα μια χαρά. Ο ΣΥΡΙΖΑ...

ΙΔΟΥ ΤΑ «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ» ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Της σιωνιστικής παγκoσμιοποίησης. Τις προδιαγραφές τις ορίζουν οι Εβραίοι.

Γράφει ο Αντίοχος

Για νέους αστυφύλακες ψάχνει η Μητροπολιτική Αστυνομία της Βρετανίας κι έχει μάλιστα βάλει και αγγελία στην ιστοσελίδα της (http://content.met.police.uk/Site/whowearelookingfor).

Τρεις είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να γίνει κάποιος αστυνομικός, εκτός από τις τυπικές (να είναι άνω των 18, να έχει «λευκό» ποινικό μητρώο, κ.τ.λ.): να ζει...

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

pediontouareos-lathrometanastes__article

Καθώς η κατάσταση με την συνεχιζόμενη έλευση και συσσώρευση λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας έχει φτάσει στο απροχώρητο, με το Πεδίο του Άρεως να έχει καταληφθεί επί της ουσίας από αφγανούς, οι κάτοικοι των περιοχών αυτών αντιδρούν πλέον στην κατάσταση αυτή.
Μέχρι και η συστημική «Καθημερινή» αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να γράψει ότι: «Κάτοικοι του 6ου Διαμερίσματος (πλατεία Βικτωρίας) εμφανίστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα, ζητώντας να....

TΣΙΡΚΟ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜ(Ι)ΟΚΡΑΤΕΣ…

fofi_pasok_xristofilopoulou

Μεταμεσονύκτια… «thumbs down» από την Εύη Χριστοφιλοπούλου ενώ μιλάει η πρόεδρος του κλεφτοπασόκ. Κανένας σεβασμός σε κανέναν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης φιάσκο. Η μόνη στιγμή που άπαντες συμφιλιώθηκαν και ψήφισαν θετικά ήταν στην ψηφοφορία για τις κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων.
Ιδού, η «κυρία» Χριστοφιλοπούλου εκφράζεται με ιδιαίτερα δεικτικό τρόπο τη στιγμή που....

Κυνική ομολογία Τσίπρα: Ποτέ δεν προσπαθήσαμε να βγούμε από το Μνημόνιο!


Κυνική ομολογία Τσίπρα: Ποτέ δεν προσπαθήσαμε να βγούμε από το Μνημόνιο!

Στους έξι μήνες της διακυβέρνησης Σύριζα έλαβαν χώρα πολλά ευτράπελα, τα οποία ήταν αποκλειστικά και μόνο για τις κάμερες, όπως έδειξε και το αποτέλεσμα. Η Χρυσή Αυγή είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή πως η διακυβέρνηση Τσίπρα δεν στοχεύει στην πραγμάτωση των προεκλογικών της δεσμεύσεων, αλλά σε μία επικοινωνιακή διαχείριση της, επικείμενης τότε και πλέον υπαρκτής, μνημονιακής κωλοτούμπας.
Αυτή η παρατήρηση εκ μέρους μας δεν προερχόταν ούτε από μικροκομματική σκοπιμότητα, ούτε από μαντικές ικανότητες. Προερχόταν από γνώση της καταστάσεως και σωστή ερμηνεία των κινήσεων της συγκυβέρνησης, η οποία απέφευγε την ....

Αυτό είναι το “δημοκρατικό” Ισραήλ: 20 χρόνια φυλακή στους Παλαιστίνιους για την ρίψη πετρών!


Αυτό είναι το “δημοκρατικό” Ισραήλ: 20 χρόνια φυλακή στους Παλαιστίνιους για την ρίψη πετρών!

Μεταφέρουμε την παρακάτω είδηση, όπως δημοσιεύθηκε στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Συγκεκριμένα, κάτω από τον τίτλο «Πετάς πέτρες; 20 χρόνια κάθειρξη…» και τον υπότιτλο «Ισραήλ: Ξεκάθαρη στοχοποίηση Παλαιστινίων από Δρακόντειο νόμο», γράφονται τα εξής:
«Δύο ωραίες στην όψη, αλλά αποδεδειγμένα… μαυρόψυχες κυρίες, η «κεντρώα» πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ Τζίπι Λίβνι και η ακροδεξιά σημερινή διάδοχός της Αγελέτ Σακέντ, «υπογράφουν» τον  νέο νόμο που ψήφισε χθες με μεγάλη πλειοψηφία η Κνεσέτ και προβλέπει κάθειρξη έως και 20 ετών για τους Παλαιστίνιους που εκτοξεύουν πέτρες σε οχήματα ή στους δρόμους – μια κίνηση την οποία Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι χαρακτήρισαν εύλογα «ρατσιστική και υπερβολική».
Συγκεκριμένα,

Ακατάπαυστες δράσεις του Εθνικιστικού Κινήματος σε όλη την Ελλάδα... Σαββατοκύριακο εκδηλώσεων στη Θράκη!


Ύστερα από πέντε και πλέον χρόνια μνημονίων, ύφεσης και σκληρής λιτότητας που επιβλήθηκαν από τους δανειστές – διεθνείς τοκογλύφους και δέκα χιλιάδων Ελλήνων πολιτών που αυτοκτόνησαν λόγο της δεινής οικονομικής κατάστασης που ξαφνικά βρέθηκαν και με πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση, η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και μπροστά σε μια ανθρωπιστική κρίση.
Στόχος των δανειστών παραμένει η ολοκληρωτική καταστροφή της εθνικής οικονομίας και η υφαρπαγή του εθνικού πλούτου.
Η Χρυσή Αυγή στην πραγματικότητα είναι η μόνη αντιπολιτευτική δύναμη στον τόπο μας, παραμένει πιστή στην πάγια θέση της: Όχι στους....

Η 17ΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΝΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ!

voridis
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί να βρισκόμαστε μέσα στο κατακαλόκαιρο και οι εξελίξεις στα εσωκομματικά της νουδούλας να έχουν παγώσει (γιατί «μυρίζουν» εκλογές τον Σεπτέμβριο), αλλά οι δελφίνοι δουλεύουν… υπογείως.
Έτσι, με αφορμή το προβοκατόρικο και κατευθυνόμενο από τον Τσίπρα, δήθεν «αποκαλυπτικό» δημοσίευμα του Βήματος, ότι ο αμερικανόπαις Τσίπρας έκανε «παιχνίδι» με...

Η συγκλονιστική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: "Για να σωθεί η Ελλάδα χρειάζεται να πάρει πίσω την Εθνική της Κυριαρχία και να επιστρέψει στην Εθνική παραγωγή" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τη γιγάντωσή της...Εγκαίνια νέας Τοπικής Οργάνωσης, στους Αμπελόκηπους, την Παρασκευή 24 Ιουλίου!

egkania-abelokipoi__article

Όταν οι δεξιοί της καρπαζιάς διέδιδαν με χαιρεκακία πως θα διαλύσουν τη Χρυσή Αυγή, οι Εθνικιστές απάντησαν πως το Κίνημα όχι μόνο θα αντέξει στις βρώμικες μεθοδεύσεις του αντεθνικού Καθεστώτος, αλλά θα γιγαντωθεί.
Σχεδόν δύο χρόνια μετά την εξαπόλυση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θεριεύει και βρίσκεται στην πρωτοπορία της Εθνικής Αντίστασης.
Οι φίλοι και οι φίλες του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καλούνται την....

Γ. Λάγος: "Τι ΣΥΡΙΖΑ, τι ΝΔ... Και οι δύο καταλύουν τη Δημοκρατία στην Ελλάδα... Κλείνετε φυλακή εμάς και αφήνετε έξω τους πρεζέμπορους και τους εγκληματίες" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Η ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΗΘΙΚΩΝ

συριζα (2)

Τελικά «λεβέντισσα» αποδείχθηκε η κυρία Βαλαβάνη η οποία παραιτήθηκε από τη θέση της ως αναπληρώτριας υπουργός Οικονομικών, λόγω του ότι διαφωνούσε όπως ανέφερε στην επιστολή παραίτησή της με την ψήφιση των μέτρων που επρόκειτο να κατατεθούν στη βουλή και που αφορούσαν τη νέα συμφωνία υποτέλειας του πρωθυπουργού κυρίου Τσίπρα προς τους ευρωπαίους.
Και επειδή δεν συμφωνούσε φρόντισε όχι μόνο εγγράφως να....