Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 08, 2016

Χρήστος Παππάς: "Στροφή τώρα προς την Ορθόδοξη Ρωσία..." ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο η Χρυσή Αυγή με σθένος υπαρασπίσζεται μια γεωπολιτική και πολιτισμική στροφή προς την Ορθόδοξη Ρωσία, του Βλαντιμίρ Πούτιν, μέσα στη Βουλή, την ώρα που τα υπόλοιπα κόμματα του συνταγματικού τόξου, ξιφουλκούν για τη μεγαλύτερη υποτακτικότητα στις απαιτήσεις της Ευρώπης και των Αμερικανοσιωνιστών, αδιαφορώντας για τη λαϊκή θέληση που προστάζει να στρέψουμε το βέλμμα προς το ομόδοξο ρωσικό Έθνος.

Δείτε το βίντεο...

Όχι μόνο στην Κολωνία, "μελαμψοί" επιτέθηκαν και στην Ζυρίχη!


Οι αποκαλύψεις για την πρωτοχρονιάτικη νύχτα τρόμου στην Κολωνία, έσπασαν την ομερτά της «πολιτικής ορθότητας» που έχουν επιβάλλει οι νεοταξίτες, κι έτσι αποκαλύφθηκε ότι παρόμοια περιστατικά έλαβαν χώρα και αλλού. Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε η αστυνομία της Ζυρίχης, ομαδικές σεξουαλικές και ληστρικές επιθέσεις εναντίον γυναικών, διαπράχθηκαν -σε παρόμοιες συνθήκες με εκείνες στην Κολωνία- και στη Ζυρίχη τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Μέχρι τώρα, αναφέρθηκαν 25 τέτοιες επιθέσεις, με τα θύματα να καταγγέλλουν ότι «τις περικύκλωσαν και άρχισαν να τις...

Η εβραϊκή φυλετική καθαρότητα κι ένα... μυθιστόρημα

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί οι σιωνιστές και τα κατά τόπους όργανά τους να χαρακτηρίζουν «ναζιστή» και «ρατσιστή» όποιον τολμήσει να μιλήσει για την καθαρότητα της φυλής του, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις χώρες του κόσμου, πλην μιας: του Ισραήλ!

Στο σιωνιστικό κράτος, η διατήρηση της φυλετικής καθαρότητας του «περιούσιου λαού» είναι νόμος, ακόμα κι αν απειλείται από ένα… μυθιστόρημα.

Ένα μυθιστόρημα, λοιπόν, της ισραηλινής συγγραφέως και δημοσιογράφου Ντόριτ Ραμπινιάν (κρίνοντας από το επώνυμο πρόκειται για απόγονο εβραίου ραβίνου εξ’ Αρμενίας) που περιγράφει την αγάπη ανάμεσα...

Σάλος από τους αναγνώστες του "Πρώτου Θέματος" που ζητούν "λύσεις Χρυσής Αυγής" για να μη γίνει η Ελλάδα....Γερμανία και βιάζουν γυναίκες οι λαθροεισβολείς στη μέση των δρόμων

UPDATE: Από τα 140 σχόλια οι "δημοκράτες" του Πρώτου Θέματος αφαίρεσαν λόγω...."πολιτικής ορθότητας" τα...100!!!

Όπως αναμενόταν η είδηση ενεργοποίησε τα πατριωτικά και...εθνικά αντανακλαστικά των Ελλήνων που τα επικοινωνούν με κάθε τρόπο στο διαδίκτυο.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του protothema.gr όπου ΟΛΟΙ οι αναγνώστες του, στην τρομακτική είδηση της "σεξουαλικής παρενόχλησης" των λευκών γυναικών στην Κολωνία από τους....λαθρομετανάστες, έσπευσαν να σχολιάσουν τους τρόπους....αντιμετώπισης του φαινομένου που οηδγούν, με πολιτική χροιά, στη λύση της Χρυσής Αυγής.

Αξιολογείται ο "πολυπολιτισμός", ο "διεθνισμός" και η "παγκοσμιοποίηση", λέξεις που υπερασπίζονται όλα τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου", και που οδήγησαν στα φαινόμενα τύπου "Κολωνίας"..

Διαβάστε μερικά:

οπως έστρωσες Ευρώπη να κοιμηθείς ... ήθελε η ....

Σοκ στην Σουηδία: Γυναίκα βιάστηκε μέχρι θανάτου απο Μουσουλμάνο λαθρομετανάστη


Φωτογραφία-αρχείου απο βιασμό γυναίκας απο Μουσουλμάνους
 
Ένας 34χρονος Σομαλός λαθρομετανάστης συνελήφθη μετά απο την άγρια επίθεση μιας γυναίκας στο γκαράζ του ξενοδοχείου Sheraton στη Σουηδία.
 
Η γυναίκα πέθανε ενώ την βίαζε σύμφωνα τα ξένα μέσα. Η αστυνομία ωστόσο, αναφέρει ότι ο δράστης συνέχισε να βιάζει το πτώμα της γυναίκας και αφού είχε πεθάνει.

Η Σουηδία και η Νορβηγία είναι...

Μετράει χρόνο η νουδούλα μετά τις εσωκομματικές εκλογές - Το προαναγγελθέν τέλος ενός πολιτικού εκτρώματος


Μετράει χρόνο η νουδούλα μετά τις εσωκομματικές εκλογές - Το προαναγγελθέν τέλος ενός πολιτικού εκτρώματος

Λίγες μέρες μείνανε μέχρι τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της ψοφοδεξιάς. Την Κυριακή θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ και πλέον ο κύβος θα έχει ριφθεί για όλα τα σενάρια που εξυφαίνονται γύρω από την διάσπαση της, η οποία σημειωτέον θα είναι η μεγάλη και μόνη υπηρεσία που θα προσφερθεί στην Πατρίδα και τον Λαό από τους νεοδημοκράτες.
Θυμίζουμε ότι προ ημερών το δεξί χέρι του Σαμαρά, Μπαλτάκος, είχε δηλώσει ότι αν δεν βγουν οι δύο υποψήφιοι του αρχισκευωρού θα εκκινήσουν οι διαδικασίες διάσπασης. Τελικώς το πρώτο βήμα της διάσπασης έγινε πραγματικότητα παρά το φιάσκο με την πρώτη εκλογική διαδικασία, η οποία δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί και τώρα στον δεύτερο γύρο κατέρχεται ο Μεϊμαράκης με τον Μητσοτάκη.
Καταρχάς να αναφέρουμε τον...

Οι βιασμοί από λαθρομετανάστες, ο Άγιος Παντελεήμονας και η Ελπίδα που έρχεται

Γράφει ο Αινείας

"Και ξαφνικά ανακαλύψαμε την....Αμερική". Μόνο έτσι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τους συναθρώπους μου, και τους συνομιλητές μου που όλως παραδόξως, άφησαν στην άκρη τα οικονομικά τους προβλήματα και θυμήθηκαν ότι δίπλα τους ζουν...αγρίμια έτοιμα να χυμήξουν.
Οι (λαθρο)μετανάστες τελικώς δεν είναι και τόσο φιλήσυχοι και ο θρησκευτικός φανατισμός τους - κουλτούρα τους δεν ταιριάζει με τη Δυτική Λευκή κοινωνία με αποτέλεσμα να εκδηλώνουν παραβατικές συμπεριφόρες, σε διάφορες εκφάνσεις της αποφαίνονται σήμερα όλοι.

Αφορμή φυσικά στάθηκε το θλιβερό περιστατικό στον Κολωνία, όπου ήδη έχουμε 121 - με τον αριθμό όλο να αυξάνεται - καταγγελίες για...

Μήπως ξεχάσατε...Πώς φέρονται οι μαύροι στις λευκές ευρωπαίες γυναίκες - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το και....συγκρατηθείτε.

Γαλλία 2011
Πρωταγωνιστές: Μαύροι "Γάλλοι" που...συναντού τυχαία μια λευκή ευρωπαία..

Ιδού τα 12 καθάρματα - “οικονομικοί μετανάστες από την Γεωργία” - που είχαν ρημάξει εκατοντάδες σπίτια στην Αττική


Ιδού τα 12 καθάρματα - “οικονομικοί μετανάστες από την Γεωργία” - που είχαν ρημάξει εκατοντάδες σπίτια στην Αττική

Ακόμα μία σπείρα "φιλήσυχων" οικονομικών μεταναστών εξαρθρώθηκε χθες από την ελληνική αστυνομία, δημιουργώντας ερωτήματα για την.. ενάρετη δράση τους.
Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των 12 Γεωργιανών που ευθύνονται για περισσότερες από 200 κλοπές και διαρρήξεις σπιτιών στα βόρεια και τα νότια προάστια της Αττικής έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ. Οι δέκα που έχουν συλληφθεί και οι δύο που διαφεύγουν είναι ηλικίας από 40 έως 25 ετών.
Η πολυπληθής σπείρα, καθώς στην επιχείρηση της 11ης Δεκεμβρίου είχαν συλληφθεί 15 άτομα, είχε οργανωθεί στα πρότυπα της γεωργιανής μαφίας καθώς διέθετε:
- αρχηγό, που ενέπνεε το σεβασμό όλων των μελών της ομάδας και κατά το παρελθόν είχε διατελέσει αρχηγός της Γεωργιανής μαφίας στη Ρωσία,
- υπαρχηγό, που..

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ: «ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» (ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ)

Ο επικεφαλής της εβραϊκής κοινότητας στο γερμανικό κρατίδιο της Θουριγγίας προειδοποίησε δημόσια τη Γερμανία να μην θέσει κανένα όριο στον αριθμό των λαθρομεταναστών εισβολέων που εισρέουν στην Ευρώπη, ενώ την ίδια στιγμή  υποστηρίζει το Ισραήλ το οποίο χτίζει τείχη για να τους κρατήσει έξω, τους μαντρώνει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και στη συνέχεια τους απελαύνει όλους.

Σύμφωνα με αναφορά του Focus, ο Reinhard Schramm, ο επικεφαλής του συμβουλίου της εβραϊκής κοινότητας στη Θουριγγία «και πάλι προειδοποίησε ενάντια σε τυχόν ανώτατα όρια στον αριθμό των προσφύγων που θα λάβει τη Γερμανία» και ότι «κάθε όριο» σχετικά με τον αριθμό των εισβολέων...

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

GERMANY WOMAN VIOLENCE

Όσοι θεωρούν, ότι οι μαζικές σεξουαλικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν από τριτοκοσμικούς στην Κολωνία το βράδυ της πρωτοχρονιάς σε διερχόμενες γυναίκες, κάθε ηλικίας είναι τυχαίες και πιθανά απόρροια στέρησης και «υπέρμετρης επιρροής» ορμονών, πλανώνται πλάνη οικτρά.
Τα πάντα είναι προσχεδιασμένα και αποτέλεσμα των κοινωνικών πρακτικών και της κουλτούρας των φανατικών ισλαμιστών, που ταυτίζουν τις γυναίκες με ζώα. Πόσο μάλλον τις δυτικές που τις θεωρούν ως πόρνες.
Ας θυμηθούμε το μαζικό βιασμό που.....