Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ! ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΤΣΑ!


Το φιλόδοξο εγχείρημα της Αλβανικής Κυβέρνησης για να κάνει, την πρώτη ελεύθερη απογραφή πληθυσμού όπου μεταξύ των άλλων οι πολίτες μπορούν να αυτοπροσδιοριστούν  ως προς την εθνικότητα, το θρήσκευμα και την μητρική τους γλώσσα, φαίνεται πως καταρρέει. Δεν είναι μόνο οι αντιδράσεις των εκπροσώπων των μειονοτήτων που αντιτίθενται στο ερωτηματολόγιο και το νομικό πλαίσιο αλλά δεν υπάρχει και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για κάτι τέτοιο. 

Για τους 15.000 απογραφείς δεν έγινε καμία εκπαίδευση και μη γνωρίζοντας οι ίδιοι τη διαδικασία, επηρεάζονται από τις διάφορες εθνικιστικές φωνές που κατέκλισαν τις αλβανικές τηλεοράσεις πριν και κατά τη διάρκεια της απογραφής (1-20 Οκτώβρη). Η μεγαλύτερη «μάχη» δίνεται στην Κορυτσά, περιοχή στην οποία...

Τρομονόμος φίμωσης των πατριωτικών φωνών από τους γραικύλους του Πα.Σο.Κ... Δώστε τους απάντηση

Και οι κομμουνιστομπολσεβίκοι στο γνωστό τους ρόλο. Παραρτήματα του Π.Α.ΜΕ οι Ομοσπονδίες Γονέων που θέλουν τα σχολεία κλειστά.


Η κ.Διονυσία Αθανασοπούλου, μέλος του Δ.Σ. της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας και προέδρου της Ομοσπονδίας Γονέων Αθηνών, με την βοήθεια τών ύποπτα ευκολόπιστων-ημετέρων δημοσιογράφων, έγινε το πρόσωπο της ημέρας όταν έδωσε την παράστασή της στη Βουλή κρατώντας το πανό που διαφήμιζε την ιδιότητά της στο σύλλογο σφραγίδα.
Βέβαια όλα έχουν την εξήγησή τους αν επισκεφθεί κανείς τις...

Θα φύγω απο την Ελλάδα και θα γυρίσω λαθρομετανάστης,καλυτερη τύχη θα έχω

Θα πάω Ζιμπάμπουε, Κονγκό, ή Κένυα. Εκεί θα αποκτήσω υπηκοότητα σε 5 λεπτά, και μετά θα γυρίσω ως λαθρομετανάστης στην Ελλάδα και θα ζητήσω άσυλο. Γιατί?
1. Θα έχω δωρεάν ιατρική περίθαλψη
2. Θα μπορώ να κάνω...

Όταν η ανωμαλία "βαφτίζεται" "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ"...

Για άλλη μια φορά θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια για την ανάδειξη του θέματος στο συγκλονιστικό ιστολόγιο "Κόκκινος Ουρανός"....

Αυτή είναι η οικογένεια λεσβιών...

Όποιος βρει την φυλετική "περιούσια" ταυτότητα των ανωμάλων κερδίζει μια ετήσια δωρεάν συνδρομή συνευρέσεων Μασώνων στη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος και το βιβλίο "Ιουδαϊσμός και Καμπάλα: Η τέλεια συνύπαρξη"...

Τι θέλει λέτε να κάνει το αγοράκι που έχει υοθετηθεί από τις λεσβίες...;

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: "Δεν είμαστε σερίφηδες και δεν στρεφόμαστε κατά του Ελληνικού λαού"

Δείτε την ανακοίνωση...

Ο Φωτισμένος Ελληνόψυχος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείφ απέναντι στους γραικύλους του MEGA...

Προσέξτε τι λέει για την ανάγκη προσέγγισης με της Ρωσία...και πως του επίθενται οι "επιδοτούμενοι" αριστορεομπολσεβίκοι σιωνιστές..
Ο Οικονομέας προσπάθησε να περάσει και το νεοταξικό του μήνυμα περί "σιωπής" των κληρικών γαι τεκταινόμενα στη Χωρά μας και την ευθύνη της Εκκλησίας για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας..
Βέβαια για άλλη μια φορά το ράπισμα που δέχθηκαν από τον Φωτισμένο Μητροπολίτη ήταν εκκωφαντικό.

Η Shell πλήρωνε τον στρατό της Νιγηρίας για να εξοντώνει ιθαγενείς!


O πετρελαϊκός κολοσσός Shell συνεργαζόταν συστηματικά με τον στρατό της Νιγηρίας για να καταπνίγει τις αντιδράσεις των πολιτών της χώρας, αλλά και ακτιβιστών ενάντια στις δραστηριότητες της εταιρίας.

Αν και η Shell ποτέ δεν αρνήθηκε ότι οι εργασίες άντλησης πετρελαίου στο δέλτα του ποταμού Νίγηρα προκάλεσαν σημαντική περιβαλλοντική μόλυνση, μέχρι τώρα αρνούνταν πεισματικά ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή σε παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Παρόλα αυτά, απόρρητα υπομνήματα, φαξ, καταθέσεις μαρτύρων και άλλα έγγραφα δείχνουν ότι....

ΕΛΑΜ προς Χριστόφια: "Παραιτήσου τώρα... μπολσεβίκε"

Το πόρισμα της μονομελούς διερευνητικής επιτροπής εκδόθηκε. Τα συμπεράσματά της είναι ξεκάθαρα και μιλούν από μόνα τους. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας έχει σοβαρότατες θεσμικές και προσωπικές ευθύνες για την τραγωδία που έπληξε την Κύπρο στις 11 Ιουλίου 2011. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) από την πρώτη στιγμή είχε καταδείξει τις ευθύνες του Προέδρου ζητώντας του να παραιτηθεί. Όχι μόνο δεν εισακουστήκαμε, αλλά....

ΧΑΚΕΡΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ


Σύμφωνα με  ασφαλείς και διασταυρωμένες  πληροφορίες το υποκατάστημα της  τράπεζας Πειραιώς στην Ορεστιάδα έπεσε θύμα τον     hackers και περισσότεροι από διακόσιοι (200) καταθέτες είδαν τα χρήματα τους να κάνουν φτερά μέσα από τους λογαριασμούς τους. Σύμφωνα πάντα με  την ίδια πηγή οι αναλήψεις γινόταν από το Περού.
 
Βασίλης Τζ. 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 4 ΟΚΤ.... ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. (ΙΧ. ΜΠ)




Το φθινόπωρο του 1918 υπήρξε περίοδος αποφασιστική για την έκβαση του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Μετά την συντριβή των Γερμανοβούλγαρων και την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τον Σεπτέμβριο του 1918, η Γαλλική Στρατιά της Ανατολής με τον Στρατηγό Φρανσαι Ντ' Εσπεραί, προήλασε και κατέλαβε την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη και έφθασε μέχρι τον Βόσπορο.

Τότε έγιναν σκέψεις ( σε σκοτεινά κέντρα λήψεως αποφάσεων) να δημιουργηθεί Γαλλικό Προτεκτοράτο στην Θράκη, κατά τα πρότυπα της Συρίας και του Λιβάνου.

Η πληροφορία μεταδόθηκε από τον διερμηνέα των Γάλλων Έλληνα Στρατιώτη Ανέστη Πολυχρονιάδη στης Ελληνικές Αρχές, ενημερώθηκε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Ελευθέριος Βενιζέλος και μετά...

Οι Γιαννιώτες δίνουν βροντερό παρών και αλληλεγγύη στους Βορειοηπειρώτες Έλληνες Αδερφούς...

 
Γιὰ μία ἀκόμη φορᾶ οἱ Γιαννιῶτες δείχνουν ἔμπρακτα  ὅτι  στηρίζουν καὶ  συμπαραστέκονται στὸν ἀγώνα τῶν Βορειοηπειρωτῶν Ἀδελφῶν μας ἀφοῦ μόλις λίγα χιλιόμετρα τοὺς χωρίζουν ἀπὸ τὰ προσωρινὰ ἑλληνοαλβανικὰ σύνορα. Ὅπως λοιπὸν βλέπετε στὶς φωτογραφίες,  κάθε σημεῖο τῆς πόλης  γέμισε μὲ ἀφίσες ἐνῶ οἱ γιαννιώτικοι δρόμοι καλύφθηκαν ἀπὸ φεὶγ βολὰν ποὺ καλοῦν τοὺς Βορειοηπειρῶτες νὰ θυμηθοῦν καὶ νὰ δηλώσουν τὴν Ἑλληνικὴ καὶ Ὀρθόδοξη ταυτότητά τους στὸν τόπο καταγωγῆς τους. Ἡ ἀπογραφὴ ποὺ διενεργεῖται τώρα στὴν Ἀλβανία ἀποτελεῖ ἴσως τὴν καλύτερη εὐκαιρία ὥστε καὶ ἐπίσημα πλέον νὰ καταδειχτεῖ ὁ σημαντικὸς ἀριθμὸς τῆς ἑλληνικῆς μεινότητας στὴ γειτονικὴ χώρα.
Δεῖτε περισσότερες φωτογραφίες…

Συγκλονιστικός ο λόγος του πατέρα Μεσογαίας Νικόλαου: "Ως εδώ... Δεν πληρώνουμε τίποτε άλλο"

"Η χάρις και η ευλογία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού εύχομαι να σκεπάζει όλους σας, την κοινωνία, το έθνος και την Εκκλησία μας.
Σκέφθηκα πολύ για να συντάξω αυτή την εγκύκλιο και να την απευθύνω στην αγάπη σας. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να το κάνω.
Τις τελευταίες όμως μέρες, μέσα στην....

Μήνυμα στους απέναντι: S-120 «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ»: ΤΡΙΠΛΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΧΩΝ

Τρεις στόχοι ταυτοχρόνως είχαν τεθεί στο στόχαστρο του συστήματος μάχης του υποβρυχίου Type 214 «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» στο πλαίσιο των επιχειρησιακών δοκιμών των οπλικών συστημάτων και υποσυστημάτων οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη και πιο συγκεκριμένα, στο τελικό στάδιο.
Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε τριπλή – ταυτόχρονη εκτόξευση τορπιλών. Σκοπός της εν λόγω επιχειρησιακής ενέργειας ήταν να ...

Το μέλλον του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, η προσεχής απογραφή και ο ανθελληνισμός των αλβανών

“Έλληνες εισίν, Ηπειρώται καλούμενοι, άχρις Επιδάμνου πόλεως, ήπερ επιθαλασσία οικείται”

Μέσα στις προσεχείς δύο εβδομάδες θα διεξαχθεί η απογραφή των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Οι ακραίες αλβανικές οργανώσεις προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν την Ελληνική Εθνική Κοινότητα, έχουν προβεί σε πρωτοφανείς πράξεις εκφοβισμού και έχουν αλλοιώσει τις προβλεπόμενες από την Ευρώπη διαδικασίες απογραφής. Με κάθε τρόπο αποσκοπούν στον...