Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 27, 2017

Αλέξης Παπαχελάς: Ο μόνος φόβος είναι η κοινωνία να πάει πολύ, πολύ δεξιά!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μνημόνια, πείνα, δυστυχία δεν τα φοβόμαστε. Μόνο τη Χρυσή Αυγή φοβόμαστε!!! Θλιβεροί.

Τις ευχαριστίες του προς τον Σύριζα απηύθυνε μέσα από την στήλη του στην «Καθημερινή», εις εκ των αγαπημένων της αμερικανικής πρεσβείας, o Αλέξης Παπαχελάς, σε άρθρο του με τον άκρως ενδεικτικό τίτλο: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Εκεί, ο Παπαχελάς ευχαριστεί τον Σύριζα για τις υπηρεσίες του στο Σύστημα, δηλώνοντας ότι μόνο μία «αριστερή» κυβέρνηση θα μπορούσε...

Η πραγματική ταυτότητα του Νίκου Μπελογιάννη

Διαχρονικό κείμενο του Γ. Δημητρακόπουλου, συνταξιούχου εκπαιδευτικού

Μια φωτογραφία του… «Αγίου» της αριστεράς Νίκου Μπελογιάννη και των συγκατηγορούμενών του κατά τη διάρκεια της δίκης τους ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Τσίπρας, λόγω της συμπληρώσεως 63 χρόνων από την ημέρα της εκτελέσεώς του.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από την λεζάντα «ζουν σ’ όλους τους καιρούς, σ’ όλους τους τόπους» και το εξής μήνυμα: «Νίκος Μπελογιάννης: «Αγωνιζόμαστε για να προφτάσουμε την αυγή και το αύριο, για να δημιουργήσουμε νέους χρόνους κι εποχές, στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων».

Όμως, ποιος ήτο στην πραγματικότητα ο «Άγιος» της αριστεράς;

Ο Νίκος Μπελογιάννης, εξ’ Αμαλιάδος Ηλείας, ήτο δεύτερος στην ιεραρχία του ΚΚΕ στην Πελοπόννησο, μετά τον...

Με ποντιακή λύρα υποδέχθηκαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο στο Κιλκίς - ΒΙΝΤΕΟ

Με μία πολύ όμορφη εκδήλωση σε μία κατάμεστη αίθουσα οι Έλληνες εθνικιστές του Κιλκίς επιβεβαίωσαν με τη μαζική τους παρουσία την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και έστειλαν ηχηρό μήνυμα ενάντια στη νέα τουρκοκρατία.

Εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής καλωσόρισαν εκατοντάδες εθνικιστές, ενώ κατά την είσοδο του στην αίθουσα...

Ψεύτες μια ζωή: Ο Τσίπρας υπέγραφε μέσα τη "Διακήρυξη της Ρώμης", ενώ Συριζαίοι διαδήλωναν απ' έξω!

Τελικά, ο mister Tsipras δεν πραγματοποίησε την απειλή που διέρρεαν τα παπαγαλάκια του (για να δείξουν ότι… αντιστέκεται!) και υπέγραψε (στη γνωστή στάση, δηλαδή στα τέσσερα…) τη «Διακήρυξη της Ρώμης», μαζί με τους υπόλοιπους «ηγέτες» των κρατών- μελών της Ε.Ε.- στην ίδια αίθουσα του Καπιτωλίου όπου στις 25 Μαρτίου του 1957, υπεγράφη η ιδρυτική διακήρυξη της τότε ΕΟΚ.

Το γελοίο στην όλη υπόθεση, είναι πως την ώρα που ο Tsipras υπέγραφε μέσα στην αίθουσα, έξω απ’ αυτήν...