Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2017

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί Άδωνι-Βορίδη με εισήγηση Κασιδιάρη! ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τις έντονες πιέσεις της Χρυσής Αυγής και παρά την κωλυσιεργία Σύριζα και τις σπασμωδικές ενέργειες της ΝΔ, ανοίγουν επιτέλους οι τραπεζικοί λογαριασμοί των Γεωργιάδη-Βορίδη για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας.

Η αρχική εισήγηση των συριζαίων ήταν: "το άνοιγμα των λογαριασμών να μην αφορά πολιτικά πρόσωπα"!
Μετά τις έντονες πιέσεις και την εμπεριστατωμένη αιτιολόγηση του συναγωνιστή Κασιδιάρη, όλα τα κόμματα (πλην ΝΔ) αναγκάστηκαν...

Επαναστατικός τουρισμός από τον Κατρούγκαλο: Από το Λονγκ Άιλαντ στη Μακρόνησο και από εκεί στην Κούβα

Κουράστηκε να υπογράφει τους απαίσιους εφαρμοστικούς νόμους των Μνημονίων ο «κομμουνιστής» και «ταξικός αποστάτης» (όπως αυτοχαρακτηρίζεται…) Κατρούγκαλος και είπε να το ρίξει λιγάκι έξω, κάνοντας… επαναστατικό τουρισμό.

Έτσι, αφού βρέθηκε στις ΗΠΑ με τον mister Tsipra και συναγελάστηκε με τους άλλοτε «ιμπεριαλιστές», «φονιάδες των λαών» κ.τ.λ. και σήμερα «φίλους και συμμάχους» Αμερικανούς, κι αφού έκανε μια στάση στην… Μακρόνησο, επέστρεψε δριμύτερος στην αμερικανική ήπειρο, σ’ ένα «ταξίδι μνήμης», επισκεπτόμενος το μνημείο του Τσε Γκεβάρα στην Σάντα Κλάρα της Κούβας, για να...

Πούτιν: Χρέος μας να μην ξεχάσουμε τα φοβερά εγκλήματα του κομμουνισμού

Ενώ το ξετσίπωτο κομμουνισταριό (κυρίως το εγχώριο, διότι δεν απέμειναν κι άλλοι νοσταλγοί στον κόσμο ολόκληρο…) πανηγυρίζει (με την παρουσία του προέδρου της αστικής δημοκρατίας…) για τα 100 χρόνια από την εκδήλωση του σιωνιστικού πραξικοπήματος των μπολσεβίκων, ο πρόεδρος Πούτιν εγκαινίασε το «Τείχος της Λύπης», ένα μνημείο αφιερωμένο στην μνήμη των εκατομμυρίων θυμάτων του κομμουνισμού.

Το «τείχος της Λύπης», έχει μήκος 30 μέτρων και συνιστά ένα σύμπλεγμα...