Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 26, 2015

Κασιδιάρης και Αϊβατίδης σε μεγάλες στιγμές: "Ψεύτες, απατεώνες και ανθέλληνες κυβερνούν τον τοπό...φορώντας κιπά και μαντήλες" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο..

Άρση ασυλίας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για πολιτική ομιλία! ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ Καμμένου για πολεοδομικές παραβάσεις!

Το αντισυνταγματικό τόξο επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως συνεχίζεται η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, της μόνης δύναμης εθνικής αντίστασης ενάντια σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση.

Η σημερινή απόφαση της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την άρση ασυλίας του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για πολιτική ομιλία που πραγματοποίησε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής πριν 4 χρόνια (!) επιβεβαιώνει πως το πολιτικό σύστημα λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Την ίδια ώρα η ίδια επιτροπή αθώωσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο για...

Μυστική επιχείρηση της ΜΙΤ για εφοδιασμό των τζιχαντιστών το κομβόι που βομβαρδίσανε οι Ρώσοι - ΒΙΝΤΕΟ

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο μείζον θέμα που δημιουργήθηκε με τη στρατιωτική βοήθεια της Τουρκίας προς τους τζιχαντιστές, η οποία εκφράστηκε υπό τη μορφή της κατάρριψης ενός ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους, το οποίο λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε επιτεθεί εναντίον πετρελαϊκών εγκαταστάσεων του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Μπορεί το ΝΑΤΟ να στάθηκε στο πλευρό της Τουρκίας, αναγνωρίζοντάς της το δικαίωμα να περιφρουρεί τα σύνορά της, όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στον Πούτιν να στείλει ένα σαφές μήνυμα στην Άγκυρα.

Αξίζει να σημειωθεί πριν πούμε το οτιδήποτε ότι παρόμοιο δικαίωμα υπεράσπισης των συνόρων δεν θα αναγνωριζόταν επ’ ουδενί λόγω στην Ελλάδα, στην περίπτωση που κατέρριπτε ένα τουρκικό πολεμικό αεροσκάφος σε μία από τις καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τα τουρκικά αεροσκάφη. Αυτό για να καταδειχθεί η υποκρισία της νατοϊκής συμμαχίας.

Το μύνημα που έστειλε ο Πούτιν στον Ερντογάν, λοιπόν, εκφράστηκε μέσω της πυρπόλησης τουρκικών φορτηγών, τα οποία ανεφοδιάζαν τους τζιχαντιστές. Το ότι ανεφοδίαζαν τους τζιχαντιστές το συμπεραίνουμε από...

ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ: Άφησαν Ελληνίδα να πεθάνει αβοήθητη για να περιθάλψουν Aφγανή λαθρομετανάστρια!

Το ανθελληνικό πρόσωπο της συγκυβέρνησης του Μνημονίου και των λαθρομεταναστών αποκαλύφθηκε για ακόμη μια φορά με ένα τραγικό συμβάν στην Ειδομένη, όπου 46χρονη Ελληνίδα εγκαταλείφθηκε αβοήθητη και κατέληξε από καρδιακό επεισόδιο.

Την ίδια ώρα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήταν απασχολημένο για την περίθαλψη αφγανής λαθρομετανάστριας, ενώ οι "Γιατροί του Κόσμου" που κλήθηκαν να βοηθήσουν την άτυχη Ελληνίδα παρέμειναν παγερά αδιάφοροι!

Ακολουθεί η συγκλονιστική καταγγελία - την οποία επιβεβαιώσαμε - όπως δημοσιοποιήθηκε σε τοπική ιστοσελίδα του Κιλκίς.

"Φήμες θέλουν «Γιατρούς του Κόσμου» να αρνούνται να προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες σε...

Πολιτική σχιζοφρένεια από τα απομεινάρια της “νεολαίας” Σύριζα: Δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε χειροκροτητές της κυβέρνησης!


Πολιτική σχιζοφρένεια από τα απομεινάρια της “νεολαίας” Σύριζα: Δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε χειροκροτητές της κυβέρνησης!

Μετά την «τρέλλα» που επιχείρησε να πουλήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, «συμμετέχοντας» σε μια πανελλαδική απεργία εναντίον της, την σκυτάλη παίρνει η εναπομείνασα νεολαία του κόμματος. Μεταφέρουμε τα όσα δήλωσε στην «Αυγή» ο νέος γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, κάποιος Ιάσονας Σχινάς – Παπαδόπουλος:

«Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι επιστήμονες, οι μετανάστες, οι άνθρωποι στις γειτονιές μας και στους χώρους εκπαίδευσης, τα νέα ζευγάρια, οι διεκδικήσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αποτελούν βασικές πολιτικές ιεραρχήσεις της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Στο επίκεντρο φυσικά παραμένει η....

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ, Η ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Η πολυαναμενόμενη εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Νέα Δημοκρατία τελικά αναβλήθηκε επ’ αόριστον.
Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι η εταιρεία η οποία είχε αναλάβει την διενέργεια των εκλογών δεν κατέστη δυνατόν να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και έτσι τόσο οι υποψήφιοι ψηφοφόροι, όσο και οι υποψήφιοι πρόεδροι έμειναν στα κρύα του λουτρού! Το γεγονός αυτό δεν είναι μεμονωμένο, αλλά αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου σχετικά με το κόμμα κάποτε στο παρελθόν εξουσίας, το οποίο ονομάζεται Νέα Δημοκρατία. Πίσω από την κατάρρευση του εκλογικού μηχανισμού και την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών κρύβονται πολλά σοβαρότερα προβλήματα.
Όταν ένα κόμμα εξουσίας πάψει να...

Μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων που δεν θα γεννηθεί ποτέ


Μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων που δεν θα γεννηθεί ποτέ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κανείς μετά από τα παρακάτω δε θα μπορέσει να ισχυριστεί ότι "δεν ήξερα". Αν δεν αντιδράσει θα είναι, έστω και έμμεσα, συνυπεύθυνος, στη διάλυση του Έθνους μας και θα αποδώσει την δική του απολογία σε "νεκρούς και αγέννητους".
 
Η συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού αποτελεί ένα αναμφισβήτητο γεγονός, άμεσο απότοκο της ανθελληνικής πολιτικής των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων. Εντούτοις για πρώτη φορά, τα στοιχεία των τελευταίων ερευνών δείχνουν ότι πρόκειται για μια κατάσταση μη αναστρέψιμη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνα του ΕΚΚΕ (Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών) ο δείκτης γονιμότητας έφτασε το 2013 στην τιμή 1,3 παιδιά ανά γυναίκα. Πρόκειται για μια εξέλιξη ιδιαιτέρως ανησυχητική, καθώς σύμφωνα με ειδικούς ο δείκτης 1,5 αποτελεί ορόσημο για την γεννητικότητα μιας χώρας. Κάτω από αυτό το όριο, πρόκειται για μια κατάσταση μη αναστρέψιμη. Μέχρι σήμερα, καμία χώρα που....

Ένας στους πέντε «Βρετανούς» μουσουλμάνους δηλώνει ότι συμπαθεί το ISIS... Οι υπόλοιποι απλά δεν το δηλώνουν!

«Έρευνα-σοκ» παρουσίασε πρωτοσέλιδα η βρετανική εφημερίδα “Sun”, για τις διαθέσεις των «Βρετανών» (αυτών που έχουν πάρει την βρετανική υπηκοότητα…) μουσουλμάνων απέναντι στο ισλαμικό ISIS. Μάλιστα, η εφημερίδα επέλεξε για το θέμα μια φωτογραφία του γνωστού σφαγέα «Τζιχάντι Τζον» με το… εργαλείο της «δουλειάς» του ανά χείρας (ένα μαχαίρι), καθότι είναι κι αυτός Βρετανός πολίτης!

Το αποτέλεσμα της έρευνας με μία φράση, είναι το εξής: «1 Βρετανός μουσουλμάνος στους 5  συμπαθούν το Ισλαμικό Κράτος».

Προφανώς, εννοεί ότι ένας στους πέντε «Βρετανούς» μουσουλμάνους...

Τι κοινό έχουν Τσίπρας και Στουρνάρας;

Γράφει ο Αντίοχος 

Ενώ, λοιπόν, η «πρώτη φορά αριστερά» ήτανε «στα μαχαίρια» με τον Στουρνάρα, απειλώντας τον ακόμα και με ειδικό δικαστήριο, η «δεύτερη φορά αριστερά» συντρώγει και χαριεντίζεται μαζί του – εις υγείαν των κορόιδων. Αναφέρει σχετικά το ρεπορτάζ των καθεστωτικών ΜΜΕ: 

«Λιώνουν οι πάγοι στις σχέσεις Τσίπρα-Στουρνάρα: Έφαγαν μαζί στην Τράπεζα της Ελλάδος
Γεύμα στον πρωθυπουργό Άλέξη Τσίπρα παρέθεσε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, νωρίς το μεσημέρι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες.
Το «μενού» της συζήτησης περιελάμβανε τις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα, με δεδομένο ότι η πορεία της ανακεφαλαιοποίησης είναι επιτυχής.
Λόγω πάντως του παλαιότερου ιστορικού με το Μέγαρο Μαξίμου, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι έσπασε ο πάγος ανάμεσα στις δυο πλευρές».

Τι ήταν αυτό που ένωσε τους άλλοτε «ορκισμένους εχθρούς» Τσίπρα και Στουρνάρα, εκτός από την αγάπη και την αφοσίωσή τους στο νέο αριστερό Μνημόνιο και τους ξένους υποβολείς του και τους έκανε να «βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος όσον αφορά τις προϋποθέσεις για την επιστροφή στην ομαλότητα»; Προφανώς, η θητεία αμφοτέρων στη...

Ο ΔΟΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ



erdogan-ww3-kostasxanΑλήθεια αναρωτιόμαστε τι θα συνέβαινε αν καταρρίπταμε κάθε φορά Τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος που περνούσε ξυστά από τον εναέριο χώρο μας. Και φυσικά εδώ δεν ομιλούμε για διακριτική παραβίαση, αλλά για αεροσκάφη που έφθασαν μέχρι τη Μύκονο.
Σίγουρα το Αιγαίο θα είχε γεμίσει με ατράκτους καταρριφθέντων αεροσκαφών.Όμως οι Τούρκοι δεν δίστασαν να καταρρίψουν το Ρωσικό μαχητικό μόνο και μόνο επειδή άγγιξε τον δικό τους εναέριο χώρο και φυσικά την επόμενη στιγμή ως γνήσιοι θρασύδειλοι και «γιαλαντζί δερβίσηδες» κούρνιασαν στην αγκαλιά του ΝΑΤΟ για προστασία.
Η πράξη τους αυτή όμως, αποδεικνύει και ....

ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΕΓΙΝΕ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ. ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;


Με όλο αυτό το «προσφυγομάνι» που πλάκωσε στην Γερμανία τον τελευταίο χρόνο (κατ’ απαίτηση των Γερμανών ολιγαρχών του πλούτου, που θέλουν φτηνά εργατικά χέρια για να θησαυρίζουν…), δημιουργήθηκε οξύ πρόβλημα στέγασης των νεοεισερχομένων.

Έτσι, μεταξύ των άλλων κτιρίων που επελέγησαν για την στέγασή τους, είναι και το παλιό αρχηγείο (κολαστήριο) της Στάζι, που...