Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2015

ΕΛΛΙΣ (THE VOICE OF AMERICA): 'Κάντε κάτι γιατί το πρόβλημα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα γίνει... ανεξέλεγκτο"

kosmos-shmaies
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η επιτακτικότητα με την οποία ζητείται η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, από ένα θεσμοθετημένο "όργανο" της αμερικανικής προπαγάνδας, δείχνει αφενός την ορθή πορεία που έχει χαράξει η ηγεσία του Κινήματος και αφετέρου την τρομερή δυναμική που αποκτά εκ νέου το Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα... Ψηλά οι Σημαίες-Αντεπίθεση Τώρα!

Γράφει ο Αντίοχος

Αυστηρή… κριτική στην τακτική των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου έναντι της Χρυσής Αυγής, κάνει με άρθρο του υπό τον τίτλο «Όχι λαϊκισμός και για τη βία» (εννοεί βεβαίως την… κακή βία, αυτήν που χρεώνεται –σκοπίμως και επιτηδείως- στην Χρυσή Αυγή κι όχι την… καλή, κατά της Χρυσής Αυγής…) ο γνωστός και ως “The Voice of America” Αθανάσιος Έλλις, από τις πάντα… φιλόξενες στις απόψεις του στήλες της «Καθημερινής», του ολιγάρχη Αλαφούζου. Ιδού πως… μαλώνει τα…

Η ΚΝΕ, ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ 350 ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ

image.ashx

Ενώ πλησιάζει η επέτειος του ΜΥΘΟΥ του Πολυτεχνείου –πάνω στον οποίο στηρίχτηκαν οι ΚΛΕΦΤΕΣ και οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που μας κυβερνάνε από το 1974 για να ρημάξουνε τη χώρα-, η νεολέρα του… τιμημένου κουκουέ έσπευσε να εκδώσει ξεδιάντροπη ανακοίνωση με σύνθημα «Με αγώνα και θυσία γράφεται η Ιστορία».
Για να μην ξεχνιόμαστε, σας θυμίζουμε τι έγραφαν οι ίδιοι οι κουκουέδες για το «ηρωικό» Πολυτεχνείο στο φύλλο 8 της φοιτητικής τους παλιοφυλλάδας «Πανσπουδαστική» και τους παραδίδουμε στη χλεύη σας: 

«Καταγγέλλουμε την προσχεδιασμένη εισβολή στο χώρο του Πολυτεχνείου την Τετάρτη, 14 του Νοέμβρη, 350 περίπου οργανωμένων πρακτόρων της ΚΥΠ, σύμφωνα με.....

Τέλειωσε τους μπολσεβίκους η Χρυσή Αυγή: 30% των ψηφοφόρων του ΚΚΕ δεν πιστεύει στις μπούρδες του Περισσού

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έτσι νικάς το "τέρας"... Προπαγάνδα - Προπαγάνδα - Προπαγάνδα από ανθρώπους που εμπνέουν (Λαγός, Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης) και συστηματική ενημέρωση με δηκτικό τρόπο (ethnikismos.net), αλλά και δράση στο δρόμο (Τ.Ο. Χρυσής Αυγής)


Δημοσίευμα ακροαριστερής εφημερίδας αποκαλύπτει την αιτία των βρώμικων και ατεκμηρίωτων επιθέσεων και συκοφαντιών του ΚΚΕ κατά της Χρυσής Αυγής: σύμφωνα με την ηγεσία της συμμορίας του Περισσού 25-30% των ψηφοφόρων του κόμματος δεν πιστεύουν πλέον ούτε λέξη της πολιτικής του ρητορικής!
Το παραπάνω αναφέρεται σε απόρρητο σημείωμα προς στελέχη του ΚΚΕ και μάλιστα μέχρι το επίπεδο των μελών Τομεακών Οργανώσεων, όπου καταγράφεται η παραδοχή της ηγεσίας του κόμματος πως.....

Πέθανε το αριστερό αντιμνημόνιο: εκατομμυριούχοι, γραφικοί, μολότωφ και ο Μιχελογιαννάκης στις αποτυχημένες πορείες σταλινικών και κρατικοδίαιτων


Σήμερα πέθανε οριστικά το παραμύθι της "αντιμνημονιακής" αριστεράς. Τρεις κι ο κούκος συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις κκέδων και εργατοπατέρων. Ο Σύριζα πούλησε τρέλα καλώντας και αυτός τους πολίτες να διαδηλώσουν ενάντια στην πολιτική του.
Ο λαός, ευτυχώς, έφτυσε κατάμουτρα όσους τον κοροϊδεύουν. Ας σημειωθεί ότι....

Παρέλαση 50.000 Εθνικιστών στην Πολωνία...

564356a2c36188ad298b4595σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η σπίθα του Εθνικισμού απλώνεται σε όλη την Ευρώπη. Και θα επεκτείνεται όσο το παγκόσμιο τυραννικό καθεστώς θα θέλει να επιβάλλει την Ισλαμική - αντιευρωπαϊκή - κουλτούρα στα Ευρωπαϊκά Έθνη.


Πραγματοποιήθηκε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, η μεγάλη καθιερωμένη πορεία των Πολωνών εθνικιστών, για να τιμηθεί η επέτειος της ανεξαρτησίας της Πολωνίας.
Σε αυτήν την «Πορεία της Ανεξαρτησίας» συμμετείχαν 50.000 εθνικιστές, κυρίως νέοι, όπως επίσης και ολόκληρες οικογένειες κρατώντας πολωνικές σημαίες. Το πλήθος των συμμετεχόντων διήνυσε περίπου τέσσερα χιλιόμετρα και κατόπιν διέσχισε μια....

Δικηγόροι του Soros μηνύουν το Facebook γιατί δεν.... λογόκρινε "ρητορική μίσους"!

FACEBOOK
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σας θυμίζει κάτι αυτή η προσπάθεια της δημόσιας λογοκρισίας...;! Αν, ναι είναι γιατί μοιάζει σαν κάποιος "περιούσιος δυνάστης" να την έχει κοπιάρει και εφαρμόσει πάντου.. Λέτε;!
 
Έρευνα κατά του επικεφαλής του Facebook στην βόρεια, κεντρική και ανατολική Ευρώπη, Μάρτιν Οτ, ξεκίνησε η εισαγγελία του Αμβούργου, γιατί δεν φρόντισε να λογοκρίνει σχόλια «υποκίνησης μίσους». Ένας «αλληλέγγυος» δικηγόρος (του Σόρος…) άσκησε μήνυση κατά του Οτ, καταγγέλλοντας ότι το Facebook δεν διέγραψε σχόλια χρηστών παρά το γεγονός ότι είχαν επισημανθεί από τους λογοκριτές των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων – που είναι σε ...

Προσφορές σουβλατζίδικου στη ΝΔ: Όποιος ψηφίζει με 3 ευρώ την πρώτη Κυριακή, ψηφίζει δωρεάν τη δεύτερη!

Οι ίδιοι οι υπεύθυνοι της ΝΔ φροντίζουν να εξευτελίζουν το όποιο κύρος (λέμε τώρα…) του κόμματος με τα όσα τραγελαφικά κάνουν.

Στο ενημερωτικό φυλλάδιο της Συγγρού για τις εσωκομματικές εκλογές της 22ας Νοεμβρίου και στις οδηγίες που δίνονται στους ψηφοφόρους γράφονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 €. Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου,...

Έλληνες κοιμούνται στα παγκάκια και οι Τσιπροκαμμένοι φτιάχνουν “κέντρα φιλοξενίας” λαθρομεταναστών με προσωπικό όλο το 24ωρο!

Γράφει ο Αντίοχος

Έρχεται ο χειμώνας και η σκέψη όλων μας είναι στους Έλληνες αστέγους, που λόγω Μνημονίου δεν έχουν που την κεφαλήν κλίνε και τη βγάζουν όπου βρουν. Όλων; Όχι όλων! Η αμερικανοκομμουνιστική συμμορία που μας κυβερνάει, φτυσμένους τους έχει τους Έλληνες αστέγους, διότι έχει… άλλες προτεραιότητες. Δείτε ποιες -όπως τις περιγράφουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ- και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:  

«Κέντρο… στολίδι στη Χίο για την προσωρινή φιλοξενία προσφύγων

Ένας σύγχρονος χώρος προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων...

ΟΜΠΑΜΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Γράφει ο Αντίοχος

Με σκοπό να διαλύσει τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν –για όσους δε γνωρίζουν τι εστί αμερικανοσιωνισμός και τρέφουν αυταπάτες- ο πρόεδρος των ΗΠΑ (στην πραγματικότητα, η μαριονέτα του διεθνούς σιωνισμού…), υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο τον πραγματικό πλανητάρχη. Δηλαδή, τον πρωθυπουργό του σιωνιστικού κράτους, Βενιαμίν Νετανιάχου.

Και μπροστά του, δήλωσε πλήρη… υποταγή:

«Η ασφάλεια του Ισραήλ είναι μια από τις κορυφαίες...

Ελληνόφωνος αρχηγός ΓΕΕΘΑ του Σύριζα: “Γραφικότητα και υπερβολή το εθνόσημο”

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σαν πολύ θάρρος έχουν πάρει οι Σιωνιστές και δίνουν εντολές στα μασονικά τσιράκια τους για ανθελληνισμό στο φουλ. Κακά τα ψέματα, μόνη δύναμη ανάσχεσής τους η Χρυσή Αυγή.

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια προέβη ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, όπου με ανακοίνωσή του στις 6 Νοεμβρίου καταργεί το εθνόσημο από όλες τις στρατιωτικές σχολές, θεωρώντας το ως γραφικότητα και υπερβολή.

Μάλιστα διευκρινίζει πως σκοπός της συγκεκριμένης διαταγής είναι να απλοποιηθούν οι στολές των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς συχνά η υπερβολική χρήση σημάτων και λοιπών διακριτικών δημιουργούσε αλγεινή εικόνα για την παρουσία των αξιωματικών που υπηρετούσαν.

Η αλγεινή εικόνα για τον Αποστολάκη δεν είναι τίποτα άλλο από το εθνόσημο με τη λέξη...

Βωμοί και οι λαμπαδηφόροι των αρχαίων χρόνων αναβιώνουν στις πορείες του Μαίανδρου και της Ελληνικής σημαίας

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής πενθούσαμε τους νεκρούς μας. Τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανο Καπελώνη. Ωστόσο η έννοια του πένθους για εμάς τους χρυσαυγίτες έχει και μιαν άλλη διάσταση, απ' αυτή που του δίδουν οι σημερνοί νεοέλληνες, εμποτισμένοι εξ' ολοκλήρου πια, από τα ανόητα στερεότυπα της δυτικής μικροαστικής κουλτούρας. Το δικό μας το πένθος είναι σαν το πένθος της Ηλέκτρας: απαιτεί ταυτόχρονα τη διαρκή ενθυμηση αλλά και τη σταθερή υπενθύμιση, ενός ορατού μέλλοντος, που το δικαιώνει. Δεν ανα-θυμόμαστε μοναχά έναν θάνατο [που έτσι κι' αλλιώς τον νοηματοδοτούμε ως ουσιαστικό κομμάτι της ίδιας της Ζωής] αλλά επιθυμούμε την πραγμάτωση του νοήματος του. Την επανάσταση του, στην ζώσα ιστορική πραγματικότητα.

Δεν θρηνούμε επειδή έφυγαν από τη ζωή δυο δικοί μας άνθρωποι, εφόσον η ζωή τους ήταν ταγμένη σε έναν αγώνα που ξεπερνούσε...