Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΚΡΩΝ...

Παρακολουθούμε εσχάτως στον Τύπο της Πατρίδος μας και άλλων χωρών της Ευρώπης την ανησυχία πολιτικών και άλλων θεσμικών παραγόντων της σύγχρονης «δημοκρατίας» για την άνοδο των εκλογικών ποσοστών που σημειώνει το Εθνικιστικό Κίνημα. Διαπιστώνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση τον φόβο του πολιτικού συστήματος που βλέπει να έρχεται με βήμα ταχύ και δραματικό το τέλος της κυριαρχίας του.

Εμείς οι Εθνικιστές έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώνουμε την αγάπη του κόσμου στις Ιδέες μας από πρώτο χέρι κι όχι απλώς κλεισμένοι σ’ ένα δωμάτιο με μια δημοσκόπηση στο χέρι.
Μπορούμε να δούμε από το ίδιο μετερίζι την αγανάκτηση του κόσμου από τα δεινά και την προσμονή του στην ανάληψη των πολιτικών τυχών της Πατρίδος από Έλληνες που προωθούν την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδος και την εθνική υπερηφάνεια του λαού μας. Όμως τα δημοσιεύματα και....

Πόσο δίκιο έχει; Πόσες αλήθειες λέγονται μόνο σε 3 λεπτά

Πιο δυνατή η εικόνα από τις λέξεις....

Δείτε και τις υπόλοιπες

ΕΙΚΟΝΕΣ


Οικο – ναζισμός και η Επερχόμενη Παγκόσμια πείνα



Βραζιλία: Με πιέσεις το Πράσινο Κόμμα προσπάθησε να αναγκάσει το Κογκρέσο να ψηφίσει ένα νόμο, που θα κατέστρεφε ουσιαστικά την γεωργία της Βραζιλίας.
Του Marcos (henrymakow.com)
Σάο Πάολο – Η Marina Silva δεν είναι ένα πολύ γνωστό όνομα, αλλά να τηνσκεφτείτε την επόμενη φορά που θα είστε στο ταμείο του σούπερ μάρκετ.
Αυτή η γυναίκα, που είναι γερουσιαστής στη Βραζιλία, έχει ξεκινήσει έναν πόλεμο εναντίον της γεωργίας με τη βοήθεια διεθνών ΜΚΟ, όπως η (ναζιστική), WWF και η Greenpeace.
Κατά την τελευταία δεκαετία, η Βραζιλία έχει γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός τροφίμων στον κόσμο, και εξάγει το 30% της παραγωγής της. Σε έναν κόσμο όπου η....

Και η Άννα-Διαμαντοπούλου-Bilderberg συνεχίζει τον ανθελληνικό της ρόλο...

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα από το "ΠΑΡΟΝ".....

Χρόνια πολλά στο ένδοξο Πυροβολικό μας.. Εις νέες δόξες ευχόμαστε

Μακάρι η Αγία Βαρβάρα να ευλογεί τα όπλα τα ιερά.....


Όταν ο Πούτιν ξεφτιλίζει νεοταξίτη δημοσιογράφο μέσα στη γιάφκα της μασωνίας(Ε.Ε.), και μπροστά στα μάτια του έκπληκτου σημερινού Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, Ράσμουσεν.Αμήν και πότε να βρεθεί ένα τέτοιος ηγέτης στην Ελλάδα

Συκλονιστικός Πάνος Καμμένος στη Βουλή: "Η Πατρίδα και η Σημαία δεν ξεπουλιούνται, προσκυνημένοι"

Τα γεγονότα μεσά από το φωτογραφικό φακό του Reuters... Συγκλονιστικές

Ιδού μερικές από τις φωτογραφίες....

Πώς τα τρωκτικά της παραπολιτικής πορνείας και της Μασσονίας, ξεπουλούν την ιστορικότητα της Μάνης.

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Με τίτλο "Τι αποκαλύπτουν κάποια σχόλια.. http://attikanea.blogspot.com/2011/11/blog-post_3768.html , εχθές, ανεβάσαμε ένα πολύ σημαντικό σχόλιο αναγνωστη μας, ιδιαίτερα αποκαλυπτικο, ως προς την πολιστική μας κληρονομιά και τα "παιχνίδια" που έστησαν "μακρυχέριδες" του "συστήματος ΠΑΣΟΚ" για να πλουτίσουν, ενώ και μέσω της περιβόητης "εφεδρείας" που ....αποφασισαν οι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, της ντόπιας και της διεθνούς Μασσονίας, ετοιμάζουν το μεγάλο ξεπούλημα των αρχαιολογικών μας χώρων.

Η σκανδαλώδης αυτή απόφαση της προηγούμενης και της νυν....