Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 19, 2011

ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΡΕΙΑ...

Ξεκινώ μια σειρά άρθρων βασισμένων πάνω σε μια Ιδεολογική- Πνευματική βάση με απώτερο σκοπό το χάραγμα μιας πολιτικής πορείας Επαναστατικού χαρακτήρα στους ακόμη πιο δύσκολους καιρούς που έρχονται, είτε αυτοί οι καιροί χρονικά έχουν να κάνουν με τις επόμενες εβδομάδες ή με τα επόμενα χρόνια. Ο τίτλος “χαράζοντας πορεία” που έχω επιλέξει ως επικεφαλίδα γι’ αυτά τα άρθρα αποτελεί το συγκεντρωτικό άθροισμα αυτών των σκέψεων και έχει να κάνει με τις προσωπικές απόψεις, αναλύσεις και προτάσεις του γράφοντος γύρω από την ευρύτερη σημασία του αγώνα μας καθώς και την Επαναστατική Φύση του Κινήματος μας.
Μια Φύση που υφίσταται και το κυριότερο πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται στα αποφασιστικά χρόνια που έρχονται. Γιατί η...

Σοσιαλισμός, Πατριωτισμός, Ανθρωπισμός

του Ίωνα Δραγούμη
Αγαπώ πάρα πολύ τον άνθρωπο για να γίνω στενός σοσιαλιστής.Όλες οι τάξεις της κοινωνίας πρέπει να ζήσουν,όλες είναι καταναλώτριες,όχι μόνο οι εργάτες της πολιτείας ή της εξοχής.Αυτοί είναι οι περισσότεροι μα γιατί να μη ζήσουν και οι λιγότεροι;Αλλά είμαι σοσιαλιστής κατά τούτο,ότι γυρεύω και γω μια καινούρια τάξη πραγμάτων,μια καινούρια οικονομία κοινο­τική που να βοηθεί όλους,τους λιγότερους και τους περισσότερους,να ζουν καλά και να υψώνονται όσο μπορούν ηθικά.Δεν είμαι σοσιαλιστής όσο ο σοσιαλισμός ενεργεί για το ισοπέδωμα των ανθρώπων προς τα κάτω. Είμαι σοσιαλιστής όσο ενεργεί ο σοσιαλισμός για το λυτρωμό των ανθρώπων από τα τωρινά κράτη,τους κεφαλαιοκράτες και τους λοιπούς κυρί­ους τους,από τους δεσπότες και τυράννους,όσο ενεργεί για την ελευθερία του κάθε ατόμου να μπορεί να ανεβεί όχι κοι­νωνικά μα ηθικά.Δεν θέλω ο εργάτης να γίνει εργοδότης,ή κεφαλαιού­χος,ή επιχειρηματίας, θέλω να έχει όμως υποφερτή ζωή και να γίνει καλύτερος άνθρωπος,όσο μπορεί,να ανεβεί σε ψη­λότερο ηθικό επίπεδο,να νοιώθει την καταγωγή του την εθνι­κή, το έθνος του,τον εαυτό του και τα άλλα έθνη και τους άλλους ανθρώπους,και να νοιώθει την αλληλεγγύη που τον συνδέει με τους ανθρώπους της δικής του κοινωνίας,με τις άλλες κοινωνίες των ανθρώπων και με τα άλλα άτομα κάθε κοινωνίας ατόμων.Ο άνθρωπος,όπως και τα άλλα ζώα,είναι...

Yankees go home!

Ο πίνακας του Jeffrey

Αυτός ο πίνακας για τον Jeffrey θεωρείται ότι απεικονίζει τους "Δελφούς" ή το "Αιγαίο"....
και θυμηθείτε ποιόν "κατέβασε" για να βάλει αυτό το πολυπολιτισμικό - αφαιρετικό - έκτρωμα

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008,ΕΝΩ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!

Όποιος θέλει να μάθει αλήθειες ή να αποκτήσει μια πολύ καλή αφορμή για "ψάξιμο" ας διαβάσει....

'Ενας χρόνος χωρίς τον Σωκράτη...

Βιογραφία
Ο Σωκράτης Γκιόλιας γεννήθηκε στις 13/2/1973 στο Κουξχάφεν της Δυτικής Γερμανίας και ήταν το 4° από τα 5 παιδιά (Νικόλας, Σωτήρης, Ευαγγελία, Σωκράτης και Περικλής) του Χαραλάμπου και της Αικατερίνης οι οποίοι είχαν μεταναστεύσει εκεί. Μετά το διαζύγιο με το σύζυγό της, η μητέρα συνέχισε να δουλεύει σε εργοστάσιο ιχθυοκαλλιέργειας στο Κουξχάφεν μέχρι και τα τέλη του 1978, οπότε και επέστρεψε με τα 5 παιδιά της στην Ελλάδα .
Η οικογένεια στην αρχή κατοικούσε στη περιοχή του Καλαμακίου και πολύ σύντομα εγκαταστάθηκε στον Υμηττό περιοχή που μέχρι και σήμερα βρίσκεται το σπίτι της μητέρας.
Η πολύτεκνη μάνα, χωρίς καμία βοήθεια, προσπαθεί και κατορθώνει παρά τις αντιξοότητες, να μεγαλώσει τα παιδιά της αξιοπρεπώς, δουλεύοντας όλη τη μέρα…
Η διαβίωση μόνο εύκολη δεν ήταν. Τα πρώτα χρόνια...

60.000,00 ευρώ για δημόσιες σχέσεις του Καλαμπόκη Α.Ε. (Δ/νων σύμβουλος ΟΠΕ)

Αυτός είναι ο αγώνας σας για τη διαφάνεια και την καταπολέμηση του πελατειακού κράτους;
 Δεν έφτανε μόνο ο διορισμός από τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοίδη του εξαγωγέα μυλωνά στην θέση του Δ/ντος Συμβούλου στον ΟΠΕ (Εξαγωγέας μυλωνάς τοποθετήθηκε Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών!). Ο "ειδικός" στις εξαγωγές αποδείχθηκε και "ειδικός" στις αναθέσεις.
Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Γ. Δημητρομανωλάκη στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής 17/7/11 ο νέος Δ/νων Σύμβουλος του ΟΠΕ προσέλαβε με την 1745/7-7-11 απόφασή του (για αρχή) με τη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισμού (!) έναντι ποσού 55.350,00 ευρώ την εταιρεία System Media Art Ιδέες Δημιουργία Επικοινωνία Α.Ε.  για τις δημόσιες σχέσεις του ΟΠΕ. ...

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα  ο...

Η επική μάχη της ΕΛΔΥΚ

Τις παραµονές του «ΑΤΤΙΛΑ 2», το µεγαλύτερο µέρος της ΕΛΔΥΚ βρέθηκε σε χώρους διασποράς, νότια του στρατοπέδου και πολύ κοντά σε αυτό.
Στις 13 Αυγούστου συµπτύχθηκε προς το χωριό Λακατάμια.
Στο στρατόπεδο παρέμειναν τρεις (κατ’ άλλους δύο) λόχοι, υπό τον αντισυνταγματάρχη Παναγιώτη Σταυρουλόπουλο. Η πρώτη τουρκική επίθεση εκδηλώθηκε στις 14 Αυγούστου, αργά το πρωί, αφού προηγήθηκε προσβολή του στρατοπέδου από την αεροπορία και το πυροβολικό.
Προπορεύονταν τα άρματα και σε πυκνούς σχηματισμούς ακολουθούσε η ΤΟΥΡΔΥΚ, ενισχυμένη με 700 επιπλέον άνδρες. Μέχρι το απόγευμα, οι Τούρκοι είχαν διενεργήσει τρεις επιθέσεις, αλλά προσέκρουσαν στη σθεναρή αντίσταση της ΕΛΔΥΚ, οι μαχητές της οποίας αγνοούσαν ότι στο άλλο άκρο της Λευκωσίας, στη Μια Μηλιά, η άμυνα είχε καταρρεύσει.

Την επομένη, 15 Αυγούστου, επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό. Παρότι ο αντισυνταγματάρχης Παναγιώτης Σταυρουλόπουλος ζήτησε ενισχύσεις, έλαβε μόνο...

Είσαι "περιούσιος"; Διακιούσαι λόγω... φυλής να κάνεις τα πάντα!

Περιττό να πούμε ότι ο Μέρντοχ είναι και αυτός Εβραίος...

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις δυνατότητες στον “ελεύθερο κόσμο” να φτάσουν ψηλά. Κάποιοι όροφοι στο οικοδόμημα όμως είναι “καπαρωμένοι” από “εκλεκτούς” και “περιούσιους” του Θεού.

Εκεί δεν μπορεί να φτάσει κανείς όσες ικανότητες κι αν έχει. Πρέπει να έχει “τη σφραγίδα του Θεού”.
Ο Ρούμπερντ Μέρντοχ δεν είναι “μεγιστάνας” των ΜΜΕ, επειδή είναι πολύ έξυπνος ή πιό έξυπνος ή πιό εργατικός ή πιό ικανός από άλλους. Είναι επειδή ανήκει στην “κλειστή κάστα των περιούσιων”.
Η οποία επιβιώνει και στέκεται στα ρετιρέ, επειδή...

Το Λυκόφως τον Ηρώων: ΤΣΟΜΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Ήταν ο διοικητής της Ναυτικής βάσης στην Κερύνεια το 1974 με βάση το κάστρο της πόλης.
Με τον Τσομάκη είμαστε αδελφικοί φίλοι όπως ήμουνα με όλους τους αξιωματικούς της Ναυτικής Βάσης Κερύνειας γιατί ως αξιωματικός του 251Τ.Π με ειδικότητα τα οπλομηχανήματα (βαρέα όπλα πεζικού) συνεργαζόμουν πολύ συχνά μαζί τους και αυτοί πολύ συχνά με φιλοξενούσαν πάνω στις τορπιλακάτους στις περιπολίες τους.
Ιδιαίτερα ο Αρχικελευστής αγνοούμενος Λεωνίδας Βυτουλαδίτης που έμενε σε σπίτι στην...

Τα οθωμανικά καθάρματα που δολοφονούσαν ανήμπορες ηλικιωμένες.

Τα όπλα της ληστρικής συμμορίας – όλο το χρονικό της φρίκης