Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 25, 2017

Σαν σήμερα “φεύγει” ο Φρειδερίκος Νίτσε

Σαν σήμερα περνά στην αιωνιότητα ένας εκ των μεγίστων φιλοσόφων του 19ου αιώνος και ίσως ένας εκ των τελευταίων άξιων λόγου, πριν το πνεύμα από Θεός γίνει όχλος, όπως με προφητική διάθεση σημειώνει στον Ζαρατούστρα του.

Το έργο του αποτέλεσε ένα χαστούκι για την υποκριτική κοινωνία της εποχής του και ακόμα και σήμερα είναι δαιμονοποιημένος εξαιτίας της απέχθειάς του απέναντι στους φιλελεύθερους, τους υλιστές και προπαντώς απέναντι στους… ήσυχους.

Το κήρυγμά του για επαναξιολόγηση των Αξιών, για την Αιώνια Επιστροφή στην ουσία της Ελληνικής Σκέψεως και στην επιδίωξη για τον Υπεράνθρωπο ακόμα στοιχειώνουν...

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις ξεσήκωσαν τους Ισπανούς - Κρύβονται στις τρύπες τους τα «αλληλέγγυα» κομμούνια

Τα «αλληλέγγυα» κομμούνια της Ισπανίας έστρωσαν το δρόμο για τις τρομοκρατικές επιθέσεις των ισλαμιστών, με την διαδήλωση 160.000 στην Βαρκελώνη, με την οποία ζητούσαν επιτακτικά να… υποδεχθούν άμεσα «προσφυγάκια» και με τις επιθέσεις κατά των τουριστών και τα συνθήματα «τουρίστες στα σπίτια σας – πρόσφυγες καλώς να ορίσετε», αλλά τώρα δεν τολμούν να ξεμυτίσουν από τις τρύπες τους, για να μην τους λιντσάρει ο λαός!

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι τουλάχιστον τεσσάρων τεμενών στη Γρανάδα, τη Σεβίλλη, τη Φουενλαμπράδα και το Λογκρονο κατήγγειλαν τις τελευταίες ημέρες επιθέσεις και βεβήλωση, αναφέρει η El Pais.

Στη Σεβίλλη, πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα...

Χιλιάδες Πακιστανοί και παιδιά με απομιμήσεις όπλων στο κέντρο της Αθήνας με την άδεια του Καμίνη! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Το μήνυμα ότι εδώ είναι... ισλαμαμπάντ έστειλαν χιλιάδες πακιστανοί τον Δεκαπενταύγουστο από το κέντρο της άδειας Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά.

Ο γνωστός συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, Τζαβέντ Ασλάμ και η πακιστανική κοινότητα έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στους δημότες της Αθήνας ότι κουμάντο στην πόλη κάνουν αυτοί, αφού μπορούν να καταλάβουν μια κεντρική πλατεία παραμονή της Παναγίας, αδιαφορώντας για...