Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 20, 2012

Νέα εμετική προπαγάνδα - κατασυκοφάντηση του Εθνικιστικού Κινήματος από τη ΝΕΤ...

Για όσους αντέχετε δείτε την εκπομπή... (εδώ και εδώ)

Σχολιασμός από το site της Χρυσής Αυγής

Της έχουν μείνει πολλά απωθημένα της Στάης μάλλον...

Η απάντησή μας σε έναν θολοκουλτουριάρη...

Ο Ελληνισμός ξυπνά παντού και μάχεται...Στην Κορυτσά όλες οι αλβανικές σημαίες εξαφανίστηκαν από παντού

- «Οι κυβερνητικές πολιτικές ενθαρρύνουν το φιλελληνικό στοιχείο» γράφει κεντρική εφημερίδα της Αλβανίας.

Ως σκάνδαλο παρουσιάζει μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Αλβανίας την αντίδραση των κατοίκων της Κορυτσάς στην συνεχιζόμενη εθνικιστική ρητορική που εφαρμόζουν ακραίοι πολιτικοί κύκλοι της χώρας.

Το περιστατικό σημειώθηκε βραδινές ώρες της Κυριακής όταν.....

Σε συλλ-αλητήριο κατά της Χρυσής Αυγής καλεί τους κουκουλοφόρους ο Σύριζα!!


«Αντιφασιστικό» συλλ-αλητήριο κατά της Χρυσής Αυγής, οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ (των νοσταλγών του Στάλιν, του Τσαουσέσκου, του Χότζα και άλλων αιμοσταγών σφαγέων) για την ερχόμενο Σάββατο και απευθύνει δημόσιο κάλεσμα προς τους συντρόφους κουκουλοφόρους των Εξαρχείων (εκεί συχνάζουν, η μόνιμη κατοικία τους είναι στα «ευγενή» βόρεια και νότια προάστια). Να και το «κάλεσμα» των αποβρασμάτων του νεοταξίτικου ληστοσυμμοριτισμού, για να ξέρουν οι παθόντες (καταστηματάρχες, ιδιοκτήτες ΙΧ αυτοκινήτων, που θα καταστραφούν στο όνομα της «αντιφασιστικής πάλης», και οι Έλληνες κάτοικοι ευπαθών περιοχών του κέντρου που πιθανότατα θα δεχθούν τρομοκρατικές επιθέσεις- επιδρομές αφιονισμένων αληταράδων της… προόδου) ποιοι θα είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό:

Ποιός διοικεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων...;

Ας επιχειρήσουμε σήμερα να σας συστήσουμε τον Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευματών..

Ονομάζεται Γιώργος Καλαντζής.
Για τα πολιτικά του φρονήματα δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω από αυτά που ζητά ο ίδιος από τον Βενιζέλο στις 26/6/2012. Να παραμείνουν δηλαδή όλοι οι Γ.Γ. των Υπουργείων και των Οργανισμών που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ και να εκτοπιστούν όλοι οι υπόλοιποι που δεν είναι...κομματοποιημένοι (εδώ)
Βέβαια δηλώνει ΠΑΣΟΚ, αλλά ρέπει και προς τα αριστερά (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ), σκεπτόμενος ουσιαστικά το πολιτικού μέλλον.
 3 ημέρες μάλιστα πριν από τις εκλογές όταν ορισμένοι Ιεράρχες κατακεραύνωναν την  νεοταξική ρητορική του Τσίπρα έσπευσε να δηλώσει την υποστήριξή του στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και να συναιτίσει τους Ιεράρχες, καλώντας τους να μην επεμβαίνουν στην πολιτική ζωή του τόπου. (εδώ)

Και αν τα παραπάνω είναι πταίσματα, στα.....

Ένα άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ και το κύκνειο άσμα της θολοκουλτούρας στην εκπαίδευση...

Οι "μαύροι" προφανώς και είναι καθηγητές...μαγειρικής και ιστορίας
Διαβάσαμε πρόσφατα ένα δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ, στα πλαίσια της εκφοβιστικής προπαγάνδας του μέσου Έλληνα για το τι σημαίνει Εθνικιστικό Κίνημα, με τίτλο "Σβάστικες στα θρανία".

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι από τα γραφόμενα. Άλλωστε το έκανε πολύ επιτυχημένα το επίσημο site της Χρυσής Αυγής (εδώ).
Δεν είναι τυχαίο που το κατεστημένο επιλέγει τον, προνομιακό κάποτε, χώρο της παιδείας για να εξαπολύσει την προπαγάνδα του. Νιώθει ότι τον χάνει και μαζί του την ελπίδα της συνέχισης της ιδεολογικής κυριαρχίας του.
Η γραμμική σχέση μάθησης / φιλοσοφίας ζωής που εφαρμόζεται χρόνια τώρα από το σύστημα, Σχολείο - Πανεπιστημίο - Καπιταλισμός ή Διεθνισμός, κλυδωνίζεται. Εισχώρησε η πιο βασική παράμετρος που τον απειλεί με πλήρη απαξίωση. Η εθνικιστική κουλτούρα, ή για να το πούμε καλύτερα, η....

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι Νεο-ναζί αλλά ούτε και Παλαιο-ναζί, είναι κάτι πιο Τρομερό και Σκοτεινό !



Βλέπω σε διάφορες ιστοσελίδες εξώφυλλα του περιοδικού της Χρυσής Αυγής, με ιστορικά θέματα από τη Γερμανία του Χίτλερ τον Β΄παγκόσμιο πόλεμο κ.α. και με βάση αυτά, προσπαθούν να αποδείξουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι οι συνεχιστές του Χίτλερ ή στην καλύτερη περίπτωση είναι απλά Νεο-ναζί.
Διαφεύγουν όμως από όλους τους δημοσιογράφους και τις ιστοσελίδες στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε Νεο-ναζί αλλά ούτε και Παλαιο-ναζί, διότι είναι κάτι πιο Τρομερό και Σκοτεινό.
Είναι ...

Νέο παραλήρημα κατά της Χρυσής Αυγής από τους New York Times!!


Μ’ ένα κατάπτυστο και γεμάτο χοντρά ψεύδη, δήθεν ρεπορτάζ τους με τίτλο «Οι νέοι φασίστες της Ευρώπης», οι New York Times (το δημοσιογραφικό όργανο του αμερικανοσιωνιστικού κατεστημένου), παραπληροφορούν αγρίως τους αναγνώστες τους για το φαινόμενο "Χρυσή Αυγή" στην Ελλάδα.
 
Το «ρεπορτάζ» του κιτρινογράφου Γουίλιαμ Γουίλερ, έχει ως «πηγές» του τους προστατευόμενους των (αμερικανοκίνητων) ΜΚΟ λαθρομετανάστες και τη μαρξιστική προπαγανδιστική χαβούζα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και των.....

Έκτακτο...ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ 35ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ 9 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, 35χρονος βρήκε κενό ασφαλείας στα συστήματα του υπουργείου Οικονομικών και κατάφερε να πάρει στα χέρια του προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων πολιτών!

Στην πλειοψηφία τους πρόκειται για φορολογικά στοιχεία πάνω από 9.000.000 ανθρώπων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο...

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ Independent: «Τα χειρότερα στην Μέση Ανατολή έρχονται»

Όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος Πολ Βαλέλι στη βρετανική εφημερίδα Independent οι συμμαχίες στην Μέση Ανατολή αλλάξανε εν μία νυκτί, με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

«Το Ισραήλ απάντησε με αγριότητα στις παλαιστινιακές επιθέσεις. Τα χειρότερα φαίνεται ότι δεν έχουν έρθει ακόμη. Είναι λάθος να λέγεται όπως ισχυρίζονται πολλοί ότι πρόκειται για επίδειξη ανδρείας από πλευράς του πολεμοχαρούς πρωθυπουργού του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου ενόψει των εκλογών, σε δύο μήνες.
Μετά τη δολοφονία του....

Προκλήσεις των αλβανών αστυνομικών στη Βόρεια Ήπειρο..Δέρνουν και χτυπούν ομόφυλούς μας

• Ξυλοδαρμοί με ρόπαλα (!), εκφοβισμοί, φυλακίσεις και συνεχείς προκλήσεις αντιμετωπίζουν από την Αλβανική αστυνομία το τελευταίο διάστημα κάτοικοι της Βορείου Ηπείρου!
Αφορμή είναι η επικείμενη δημιουργία λατομείου σε περιοχή ανάμεσα σε δυο χωριά, (Λύβενα και Βελιάχοβο), κίνηση η οποία έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στους κατοίκων των παρακείμενων περιοχών.

Φαίνεται όμως, ότι η Αλβανική αστυνομία δεν… καταλαβαίνει από αντιδράσεις, γι’ αυτό και προσπαθεί να δημιουργήσει εχθρικό κλίμα, σε βάρος βέβαια των Ελλήνων ομογενών. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η αστυνομία της γειτονικής χώρας, με αφορμή τις αντιδράσεις για την κατασκευή λατομείου, έχει ξυλοκοπήσει άγρια και νέους της περιοχής, που πήγαν από την Ελλάδα εκεί, για να συμπαρασταθούν στα αιτήματα των δικών τους ανθρώπων!

Τα περιστατικά…

Έχασαν το χρώμα τους στο Mega - Τρίτο κόμμα με 10,3% η Χρυσή Αυγή!

Έπεσαν από τα σύννεφα στο Mega, καθώς αναγκάστηκαν να δουν την αλήθεια κατάματα. Και η πικρή αλήθεια γι΄αυτούς, αλλά η γλυκιά ελπίδα για τον Ελληνικό λαό είναι ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει εδραιωθεί στην τρίτη θέση και έχει βάλει πλώρη για να ξεβρωμίσει τον τόπο! Στην δημοσκόπηση που της GPO που δημοσίευσε πριν από λίγο η εκπομπή "Ανατροπή" στην πρόθεση ψήφου λαμβάνουν:

Η γενναιότητα κατά τον Αριστοτέλη

"Ο γενναίος καθορίζεται με βάση τον ανθρώπινο φόβο και το ανθρώπινο θάρρος δηλαδή αν κάποιος δείχνει θάρρος εκεί που οι περισσότεροι ή όλοι φοβούνται, είναι τότε γενναίος. Επίσης επειδή το θεωρεί καλό και μπορεί να ενεργεί έτσι ακόμα κι αν δεν είναι κανένας παρών.
Δεν πρέπει να χαρακτηρίσουμε γενναίο εκείνον που έχει θάρρος χάρη στην πείρα του όπως οι επαγγελματίες στρατιώτες γιατί χάρη στην πείρα τους ξέρουν ότι σε τούτο τον τόπο ή ή τον χρόνο ή κάτω απ 'τις συγκεκριμένες συνθήκες δεν μπορούν να πάθουν κακό. Επίσης ούτε, και όσοι δεν έχουν πείρα σχετικά με τις ενδεχόμενες συνέπειες, πρέπει να χαρακτηριστούν γενναίοι γιατί είναι απελευθερωμένοι από τον φόβο της απειρίας τους.
Υπάρχουν κι εκείνοι που.....