Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 03, 2013

Η θυσία για τη φυλή


Η διαιώνιση της φυλής απαιτεί αγώνες και θυσίες. Η αδυσώπητη μάχη που μαίνεται στη φύση μεταξύ των διαφόρων φυλών και λαών είναι αέναη. Ο αγώνας για την πατρίδα και την φυλή απότελεί καθήκον κάθε μορφωμένου και πνευματικά ελεύθερου ανθρώπου.

Οι ανθρώπινες κοινωνίες έχουν κατατάξει τη θυσία για τη φυλή ως μία από τις υπέρτατες αξίες. Οι πεσόντες αποτελούν αντικείμενα θαυμασμού και πρότυπα για τις επόμενες γενιές. Οι νεκροί ασκούν πολύ μεγάλη επίδραση σε αυτούς που μένουν πίσω. Γίνονται σύμβολα αγώνα και δίνουν δύναμη για τη συνέχιση της μάχης.

Ο θάνατος είναι αναπόφευκτος για κάθε έμβια ύπαρξη. Η συνειδητοποίηση ότι.....

Ολόκληρη η συνέντευξη του Χρήστου Παππά στον "Στόχο": "Είμαστε οι μοναδικοί αντίπαλοι του συστήματος...Το αγκάθι στο πλευρό τους..Ακόμη και μέσα από τη φυλακή δηλώνουμε παρών στον Αγώνα για ελευθερία"


Χρήστος Παππά στον “Στόχο”: Είμαστε οι μοναδικοί αντίπαλοι του συστήματος

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έδωσε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού μια αποκλειστική συνέντευξη στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Στόχος".

- Έγκλειστος πολιτικός κρατούμενος με άλλους 2 συναγωνιστές, τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή Πειραιά, Γιάννη Λαγό, οι πρώτοι από την μεταπολίτευση και μετά. Οπωσδήποτε και πολιτικά και νομικά ως γεγονός κορυφαίο στη σύγχρονη Ελληνική ιστορία. Πως νιώθει ο Χρήστος Παππάς;
Απόλυτα ήρεμος. Όλοι οι συγκροτούμενοι έχουμε συναίσθηση των ιστορικών στιγμών τις οποίες ζει η Πατρίδα μας και αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Ελληνικό Λαό. Εις ότι με αφορά οι πολιτικές διώξεις που εξαπέλυσε εναντίον μας η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν με εκπλήσσουν. Ο πατέρας μου ο.....

Έριξαν το “indymedia” 15 λεπτά μετά το φονικό και παραμένει κλειστό – ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Δευτερόλεπτα πριν εκτελεστούν οι δύο Χρυσαυγίτες το indymedia "πέφτει"....Τυχαίο; Για τον μαζάνθρωπο ναι

Το indymedia, ως γνωστόν, είναι ένας παρακρατικός ιστότοπος, στον οποίο συστηματικά καλλιεργείται το μίσος εναντίον οτιδήποτε και οποιουδήποτε δεν κρίνεται αρκούντως αριστερό, για τα γούστα των διαχειριστών και των θαμώνων της εν λόγω βοθροσελίδας. Σε αυτό τον ιστότοπο, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι φιλοξενείται και συντηρείται από δομές του κράτους, έχει πολλάκις στοχοποιηθεί τόσο το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, όσο και απλοί άνθρωποι που έκαναν το «λάθος» να εκφράσουν Εθνικά Ιδεώδη και έπεσαν στην αντίληψη των θαμώνων της εν λόγω σελίδας.
Στην ιστοσελίδα αυτή πέραν της....

Οι Τσέχοι Εθνικιστές τίμησαν τους Έλληνες δολοφονημένους Εθνικιστές...



Πρώτο Θέμα: Από τον Αύγουστο προγραμματισμένη η δολοφονική επίθεση

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Επέσπευσαν τις διαδικασίες μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση στον Σταθμό Λαρίσης. Αν νομίζουν ότι έτσι θα τρομάξουν τους Εθνικιστές, πλανώνται!

Καμία σχέση με την δολοφονία Φύσσα - Η απόφαση για την εκτέλεση είχε ληφθεί από τον Αύγουστο

Όσα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ισχυρίζεται και καταγγέλλει, μετά την στυγνή δολοφονία 2 Ελλήνων Εθνικιστών από τρομοκράτες έξω από τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης στο Ν. Ηράκλειο, έρχεται να επιβεβαιώσει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Το δημοσίευμα, βασισμένο σε υψηλόβαθμες πηγές της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, τονίζει ότι η τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής ήταν προγραμματισμένη από τον Αύγουστο!

Σε αντίθεση με δημοσιογραφικούς λακέδες και τηλεαναλυτές που...

Ιταλοί Εθνικιστές της Forza Nuova σήκωσαν πανό στο Eλληνικό προξενείο για τον Γιώργο και τον Μάνο - ΒΙΝΤΕΟ

20 ΙΤΑΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORZA NUONA ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΚΡΕΜΑΝΕ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ... 

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ...

ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΜΕΣΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ FORZA NUOVA ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Η διαφορά Ήθους και Ηθικής Εθνικιστών και...."αριστερών-προοδευτικων" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο για το παρακάτω βίντεο....
Αρκεί από μόνο για να αποσαφηνίσει και στον πλέον αδαή - μαζάνθρωπο με ποιες αξίες έχουν γαλουχηθεί οι Εθνικιστές και ποιες οι φιλελεύθεροι - μαρξιστές.


ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι φώναξαν οι δολοφόνοι την ώρα της εκτέλεσης των 2 Χρυσαυγιτών...

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Το blog μας σήμερα προχωρά σε μια αποκάλυψη που μόνο στόχο έχει να καταδείξει τα πολτιικά κίνητρα της δολοφονίας των δύο συναγωνιστών μας καθώς και το ιδεολογικό υπόβαθρο των δολοφόνων.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και το 15 περίπου δευτερολέπτων ηχητικό ντοκουμέντο οι δύο παρακρατικοί - δολοφόνοι των 2 Χρυσαυγιτών την ώρα της εκτέλεσης φώναξαν:

Ο Ηλίας ΚΑσιδιάρης στο ραδιόφωνο του ALPHA για τη δολοφονία των 2 Χρυσαυγιτών..."Οι ηθικοί αυτουργοί -Κυβέρνηση και ΜΜΕ - θα πληρώσουν...Δεν τρομάζουν κανέναν οι σφαίρες..."

Δείτε το βίντεο....

Ο Κου(κού)λογλου σκυλεύει τους νεκρούς μας και αποδίδει το θάνατό τους σε...... προβοκάτσια της Χρυσής Αυγής!!!!!

Με τίτλο “Το παρακράτος φτιάχνει μάρτυρες για την ΧΑ” ο γνωστός εμετικός κομμουνιστής ανθέλληνας Κούλογλου, αναφέρει ότι το περιστατικό της παρακρατικής τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, είναι ούτε λίγο, ούτε πολύ προβοκάτσια του Λαϊκού Συνδέσμου!

Αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Η προβοκάτσια είναι χοντροκομμένη. Θυμίζει “τα χρόνια του μολυβιού” στην Ιταλία την δεκαετία του 70 και τις δολοφονικές επιθέσεις των μυστικών υπηρεσιών που φορτώνονταν στην αριστερά. Εδώ και 6 εβδομάδες οι νεοναζί είχαν περάσει στην άμυνα, η Βουλή είχε ψηφίσει την άρση της ασυλίας βουλευτών της και οι έρευνες για τις εγκληματικές δραστηριότητες της συνεχίζονταν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτό το Σαββατοκύριακο επρόκειτο να γίνουν και νέες συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής. Μόνο μερικά φέρετρα μπορούσαν να εμποδίσουν την παραπέρα εξάρθρωση της.”
Εκτός του γεγονότος ότι ο .....

Νέα ασέλγεια του Πρετεντέρη πάνω στις σωρούς των νεκρών: "Μπορεί να σκοτωνόταν και κανένας άνθρωπος"...Οι Χρυσαυγίτες δηλαδή τι ήταν;!

1133707

 
Λέει η Όλγα η Τρέμη στον Γιάννη: «Γιάννη ξέρεις η επίθεση έγινε και 7 παρά κάτι…Είναι νωρίς, είναι απόγευμα ακόμα…» Και απαντά ο Γιάννης : «Ναι Όλγα έχεις δίκιο, ήταν νωρίς και ήταν γεμάτο κόσμο το μέρος. Μπορεί να σκοτωνόταν και κανας άνθρωπος!» 
 
paratiritis.net

Το ήξεραν και δεν έκαναν τίποτα! Αποκαλυπτικό άρθρο λίγες ώρες πριν το δολοφονικό χτύπημα


Η εφημερίδα "Παραπολιτικά" δημοσιεύει σήμερα άρθρο του Δ. Γιαννακόπουλου για τις κινήσεις των γνωστών αναρχοαριστερών τρομοκρατών και τον υποτιθέμενο συναγερμό που είχε σημάνει στις Αρχές. Με τον χαρακτηριστικό τίτλο: "Συναγερμός για μεγάλο χτύπημα - Μαζιώτης, Ρούπα, Παλαιοκώστας έχουν εντοπιστεί στην Αθήνα" το άρθρο αναλύει την γνώση των Αρχών για το δολοφονικό χτύπημα. Όπως αποδείχθηκε γνώριζαν, αλλά δεν έκαναν τίποτα!
Παραθέτουμε αυτούσιο το αποκαλυπτικό άρθρο που γράφηκε λίγες ώρες πριν την διπλή δολοφονία των δύο νεαρών Εθνικιστών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο:
"Συναγερμός για μεγάλο χτύπημα - Μαζιώτης, Ρούπα, Παλαιοκώστας έχουν εντοπιστεί στην Αθήνα
Δολοφονία, απαγωγή, επίθεση σε κτίριο - σύμβολο; Το ερώτημα δεν είναι αν....

Οι λέξεις δεν περιγράφουν τις συγκλονιστκές εικόνες...Ο Εθνικός Ύμνος η επωδός των πιστών στους μάρτυρες της Ιδέας...

Απλά δείτε το βίντεο...
Η ιαχή "Αθάνατοι" ας ακουστεί στις αιώνιες πύλες...