Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2011

Αξέχαστες στιγμές της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ και των δημοσκόπων...

Όταν ο Ευαγγελάτος, μέσω του Newsit και της ALCO(φίλοι Χατζηλαλάκη), έδιναν στην Ντόρα 10% και στον Κουβέλη 6%, ενώ η Νέα Δημοκρατία έπαιρνε 12,7%, απειλούμενη από το κόμμα της Ντόρας, χάνοντας το 18% των ψηφοφόρων της...

Καλοτάξιδο. Το πρώτο καράβι απόκτημα αποκλειστικά της Γαύδου..




http://gavdosfm.gr
Του Βασίλη Τζουνάρα.

Ήταν 17.45, όταν έστριψε το "gavdos express 1"

και πλησίασε το λιμάνι της Γαύδου
Σχεδόν, όλοι οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι ,

περιμένοντας το καράβι.
Το πρώτο ταξιδάκι, μέχρι την τρυπητή ,το νοτιότερο σημείο της Ευρώπης,

όπως είναι φυσικό, ανήκει σε εμάς, τους κάτοικους της Γαύδου.....
Μερικά ...

Βίντεο με τον Πάγκαλο να λέει "Άστους να λέγονται όπως θέλουν οι Σκοπιανοί"

Μήνυμα ενός "συνωμοσιολόγου"...

Ένας αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα..

"Τώρα εγώ θα είμαι συνωμοσιολόγος που πιστεύω ότι μόνο τυχαίες δεν είναι οι αποκαλύψεις των Wikileaks για τους Έλληνες πολιτικούς, εν μέσω μεγάλης κρίσης, αγανάκτησης και υποβόσκουσας ατμόσφαιρας πράξεων βίας;"
"Μήπως κάποιοι θέλουν οπωςδήποτε μια κυβέρνηση πιο ενδοτική εν όψει των παγκόσμιων αποφάσεων που αφορούν και την Ελλάδα και πρέπει να εξουδετερωθεί το σημερινό πολιτικό προσωπικό, ή εστω να μείνει μόνο μια μικρή ελίτ;"
"Το ότι οι...

Έχει αλλάξει ποτέ ο Καρατζαφέρης το όνομα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού;;

Περισσότερα στοιχεία....

Σα δε ντρέπεστε να πιστεύετε πως η Ντόρα εκτός από φιλοαμερικανάκι και υποκρίτρια...

Σε νεότερη συνομιλία του Σπέκχαρντ με την Μπακογιάννη στις 9 Οκτωβρίου, η πρώην υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε θετικές τις προτάσεις Νίμιτς(η ονομασία που προτάθηκε ήταν Νέα Δημοκρατία της Μακεδονίας ή Δημοκρατίας της Βόριεας Μακεδονίας) και αποκάλυψε ότι πέρασε μια «δύσκολη μέρα» με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου για να τον πείσει γι’ αυτό. Συγκεκριμένα δήλωσε οτι «η νέα ονομασία που προτείνει ο Νίμιτς είναι Ο.Κ.(να το και το αγγλικό) για εμάς, αλλά όχι το erga omnes, η χρήση δηλαδή της ονομασίας για κάθε σκοπό διμερώς και διεθνώς». Χαρακτήρισε «σοβαρό και υπεύθυνο τον τρόπο που συζήτησε το θέμα ο Παπανδρέου»(αυτό έλειπε εδώ τη στήριξε στη μάχη για την προεδρία της ΝΔ και αυτή ψήφισε το κατοχικό Μνημόνιο), ο οποίος όμως θέλει γραπτές εγγυήσεις για την πρόθεση των Σκοπίων να χρησιμοποιούν διμερώς τη νέα ονομασία.
Ο Σπέκχαρντ κατέληγε με την πρόβλεψη πως «αναμένουμε ότι...

“Ανεξάρτητη Κρήτη”: Μια σκοτεινή ανθελληνική συνωμοσία σε εξέλιξη

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυρίως στον χώρο του διαδικτύου, με αφορμή μερικά γεγονότα άρχισε να ανακινείται ένα θέμα με όρους, όπως Κρητική σημαία, Κρητική Πολιτεία, Αυτόνομη Κρήτη και Ανεξάρτητη Κρήτη ή Λαϊκή Δημοκρατία της Κρήτης, που στους περισσότερους και μη έχοντες γνώση του θέματος, προκαλεί συναισθήματα εκπλήξεως, αμηχανίας, αλλά και θυμού…
Η Ελλάδα, ως κράτος, εξαιτίας της νεοταξικής φιλομεταναστευτικής πολιτικής, έχει αποκτήσει...

Νέα πρόκληση: Αλβανοί με διαβατήρια που έχουν ως χώρα καταγωγής την Τσαμουριά

 Στο Υπ.Εξ. έχετε σκοπό να ασχοληθείτε με το Εθνικό αυτό θέμα ή έχετε πιο σοβαρα πράγματα να κάνετε;
Ας πούμε, να βομβαρδίζετε τον 'σύντροφο' Καντάφι;

Προκαλούν πάλι οι Τσάμηδες προσπαθώντας να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας και να δηλητηριάσουν τις σχέσεις των οικονομικών μεταναστών από την Αλβανία που ζουν στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα...

Σφακιανάκης: "Αν τον πατριώτη τον λες φασίστα.. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ., Καρασγκιόζη", "Εσύ που είσαι ΑΠΑΤΡΙΣ, είσαι το ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ"

Το "kontra Channel" σε "Real TV" και ο εγωισμός του Νίκου Χατζηνικολάου.

O Νίκος Χατζηνικολάου δείχνει αποφασισμένος να ρίξει τη μεγαλύτερη ζαριά της  καριέρας του, φλερτάροντας με την επιτυχία αλλά και με το στραπάτσο.

Η ιδέα ότι θα στερηθεί το "δελτίο των 8"- στην ουσία το επαγγελματικό του Κανάβεραλ που τον εκτόξευσε στην κορυφή της επαγγελματικής και της οικονομικής ευμάρειας-δεν επιτρέπει  στον εγωισμό του να  ησυχάσει.

Τους τελευταίους μήνες...

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που θέλουν να μιλήσει ο Καραμανλής;

Η συνέχεια στο...

Γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο όταν εμπλέκεται ο "Μεγάλος Ταγουδιστής":Ποιούς υπουργούς της ΝΔ γούσταραν οι Αμερικάνοι (Στυλιανίδης, Γιαννάκου, Αλογοσκούφης) και ποιους δεν γούσταραν και εξαφάνισαν (Βουλγαράκη, Πολύδωρα)


Τον Σεπτέμβριο του 2007, σε ενα «απόρρητο» τηλεγράφημα, η αμερικανική πρεσβεία αναλύει το σενάριο μιας εκλογικής νίκης της Ν.Δ. και κάνει διάφορες υποθέσεις για το ποιοι θα είναι οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης, σημειώνοντας πάντα σε τι θα ωφελήσει αυτό τις αμερικανικές θέσεις. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, τότε στο υπουργείο Εξωτερικών, χαρακτηρίζεται το σαρανταενάχρονο ανερχόμενο αστέρι που μπορεί να μετακινηθεί στο Ανάπτυξης.

Στο Αμύνης,

Παραλήρημα Πάγκαλου: "Ηθικός αυτουργός ο ΣΥΡΙΖΑ σε ενδεχόμενη δολοφονία μου"

Έχει ξεφύγει  ο Πάγκαλος...

Στο πρωινό του MEGA (τυχαίο...;) κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του, Τσίπρα, πως υποκινούν δολοφονικές ενέργειες εναντίον του, με τα λεγόμενα τους..

Τόνισε πως θα κάνει μηνύσεις για το γιαούρτωμα στα Καλύβια και πως επίσης θα μηνύσει δημοσιογράφους για ρεπορτάζ που έκαναν με δόλο (sic...)

Πάγκαλε όσο και να κρύβεσαι πίσω από τα κανάλια των 'νταβατζήδων' και να απειλείς, τα γεγονότα και οι πράξεις σου 'οπλίζουν' την αγανάκτηση των πολιτών εναντίον σου..
Και πίστεψέ μας.. "Κοπρίτες και λαμόγια" να αποκαλέσεις τους Έλληνες θα το 'αντέξουν'.
Το να...

Ι. Βρούτσης: "Κριτική στον εαυτόν του άσκησε ο Παπακωνσταντίνου!!"



«Σαν να μην έχει την ευθύνη επί 18 μήνες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης. Ο Υπ. Οικονομικών, με τις δηλώσεις του στο Φορολογικό Συνέδριο του Ελληνο-Αμερικάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου, άσκησε δριμεία κριτική στον ίδιο του τον εαυτό και στη δική του φορολογική πολιτική.

Την αξιολόγησε ως άδικη και αναποτελεσματική.

Ομολόγησε την αποτυχία της..

ΠΡΟΣΟΧΗ:Τι τρόφιμα εισάγουμε από την Ιαπαωνία και ποιό είναι το barcode των Ιαπωνικών προϊόντων

 Το Barcode των Ιαπωνικών προϊόντων είναι το 49...

Δείτε τα τρόφιμα που εισάγουμε..

"Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, η Ελλάδα χρειάζεται θεραπεία σοκ και με ημίμετρα λύσεις, προοπτική στην χώρα δεν υπάρχει".

Πέτρος Λεωτσάκος-Τραπεζικός συντάκτης, Δημοσιογράφος.
www.bankingnews.gr
 Η Ελλάδα χρειάζεται θεραπεία σοκ και με ημίμετρα λύσεις, προοπτική στην χώρα δεν υπάρχει.

Η οικονομία βρίσκεται σε τέλμα, το χρηματιστήριο σε αποσύνθεση και οι τράπεζες αδύναμες και εξαρτημένες από την ρευστότητα – Υπάρχει διέξοδος;

Τι άλλο θα ακούσουμε... Η Ντόρα άφησε υποννοούμενα ότι οι ΗΠΑ προώθησαν τον Σαμαρά για Πρόεδρο της ΝΔ

Πατέρας Bush- Μητσοτακέικο
Έχουμε τρελαθεί τελείως...
Ακούμε ότι μ@λ@κία μπορεί να φανταστεί άνθρωπος με αφορμή τις αποκαλύψεις των Wikileaks.
Η Ντόρα Μητσοτάκη, η κόρη του ανθρώπου της Αποστα CIA ς, σήμερα το πρωί, σε συνέντευξή της στον 'φίλο' Χατζηλαλάκη, άφησε σαφή υπονοούμενα πως η νίκη Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τον Νοέμβριο του 2009 υποστηρίχτηκε από Αμερικάνικα συμφέροντα.

Δηλαδή η κόρη του ανθρώπου της Αποστα CIA ς τι μας λέει:

Πάγκαλος πριν λίγο: "Είμαι υπέρ της χρήσης του όρου Μακεδονία για τα Σκόπια"


 Και εμείς είμαστε υπέρ της ρήψης γαλκτομικών, και όχι μόνο, προϊόντων στα μούτρα νενέκων σαν τον Πάγκαλο
 
Παραδέχτηκε ο κ.Πάγκαλος -πριν λίγο σε πρωινή εκπομπή- τις αποκαλύψεις του Wikileaks που υποστήριζαν πως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ήταν υπέρ της χρήσης του ονόματος "Μακεδονία" από τα Σκόπια

Το κάνει μάλιστα σε μια μέρα σαν τη σημερινή και ενώ στη Χάγη ξεκινά η ακροαματική διαδικασία επί ...

ΗΠΑ: «Η κατάσταση στη Λιβύη δεν "συγκρίνεται" με την κατάσταση στο Μπαχρέιν... ο δικτάτορας στο Μπαχρέιν είναι δικός μας»



http://images.nationalgeographic.com/wpf/media-live/photos/000/028/cache/bahrain_2837_600x450.jpgΟ σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα εκτίμησε χθες Κυριακή ότι η κατάσταση στη Λιβύη δεν "συγκρίνεται" με την κατάσταση στο Μπαχρέιν, δικαιολογώντας τη διαφορετική αντίδραση των ΗΠΑ στις λαϊκές εξεγέρσεις που σημειώθηκαν στις δύο χώρες.

Οι καταστάσεις "στο Μπαχρέιν και τη Λιβύη δεν συγκρίνονται", δήλωσε ο...

A, πα πα κάνουν τέτοιες λαμογιές οι Πα.Σο.Κοι; Δίνουν σε 'κουμπάρους' δημόσια έργα;

Τι λένε εδώ οι "Αποκαλύψεις" ρε Λούκα;

Aυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν....

Μιχαήλ Καρχιμάκης

9Με την υπ’ αριθμ. οικ. 64311Υ7277/27−12−2010 κοινή απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών Αποκέντρω−
σης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ,του Υφυπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του ν.3717/2008, και του.....

Μετά την οικονομική εξαθλίωση μας πάει και σε πόλεμο!

Ο τραγικά ανεπαρκής και επικίνδυνος πρωθυπουργός του προτεκτοράτου της Ελλάδος, μετά την οικονομική εξαθλίωση που επέβαλλε στους πολίτες που τον ανέδειξαν χάρη στα ψέματά του, τα μνημόνια, τις περικοπές μισθών, την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας, (μην ανησυχείτε τα βασικά κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν τα εκχωρήσαμε αν και δεν ξέρουμε ακριβώς ποια είναι αυτά…), την μυστική διπλωματία σε όλα τα ανοιχτά εθνικά μας ζητήματα, την βίαιη καταστολή κάθε αντίδρασης (βλ. Κερατέα), την απίστευτη και άνευ προηγουμένου προπαγάνδα, και την ισοπέδωση κάθε είδους κοινής λογικής, προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα…
ΜΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ !!!!

Ξεφτιλισμένοι, γραικύλοι 'παιδαγωγοί', με την ανοχή της Διαμαντοπούλου - Bilderberg μοιράζουν στα σχολεία και τους μαθητές αλλοιωμένα εθνικά μας τραγούδια, με τουρκούφιλους στίχους..

Το thermopilai.org τους ξεσκεπάζει..
Το τραγούδι και οι πραγματικοί στίχοι