Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 27, 2012

Σαν σήμερα ανοίγουν οι πύλες της Αγίας Σοφιάς από τον Αυτοκράτορα Ιουστινιανό

Ο Μέγας Κωνσταντίνος αρχικά, στην τοποθεσία αυτή, έχτισε έναν σχετικά μικρό ναό. Αργότερα αυτόν τον ναό, τον μεγάλωσε ο γιος του Κώνστας (εγκαινιάστηκε το 360 μ.Χ.). Ύστερα όμως από αρκετά χρόνια, ο λαό εξοργισμένος για την εξορία του Αγίου Ιεράρχου, Ιωάννου του Χρυσοστόμου, έκαψε το ναό (404 μ.Χ.). Τον ξανάκτισε (413/415 μ.Χ.) ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος Β', αλλά πάλι κάηκε, αυτή την φορά από τους στασιαστές, κατά τη «Στάση του Νίκα» (532 μ.Χ.).

Μόλις αποκαταστάθηκε η τάξης, αμέσως ο.....

Δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ε. Μπούκουρα από αναρχοαριστερούς!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμένουμε να καταδικάσουν την "τραμπούκικη" απόπειρα όλα τα κόμματα όπως έπραξαν και με τον Στρατούλη!

Επίσημο Δελτίο Τύπου

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Κορινθίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Ευστάθιος Μπούκουρας από ομάδα αναρχοαριστερών , οι οποίοι ανήκουν και σε σύνδεσμο συγκεκριμένης ομάδας . Ο συναγωνιστής Μπούκουρας κατευθυνόταν οδικώς με.....

ΣΕ ΣΤΕΚΙ... ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Τα τρόφιμα θα μοιραστούν από μέλη της Χρυσής Αυγής, την Κυριακή, στην πλατεία Δημάδη στο Αγρίνιο. Μια πλατεία που, όπως διαβάζουμε στο cityvoice.gr, είναι γνωστό στέκι αντιεξουσιαστών!
Σε ανακοίνωση που έχει αναρτήσει στο site της η Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας αναφέρεται:

Ο άνθρωπος που παρότρυνε να κάψουμε τις ελληνικές σημαίες τολμά και ειρωνεύεται τους Χρυσαυγίτες!!

Στον πλέον γραφικό εκπρόσωπο του lifestyle στην Ελλάδα, Πέτρο Κωστόπουλο μίλησε ο αναρχικός και άθεος (κατά παλαιότερη δήλωσή του) τραγουδιστής Π. Μουζουράκης (φωνή της Lacta)...

Το θέμα φυσικά ήταν και η Χρυσή Αυγή και τα μέλη της που ο τραγουδιστής προσπάθησε να...γελοιοποιήσει αλλά φυσικά το μόνο που κατάφερε ήταν να εισπράξει χλεύη καθώς παραδέχθηκε ότι...φοβάται τους Εθνικιστές..!!

Πριν δείτε το βίντεο καλό θα είναι να θυμηθούμε ότι ο συγκεκριμένος "άνθρωπος" είναι εκείνος που στο παρελθόν, ΑΝΗΜΕΡΑ της 28ης Οκτωβρίου, σε εκπομπή του MEGA (πού αλλού;) και στον έτερο κομμουνιστή Σταύρο Θεοδωράκη είχε πει:

"Γάμα την 28η Οκτωβρίου...Είναι μια γιορτή για Εθνικιστές και κομπλεξικούς.."
και συνέχισε:
"ΚΑΨΤΕ την Ελληνική Σημαία..Είναι απλό πανί"

(ας μην απορεί μετά για ποιό λόγο φοβάται να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας)
Δείτε και τα δύο βίντεο..

Ο CEO της ΕΡΤ παραδέχεται;! : "Η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα σε κάποιες δημοσκοπήσεις"

Από το φιλικό Ethnikismos.Net

XA
Σταθερά τρίτο κόμμα με διαφορά ασφαλείας από το τέταρτο, αλλά και από το δεύτερο, εμφανίζεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή. Μήπως, όμως, η πραγματικότητα είναι άλλη; Μήπως, δηλαδή, είναι ήδη δεύτερο κόμμα και οι… μεγάλοι δημοκράτες το κρύβουν από τον ελληνικό λαό;
Θα σας παραθέσουμε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας του μεγάλου αφεντικού «Έθνος της Κυριακής», για την τρικυμιώδη συζήτηση που προκάλεσαν κάποιοι κομπλεξικοί κρατικοδίαιτοι μαρξιστές-σταλινικοί στην ΕΡΤ, για την τηλεοπτική συνέντευξη του Η. Κασιδιάρη (ούτε ο… Γιαγκούλας να ήταν), από την οποία προκύπτει ότι η Χρυσή Αυγή είναι ήδη 2ο κόμμα, κι όχι 3ο! Ιδού το δημοσίευμα και τα συμπεράσματα δικά σας:

Διεθνής Σιωνισμός εναντίον Χρυσής Αυγής


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ: Διεθνής Σιωνισμός εναντίον Χρυσής Αυγής

Έχει δίκιο ο Nick CCS στο παρακάτω μήνυμά του. Πράγματι, ο διεθνής σιωνισμός έχει στραφεί ενάντια στην Χρυσή Αυγή και συντονίζει όλα τα φερέφωνα-δουλικά του όργανα (τον ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, όλα τα Κόμματα, ΜΜΕ και ΜΚΟ, και όλους τους πολιτικούς και πνευματικούς διεφθαρμένους φορείς εξουσίας) εναντίον της. Δήλαδη, Θεοί τε και δαίμονες είναι στραμμένοι εναντίον της Χρυσής Αυγής. Αυτό σημαίνει πως ως κίνημα είναι ατόφια λαϊκή οργάνωση, πως είναι.....

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι προκλήσεις των αλαβανοκατσαπλιάδων...Δηλώνουν τώρα ότι η Κόνιτσα τους ανήκει..

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, οι προπαγανδιστικές εκπομπές στην αλβανική τηλεόραση, με επιθετικό χαρακτήρα απέναντι στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά, Αλβα-νοί δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού Top Channel, βρέθηκαν στην Κόνιτσα, κάνοντας αφιέρωμα στον Φαïκ  Κονίτσα, δημοσιογράφο και συγγραφέα του περασμένου αιώνος.

Οι δημοσιογράφοι του αλβανικού σταθμού, επισκέφτηκαν την ακριτική Κόνιτσα, αναζητώντας τα ίχνη της οικογένειας του συγγραφέως. Ο Φαïκ, γόνος οικογένειας μπέηδων επί οθωμανικής αυτοκρατορίας, διατήρησε το όνομα του τόπου γεννήσεώς του, ως επώνυμο, φαινόμενο συνηθισμένο από τους μεγαλογαιοκτήμονες  επί τουρκοκρατίας. Το προηγούμενο όνομα της οικογένειας, ήταν Σίσκο. Η οικογένεια Σίσκο, επέδειξε ιδιαίτερα σκληρό, στυγνό και ανελέητο πρόσωπο στους ντόπιους πληθυσμούς, στην προσπάθεια να ικανοποιήσει τον Οθωμανικό ζυγό, τον οποίο υπηρέτησε πιστά.

Οι Αλβανοί δημοσιογράφοι, στα πλαίσια του αφιερώματος στον συμπατριώτη τους, έφτασαν στο σημείο να......

Δεν κρατούν ούτα προσχήματα πλέον οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ..Εξέδωσαν ανακοίνωση υπέρω των "αγωνιστών της Βίλας Αμαλίας"!!!!!!

 Διαβάστε την ανακοινώση των λιλιπούτειων νοσταλγών του Τσαουσέσκου και του Χόνεκερ και μπείτε στον κόπο να κάνετε μια σύγκριση της φρασεολογίας και του ύφους της με τις αντίστοιχες της διαδικτυακής "γιάφκας" των αναρχοαριστερών του Indymedia..

Σα να γράφουν τα ίδια άτομα....!!
(και φυσικά υπάρχει πάντα και η απειλή εναντίον της Χρυσής Αυγής ως είθισται)

«Τι είναι αυτό που τίθεται όταν εισβάλλουν σε έναν εδώ και 22 χρόνια χώρο κατάληψης, αντιεμπορευματικής δημιουργίας, οχυρό αντιφασισμού και αντιρατσισμού, αντιεξουσιαστικού και ελευθεριακού λόγου και πράξης; 

Το σαφές: δε θα.......

Θερμό επεισόδιο στα Ίμια τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων,,,Εμπλοκή τούρκων και Ελλήνων ψαράδων και λιμενικού

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ...

Στις βραχονησίδες των Ιμίων απέναντι από την πόλη Gümüşlük της Μούγκλας παρενοχλήθηκαν Τούρκοι ψαράδες από σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής που ασχολούνται με την προστασία της περιοχής, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα. Όταν μετά από ώρες, σήμερα το πρωί, ήρθαν/....