Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 06, 2016

"Το απόρθητο οχυρό" - του Ηλία Κασιδιάρη

Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Πριν από κάποια χρόνια έγραψα ένα άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» για να εξυμνήσω τους Ήρωες Μαχητές του Ελληνικού Στρατού, που αντιμετώπισαν τους γερμανούς εισβολείς στα οχυρά της γραμμής Μεταξά. Το άρθρο αυτό δεν τόλμησε να το μνημονεύσει κανένας από τους συστημικούς υβριστές του Λαϊκού Συνδέσμου, που μας προσβάλουν με τον πλέον άθλιο τρόπο, παρουσιάζοντάς μας ως «γερμανόπληκτους», «δοσίλογους» και λοιπά φαιδρά και συκοφαντικά. Τίτλους εκείνου του άρθρου, το οποίο αναδημοσιεύουμε σήμερα, ήταν: «Το Απόρθητο Οχυρό».

Τα οχυρά της γραμμής Μεταξά υπήρξαν πράγματι ΑΠΟΡΘΗΤΑ, καθώς ο εχθρός δεν κατάφερε να τα καταλάβει και να κάμψει το χαλύβδινο φρόνημα των υπερασπιστών τους. Η ελληνική ψυχή κυριάρχησε στο πεδίο της μάχης, αντιμετωπίζοντας την πιο τρομερή πολεμική μηχανή της εποχής, που μέχρι τότε είχε συντρίψει όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις. Απέναντι στα Stukas, τις τεθωρακισμένες δυνάμεις της Βέρμαχτ και επίλεκτες μονάδες όπως η μεραρχία SS «Σωματοφυλακή Αδόλφου Χίτλερ»,  στάθηκαν...

Πλάκωσαν λαθρομετανάστες στον Πειραιά, τσουπ και το ΚΚΕ για μαζέψει νέους υποστηρικτές!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Την ίδια ώρα που πληθαίνουν απ’ όλες τις μεριές οι καταγγελίες, ότι «αλληλέγγυα» ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ τριγυρίζουν ασύδοτα στο λιμάνι του Πειραιά και «πείθουν» (με πολλούς τρόπους…) τα «προσφυγάκια» να μην το κουνήσουν από κει, το… τιμημένο κουκουέ ανακοίνωσε τα εξής:

«Μόνιμη παρουσία στο λιμάνι του Πειραιά, όπου φιλοξενούνται μέσα σε άθλιες συνθήκες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, έχουν τα εργατικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Στην πύλη Ε2 μάλιστα έστησαν ένα κιόσκι, για να οργανώνεται καλύτερα η αλληλεγγύη, η εξόρμηση και η συζήτηση με τους χιλιάδες ξεριζωμένους. Στο σημείο βρίσκονται σταθερά συνδικαλιστές που μιλούν αραβικά...

Απόλυτο χάος στην Ειδομένη: Λαθρομετανάστες απαιτούν ταυτότητα από οδηγούς και τρομοκρατούν τους Έλληνες! BINTEO

Μεγάλη ένταση στην Εθνική Οδό στο Πολύκαστρο: Λαθρομετανάστες απαίτησαν ταυτότητα από οδηγό!

Οι λαθρομετανάστες έχουν στήσει σκηνές στο οδόστρωμα και μπλοκάρουν τη διέλευση των φορτηγών, τα οποία κινούνται από παρακαμπτήριους δρόμους. Αποτέλεσμα αυτού είναι να δημιουργούνται επεισόδια έντασης μεταξύ οδηγών φορτηγών και «προσφύγων» , ενώ η αστυνομία παρακολουθεί ανήμπορη να αναλάβει δράση.

Παρακολουθήστε το βίντεο από τον Alpha, όπου οι λαθρομετανάστες απαγορεύουν την διέλευση οχημάτων και ζητούν...

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΣΤΟΝ… ΑΕΡΑ!

moro-peiraias-7_0
Χάος πριν από λίγο στο λιμάνι του Πειραιά – από το οποίο, για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, δε φεύγει κανείς!
Νωρίτερα, εμφανίστηκαν τρεις Γ.Γ. της κατοχικής συγκυβέρνησης, για να… πείσουν τα «προσφυγάκια» να αποχωρήσουν και να πάνε στα «Κέντρα Φιλοξενίας», αλλά η «επιχείρηση πειθούς» έληξε χωρίς αποτέλεσμα – όπως άλλωστε αναμενόταν.
Κατά την αποχώρησή τους, τα «προσφυγάκια» κινήθηκαν κατά των ανδρών του Λιμενικού κι ένας εξ’ αυτών άρπαξε ένα μωρό από την αγκαλιά μιας γυναίκας και το κράδαινε απειλητικά στον αέρα.
Σε κάποια στιγμή κάποιος άρπαξε το μικρό κοριτσάκι από τα χέρια του, το οποίο, όμως, συνέχισε να μεταφέρεται από αγκαλιά σε αγκαλιά μέχρις ότου να το απομακρύνει από το σημείο μια ηλικιωμένη γυναίκα.
Λίγο αργότερα, τα....

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ – Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ” – 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ 20:00

sfagi_xiou

Σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου στις 20:00 στο πλαίσιο των «Μαθημάτων Ελληνικής Ιστορίας» θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σε όλες τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής με θέμα: «Ολοκαύτωμα – Η σφαγή της Χίου και το σήμερα«.

Ένα εξαιρετικό άρθρο από την «Δημοκρατία» για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων


Ένα εξαιρετικό άρθρο από την «Δημοκρατία» για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων

Πολύ σωστό και επίκαιρο το κύριο άρθρο της εφημερίδας «Δημοκρατία» της Τρίτης, το οποίο υπό τον τίτλο «Ανεπιθύμητοι οι Έλληνες;» λέει τα εξής: «Η καρδιά των ανελεύθερων καθεστώτων, των τριτοκοσμικών δικτατοριών, των μπανανιών απανταχού της Γης είναι η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων. Οι νόμοι χρησιμοποιούνται σαν συμβόλαια εξόντωσης όλων όσοι μπαίνουν στο στόχαστρο της εξουσίας. Όποιος φίλος ή σύμμαχος των κρατούντων τους παραβαίνει δεν ενοχλείται. Μπορεί να συνεχίσει την έκνομη δραστηριότητά του για όσο καιρό θα διάκειται φιλικά εκείνος προς το σύστημα και τούμπαλιν. Όμως, αν κάποιος «εχθρός» του καθεστώτος παραβιάσει ή φανεί ότι παραβιάζει έστω κατ΄ελάχιστον τη νομοθεσία, τότε...

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ! ΤΡΙΑ ΝΕΑ HOT SPOT ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

hot_spot_3
Τρεις χώρους, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, επιθεώρησε ο κομμουνιστής (και αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης…) Βίτσας, για να στήσει εκεί τα νέα Hot Spot!
Ο ένας χώρος είναι μια περιοχή 500 στρεμμάτων στην περιοχή Τσαΐρια, που βρίσκεται στον δήμο Θέρμης, ενώ οι άλλοι δύο βρίσκονται στον δήμο Θερμαϊκού και είναι το παλιό κάμπινγκ της Επανομής και οι κατασκηνώσεις του Απόδημου Ελληνισμού, επίσης στην Επανομή.
Όσον αφορά τις...

6 Απριλίου 1941: Το δεύτερο «ΟΧΙ» των Ελλήνων - Η εποποιία της γραμμής Μεταξά


6 Απριλίου 1941: Το δεύτερο «ΟΧΙ» των Ελλήνων - Η εποποιία της γραμμής Μεταξά

Γράφει η Ρίκα Θωμάκου

Η μοίρα επιτάσσει σε Έθνη με πλούσια ιστορία και δόξα να αριθμούν πολλές και μεγάλες επετείους. Το Ελληνικό Έθνος, ως κορωνίδα των Εθνών, έχει γράψει άφθονες χρυσές σελίδες δόξης κατά το πέρασμα των χιλιετιών της ιστορίας του. Έχει όμως ιερό καθήκον, να τιμά και να μνημονεύει όλους τους ήρωες που αγωνίσθηκαν και θυσιάσθηκαν για το μεγαλείο του Έθνους μας. Μόνο έτσι θα μπορέσει να προσθέτει νέα τρόπαια πάνω στις δάφνες, που μοιάζουν αμάραντες από τον καιρό του Μαραθώνα και των Θερμοπυλών. Οι πρώτες μέρες του Απριλίου κοσμούνται από τις δύο νεότερες ένδοξες σελίδες της Ιστορίας μας, όπου για πολλοστή φορά ολιγάριθμοι ψυχωμένοι Έλληνες αντιμετώπισαν αυτοκρατορίες: την έναρξη του αγώνα της ΕΟΚΑ την 1η Απριλίου 1955 και τη μάχη της Γραμμής των οχυρών Μεταξά την 6η Απριλίου 1941.
Τότε, κάποιοι Έλληνες Εθνικιστές είπαν το.....