Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 25, 2016

Η Χρυσή Αυγή σαρώνει σε όλες τα σωματεία...Εκατοντάδες Εθνικιστές στην εναρκτήρια αγωνιστική εκδήλωση του ΛΑΣΙΤΑ - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στα ασφυκτικά γεμάτα από πλήθος Εθνικιστών, γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά, η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Κινήματός μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, καθώς και....

Κοπή πίτας της Ελληνικής Αυγής στον Άλιμο - Ν. Μιχαλολιάκος: Οι αγρότες δείχνουν τον δρόμο προς την αντίσταση ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια κυριολεκτικά κατάμεστη από Εθνικιστές αίθουσα, όπου έσφυζε από αγωνιστικό παλμό, έλαβε χώρα η κοπή της πίτας της περιφέρειας Αττικής, με παρόντες τους ευρωβουλευτές μας, βουλευτές του Κινήματος, τον Αλέξανδρο Γέροντα και την φυσική παρουσία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση...

Ύβρεις και κατάρες εναντίον Συριζαίων βουλευτών από αγρότες στην Ημαθία! - ΒΙΝΤΕΟ

Με ύβρεις και κατάρες έγινε δεκτό κλιμάκιο του Σύριζα, υπό την βουλευτή Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου, από αγρότες στον μπλόκο της Κουλούρας.

Εξαγριωμένοι αγρότες αντέδρασαν έντονα στην παρουσία τους και προέβησαν σε δριμύτατες διαμαρτυρίες, με την ένταση να κορυφώνεται όσο η ώρα περνούσε, παρά τις εξηγήσεις που έδιναν.

Δείτε το βίντεο...

Με την μερσεντές του πατέρα του πήγε στην συγκέντρωση του Σύριζα ο «ράπερ» γραμματέας - Συγχαρητήρια από Τσίπρα!


Με την μερσεντές του πατέρα του πήγε στην συγκέντρωση του Σύριζα ο «ράπερ» γραμματέας - Συγχαρητήρια από Τσίπρα!

Ο θερμός εναγκαλισμός του Τσίπρα με τον γραμματέα της Νεολαίας του Σύριζα στην εκδήλωση για τον ένα χρόνο εγκατάστασης του στην εξουσία, έδειξε ξανά τον ηθικό παχυδερμισμό τόσο του Πρωθυπουργού όσο και του υπόλοιπου ηγετικού επιτελείου της κυβέρνησης.
Ούτε «για τα μάτια του κόσμου», που λένε, δεν προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τον θλιβερό «ράπερ» που διόρισε την μάνα του, τον αδερφό του, ακόμη και τη σύντροφό του στην Βουλή, δείχνοντας ότι η εξουσιαστική αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί.
Το γεγονός, μάλιστα, ότι ο...

Σφαγή μεταξύ πακιστανών και αφγανών στους Ευζώνους: 1 νεκρός και 2 τραυματίες από τις συμπλοκές των λαθρομεταναστών


Σφαγή μεταξύ πακιστανών και αφγανών στους Ευζώνους: 1 νεκρός και 2 τραυματίες από τις συμπλοκές των λαθρομεταναστών

Αγριεύουν τα πράγματα στα σύνορα με τα Σκόπια, καθώς χθες διεξήχθη θανάσιμη συμπλοκή μεταξύ «προσφύγων» που περίμεναν να περάσουν στην γείτονα χώρα. Πέντε Αφγανοί επιτέθηκαν σε τρεις Πακιστανούς στο αιματηρό επεισόδιο που έγινε περίπου στις 2 τα ξημερώματα.
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, μεταξύ αλλοδαπών, στους Ευζώνους Κιλκίς, κοντά στο ομώνυμο τελωνείο της περιοχής.
Νεκρός είναι ένας Πακιστανός και τραυματίες δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής. Όπως έγινε γνωστό, ο πρώτος....

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ… ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε το βίντεο με το πάρτι που στήνουν οι «φουκαράδες» οι «πρόσφυγες» και τις φωνές «fuck you» «fuck you asshole» και διαβάστε πως την μεταδίδουν οι κατάπτυστοι «δημοσιογράφοι» ανά τον κόσμο….
«Φωτιά σε καταυλισμό στο Καλαί την ώρα των επιθέσεων στο Παρίσι
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στον καταυλισμό των προσφύγων στο Καλαί, λίγες ώρες μετά τις ταυτόχρονες επιθέσεις στο Παρίσι, που κόστισαν πάνω από 120 ζωές. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου του Καλαί, οι αρχές προσπάθησαν να περιορίσουν τις φλόγες, όμως ο δυνατός αέρας δεν τους επέτρεψε.
«Πάνω από 10.000 τμ καίγονται. Δεν ξέρουμε ακόμα την αιτία της φωτιάς. Η φωτιά εξαπλώνεται και...

ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΣΑΡΛΟΤ ΡΑΜΠΛΙΝΓΚ: «ΤΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΤΩΝ ΟΣΚΑΡ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ»

hbz-charlotte-rampling-rexusa-2250773a-618x927
«Ίσως οι μαύροι ηθοποιοί φέτος να μην άξιζαν να μπουν στην τελική λίστα», είπε η γνωστή ηθοποιός, που είναι φέτος υποψήφια για τον ρόλο της στο «45 years».

Κατά του κινήματος #OscarsSoWhite που κατακρίνει τη «μονοχρωμία» στις λίστες υποψηφίων για τα Όσκαρ τάχθηκε την Πέμπτη η κορυφαία ηθοποιός Σαρλότ Ράμπλινγκ, λέγοντας ότι το βρίσκει «ρατσιστικό απέναντι στους λευκούς».

Η Βρετανίδα σταρ, που είναι μια από τις φετινές υποψήφιες για το Βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου, είπε σε μια ραδιοφωνική της συνέντευξη σήμερα ότι το συγκεκριμένο κίνημα προσβάλλει τους λευκούς υποψήφιους που διεκδικούν φέτος το «χρυσό αγαλματάκι».

Η πρωταγωνίστρια του «45 years» πρόσθεσε ότι «αν και κανείς δεν μπορεί να.....

Μνημονιακά Γενέθλια Σύριζα: Υποσχέσεις, ψέμματα και θράσος από τον Τσίπρα


Μνημονιακά Γενέθλια Σύριζα: Υποσχέσεις, ψέμματα και θράσος από τον Τσίπρα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πανηγυρική εκδήλωση των συριζαίων για την κατάληψη της εξουσίας και την επέλαση των συγγενών τους στο δημόσιο. Πέραν του γεγονότος ότι η εκδήλωση αυτή έγινε σε ένα καθαρό στάδιο του Τάεκ Βον Ντο, αντί για ένα στάδιο γεμάτο λαθρομετανάστες, όπως θα πρόσταζε ο αριστερισμός, η ομιλία του Τσίπρα έβριθε ψεμμάτων, προκλητικών απέναντι σε έναν Λαό που πένεται και δοκιμάζεται.
Αλήθεια, σύντροφε Αλέξη, γιατί φύγαν οι λαθρομετανάστες για να μπουν οι συριζαίοι; Γιατί δεν κάθησες να βιώσεις και εσύ λίγη από την «χαρά» της «αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες», που προσέφερες στις γειτονιές πέριξ του σταδίου;
Ερχόμενοι όμως στο πολιτικό κομμάτι του δρωμένου, ας....

Η Χρυσή Αυγή οδηγεί τους Αγώνες των αγροτών στη ΔΡΑΜΑ...Φωτορεπορτάζ



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να είναι επικεφαλής των Αγώνων των δοκιμαζόμενων Ελλήνων αγροτών, καθώς αναγνωρίζει τη μοναδικότητά τους και ότι αποτελούν τον βασικότερο πυλώνα δημουργίας του νέου Ελληνικού εθνικού κράτους.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας σε παραγωγούς και σε μπλόκο των αγροτών στο νομό Δράμας. Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου 2016 κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά των παραγωγών όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου τους. Επίσης, οι συναγωνιστές διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό με το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος και ....