Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2015

Με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια του αγροκτηνοτροφικού σωματείου της Χρυσής Αυγής - Φωτογραφίες


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του αγροκτηνοτροφικού σωματείου της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο. Από νωρίς το απόγευμα πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος έδωσε δυνατό εθνικιστικό παλμό στον χώρο, καθώς η αίθουσα...

O Γιάννης Λαγός στα εγκαίνια του αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου στο Αγρίνιο - ΒΙΝΤΕΟ

Το νεοσύστατο σωματείο ήδη συσπειρώνει εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς, οι οποίοι πλήττονται από τη μνημονιακή πολιτικής της κυβέρνησης και συστρατεύονται με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Δείτε το βίντεο με τον τιτάνα Γιάννη Λαγό από τα εγκαίνια της νέας συνδικαλιστικής κίνησης της Χρυσής Αυγής, υπό τη μορφή αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΚΛΟΠΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ «ΕΥΠΑΘΩΝ»

Στην εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής συμμορίας «ευπαθών» που είχε ρημάξει ανυπάσπιστους ηλικιωμένους Έλληνες, προχώρησε η Ασφάλεια Αττικής, έστω και καθυστερημένα – κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Η συμμορία είχε διαπράξει –τουλάχιστον- 100 κλοπές!

Τα μέλη της συμμορίας, όλοι «ευπαθείς» από τα Άνω Λιόσια, εμφανίζονταν ως…

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ-ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ!


Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας, με την κατάρριψη του ρωσσικού αεροσκάφους, πολλοί είναι αυτοί που ανησυχούν σφόδρα αν η Ελλάδα είναι έτοιμη δια παν ενδεχόμενο.
 
Τους συστήνουμε να… κοιμούνται ήσυχοι και να μην ανησυχούν καθόλου! Και για να τους αποδείξουμε ότι η Πατρίδα βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα, παραθέτουμε μια εικόνα – που ισούται με χίλιες λέξεις: ο καθ’ ύλιν αρμόδιος...

Κρίση ειλικρινείας από Ντόρα: Ποια διάσπαση; Πάμε ολοταχώς για διάλυση!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άντε με το καλό! Αν και τα ΜΜΕ θα προσπαθήσουν λυσσασμένα να τους διατηρήσουν τεχνητά εν ζωή...

Λίγο πριν την οριστική διάλυση της ψοφοδεξιάς και ίσως την δημιουργία ενός νέου αποκόμματος που θα προκύψει από την πολυδιάσπαση όπως ψιθυρίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Ντόρα Μπακογιάννη λέει μεγάλες αλήθειες για το ζοφερό μέλλον της ΝΔ.

Το πιο σημαντικό είναι αυτό που λέει η Ντόρα για το μέλλον της παράταξης, το οποίο φυσικά είναι ανύπαρκτο: "Η ΝΔ δεν κινδυνεύει...

Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ISIS, ΤΗΝ ΡΩΣΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο εξ απορρήτων του Βλαντιμίρ Πούτιν μιλάει για το «προϊόν» Ισλαμικό κράτος , για την στρατηγική που χαράσσει η Ρωσία για την Τουρκία και για την διεθνή τρομοκρατία που θα εξαφανίσει την Ευρώπη την ώρα που η Αμερική παίζει σημαντικό ρόλο στα γεγονότα.

Η κατάσταση στην Ρωσία μετά την τρομοκρατική ενέργεια στο ρωσικό αεροπλάνο που το ανατίναξε στον αέρα στον ουρανό του Σινά αλλά και την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού στην Συρία μοιάζει εκρηκτική.

Οι αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Τουρκία και την Ρωσία είναι κρίσιμες και παίρνονται καθαρά από το στενό περιβάλλον του Βλαντιμίρ Πούτιν και τον ίδιο τον ρώσο πρόεδρο που όλοι πια λένε ότι λειτουργεί σαν...

ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ


Η λεγόμενη Οικονομική και Νομισματική Ένωση της Ευρώπης (ΟΝΕ) σήμαινε ελεύθερη διακίνηση υπηρεσιών, αγαθών, κεφαλαίων και ανθρώπων. Αυτό το κεκτημένο που υπήρχε κάποτε, τώρα απειλείται με κατάλυση σε όλες του τις πτυχές. Όσον αφορά τη χώρα μας, το κεκτημένο αυτό έχει ανασταλεί και ως προς την ελεύθερη διακίνηση αγαθών και υπηρεσιών και ως προς την διακίνηση κεφαλαίων. Οι περιορισμοί που επεβλήθησαν τον Ιούλιο δημιούργησαν σοβαρά εμπόδια σε εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων. Μονάχα η μετακίνηση ανθρώπων...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ 58 (!!!) ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ;

Γράφει ο Αντίοχος

Αυτή η εξόχως ανησυχητική είδηση που σας παραθέτουμε, κάνει το γύρο των καθεστωτικών ΜΜΕ:
«Μια εκπληκτική ανακάλυψη έκαναν οι αρχές της Γαλλίας, που δίνει νέα τροπή στις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.
Μετά από έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Παρισιού στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ, φαίνεται πως 58 εργαζόμενοι εμπλέκονται με την τρομοκρατία.
Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στη κατηγορία «S» της υπηρεσίας, με τις κάρτες εισόδου τους στις πίστες τους στο αεροδρόμιο να κατάσχονται χωρίς καθυστέρηση.
Μάλιστα, ένα άτομο, το οποίο εργαζόταν στο catering θυγατρικής εταιρείας της Air France, είχε ριζοσπαστικοποιηθεί και προσπαθούσε να προσηλυτίσει άλλους εργαζομένους.
Ο νομάρχης του Saint Denis ανέφερε πως θα γίνει έλεγχος σε 86.000 άδειες εργασίας, αρχίζοντας από τα 5.000 άτομα που δουλεύουν στην ασφάλεια του Σαρλ ντε Γκωλ».

Κι όμως, κάτι… λείπει από την είδηση. Το πιο σπουδαίο: τι καπνό φουμάρουν αυτοί οι 58 εργαζόμενοι του αεροδρομίου των Παρισίων; Και πως μαζεύτηκαν όλοι εκεί, κι όχι –ας πούμε- στα ταχυδρομεία ή στις τράπεζες της γαλλικής πρωτευούσης;

Μήπως πρόκειται για «μετανάστες» τρίτης γενεάς, που έχουν πάρει...

Η 5η Φάλαγγα είναι εδώ


Η ένοχη σιωπή ενός ολόκληρου καθεστώτος για το γιουχάρισμα του Εθνικού μας Ύμνου

Όλα έχουν δραματικά αλλάξει για την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο μετά την δολοφονική επίθεση στο Παρίσι. Αυτό, όμως, όπως όλα δείχνουν δεν έχει καταστεί αντιληπτό σε αυτούς, οι οποίοι με περισσή ανευθυνότητα εξουσιάζουν την χώρα! Όλα είναι διαφορετικά. Ευρισκόμεθα σε μία κατάσταση ισορροπίας του τρόμου, αφού ουδείς γνωρίζει ποια μορφή θα έχει η εμπλοκή των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Τουρκίας στον πόλεμο στην Συρία με δεδομένη την αυξημένη πολεμική εμπλοκή τις τελευταίες εβδομάδες της Ρωσσίας.
Μέσα σε αυτές τις συνθήκες είχαμε και την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία, μία επίσκεψη άνευ ουσίας και εθνικά επικίνδυνη! Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος εδήλωσε χωρίς δισταγμό ότι θα υποστηρίξει την ....

ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο… ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος

Σφοδρή επίθεση κατά του αντιπροέδρου Δραγασάκη κάνουν οι κουκουέδες, με αφορμή το ασφαλιστικό, που αναμένεται να ψηφιστεί προσεχώς από την συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων:

«Μας τα ‘παν κι άλλοι», κ. Δραγασάκη
Αν θέλαμε να σχολιάσουμε την κυβερνητική προπαγάνδα για το Ασφαλιστικό, θα μπορούσαμε να πούμε απλά «μας τα ‘παν κι άλλοι» και να ξεμπερδεύαμε, αν τα στελέχη της κυβέρνησης δεν ήταν τόσο προκλητικά.

Ακριβώς τα ίδια έλεγε και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που νόμο το νόμο, μέτρο το μέτρο μείωναν συντάξεις, λεηλατούσαν ασφαλιστικά ταμεία, χάριζαν εργοδοτικές εισφορές και αποφάσιζαν την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης. Τώρα με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα των προηγούμενων κυβερνήσεων η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιχειρεί και στο Ασφαλιστικό να ολοκληρώσει τη βρώμικη δουλειά που άφησαν στη μέση η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Πρώτος και καλύτερος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο Δραγασάκης: «Να δημιουργήσουμε ένα ασφαλιστικό σύστημα βιώσιμο στο χρόνο, που θα εγγυάται τις συντάξεις των πολιτών». Γνωστό και χιλιοειπωμένο. Αλλά δεν μας λέει: Ποιος φταίει…».

Σημαντική λεπτομέρεια, που δεν τη γνωρίζουν ασφαλώς οι νέοι: ο Δραγασάκης ήταν...