Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 24, 2013

"Τυχαίο" θα είναι....Εβραίος ο αντικαταστάτης του Τσάβες στην Προεδρία της Βενεζουέλας...Εβραίος ήταν και ο βασικός αντίπαλός του στις εκλογές.

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Συμπτώσεις" θα είναι μάλλον... Σιγά μην έχουν και παγκόσμιο σχέδιο οι "περιούσιοι - εκλεκτοί"!

Και τώρα θα σας αποδείξω πως η «Κόκκινη Χούντα» στην Ελλάδα κρύβει συστηματικά την ουσία των ειδήσεων... Με αφορμή τις Εκλογές της Κυριακής στην Βενεζουέλα φάγαμε στην μάπα δεκάδες άρθρα στον Τύπο και ρεπορτάζ στην Τηλεόραση για τους δύο πρωταγωνιστές: Τον νικητή των Εκλογών και διάδοχο του Τσάβες, Νικολάς Μαδούρο, και τον πάμπλουτο αρχηγό της Αντιπολιτεύσεως Ερρίκο Καπρίλες. Ούτε ένα Ελληνικό ΜΜΕ δεν μας είπε ότι και οι δύο υποψήφιοι για την Προεδρία της Βενεζουέλας είναι Εβραίοι, πράγμα για το οποίο βοούν όλα τα Διεθνή Μέσα Ενημερώσεως.

Στο Ισραήλ είχαν να το λένε για την δύναμη του Ιουδαϊσμού: Κατάφεραν να .....

"Τελειώνει" το ΠΑΣΟΚ...Εγκεφαλικά στο γραφείο του Βενιζέλου από τις μυστικές δημοσκοπήσεις..Κάτω από το 3% το κόμμα των κλεπτοκρατών

ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ Ο ΜΠΕΝΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ: Εκτός από τις φανερές, υπάρχουν ως γνωστόν και οι μυστικές δημοσκοπήσεις. Μία από αυτές  έφτασε στα χέρια του Ευάγγελου Βενιζέλου πριν από λίγες μέρες και ήταν απογοητευτική, με το άλλοτε κραταιό κίνημα να κινείται λίγο πάνω από το 3%! Στην Ιπποκράτους επικρατεί προβληματισμός και όλο και πληθαίνουν εκείνοι που μιλούν για λουκέτο στο ΠΑΣΟΚ με στόχο να δημιουργηθεί κάτι νέο που θα εκφράσει το σοσιαλιστικό χώρο στην Ελλάδα.
Πηγή: makeleio.gr

ΒΙΝΤΕΟ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ: ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ «ΧΟΥΝΤΑ»

2141967
Πολλά ακούσαμε τις προηγούμενες ημέρες από τα (κομμουνιστοκρατούμενα) κρατικά και καθεστωτικά ΜΜΕ, για την «παλλαϊκή αντίσταση στη χούντα» κ.τ.λ. Ποια είναι η αλήθεια; Την περιγράφει –με τον δικό του τρόπο- ένας αριστερός που μάλλον βαρέθηκε τα παραμύθια, σε άρθρο του με τίτλο «Η Παρασκευή 21η Απριλίου 1967 και οι ανεξιχνίαστες συνέχειες», που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού:

«Αλλά αυτό που θέλω να πω με την υπερβολή μου, είναι ότι το αντιδικτατορικό αίσθημα ήταν ισχυρό στους κύκλους της διανόησης, στην....

Αναρχοαριστεροί κατέβασαν την ελληνική σημαία από τα Προπύλαια και συνελήφθησαν

...στη θέση της ανάρτησαν μια εμετική ερυθρόμαυρη (κομμουνισμός + αναρχισμός).

Περίπου στις 12 μ.μ. οι "γνωστοί - άγνωστοι" πρακτορίσκοι του SOROS, των ξένων πρεσβειών και τελευταίως του ΕΜΠ, βρέθηκαν στα Προπύλαια και σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατέβασαν την ελληνική σημαία, υψώνοντας παράλληλα ένα πανό τεραστίων διαστάσεων με μήνυμα εις την αγγλική για τη "φίμωση" του Indymedia.

Η Ελληνική Αστυνομία παρενέβη σχετικά γρήγορα συλλαμβάνοντας ορισμένους εκ .....

Χρήστος Παππάς στη Βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις: "Δεν τους χρωστάμε...Μας χρωστούν"

Δείτε το βίντεο....
(στην αρχή του βίντεο ο Χρήστος Παππάς ξεφτιλίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη μια φορά)

Νέα "μαζική" "αντιφασιστική - αντιρατσιστική" συγκέντρωση....Τα ΜΜΕ θα πουν για εκατοντάδες πολίτες!!!

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες και κρίνετε μόνοι σας....

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των ελληνών αδερφών μας της Βορείου Ηπείρου...Δυναμική Κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας

Η Χρυσή Αυγή πήρε για ακόμη μια φορά θέση στα ζητήματα των αλύτρωτων Ελλήνων και τόνισε δια του συναγωνιστή Χρήστου Παππά ότι:

"Εμείς στη Χρυσή Αυγή πιστεύουμε ότι η Επανάσταση του 1821 δεν τελείωσε. Δεν ολοκλήρωσε τους σκοπούς της εφόσον υπάρχουν ακόμη Έλληνες διωγμένοι, Έλληνες σκλαβωμένοι. Είμαστε με κάθε μέσον και τρόπο στο πλευρό σας. Στο πλευρό των αδελφών μας. Για μας δεν είστε μειονότητα της Αλβανίας,  δεν είστε μειονότητα της Ελλάδας, γιατί έτσι σας αντιμετωπίζει το σάπιο ελλαδικό κράτος.
Εμείς αδέλφια δεν σας κοιτάμε στα χέρια και δεν σας δίνουμε ψηφοδέλτια. Δεν σας κοιτάμε στις......

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο σκοτωμένος οδηγός του μητροπολίτη Χαλεπίου....Αυτούς στηρίζει το "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι ισλαμο-υπάνθρωποι της ΣΥΡΙΑΣ που στο βίντεο φωνάζουν συνεχώς "Αλλάχ Αχμπάρ" ή αλλιώς ο "Ο θεός είναι μεγάλος" μπροστά στο κατακρεουργημένο πτώμα αφιερώνεται σε όλο το "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" που σαν πιστό και υπάκουο παιδί του Σιωνισμού, στήριξε και στηρίζει τους ισλαμιστές αντάρτες της Συρίας, δίνοντάς τους το απαραίτητο άλλοθι για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει στο όνομα...........της "δημοκρατίας".

Οι Αν.Ελ. τώρα που θυμήθηκαν να καταδικάσουν τους δολοφόνους και να ζητήσουν την...επανεξέταση της στάσης της Ελλάδος έχουν ήδη καταγραφεί στον μακρύ κατάλογο των πρόθυμων μαρτύρων υπεράσπισης εγκληματιών και δουλοπάροικων των Σιωνιστών.

- Η σορός του εκτελεσθέντα οδηγού είναι πιθανότατα πάνω σε καρότσα φορτηγού και οι δολοφόνοι του φωνάζουν "Ο Θεός είναι μεγάλος"
- Δεν επιβεβαιώνεται επίσημα η απελευθέρωση του Μητροπολίτη Χαλεπίου, Παύλου και του Συρορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου, Γρηγορίου Yohanna Ibrahim
- Συνεργάτες του Μητροπολίτη Χαλεπίου φοβούνται ότι οι απαγωγείς ήθελαν να παραπλανήσουν τις αρχές
- Όλες οι νεότερες εξελίξεις και ρεπορτάζ με συνεντεύξεις στο dogma.gr

Εικόνες απίστευτης αγριότητας κατέγραψε ο.....

Η προώθηση της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού από τον "περιούσιο"¨δυνάστη της ανθρωπότητας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο θάνατος της Αμερικής τέθηκε σε ισχύ το 1965, με την υπογραφή του Open Immigration Law(Νόμος για Ανοικτή Μετανάστευση) του 1965.
Πίσω από το νόμο του 1965 που ήταν η αρχή του θανάτου της Αμερικής ως έθνους Ευρωπαίων χριστιανών μεταναστών, ήταν Αμερικανο-Εβραίοι πολιτικοί, προωθώντας, ασκώντας πιέσεις και «δωροδοκώντας» υπέρ του νόμου.
Οι Εβραίοι στις ΗΠΑ έχουν δείξει μια εχθρότητα προς την αμερικανική χριστιανική κουλτούρα μέσα από τις προσπάθειες τους να την αλλάξουν. Ο Νόμος του 1965, είναι ένα....

Economist - Η ανθρωπότητα χρωστάει στους Εβραίους τραπεζίτες 50 τρισ. δολάρια

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι αγορές έχουν "όνομα" και "φυλή"...Συνεχίστε λοιπόν μαζάνθρωποι να αερολογείτε για το "αόρατο" και "απρόσωπο" τραπεζικό σύστημα

Τους τελευταίους μήνες γίνονται συζητήσεις σε όλα σχεδόν τα Eλληνικά και ξένα ΜΜΕ για την οικονομική κρίση και τα χρέη κάθε χώρας. Πολλοί απο εμάς ακούμε καθημερινά τον όρο "αγορές".
Σε αυτές τις αγορές σύμφωνα τους "κορυφαίους" οικονομολόγους χρωστάνε λίγο πολύ όλα τα κράτη. Κανείς τους όμως δεν τολμάει να πεί δημόσια απο ποιούς αποτελούνται αυτές οι "αγορές".
Όλοι οι οικονομολόγοι σταματούν την ανάλυση τους σχετικά με το ποιοι μας δανείζουν στην λέξη "αγορές".Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι όλες οι "μεγάλες" δυνάμεις(ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία κτλ) χρωστούν τρισεκατομμύρια. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο ρολόι του παγκόσμιου χρέους του "Economist"
Κάποιοι λοιπόν έχουν υποθηκεύσει μέσω δανείων την ανθρωπότητα και προσπαθούν να.....

Η Ελλάδα ή θα είναι Μεγάλη και Ισχυρή ή δεν θα είναι Ελλάδα


Η Ελλάδα ή θα είναι Μεγάλη και Ισχυρή ή δεν θα είναι Ελλάδα

Η θεωρία της γεωπολιτικής είναι πολύ παλιά και αναλύθηκε από τον Αριστοτέλη, αλλά και τον Πλάτωνα, και  εφαρμόστηκε στη πράξη πολύ έξυπνα από τον Βασιλιά της Μακεδονίας Φίλιππο τον Β’.
Η γεωγραφική θέση ενός κράτους προσδιορίζει και τον τρόπο διακυβέρνησης. Έτσι κατά τους ισχυρισμούς νεώτερων κοινωνιολόγων, η ανάπτυξη του κοινοβουλευτισμού στην Αγγλία οφείλεται στην ασφάλεια που της εξασφάλιζε η νησιωτική  της θέση. Αντιθέτως χώρες όπως η Γαλλία, λόγω της ηπειρωτικής της θέσης και εξαιτίας των κινδύνων που πήγαζαν από αυτή απαιτούσε συγκέντρωση εξουσίας, με αποτέλεσμα να ευνοούνται τα μοναρχικά πολιτεύματα.
Ο ζωτικός χώρος της Ελλάδας ,που.....