Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 01, 2012

Εκπληκτικό βίντεο: Οικονομικοί δολοφόνοι - Τα εκτελεστικά όργανα των Διεθνών Τραπεζιτών!

Διαβάστε οπωσδήποτε και αυτό...
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2011/06/40.html

Διείσδυση τουρκο-πρακτόρων στη Ρόδο με τις ευλογίες των "πατριωτών" της ΝΔ και του Καμμένου..Ντροπή!


  • Εγκαίνια των νέων γραφείων του τουρκοσυλλόγου «Αδελφοσύνη», παρουσία του Τούρκου πρεσβευτή στην Αθήνα Κερίμ Ουράς, του Τούρκου προξένου στη Ρόδο, αλλά και ντόπιων βουλευτών της Ν.Δ. και των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»!
Σας γράφαμε τις προάλλες για...

Εκεί μας έφτασαν: Οι πρώτες ένοπλες ομάδες ασφαλείας από πολίτες είναι γεγονός!


Το έλλειμμα εσωτερικής ασφάλειας που βιώνει η χώρα ανάγκασε για πρώτη φορά τους πολίτες μιας επαρχιακής περιοχής να αυτο-οργανωθούν σε ένοπλες ομάδες περιφρούρησης των ζωών και των περιουσιών τους. Οι πρώτες ένοπλες ομάδες αυτοπροστασίας πολιτών έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή του Μοσχοχωρίου Λαμίας και ήρθαν ως αποτέλεσμα επιθέσεων αλλοδαπών σε κατοίκους της περιοχής και λεηλασίας των αγροτικών τους μηχανημάτων επί καθημερινής βάσεως! 

Οι πολίτες έχουν...

Greg Palast: «Η Ελλάδα είναι τόπος εγκλήματος της Goldman Sachs»


Μία συνέντευξη με τεράστιο ενδιαφέρον έδωσε ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος και πολυγραφότατος (αντινεοταξικός) συγγραφέας GregPalast στον παρουσιαστή DylanRatiganτου αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου MSNBC. Η συζήτηση αφορούσε την κρίση στην Ελλάδα και τα πραγματικά αίτιά της. Κάποιες από τις έρευνες που έχει κάνει ο Palast έχουν συζητηθεί ευρέως. Ενδεικτικά, το 1991, ο οικονομολόγος Joseph Stiglitz, πρώην διοικητικό στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Greg Palast και την βρετανική εφημερίδα The Observer, περιέγραψε το σχέδιο με τα 4 προβλέψιμα στάδια που το ΔΝΤ εφαρμόζει σε χώρες του Τρίτου Κόσμου με τις οποίες υπογράφει συμβόλαια δανεισμού.

Η εισαγωγή του Greg Palast:

Συκοφάντες όσοι αποκαλούν άθεο τον κύριο Τατσόπουλο > Ο Αλλάχ να τους κάψει


Ο βουλευτής Τατσόπουλος έχει 17.182 εγγεγραμμένους “αναγνώστες” (πολλοί από αυτούς -ίσως οι περισσότεροι- έχουν γίνει αναγνώστες του για να τους παρέχει διασκέδαση με αυτά που γράφει). Από την άλλη του αρέσουν και ελάχιστες (επιλεγμένες σελίδες φίλων.) Μία από αυτές είναι και η …..

Tomson Islamiczone!!

Απολαύστε τώρα τις επόμενες εικόνες!! Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Έκαψαν το καλύτερο ZUBR μέσα στο ναύσταθμο Αμφιάλης!! - Αμέλεια ή σαμποτάζ;;;

Καίριο πλήγμα στις δυνατότητες αμέσου αντίδρασης και υπεράσπισης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου δέχθηκε το Πολεμικό Ναυτικο με την μυστηριώδη πυρκαγιά που κατάκαψε το Πλοίο Ταχείας Μεταφοράς στρατευμάτων "Κέρκυρα" (L184), το πιο σύγχρονο και ετοιμοπόλεμο από τα τέσσερα αποβατικά ZUBR ρωσικής (τα τρία) και ουκρανικής (το τέταρτο) ναυπήγησης. To "Kέρκυρα" είχε παραληφθεί το 2005, ενώ τα υπόλοιπα το 2001.
Η πυρκαγιά ξέσπασε από.....