Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 29, 2014

Οι Εθνικιστές τίμησαν τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και τους Αθάνατους Ήρωες του Ελληνισμού


Με μία σεμνή τελετή, όπως αξίζει στους Αθάνατους ήρωες του Ελληνισμού, η Χρυσή Αυγή τίμησε και φέτος την Μνήμη των τελευταίων υπερασπιστών της Βασιλεύουσας.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο βουλευτής...

«Καθημερινή»: Η Χρυσή Αυγή είναι πρόβλημα για το Ευρωπαϊκό τοκογλυφικό οικοδόμημα

Γράφει ο Αντίοχος.

Πανευρωπαϊκό… συναγερμό χτυπάει η καθεστωτική ναυαρχίδα «Καθημερινή», για τις… μαύρες τρύπες στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, από τα αποτελέσματα των προσφάτων ευρωεκλογών. Ας δούμε ποιες είναι αυτές οι τρεις βασικές… μαύρες τρύπες:

«Ποιος εθελοτυφλεί;

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών άνοιξαν τρεις μεγάλες -και αρκετές άλλες μικρότερες- μαύρες τρύπες στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Οι δύο πρώτες αφορούν...

Δείτε την πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με Ηλία Κασιδιάρη και Αρτέμη Ματθαιόπουλο...

O Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο θα σχολιάσουν απόψε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις μετά την νίκη της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές, αλλά και την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Νέα ασύστολα ψέματα (τα τελευταία του...) από τον Σαμαρά στον Παπούλια


Νέα ασύστολα ψέματα (τα τελευταία του...) από τον Σαμαρά στον Παπούλια

Ακόμη ένα ρεσιτάλ ψευδολογίας έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον Κάρολο Παπούλια. Θεωρώντας, για μια ακόμη φορά, ότι απευθύνεται σε άτομα με χαμηλή νοημοσύνη και ασθενή μνήμη ο παριστάνων τον Πρωθυπουργό δήλωσε, εντελώς ανερυθρίαστα, ότι «απομένουν λίγα βήματα ακόμη για να τελειώσει οριστικά το άγχος και ο εφιάλτης του ελληνικού λαού».
Σαν να μην  έφτανε αυτό, είπε επίσης ότι «το κλίμα είναι καλό για την Ελλάδα. Οι εταίροι μας αναγνωρίζουν τις προσπάθειες, τις θυσίες; Και τις επιτυχίες της οικονομίας», ενώ στη συνέχεια δήλωσε ότι «το κλειδί για εμάς και για εκείνους είναι διατήρηση της πολιτικής σταθερότητας και αυτόν τον δρόμο θα τον βαδίσουμε μέχρι τέλους».
Κρίνοντας, φυσικά, από .....

Κασιδιάρης στη βουλή ξεσκεπάζει τους επίορκους δικαστικούς με ονόματα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στη βουλή αποκάλυψε τις μεθοδεύσεις για την παράνομη με βάση το σύνταγμα άρση ασυλίας Μιχαλολικάκου, Παππά, Λαγού. Κατήγγειλε με ονόματα την επίορκη κλίκα δικαστικών που έχει κάνει τη δικαιοσύνη πολιτικό παραμάγαζο της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος.

Έχουν χάσει τα’ αυγά και τα καλάθια οι σιωνιστές με την αφύπνιση των ευρωπαϊκών λαών, όπως αποτυπώθηκε στα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών. Έτσι, σε ανακοίνωση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) για την (απόλυτα καταδικαστέα βεβαίως…) αιματηρή επίθεση –μέχρι τώρα- αγνώστων στο εβραϊκό μουσείο των Βρυξελών και για μια άλλη επίθεση κατά εβραίων στο Παρίσι, οι σιωνιστές κάνουν μια άνευ προηγουμένου επίθεση στους ευρωπαϊκούς λαούς για την ετυμηγορία τους στις ευρωεκλογές, δημιουργώντας υποψίες ακόμα και για τα πραγματικά κίνητρα της περίεργης επίθεσης. Ιδού το σιωνιστικό παραλήρημα:
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την οδύνη του Ελληνικού Εβραϊσμού για το θάνατο τεσσάρων αθώων ανθρώπων, μετά από....

Πάλι σε παροξυσμό η Πιπιλή: «Όσοι ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή είναι ταυτισμένοι με τη βία και τον τσαμπουκά, και όχι παραπλανημένοι»


Πάλι σε παροξυσμό η Πιπιλή: «Όσοι ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή είναι ταυτισμένοι με τη βία και τον τσαμπουκά, και όχι παραπλανημένοι»

Αφού σε «πίνει», τι το «πίνεις»;

Στον ΣΚΑΪ μίλησε το πρωί η Φωτεινή Πιπιλή και πάλι προκάλεσε άπειρα γέλια με τις… πνευματώδεις αναλύσεις της. Το θέμα ήταν η στρατηγική της ΝΔ στο άμεσο και απώτερο μέλλον. Εκεί η Πιπιλή έδωσε το στίγμα μιλώντας για αναγκαία «κεντροποίηση», δηλαδή στροφή προς το ΠΑΣΟΚ, αφού είναι ανώφελη η στροφή «προς τον επαναπατρισμό ανθρώπων που δεν θα επιστρέψουν ποτέ», αφού «Οι λαϊκοδεξιοί δεν θα επιστρέψουν ποτέ στη ΝΔ γιατί έχει τελειώσει η ρουσφετολογική σχέση και πελατειακή σχέση με τη λαϊκή Δεξιά».
Επετέθη εναντίον της Χρυσής Αυγής και των 535 χιλιάδων ανθρώπων που τίμησαν με την ψήφο τους τον Λαϊκό Σύνδεσμο, λέγοντας ότι «όσοι ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή είναι.....

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στον “Στόχο”: "Τους νικήσαμε, ας το πάρουν είδηση!"


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στον “Στόχο”: Τους νικήσαμε, ας το πάρουν είδηση!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος έστειλε μήνυμα μέσα από τα κελιά της Τιμής μέσω της εφημερίδας "Στόχος"
"Οι καραγκιόζηδες των κειμηλίων και των τηλεπαραθύρων ανησυχούν για το ποσοστό της Χρυσής Αυγής και δεν ανησυχούν για το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην Θράκη εμφανίστηκε ένα ξεκάθαρο φιλοτουρκικό πολιτικό κίνημα"
Με την νέα εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής καταφέραμε να συνομιλήσουμε με τον έγκλειστο στον Κορυδαλλό, πολιτικό κρατούμενο, Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, που έστειλε το δικό του μήνυμα και τις δικές του απαντήσεις στα παπαγαλάκια του συστήματος και του καθεστώτος…
-Αν και έγκλειστος πολιτικός κρατούμενος, πετύχατε μια.....

ΚΥΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

to-tourkiko-kratos-diakinei-tous-lathrometanastes-1-315x236
Την ίδια ώρα που εμείς ασχολούμαστε με την εκλογολογία, οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν κανονικότατα να… επιλέγουν την οικονομικά κατεστραμμένη Ελλάδα, για να ζήσουν το… μύθο τους.
Έτσι, μόνο τις τελευταίες τρεις ημέρες, σχεδόν 200 «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» (τόσους περίπου διώχνει ο Δένδιας κάθε… τρίμηνο)   μπουκάρισαν στη χώρα μας, από τα θαλάσσια σύνορα του ανατολικού Αιγαίου.
Πιο συγκεκριμένα, 28 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στη περιοχή Λεπετύμνου Λέσβου, 39 στην Αγία Παρασκευή Σάμου, 25 στο ....

Η Γη του Μέγιστου Έλληνα, Βασιλιά Αλέξανδρου, Πέλλα ύψωσε τη σημαία του Εθνικισμού πιο ψηλά από κάθε άλλη περιοχή...

Πέλλα: Το παράδειγμα προς μίμησιν!
Γράφει ο Αντίοχος
Θα είναι άδικο να περάσει η εκλογολογία και μην αναφερθούμε στο λαμπρό παράδειγμα της Πέλλας.
Όπου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Χρυσή Αυγή πηγαίνει από το 7,35% που είχε πάρει στις βουλευτικές εκλογές του 2012, στο 12,87% καταγράφοντας αύξηση κατά 5,53%. Τη μεγαλύτερη άνοδο σ’ ολόκληρη τη χώρα! Σε απόλυτους αριθμούς από τους 6.937 ψήφους των εκλογών του 2012, το Κίνημα έφτασε τις 11.334.

Και βέβαια, τα αποτελέσματα δεν.....

Η ψοφοδεξιά της ΝΔ χέρι - χέρι με την σαχλοδεξιά του ΛΑΟΣ


Η ψοφοδεξιά της ΝΔ χέρι - χέρι με την σαχλοδεξιά του ΛΑΟΣ

Ο κονφερανσιέ Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του τον Φεβρουάριο του 2014 είχε αναφέρει: «Ο Σαμαράς δεν είναι σοβαρός. Είναι προδότης. Πρόδωσε την ΝΔ το 1993 και την πρόδωσε επί Έβερτ. Τώρα παραδίδει την Κύπρο στους Τούρκους». Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ο σαχλοδεξιός Καρατζαφέρης έδειξε την προτίμησή του στον συριζαίο Γ. Σακελλαρίδη για τον Δήμο της Αθήνας, ενώ είχε χαρακτηρίσει καλή επιλογή για την περιφέρεια Αττικής τον Γ. Σγουρό.
Ο πολιτικάντης Καρατζαφέρης, που έβαλε την υπογραφή του για την καταστροφή της Ελλάδας, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε για τον Σαμαρά, ο οποίος τώρα φέρεται να τον εκλιπαρεί για να τον ενσωματώσει στην κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς, τα εξής καταπληκτικά: «Αν η Τουρκία ζητήσει από τις ΗΠΑ την Θράκη, ο Σαμαράς είναι ικανός να.......

«Η Πόλις εάλω» : Η Ιστορία τιμωρεί τους λαούς που παραμελούν την άμυνα τους

«Η Πόλις εάλω» : Η Ιστορία τιμωρεί τους λαούς που παραμελούν την άμυνα τους
Καμία άλλη ημερομηνία δεν έχει εντυπωθεί στο συλλογικό υποσυνείδητο του Έθνους μας όσο η 29η Μαΐου, η «αποφράς ημέρα», οπότε η Κωνσταντινούπολη, η «βασιλίδα των πόλεων», κυριεύθηκε από τους Οθωμανούς Τούρκους.
Τα ολίγα χρόνια πριν την άλωση η Βυζαντινή Αυτοκρατορία μόνο κατά το όνομα υπήρχε. Ήταν περιορισμένη κυρίως στην περιοχή γύρω από την Κωνσταντινούπολη και σε κάποιες άλλες σκόρπιες περιοχές όπως το Δεσποτάτο του Μυστρά. Οι θρησκευτικές έριδες, οι εμφύλιες διαμάχες, οι σταυροφορίες και η......