Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2013

ΤΡΕΛΑ... ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡ ΦΩΤΗ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΕΙΝΑΕΙ!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μαζί με την επέτειο θα κάνουν και το μνημόσυνο όπως είπε και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Mε την ψυχή τους γλέντησαν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ την επέτειο των τριών χρόνων από την ίδρυση του κόμματος. Μάλιστα, βουλευτές της Αγίου Κωνσταντίνου όπως η Κατερίνα Μάρκου και ο Γιάννης Πανούσης δεν δίστασαν να ανέβουν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου έγινε η εκδήλωση και να χορέψουν τσιφτέλια μέχρι τελικής πτώσης.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το Karfitsa.gr η κυρία Μάρκου και ο καθηγητής εγκληματολογίας χόρεψαν τσιφτετέλι υπό τους ήχους του «Αναψε το τσιγάρο δωσ' μου φωτιά».

Το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο «Χυτήριο» έδωσε και ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ της ελληνικής μπουρζουαζίας!

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος ΖΩΝΤΑΝΑ στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ζωντανά στη διαδικτυακή εκπομπή των Ελλήνων Εθνικιστών. Μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις και λένε αλήθειες που απαγορεύεται να ακουστούν στα κανάλια της διαπλοκής. Η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος, η μετατροπή της χώρας σε ενεργειακό προτεκτοράτο, η έλευση της τρόικα και το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου είναι κάποια από τα βασικά θέματα της αποψινής μας εκπομπής.

Τρόποι επικοινωνίας:
- μέσω διαδικτύου στο email xawebtv@yahoo.gr
- μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 210-6985121
 Τα μηνύματά σας θα διαβάζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Παρά τις συνεχείς απαγορεύσεις και τις μαύρες οθόνες (το youtube απειλεί να διαγράψει ακόμη και λογαριασμούς βουλευτών μας) η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής είναι εδώ.  

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LINK...

Ανάλυση Public Issue: Παντοδύναμη και σταθερά ανοδική η Χρυσή Αυγή σε όλα τα κοινωνικά στρώματα

«Ακτινογραφία» της ψήφου προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επιχειρεί να κάνει στην σημερινή «Εφημερίδα των συντακτών» ο διευθύνων σύμβουλος της Public Issue, Γιάννης Μαυρής. Μέσα σ’ ένα δισέλιδο σκιαγραφείται η δομή της ψήφου και της υποστήριξης προς το Κίνημά μας, όπως φυσικά το αντιλαμβάνεται ο συγκεκριμένος εκλογικός αναλυτής. Εμείς, από τη δική μας πλευρά, θα επικεντρωθούμε σε κάποια σημεία της έρευνας, τα οποία θεωρούμε ότι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Γράφει, λοιπόν, ο Γιάννης Μαυρής τα εξής:...

ΑΙΣΧΟΣ! ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙ («ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ») ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ!

11
Δύσκολοι οι καιροί γενικώς για τους Έλληνες, δύσκολοι οι καιροί και για τους «νταβατζήδες» των τσοντοκάναλων-τουρκοκάναλων, που ψάχνουν τρόπους να τα παίρνουν από παντού για να συνεχίσουν να θησαυρίζουν. Τι βρήκαν, λοιπόν, τώρα οι αχόρταγοι βαρόνοι των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας; Ένα νέο χαράτσι, που έχουν σκοπό να επιβάλλουν στους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων και των ενοικιαζομένων δωματίων της χώρας. Έτσι, ζητούν… πνευματικά δικαιώματα για.....

Ο φόβος της Χρυσής Αυγής κύριο θέμα στο συνέδριο των χαχόλων


Ο φόβος της Χρυσής Αυγής κύριο θέμα στο συνέδριο των χαχόλων

Σε όλα τα πηγαδάκια υπουργών, βουλευτών, στελεχών και μελών του αποκόμματος Σαμαρά κυριαρχούσε ένα ερώτημα: "Τι θα κάνουμε με την Χρυσή Αυγή;"...
Το πραγματικό πρόβλημα για την καταρρέουσα ΝΔ, μετά και την εκτρωματική συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, συζητήθηκε έντονα στα πηγαδάκια του συνεδρίου της "Νέας Ελλάδας - Δημοκρατίας" και μεταφέρθηκε στον Τύπο. Το μείζον ζήτημα δεν είναι άλλο από την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής και την αθρόα διαφυγή πατριωτών προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η σύμπραξη με....

ΚΑΤΑΝΤΙΑ…!!! ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ;;;;… Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ COSCO ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ…!!! ΕΛΕΟΣ….

wei
Ομοιότητες ανάμεσα στην Ελλάδα του σήμερα και την Κίνα πριν από 30 χρόνια εντοπίζει ο ισχυρός άνδρας της Cosco
 
Μεταρρυθμίσεις και προσέλκυση επενδυτών είναι ο μόνος ορθός δρόμος για την Ελλάδα λέει ο ισχυρός άνδρας της COSCO, κάπτεν Γουέι Τζιαφού.
Εντοπίζει μάλιστα αντιστοιχίες ανάμεσα στη σημερινή προσπάθεια της χώρας μας και το προ τριακονταετίας “άνοιγμα” της Κίνας.
 
Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, επιβεβαιώνει το......

Υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων η Γιάννα Αγγελοπούλου...;!;!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναρωτιέσαι αν είναι η δυνατόν η ακραία καπιταλίστρια να συνηγορήσει με τον μπολσεβικισμό ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ..;!;!

Σε ένα πάρτυ που έκανε με δημοσιογράφους στο σπίτι παράγοντα επί των δημοσίων σχέσεων αναφέρεται δημοσίευμα των Νέων και γράφει ότι η ισχυρή κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου επιθυμεί να είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχος Αθήνας.

Την περασμένη Πέμπτη, γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα, στο σπίτι γνωστού παράγοντα δημοσίων σχέσεων η Γιάννα Αγγελοπούλου έδωσε δεξίωση και κάλεσε δημοσιογράφους που ασχολούνται με το life style. H εφημερίδα αναφέρει ότι.....

Αποβλάκωση των άρρωστων εγκεφαλικά αναρχικών...Τρυματίσαν Έλληνα που βγήκε για φαγητό με την οικογένειά του γιατί νόμισαν ότι είναι "φασίστας"

Νέο "κατόρθωμα" των αναρχοβλαμμένων στη Ροτόντα αυτή τη φορά...

3 ζευγάρια κατά τη χθεσινή ημέρα επέλεξαν να γευματίσουν σε τοπικό ψητοπωλείο της περιοχής Ροτόντας.

Ένας από τους άνδρες της παρέας έγινε αντιληπτός από μια ομάδα 50 αναρχικών που έτρεξαν στο μαγαζί και τον γρονθοκόπησαν αγρίως μπροστά στα έκπληκτα μάτια των έντρομων πελατών του καταστήματος.

Στη συνέχεια επιτέθηκαν και.....

Να τι θα φέρει ο "πολιτισμός" του Ισλάμ...Στο πακιστανοί δολοφόνησαν 2 γυναίκες που έκαναν το "έγκλημα" να χορέψουν στη βροχή!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φτιάξτε τους και τζαμιά και θα δείτε μετά κάτι.....χορούς που θα ρίξουμε!

Οι δύο χαμογελαστές έφηβες της φωτογραφίας ονομάζονταν Νουρ Μπάσρα και Νουρ Σέζα. Η μία ήταν 15 και η άλλη 16 ετών. 

Σήμερα, οι δύο κοπέλες και η μητέρα τους είναι νεκρές, γιατί κάποιοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι οι γυναίκες έχουν δικαιώματα. 
Το στιγμιότυπο που βλέπετε είναι από ένα βίντεο, στο οποίο οι δύο αδερφές, φορώντας τις παραδοσιακές στολές τους, χόρευαν στη βροχή, έξω από το σπίτι τους στην περιοχή Χειλά.  Το βίντεο μέσω κινητών τηλεφώνων έκανε το γύρο της περιοχής και η συντηρητική κοινωνία του Πακιστάν, το θεώρησε απρεπές.

 Σύμφωνα με.....

Οι αναρχοάπλυτοι του Indymedia στοχοποιούν και απειλούν ανθρώπους, παραδέχονται ότι κλέβουν αλλά ο......Δένδιας τους αφήνει να λειτουργούν κανονικά!

Πριν από μερικές ημέρες 10 αναρχοαριστεροί σε κατάσταση μέθης (όχι μόνο από το αλκοόλ) επιτέθηκαν σε πολίτη στο μοναστηράκι που είχε το "θράσος" να φορά μπλούζα με ελληνική σημαία.

Ως γνωστοί πλιατσικολόγοι οι αναρχοαριστεροί έκλεψαν και όλα τα προσωπικά αντικείμενα του άτυχου νεαρού και τα δημοσίευσαν όλα στην παρακρατική, δημοσία και "περιούσιας" δαπάνης, ιστοσελίδας τους.

Σε παρακάτω σχόλιο επίσης απειλούν ευθέως 2 άλλους Έλληνες που "τόλμησαν" να.....

ΖΩο(γιατί τέτοιο είναι...) από το Πακιστάν μαχαίρωσε 80χρονο και βιάσε 69χρονή μέσα στο σπίτι τους αλλά δεν τους έκλεψε....

ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ...
 
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ;! 

Ή ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;!


 Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία χωριού έξω από την Χαλκίδα από τον εφιάλτη που έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.  Ήταν βραδινές ώρες όταν ένας δράστης μπήκε στο σπίτι του ζευγαριού και άρχισε να ζητάει λεφτά.  Όπως γράφει το evianews.com αφού είδε ότι δεν υπήρχαν χρήματα, έδειξε τις άρρωστες διαθέσεις του και επιτέθηκε σεξουαλικά στην 69χρονη γυναίκα. 

Ο 80χρονος άντρας προσπάθησε να .....

Πάλλεται όλη η Ηλεία από τον εθνικιστικός σεισμό στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής

Πρωτοφανής συγκέντρωση για τα δεδομένα του Πύργου. Χίλιοι και πλέον Έλληνες, εθνικιστές και πατριώτες παραβρέθηκαν στα εγκαίνια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Πύργου στέλνοντας το μήνυμα πως η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία του Πύργου στέλνει ηχηρό μήνυμα υπέρ της Χρυσής Αυγής, καθώς ακόμα ένα................