Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Φεβρουαρίου 25, 2014

Κούγιας: Έκθεση ιδεών κωμικού περιεχομένου το πόρισμα για την Χρυσή Αυγή - BINTEO

Ο Κούγιας χαρακτήρισε την "δικογραφία", μετά από τόσα χρόνια στο χώρο, γελοία και κωμικού περιεχομένου. Στο "πόρισμα" των κομματικά εγκάθετων ανακριτριών δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό μέσο. Μιλά για τις γελοιότητες με τα κυνηγετικά όπλα με άδεια των Χρυσαυγιτών και τις... φράσεις που έγιναν τεκμήρια ενοχής... Τέλος ο ίδιος δηλώνει πολιτικά ενάντιος στη Χρυσή Αυγή, αλλά βλέπει ξεκάθαρα ότι η σκευωρία καταρρέει και η Χρυσή Αυγή ενισχύεται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


"Στυλάτοι" και βαθύπλουτοι ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ: Βάλτε τον Κασιδιάρη στη φυλακή πριν πάρει 50% - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή του είχε μαζεμένα πολλά σούργελα. Δείτε τους βαθύπλουτους και "στυλάτους" του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ να απορούν γιατί άραγε οι Έλληνες θα ψηφίσουν τον Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας. Οι άνθρωποι βρίσκονται στον κόσμο περιφρονώντας τα καθημερινά προβλήματα επιβίωσης των Αθηναίων. Μάλιστα ο Συριζαίος με το κασκολ τους Αθηναίους τους χαρακτήρισε και χαζούς που στρέφονται στη Χρυσή Αυγή.

Η διαρκής άνοδος της Χρυσής Αυγής τους έχει κάνει να τρέμουν και το κλεπτοκρατικό τόξο ξεβρακώνεται καθημερινά. Εύστοχα παρατήρησε ο Τριανταφυλλόπουλος πως αν βάλουν στη φυλακή τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, αυτός θα πάρει όχι 50%, αλλά 70%.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεσκεπάζει τις στημένες διώξεις του συστήματος - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην τηλεφωνικά με στην εκπομπή enikos του Χατζηνικολάου, όπου ξεσκέπασε με αδιάσειστες αποδείξεις τις στημένες πολιτικές διώξεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν οι Έλληνες πολίτες που βρέθηκαν στο στούντιο!
Η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής μπάζει από παντού και έχει καταπέσει πλήρως στην συνείδηση των Ελλήνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Bankingnews.gr: Οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής θα καταρρεύσουν στις εκλογές όπου η «εγκληματική οργάνωση» θα υπερκεράσει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Είναι προφανές ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται για λόγους πολιτικούς και όχι ως εγκληματική οργάνωση
Οι πολιτικοί διωγμοί κατά της Χρυσής Αυγής δεν έχουν κανένα προηγούμενο. 
Ουδέποτε κόμμα δέχθηκε τόσο αδυσώπητα χτυπήματα και το παράδοξο είναι ότι οι δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας δεν έχουν πάρει θέση. 
Οι δεξιές, κεντρώες ή αριστερές δυνάμεις της χώρας υποκρίνονται.
Όταν στοχοποιείται η αριστερά...

Έλληνας ξεφτιλίζει Βορίδη στην εκπομπή του Χατζηνικολάου! - ΒΙΝΤΕΟ

Απολαυστικό βίντεο με Έλληνα πολίτη να ξεμπροστιάζει τον Βορίδη και τα συνεταιράκια ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Ο πολίτης έλαβε τον λόγο και αποκάλυψε ότι ο Βορίδης είπε "Ό,τι ώρα θέλουμε βγάζουμε την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου", ενώ ξεβράκωσε απόλυτα τα συνεταιράκια ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που κάνουν ότι διαφωνούν μόνο για τα μάτια του κόσμου.

Πολλοί Έλληνες έχουν αφυπνιστεί, γυρίζουν την πλάτη στο κλεπτοκρατικό τόξο και στρέφονται μαζικά στη Χρυσή Αυγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!...


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ… ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΑΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΑΣ

817EC070CB8530DC7EBFC18C088BBF3C
Στο… Κολωνάκι έχουν εγκαταστήσει τα… στρατηγεία τους οι υποψήφιοι της χουντο-ΝΔ για τον δήμο της Αθήνας, κι από κει κάνουν την προεκλογική τους εκστρατεία, σύμφωνα με παπαγαλάκι της πιάτσας Συγγρού, (parapolitika.gr). Κάτι απολύτως φυσιολογικό, διότι αν κατέβουν στις λαϊκές γειτονιές, κανένας δεν ξέρει ποια θα είναι η αντίδραση του δυστυχισμένου και οργισμένου κοσμάκη και κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλειά τους! Ιδού οι… κολωνακιώτες:

«Στο Κολωνάκι οι ζυμώσεις των υποψηφίων για τον δήμο Αθήνας
Τα δύο Νεοδημοκρατικά καφέ στην πλατεία
Στο Κολωνάκι μεταφέρεται το.....

Ο "εκλεκτός" των διαφθορέων Βενιζέλου - Σημίτη, Καμίνης, "υβρίζει" και πάλι τη Χρυσή Αυγή..... Προσεχώς πίσω από τα κάγκελα της φυλακής!

kaminis
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι νταβατζήδες σε όλα τα ΜΜΕ σήμερα παίζουν..... μόνο Καμίνη... Από τη στήριξη που έχει από τους ολετήρες Σημίτη και Βενιζέλο, μέχρι τις δηλώσεις ότι....."θα πατάξει το παρεμπόριο" (μη γελάτε)!!

Συνέντευξη στα «Νέα» έδωσε ο απερχόμενος (λαθρο)δήμαρχος Αθήνας Καμίνης (εκλεκτός του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και της ξεφτιλισμένης ΔΗΜΑΡ του 1%…), στην οποία έκανε επίθεση στο μόνο συνδυασμό που θεωρεί αντίπαλό του, την Χρυσή Αυγή (εφόσον όλοι οι άλλοι είναι του ιδίου φυράματος…).
Ο αμερικανοκομμουνιστής Καμίνης, είπε μεταξύ των άλλων και τα εξής:  
«Όσοι ακολουθούν το μονοπάτι του ρατσισμού, της βίας και της ξενοφοβίας ανοίγουν δρόμους για....

Αρχαιοελληνικός χαιρετισμός: Για να «μαθαίνει» η ψοφοδεξιά του Βορίδη και η αντεθνική αριστερά

Πολύ συζήτηση έγινε σχετικά με τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Βουλευτής Αχαΐας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Μιχαήλ Αρβανίτης, στην παρουσίαση του υποψηφίου περιφερειάρχη Κρήτης. Καταρχάς οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ευθύς εξαρχής ότι η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ διαθέτει επίσημο χαιρετισμό και ότι η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν μία προσωπική πολιτική επιλογή του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Όμως από αυτό το σημείο μέχρι το να μέμφονται ημιμαθείς άνθρωποι την ιστορική αλήθεια, προς εξυπηρέτηση πολιτικών συμφερόντων, υπάρχει ένα χαώδες κενό, το οποίο και πρέπει να σχολιαστεί. Η ημιμάθεια είναι άλλωστε χειρότερη από την αμάθεια, ιδίως όταν η ημιμάθεια και η εμπάθεια γίνονται αντικείμενο για άσκηση πολιτικών διώξεων.
Ας πούμε, λοιπόν, κάποια πράγματα για τον δήθεν «ναζιστικό» χαιρετισμό, προς αποκατάσταση της Ιστορικής Αλήθειας. Πριν προχωρήσουμε, όμως, στο ζητούμενο αξίζει να πούμε ότι .....

ΤΟ βίντεο που έκανε τους ανθέλληνες (αριστερούς και δεξιούς) να κλάψουν... Αυτοδύναμη η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας από την πρώτη Κυριακή με 49%!!!!

Δείτε το βίντεο...

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΕ 48,8% – ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ 25%- ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΤΟ “ΚΑΘΕΣΤΩΣ” ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ

1383644_222899471208843_2049405770_n

Πανικός επικράτησε στο στούντιο της εκπομπής “Ζούγκλα” με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τον Δήμο Αθηναίων και τις πανελλαδικές μετρήσεις. Σύμφωνα με την έγκυρη δημοσκόπηση της «Ζούγκλας» φάνηκε ότι οι καθεστωτικές δημοσκοπήσεις είναι εντελώς ψευδείς. Βέβαια αυτό δεν ήταν κάτι νέο, αφού στις εκλογές του Μαΐου όλες οι δημοσκοπικές εταιρίες έπεσαν 100% εκτός αποτελέσματος, ενώ η «Ζούγκλα» προέβλεψε με μεγάλη ακρίβεια το αποτέλεσμα.
Πολλές και ποικίλες οι......

ΑΠΑΤΗ με τα προγράμματα ΕΣΠΑ – Για άλλη μια φορά θεωρούν τους ανέργους ζητιάνους και κορόϊδα!


espa_646286743

Απάτη αποδεικνύονται τα περιβόητα πεντάμηνα προγράμματα εργασίας μέσω ΕΣΠΑ.
Ενώ καθυστερούν συνεχώς και με αστείες δικαιολογίες την πληρωμή μας ( μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει τον μισθό του Ιανουαρίου ), έφτασαν στο σημείο να μας κόβουν χρήματα.
Στην σύμβαση που είχαμε υπογράψει με τον φορέα υλοποίησης του προγράμματος, αναφερόταν ότι ........

Συντριβή για το καθεστώς... Εγκεφαλικά στο Μαξίμου: 11% η ψοφοδεξιά, 24% η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση της Βρετανικής Πρεσβείας

Οι νέες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής που έχουν ως σκοπό να θέσουν το κόμμα εκτός νόμου πηγάζουν από την απόγνωση της Συγγρού που παίζει το τελευταίο της χαρτί ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων.
Το Μαξίμου βρισκόμενο σε πλήρη απόγνωση, γνωρίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία σβήνει, καταγράφοντας ποσοστά "Πολιτικής άνοιξης" προωθεί την οριστική κατάλυση του Συντάγματος με τις τελευταίες διώξεις κατά του συνόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ότι και να κάνουν όμως ο Μάιος έρχεται!

Όπως αποκάλυψε το Makeleio διενεργήθηκε νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό της μεγάλης εταιρίας στοιχημάτων William Hill που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Χώρες της Κοινοπολιτείας στις 15, 16 και 17 Φεβρουαρίου στην Ελλάδα από μη κατονομαζόμενη εταιρία δημοσκοπήσεων υπό την αιγίδα της Βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα.
Η έρευνα αφορά στην πρόθεση ψήφου στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου 2014. Τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα:

Periodista.gr: "Η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη δύναμη και η ΝΔ εκμηδενίζεται σε ποσοστά κοντά στο 13%"



Μεταφέρουμε ρεπορτάζ του (ακρο)αριστερού periodista.gr για την εκλογική επιρροή της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία και την κατρακύλα της ΝΔ:

Τρόμος επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την προδιαγραφόμενη εκλογική συντριβή της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Οι κρυφές δημοσκοπήσεις που φθάνουν στα χέρια των συμβούλων του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά καταγράφουν ποσοστά ιστορικά χαμηλά για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Σε πολλές από τις έρευνες, η Νέα Δημοκρατία έρχεται τρίτο κόμμα με ποσοστά 13 έως 15% με τη Χρυσή Αυγή να εμφανίζεται δεύτερη. Ως εκ τούτου αυξάνονται οι πιέσεις από......

ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

αρχείο λήψης

Το βασικότερο οργανικό κύτταρο τού Έθνους είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο κοινοτικός τρόπος ζωής τού Ελληνισμού κατά Ίωνα Δραγούμη και κατά τον μακραίωνο τρόπο πολιτικής διοίκησης των Ελλήνων γενικότερα. Οι τοπικές κοινωνίες έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, τα δικά τους έθιμα, ενίοτε και συνθήκες ζωής, αποτελώντας όλες μαζί τα κάστρα τής Ελληνικής Καστροπολιτείας. 
Για τον Λαϊκό Εθνικισμό, οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να....