Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 23, 2014

«Καθημερινή» προς ΝΔούλα: Ξεχάστε τον επαναπατρισμό ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος.

Όταν έγινε ο ανασχηματισμός της συγκυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων, τα λιγωμένα παπαγαλάκια τους διέδιδαν ότι πολλοί νέοι υπουργοί και υφυπουργοί είναι της… «λαϊκής δεξιάς» και μπήκαν στη συγκυβέρνηση για να δημιουργήσουν (με άναρθρες κραυγές στα τηλεπαράθυρα…) τεχνητή ένταση με τον ΣΥΡΙΖΑ και κλίμα πόλωσης, ώστε να… επαναπατρίσουν στο μαντρί τους προερχόμενους από τη νουδούλα ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Για το μάταιον του πράγματος γράφει σε άρθρο υπό τον τίτλο «Το άχθος του ΠΑΣΟΚ» η καθεστωτική «Καθημερινή της Κυριακής», που συστήνει στον φον Αντωνάκη να κάνει άνοιγμα προς τον «μεσαίο χώρο», γιατί τους δεξιούς ψηφοφόρους που πήγαν στην Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να τους πάρει πίσω, όσο και να… χτυπιέται:

«Επί μία διετία η ηγεσία της Ν.Δ. έζησε με την αυταπάτη ότι μπορούσε...

ΤΩΡΑ… Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ….!!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ…!!

Δείχνουν εικόνες προ 30ετίας, ενώ οι περισσότεροι ταγοί της σημερινής πλουτοδημοκρατίας ήταν στα νιάτα τους κομμουνιστές.

O Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τις Γεωργία Βαρδουλάκη και Κορίνα Πενέση σχολιάζουν απόψε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ

Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει την πρόταση της κυβερνήσεως, οποιαδήποτε και εάν είναι αυτή, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.
Από μία Βουλή, η οποία (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ!) δεν ανταποκρίνεται στην πολιτική πραγματικότητα και στην θέληση του λαού. Σαμαράς και Βενιζέλος, όντας μία συγκυβέρνηση μειοψηφίας, μίας μειοψηφίας του 31% μόλις, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες Ευρωεκλογές, επιθυμούν να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία μέχρι το… 2016!
Για να επιτύχουν αυτό πρέπει να......

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί άραγε ο Αμερικανός πρέσβης ασχολείται τόσο πολύ με τον "αντισημιτισμό"; Μήπως επειδή είναι φερέφωνο των σιωνιστών που ελέγχουν ολοκληρωτικά τις ΗΠΑ; Επίσης γιατί δεν τον ενοχλεί η πρώτη θέση του δήθεν "αντισυστημικού" ΣΥΡΙΖΑ;

Γράφει ο Αντίοχος. 

Συνέντευξη στην «Καθημερινή της Κυριακής» και στον Αθανάσιος Έλλις (πιο γνωστόν ως “TheVoiceofAmerica”…), έδωσε ο αμερικανός πρεσβευτής στην Ελλάδα. Και βέβαια, από το… ρεπερτόριο δε θα μπορούσε να λείψει η Χρυσή Αυγή, αλλά και ο αντισιωνισμός στην Ελλάδα, ο οποίος φτάνει -βάσει πολύ πρόσφατης μέτρησης- στο 69%, ποσοστό-ρεκόρ για δυτικοευρωπαϊκή χώρα. Κατά τα άλλα, ο πρεσβευτής εξέφρασε την ελπίδα να μειωθούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής μόλις περάσει η οικονομική κρίση (δηλαδή σε… 50 χρόνια) και συνεχάρη τον κατοχικό ψευτοπρωθυπουργό φον Αντωνάκη, γιατί είναι ανδρείκελο των διεθνών σιωνιστών. Ιδού:
 
«Σας ανησυχεί η άνοδος της Χρυσής Αυγής;...

Γελοίες υπεκφυγές Άδωνη για την αφιέρωση από τον Παττακό: Δεν καταλαβαίνω την κατηγορία... ΒΙΝΤΕΟ

Ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο απόλυτης ένοχης σιωπής από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ και τα παπαγαλάκια του καθεστώτος, ο Άδωνις Γεωργιάδης τελικά παραδέχθηκε πως έχει βιβλίο με αφιέρωση του Στυλιανού Παττακού, σημειώνοντας μάλιστα πως τα εν λόγω βιβλία παρουσιάζουν εξαιρετικό ιστορικό ενδιαφέρον!
Ο Γεωργιάδης απάντησε για το συγκεκριμένο θέμα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου λέγοντας: "Δεν έχω καταλάβει την κατηγορία; Αν εγώ γράψω σε ένα βιβλίο μου αφιέρωση στον κ. Τσίπρα, πάει να πει ότι εκείνος έχει πολιτικές σχέσεις μαζί μου; Το ανάποδο θα είχε νόημα".
Στην νύξη μάλιστα του Χατζηνικολάου πως.......

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΕΘΝΟΣ” ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ: ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ… !

ethnos-diarroi2__article

Τον εαυτό τους σε υποκρισία και ψεύδη ξεπέρασαν για άλλη μια φορά οι “έγκυροι” και “έγκριτοι” συντάκτες του Έθνους. Στην Κυριακάτικη έκδοση υπήρχε ένα δισέλιδο αφιέρωμα για το νέο φρούτο της Χρυσαυγείαδας, τον απολυμένο επιστημονικό συνεργάτη που έδωσε μια κατάθεση – παραλήρημα στις εγκάθετες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου.
Η αξιοπιστία και η σοβαρότητα του ψευδομάρτυρα θα κριθεί σύντομα στην αίθουσα του δικαστήρια, αν και εφόσον φτάσει η πολύκροτη “υπόθεση της Χρυσής Αυγής” στο ακροατήριο. Εκεί, επαναλαμβάνουμε για ακόμη μια φορά, πως το εν λόγω άτομο θα αποδειχθεί ο καλύτερος μάρτυρας υπεράσπισης.
Το γελοίο όμως από το “Έθνος” είναι ότι κατηγορεί την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής για συνειδητή και παράνομη διαρροή προανακριτικού υλικού!
Την στιγμή που....

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ!

tsipras-amerikanoi
Η άνοδος της Χρυσής Αυγής ανησυχεί σφόδρα τον αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα, σύμφωνα με συνέντευξή του στην καθεστωτική «Καθημερινή της Κυριακής». Και βέβαια, δε χρειαζόταν να το ομολογήσει αυτό ο πρέσβης, εδώ ολόκληρος Ομπάμα είχε θέσει το θέμα στον φον Αντωνάκη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αμέρικα… Από την άλλη πλευρά, καθόλου δεν ανησυχεί ο κύριος πρέσβης, για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, που ενδεχομένως κάποια στιγμή θα τον οδηγήσει στην εξουσία. Ιδού τι απάντησε σε σχετική ερώτηση:
«Πώς βλέπετε τον ΣΥΡΙΖΑ; Ο διευθυντής του Brookings, Μπιλ Ανθόλις, προσφωνώντας πέρυσι τον κ. Τσίπρα, του ζήτησε να εξηγήσει τι σημαίνει ένα κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς να διεκδικεί την εξουσία σε μια χώρα του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια.......

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής ΒΙΝΤΕΟ

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

0_n - Αντίγραφο
Η Τσαπανίδου, πριν από λίγο, στην πρωϊνή της εκπομπή  στο Star, αφού άκουσε με ενδιαφέρον τις νέες “αποκαλύψεις”, τις φωτογραφίες, δηλαδή, που έχουμε δει εδώ και καιρό, και που καμία σχέση δεν έχουν με το κατηγορητήριο και τις ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διώξεις των Εθνικιστών, όταν ο ρεπόρτερ σχολίασε “ελπίζουμε αυτές τις φωτογραφίες να τις βλέπουν και οι ψηφοφόροι” έκανε το δικό της σχόλιο εν πλήρη απογοήτευση… “ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ! Αν και σε λίγο θα .....

Εμετικό φωτορεπορτάζ από την παρέλαση ανωμάλων και κίναιδων στη Θεσσαλονίκη με μπροστάρη τον (ξανα)εκλεγμένο Δήμαρχο Μπουτάρη...

“Περήφανες στιγμές” για την Θεσσαλονίκη με μπροστάρη τον δήμαρχο Μπουτάρη - Φωτορεπορτάζ
Μετά την Αθήνα η "περήφανη" παρέλαση του καρότου πήγε στην Θεσσαλονίκη.
Το Σάββατο λοιπόν οι «αδελφές ψυχές» ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης με μπροστάρη τον δήμαρχο Μπουτάρη, καθώς και τον αμερικανό πρόξενο στη Θεσσαλονίκη Ρόμπερτ Σάντερς.
Μάλιστα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Παρέλασης η Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος τίμησε με το βραβείο «Περήφανα Πρόσωπα» στην κατηγορία Πολιτικοί τον Μπουτάρη, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους.
Η παρέλαση ξεκίνησε από τον Λευκό Πύργο, ακολούθησε τη διαδρομή Παύλου Μελά, Τσιμισκή, Βενιζέλου όπου κατατέθηκε στεφάνι στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων!
Όλα όσα έγιναν στο gay parade της Θεσσαλονίκης σε εικόνες...

Αντικαταστάτης του Θεοχάρη - Εθνικού φοροεισπράκτορα - ένας... Γάλλος. Επίισημα είμαστε η αποικία των τοκογλύφων...

1507161_10202601416653957_1460276683_n
Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των αποικιών-μπανανιών, είναι ότι τις καίριες θέσεις του (ψευδο)κρατικού τους μηχανισμού, τις καταλαμβάνουν ξένοι, άνθρωποι της απολύτου εμπιστοσύνης των αποικιοκρατών.
Δεν είναι, λοιπόν, καθόλου περίεργο, που τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων (την οποία μέχρι πρότινος κατείχε ο Χ. Θεοχάρης), την διεκδικεί μεταξύ άλλων κι ένας… Γάλλος. Που έχει μεγάλες πιθανότητες να....

ΕΜΠΡΟΣ, μαζί!

ΕΜΠΡΟΣ, μαζί!
Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"
Η υποκρισία του πολιτικού κόσμου έχει περισσέψει. Ομοίως και το θράσος των κυβερνητικών συνεταίρων και των προστατευόμενών τους στις εξουσίες. Πρόσωπα παντελώς ανυπόληπτα, ανάξια και αυτής της χλεύης, που αν δεν ήσαν εξουσιαστές, κανείς δεν θα ήθελε να τους συναναστραφεί, κάνουν κουμάντο στο μέλλον της Πατρίδας μας και την ζωή μας, ψηφίζουν νόμους που υποδουλώνουν το λαό και πουλούν όσο-όσο τον εθνικό μας πλούτο.
Ο κατήφορος πρέπει να.....

Ο Γεωργιάδης παραδέχτηκε την αφιέρωση του Παττακού, αλλά τα διεφθαρμένα ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος

Την βόμβα μεγατόνων του "Εμπρός" ότι ο "αντιχουντικός" Άδωνις Γεωργιάδης έχει βιβλίο με αφιέρωση του Στυλιανού Παττακού προσπαθούν μάταια να κρύψουν κάτω από το χαλί τα διεφθαρμένα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Να θυμίσουμε πως για τον ίδιο ακριβώς και μοναδικό λόγο, ότι έχει δηλαδή στο σπίτι του βιβλίο με αφιέρωση του Παττακού, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς παραμένει πολιτικός κρατούμενος του σάπιου καθεστώτως των επιόρκων.

Δείτε τι έγραψε ο Γεωργιάδης στο Twitter...