Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 26, 2014

Ο άνθρωπος του Rockfeller και μέλος της Τριημερούς, Α. Παπαχελάς στο ψηφοδέλτιο της ψοφοδεξιάς του Αντώνη Σαμαρά..

Το κόμμα της ΝΔ όσο κοντοζυγώνει η ώρα της κάλπης φανερώνει και τον πλήρη υποτακτικό του ρόλο στους εγχώριους και ξένους νταβατζήδες..

Χθες ανακοινώθηκε - ανεπίσημα - η είσοδος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Ευρωβουλή της Μαρίας Σπυράκη, αγαπημένης MEGAλοδημοσιογράφου του Big Boss Μπόμπολα.
Σήμερα σειρά παίρνουν οι ξένοι επικυρίαρχοι που επιβάλλουν στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ τον άνθρωπο του Rockfeller στην Ελλάδα, Α. Παπαχελά που είναι ταυτόχρονα και μέλος της νεοταξικής Τριημερούς επιτροπής.
(Σχετικά ντοκουμέντα ΕΔΩ)

Ο άνθρωπος των Αμερικανοσιωνιστών λοιπόν σε .....

Η εκπομπή της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Ηλία Παναγιώταρο - ΖΩΝΤΑΝΑ

Ο Ηλίας Παναγιώταρος θα φιλοξενήσει απόψε τον υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας Σωτήρη Βοργιά.

Η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών θα είναι νικηφόρα για την Χρυσή Αυγή, καθώς οι περιφέρειες και οι μεγάλοι δήμοι της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοι. Καμία ψήφος χαμένη!

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Απόλυτος εξευτελισμός Μπουτάρη: μπουκάλια, συνθήματα και γιούχα εναντίον του από χιλιάδες οπαδούς του Άρη! - Απολαυστικό ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πήγε να μαζέψει ψήφους και ρεζιλεύτηκε όσο δεν πάει! Και μάλιστα θρασύτατος, νόμιζε ότι θα σταματήσουν! Δεν μπόρεσε να ψελίσει ούτε λέξη και φυγαδεύτηκε κακήν κακώς!

Η γιορτή για τα 100 χρόνια του Άρη σημαδεύτηκε από τις έντονες αποδοκιμασίες των φίλων της ομάδας προς τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα! Η κατάσταση ξέφυγε στο Αλεξάνδρειο, όταν οι δύο πολιτικοί εμφανίστηκαν στο βήμα για να απευθύνουν χαιρετισμό…

Φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας μπουκάλια τόσο στον χαιρετισμό του περιφερειάρχη Α. Τζιτζικώστα όσο και στον χαιρετισμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρη.
Μάλιστα κανένας από τους τρεις δεν πρόλαβε καν να αρθρώσει λέξη και φυγαδεύτηκαν από τον γήπεδο πριν οι αντιδράσεις μεγαλώσουν… 

Η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας της διάθεσης των Θεσσαλονικέων εναντίον του. Και αυτή την υπέρτατη χλεύη, την οποία κέρδισε αυτοδίκαια, χάρη στα έργα και τις ημέρες του κατά τη διάρκεια της θητείας του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Νέα συγκλονιστικά "ντοκουμέντα" από το... Google Images για το μυστικό υπεροπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής!

Εδώ και μερικούς μήνες τα κανάλια της διαπλοκής σε συνεργασία με τους σκευωρούς προσπαθούν με ψέματα και συκοφαντίες να πλήξουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής. Βασικό τους επιχείρημα για να δικαιολογήσουν τις αντισυνταγματικές και παράνομες συλλήψεις των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου είναι η ύπαρξη δήθεν οπλοστασίου.

Βέβαια εδώ και 6 μήνες ερευνών σε γραφεία, σπίτια, μοναστήρια, αποθήκες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε το μόνο που υπάρχει στο κατηγορητήριο είναι...

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ : ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡCIA

ΓΚΑΡΑΝΕ

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το εξής. Είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να ανήκει όπου θέλει και να είναι υποψήφιος όπου θέλει. Δεν έχει όμως δικαίωμα, παιδαγωγός, να ασκεί κομματική προπαγάνδα εντός του σχολείου καθώς αυτό θεωρείται προσηλυτισμός και από το Σύνταγμα απαγορεύεται. Άλλωστε οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν δίνουν τα χρήματα τους για να κάνουν καθηγητίσκοι πολιτική προπαγάνδα στα παιδιά τους …
 
Ψάχνοντας το όνομα της καθηγήτριας που ήταν υπεύθυνη για το προπαγανδιστικό σκετσάκι ανακαλύψαμε πως είχε κατέβει υποψήφια με το ΑΝΤΑΡΣΥΑ , γνωστό ακροαριστερό κόμμα που....

Μόνος του μαζί με τον "Ηλιάτορα" ετοιμάζεται να μείνει ο Καμμένος.... Ανεξαρτητοποιήθηκαν ακόμη 2 βουλευτές των Αν.Ελ.


Μόνος και έρημος ο Καμμένος - Έφυγαν Γιοβανόπουλος και Γιαταγάνα από τους ΑΝΕΛ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άλλο ένα κόμμα της "λαϊκής δεξιάς" εξαϋλώνεται καθώς επελαύνει το Εθνικιστικό Κίνημα και παρασύρει στο διάβα του κάθε "δούρειο ίππο" του πατριωτισμού ενώ αποκαλύπτεται ο συστημικός ρόλος του.
 
Το πόσο πρόχειρα και αποτυχημένα στήθηκε το απόκομμα των ΑΝΕΛ ως ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή αποδεικνύεται καθημερινά. Το απόκομμα Καμμένου έχει ήδη καταβαραθρωθεί δημοσκοπικά, αλλά και στην ελληνική κοινωνία είναι παντελώς ανύπαρκτο. Γι΄ αυτό και το σύστημα έχει προχωρήσει στην σύσταση νέων αποτυχημένων αναχωμάτων που είναι καταδικασμένα να εξαφανιστούν.
Σήμερα με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής η Χρυσούλα Γιαταγάνα και ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος δήλωσαν την επιθυμία τους να ......

Το "δεξί χέρι" του Θεοδωράκη και μισητός ανθέλληνας Νίκος Δήμου ασχημονεί για άλλη μια φορά κατά του 1821'


"Όταν αποφασίσαμε να κάμομε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πώς δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε: "πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα;", άλλά ως μία βροχή έπεσε εις όλους μας ή επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι, εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση."
Κολοκοτρώνης

Το μιαρό εξάμβλωμα της παγκοσμιοποίησης, Νίκος Δήμου, και εκπρόσωπος τύπου του τηλε-κόμματος του Θεοδωράκη βρήκε τη σημερινή μέρα για να.... ξεράσει το μίσος του για τον Ελληνισμό.

Μια μέρα που για τον κάθε Έλληνα είναι ιερή αυτός ο Ν. Δήμου έγραψε ένα άρθρο στον ιστότοπο του Θεοδωράκη για την Επέτειο του 1821 με τον προβοκατόρικο τίτλο "Πότε θα πούμε την αλήθεια για το 21'".

Πιστός στη "ρεπούσ(Τ)ια" εκδοχή της Ιστορίας δε διστάζει να πει σε λίγες λέξεις ΧΙΛΙΑΔΕΣ ψέματα για τους Ήρωες του 21' και την Επανάσταση που....

Η Χρυσή Αυγή χειροκροτείται στις παρελάσεις και τις καταθέσεις στεφάνων και οι βουλτευτές της ψοφοδεξίας (ΝΔ) φυγαδεύονται με αστυνομικούς για να μην τους λιντσάρουν!


Το πόσο λαομίσητοι είναι οι εκπρόσωποι της ψοφοδεξιάς και το πόσο χαίρουν την καθολικής αποδοχής οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά σήμερα.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην Καστοριά κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Δυτική Μακεδονία" Στέργιος Τούφας, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Δείτε τις και τις δηλώσεις της βουλευτίνας της ψοφοδεξίας που προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τη φυγή της...

Και στην Κηφισιά μόνο Χρυσαυγίτες υπάρχουν.... Ενημερωτική δράση και αποθεωτική υποδοχή από τους πολίτες στη Χρυσή Αυγή...(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Στις 22-3-2014 πραγματοποιήθηκε μεγάλη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στην οποία έλαβε μέρος πλήθος συναγωνιστών της τοπικής και με παρόντες τον υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς Ιωάννη Καπάτσο καθώς και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα, Ανδρέα Φωτόπουλο οι οποίοι ηγούνται των....

Οι σαμαροφρουροί του Antinews ονειρεύονται "διάλυση της Χρυσής Αυγής" και οι αναγνώστες τους κράζουν...

Περίεργες ονειρώξεις φαίνεται ότι δημιούργησε η προπαγάνδα περί "άμεσων φυλακίσεων και των υπόλοιπων στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής" από  τα συστημικά ΜΜΕ στους σαμαροφρουρούς του διαδικτύου...

Τελευταία τους ονείρωξη είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα βήμα πριν τον αφανισμό της και έτσι έφτιαξαν ένα άρθρο με βαρύγδουπο τίτλο και το... αφόδευσαν στο διαδίκτυο.

Όμως κάπου εκεί ήρθαν οι αναγνώστες τους και τους έδωσαν την απάντηση που τους άρμοζε στον προβοκατόρικο τίτλο..


Υ.Γ.
Η "διάλυση" της Χρυσής Αυγής συνεχίστηκε και σήμερα με....

Ρεπορτάζ της εκπομπής "Μακελειό" για την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα και τον Ηλία Κασιδιάρη.....(ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορείτε όλοι να διαπιστώσετε το πανδαιμόνιο που δημιουργούν οι χιλιάδες Έλληνες που ήρθαν για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη...

Δείτε το βίντεο...

Γεώργιος Καραϊσκάκης: "Ο Αγώνας σας για Ελευθερία είναι δίκαιος και αναγκαίος...Ούτε βήμα πίσω"

"Αδελφoί ή συστρατηγοί και στρατιώται! εγώ αποθνήσκω ευχαριστημένος, διότι
επλήρωσα τα προς την πατρίδα χρέη μου καθ’ όσον αι φυσικαί δυνάμεις μ’ εσυγχώρησαν, συμβουλεύω και σας να αγαπάτε την πατρίδα.
Ο θάνατός μου δεν πρέπει να σας δειλιάσει, μάλιστα να σας δείξει τρομερούς προς τους εχθρούς. Μη φοβήστε τους Τούρκους, αυτοί βλεποντές σας τρέμουν. Όταν μάλιστα μυρίζονται την ομόνοιάν σας, δεν τολμούν να πλησιάσουν.
Μη λυπήσθε, Έλληνες διά τον θάνατό μου.
Η τιμή και το καύχημα των παλικαριών είναι να....