Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2016

«Τα Νέα»: Σίγουρη η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής στις επόμενες εκλογές

Ακόμα και οι πιο ακραιφνείς δημοσιογραφικές φωνές του συστήματος αναγκάζονται να παραδεχθούν το αναμφισβήτητο γεγονός της συνεχούς ανόδου και επιρροής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προς ολοένα και περισσότερους Έλληνες.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα «Τα Νέα», τα οποία στο φύλλο της Δευτέρας γράφουν, αναλύοντας τα όσα συνέβησαν στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα σ΄άλλα και τα εξής: «Έμπειρος δημοσκόπος που αναγνωρίζει ότι όλες οι βεβαιότητες των μετρήσεων έχουν κλονιστεί, δήλωνε βέβαιος...

Τσίπρας προς διεθνείς τοκογλύφους: Βοηθήστε μας για να μην ανέβουν οι «ακραίες δυνάμεις»

Υλοποίηση της βοήθειας που υποσχέθηκαν να του δώσουν όταν τον έβαζαν στο… τσεπάκι τους (στο θέμα του χρέους…), ζήτησε ο mister Tsipras από τα «Μεγάλα Αφεντικά». Τονίζοντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι αν δεν συμβεί αυτό θα υπάρξει θεαματική άνοδος της Χρυσής Αυγής, σε βαθμό που να διεκδικεί την εξουσία – όπως γίνεται με εθνικιστικά κινήματα άλλων χωρών της Ευρώπης: 

«Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τη δύσκολη συμφωνία και το ίδιο περιμένουμε να τηρήσουν τη συμφωνία και οι δανειστές… Οι εταίροι μας στην Ευρώπη έχουν αντιμετωπίσει τις κρίσεις, την οικονομική και προσφυγική, με καθυστέρηση και αμηχανία. Και τις επιπτώσεις της καθυστέρησης τις βιώνει σήμερα η Ευρώπη...

Συμβαίνει και στην Αμερική: παρακρατικές επιθέσεις κατά των γραφείων του Τράμπ

Τσογλανομαρξιστικό παρακράτος κατά των πατριωτικών δυνάμεων δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα. Πρόκειται για διεθνή πατέντα, των λυσσασμένων εχθρών των Εθνών και των Λαών, διεθνών σιωνιστών.

Έτσι, η έδρα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Οραντζ Κάουντι στη Βόρεια Καρολίνα δέχθηκε επίθεση...