Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2017

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ: Αρχές Φεβρουαρίου η εβδομάδα διαφήμισης ομοφυλόφιλων και τρανσέξουαλ στα σχολεία!

Το είπε και το έκανε ο Υπουργός Παιδείας που διαδέχτηκε τον ανθέλληνα Φίλη και συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο της διάλυσης των πατροπαράδοτων αξιών και της Ελληνικής Οικογένειας.

Από 3 Φεβρουαρίου τα παιδιά μας στα σχολεία θα δεχτούν μία πρωτοφανή επίθεση «προοδευτικότητας», αφού αρχίζει η θεματική εβδομάδα κατά της... τρανφοβίας, ήτοι θα αρχίσουν να προσπαθούν να τους επιβάλλουν με το ζόρι...

«Τρεις και ο κούκος» σε εκδήλωση της ΝΔ στην Αλεξανδρούπολη: Δεν τραβάει ο Κυριάκος

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μην ανησυχείτε! Μπορεί η κοινωνία να μην ανταποκρίνεται, αλλά υπάρχουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής για να σας στηρίξουν!

Τεράστια «επιτυχία» με την… λαοθάλασσα που της αναλογεί, είχε η εκδήλωση της κοπής πίτας της ΝΟΔΕ Έβρου με κεντρικό καλεσμένο και ομιλητή τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Μάκη Βορίδη.

Σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης (μιας πόλης με πληθυσμό άνω των 75.000 κατοίκων) χρειάστηκε να επιστρατευθούν...

Κι άλλος σκιπιτάρ στον Ελληνικό Στρατό! Μετά φταίνε τα ΟΥΚ για τα συνθήματά τους

Ενώ δεν έχει ακόμα κατακάτσει ο κουρνιαχτός με τους εφτά Σκιπιταραίους νεοσύλλεκτους (του… Ελληνικού Στρατού!) που φωτογραφήθηκαν στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου, να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον «αλβανικό αετό», μια ακόμη ανάλογη φωτογραφία εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Σε αυτήν απεικονίζεται στρατιώτης με αυτόματο, σκοπός εγκαταστάσεων μονάδας του Στρατού Ξηράς,  να σχηματίζει με τα χέρια του το σύμβολο της Μεγάλης Σκιπεταρίας των κατσαπλιάδων!
Είναι προφανές, ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μεμονωμένα περιστατικά κι ότι με τον νόμο περί ιθαγένειας, μπήκαν...

Πανικός στην Εφημερίδα των Συντακτών από την παρουσία Ανώτατων Δικαστικών στις γραμμές της Χρυσής Αυγής

Πανικό και ταραχή στην φυλλάδα των Ιών, προκάλεσε η ενεργός παρουσία δύο λαμπρών και εντίμων πρώην ανωτάτων δικαστικών, στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Και μέσα στον πανικό και την ταραχή τους, προτείνουν –για… χιλιοστή φορά- «Μέτωπο κατά του φασισμού». Πάρτε μια γεύση:

«Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος, η φανερή. Η «Εφ.Συν.» αναδεικνύει σήμερα, πέραν του πρωταγωνιστικού ρόλου που έχει αναλάβει...

Ο σύντροφος Γερμανός απολύει αβέρτα εργαζομένους από τα Public και το ΠΑΜΕ το βουλώνει!

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που οι ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ έχουν αναλάβει εργολαβικά (από το ψευδοκράτος των συντρόφων τους, του ΣΥΡΙΖΑ και τους διάφορους Σόρος και CIA) να… υποδέχονται τα «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα» στα σχολεία που πηγαίνουν τα παιδιά μας –αποκλειστικά σ’ αυτά των λαϊκών συνοικιών!- ο σύντροφος Γερμανός απολύει αβέρτα εργαζόμενους στα Public!  

Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελίες του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής, η ιδιοκτησία των Public (οι… κακές γλώσσες λένε πως πρόκειται για μια ακόμα κομματική επιχείρηση των εξηνταβελόνηδων του Περισσού και πως ο Γερμανός είναι απλά και μόνον διευθυντής τους…) απέλυσε την Παρασκευή 20/1 δεκάδες εργαζόμενους και διευθυντικά στελέχη, ως "υψηλόμισθους", γιατί έπαιρναν...