Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2016

Bankingnews: Πλεονέκτημα της Χρυσής Αυγής έναντι του Σύριζα για την δεύτερη θέση στην Βουλή

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μακάρι, αλλά μην ξεχνάμε ότι τα ΜΜΕ μπορούν τυποποιημένα να πολώσουν προεκλογικά το κλίμα και να στρέψουν τον κόσμο προς τα καθεστωτικά κόμματα.

Μια αποκαλυπτική πολιτική ανάλυση από το Bankingnews.gr παρουσιάζει το προβάδισμα της Χρυσής Αυγής έναντι του Σύριζα για την δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές.

Το πλεονέκτημα το έχει η Χρυσή Αυγή για 6 λόγους σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Νομοτελειακά η Χρυσή Αυγή θα δώσει μάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ για την δεύτερη θέση στην ελληνική βουλή. Αυτό ίσως να μην συμβεί στις επόμενες εκλογές εάν είναι πρόωρες, αλλά εάν καθυστερήσουν τότε είναι πολύ πιθανό...

«Πρόσφυγας» κλωτσά και ρίχνει γυναίκα από τις σκάλες στο Βερολίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Αυτά είναι τα «ευγνωμονούντα» «προσφυγάκια» που υποδέχτηκε η Μέρκελ εκτελώντας κατά γράμμα το σιωνιστικό Σχέδιο Γκουτενχόβε-Καλλέργη για την καταστροφή των Ευρωπαϊκών εθνών.

Μακάρι η παθούσα να είναι μια από τις σαλεμένες από τα ΜΜΕ αριστερίνες που κρατούσαν τα βλακώδη πλακάτ «Refugees Welcome»!

Δείτε το βίντεο...

Καθημερινή: «Δημοκράτες, γρηγορείτε» έρχεται η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Γρηγορείτε δημοκράτες» γράφει το οπισθόφυλλο της σημερινής καθεστωτικής «Καθημερινής», όπου σε σχετικό άρθρο του κ. Θεοδωρόπουλου, αποτυπώνεται η θλίψη, η οδύνη, και η σπασμωδικότητα που διατρέχει όλο το «ορθό» πολιτικό-δημοσιογραφικό φάσμα της Χώρας μας. 
Είναι η δεύτερη εβδομάδα που ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος επιδίδεται μέσω αβάσιμων αναφορών στο λεγόμενο «αγκάλιασμα» της αριστεράς με τη Χρυσή Αυγή. Γράφει σήμερα λοιπόν ο υβριστής μας κ. Θεοδωρόπουλος: «Ώσπου ήλθε η ευλογημένη η κρίση, η ρήξη ενός μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας με την Ευρώπη, και η πλατεία. Εκεί, στην πλατεία Συντάγματος,...

Ενημερωτική εξόρμηση της Χρυσής Αυγής στα Δυτικά Προάστεια - Φωτορεπορτάζ


Εθνικιστική πολιτική δράση σε όλο τον Δήμο Περιστερίου πραγματοποίησε σήμερα η Τ.Ο. Δυτικής Αττικής του Λαϊκού Συνδέσμου.

Μοιράστηκαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια και ήρθαμε σε επαφή με εκατοντάδες συμπολίτες που διψούν για να μάθουν τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου. Για πολλές ώρες τα μέλη του κόμματος περιόδευσαν...

Οι «διασκεδαστές» της συμφοράς

Αφορμή για τις παρακάτω γραμμές στάθηκαν οι αυτοαποκαλούμενες «σατυρικές εκπομπές» που ασχολήθηκαν με το Κίνημά μας, και προσπάθησαν εισέτι να το «σατιρίσουν». Εμείς σαν ένα είδος «απαντήσεως» σε όλους αυτούς,  έχουμε να πούμε πως:
 
Στα χρόνια του Μεσαίωνα υπήρχαν οι διασκεδαστές και οι γελωτοποιοί. Άνθρωποι που αποδέχονταν να παίξουν τον ρόλο του ηλίθιου, και του γελοίου, με στόχο να διασκεδάσουν οι άρχοντες και οι βασιλιάδες της εποχής. Κοντά στους άρχοντες γελούσαν με τις βλακείες και τις γελοιότητες τους και οι απλοί άνθρωποι, ξεχνώντας έτσι και τα προβλήματα που τους απασχολούσαν, και παράλληλα «ευχαριστούσαν» τους άρχοντες για...