Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

Την έκανε τελικά την κωλοτούμπα ο Λεβέντης: «Θα παρατείνω για άλλους έξι μήνες την θητεία των βουλευτών μου»

Το ότι ο Λεβέντης είναι «μια από τα ίδια» και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πολιτικού συστήματος, το οποίο υποτίθεται βρίσκεται απέναντί του, φανερώνουν οι ίδιες του οι πράξεις. Όλοι θυμόμαστε την προεκλογική του δέσμευση περί αλλαγής των βουλευτών του ανά εξάμηνο.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα αντικαταστήσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα απάντησε: «Επειδή το εξάμηνο είναι το διάστημα...

Πρώτο θέμα στα διεθνή Μέσα η δυναμική παρέμβαση της Χρυσής Αυγής στο ευρωκοινοβούλιο

Η δυναμική παρέμβαση των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κέρδισε δημοσιότητα σε μέσα από όλη την Ευρώπη και ειδικά στον Τύπο που ασχολείται με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στα ξένα μέσα προκάλεσε εντύπωση η μοναδική, για τα δεδομένα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δράση της Χρυσής Αυγής και ο πύρινος λόγος του Λάμπρου Φουντούλη που ακόμα και τα Μέσα που καταδίκασαν την συγκεκριμένη δράση τόνισαν ότι τα επιχειρήματα του έχουν απόλυτη νομική υπόσταση.

Δείτε νέο βίντεο από το περιστατικό...

Ο Κουτσούμπας ανάμεσα σε ασφαλίτες και αστυνομικούς στη Μυτιλήνη - Γιατί άραγε;

koutsoumpas-mutilini-moria-4
Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Την Λέσβο επισκέφθηκε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, για να δυναμώσει την μαρξιστική τρομοκρατία που ασκείται στους κατοίκους του νησιού, προκειμένου να δέχονται αδιαμαρτύρητα τα «προσφυγάκια», που τους στέλνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, ο αρχικουκουές πήγε και στο hot spot στην περιοχή Μόρια, όπου έδειξε την… ξενοφοβία του! Όπως, λοιπόν, βλέπετε και στην φωτογραφία,...

Η πρόταση της Χρυσής Αυγής προς τη Βουλή: "Συριζομούρηδες, και φιλελεύθεροι πάρτε τους λαθρομετανάστες σπίτια σας..." ΒΙΝΤΕΟ

Να τον χαίρεστε "πατριώτες": Καμμένος εν μέσω...λιλιπούτειων λαθροεποίκων: "Έλατε όλοι στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ φιλόξενοι"

kammenos-twitter-kilkis
Γράφει ο Αντίοχος

Το νέο «Κέντρο Φιλοξενίας» στο Κιλκίς επισκέφθηκε (φυσικά με το ελικόπτερο που πληρώνετε εσείς ΚΟΡΟΙΔΑ που τον ψηφίσατε, αλλά δυστυχώς κι εμείς μαζί σας…) ο υπουργοπάνος Καμμένος.

Μάλιστα, κατά την άφιξή του έβγαλε μια φωτογραφία με τα προσφυγόπουλα και την ανέβασε στο Τwitter – με το ελικόπτερο φόντο. Προφανώς, για να δείξει στα «προσφυγάκια» που είναι στην Τουρκία και το σκέπτονται να… προτιμήσουν την Ελλάδα, ότι εμείς εδώ νοιαζόμαστε γι’ αυτούς και τα παιδιά τους, άρα να μην έχουν κανέναν ενδοιασμό και να μας… προτιμήσουν οπωσδήποτε!
Εν συνεχεία, ο συνοδοιπόρος των κομμουνιστών και στημένος στα τέσσερα μπροστά στην αφέντρα Μέρκελ και τους διεθνείς τοκογλύφους, καβάλησε το ελικόπτερο και πήγε στην Θάσο, όπου.....

Η “ευγνωμοσύνη” των λαθρομεταναστών: Αφγανοί επιχείρησαν να βιάσουν κορίτσια σε πισίνα της Γερμανίας!


Η “ευγνωμοσύνη” των λαθρομεταναστών: Αφγανοί επιχείρησαν να βιάσουν κορίτσια σε πισίνα της Γερμανίας!

Νέα κρούσματα σεξουαλικής βίας από μετανάστες συγκλονίζουν και πάλι την Γερμανία.
Αυτή την φορά, δύο άντρες από το Αφγανιστάν, οι οποίοι έχουν αιτηθεί άσυλο στην χώρα, κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε έφηβες με σκοπό να τις βιάσουν σε δημόσια πισίνα στην πολιτεία Schleswig - Holstein, στα βόρεια της Γερμανίας. Πρόκειται για έναν ενήλικο και ένα 14χρονο (!) αγόρι, οι οποίοι παρενόχλησαν και επιχείρησαν να βιάσουν δύο νεαρά κορίτσια 14 και 18 ετών, στο πάρκο Αρίμπα της πόλης Νόρντερστεντ, το περασμένο Σάββατο. Αφού δέχτηκαν την επίθεση τα κορίτσια την κατήγγειλαν στους υπεύθυνους ασφαλείας του πάρκου και ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι δύο αφγανοί συνελήφθησαν και κρατούνται χωρίς δικαίωμα καταβολής εγγύησης, όπως διέταξε το γερμανικό δικαστήριο.
Όπως σημειώνουν γερμανικά ΜΜΕ, πριν από.... δύο χρόνια μια ομάδα μεταναστών είχε παρενοχλήσει πέντε έφηβες στον ίδιο χώρο, σκίζοντάς τους τα μαγιό. Τον περασμένο Ιανουάριο, μια αντίστοιχη δημοτική πισίνα στην δυτική Γερμανία απαγόρευσε την είσοδο σε πρόσφυγες και μετανάστες μετά από παράπονα ότι παρενοχλούσαν συχνά γυναίκες.
Να θυμίσουμε ότι μόλις τον περασμένο μήνα στη Βιέννη, ένα δεκάχρονο αγόρι βιάστηκε από ιρακινό πρόσφυγα σε πισίνα της πόλης, προκαλώντας αποτροπιασμό στην αυστριακή κοινωνία. Φυσικά, τέτοιου είδους ειδήσεις περνάνε στα «ψιλά» των ΜΜΕ, γιατί τους «χαλάνε» την γεύση της πολυπολιτισμικής σούπας που σε καθημερινή βάση σερβίρουν στον κόσμο.
Είναι όλοι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες βιαστές; Φυσικά και όχι. Αλλά από την άλλη πλευρά, η σχεδόν πλήρης αποσιώπηση τέτοιων περιστατικών από τα ΜΜΕ, καθώς και η ανάλογη «αγιοποίηση» όλων όσοι περνούν παράνομα τα σύνορα, αποτελεί μια σαφή διαστρεβλωτική εικόνα της πραγματικότητας, η οποία βλάπτει πρωτίστως αυτούς τους ανθρώπους που όντως είναι πρόσφυγες και αναγκάζονται να ξενιτευτούν από την Πατρίδα τους.
Αλλά οι «αλληλέγγυοι», προφανώς, όλα αυτά τα θεωρούν ως «συκοφαντίες» και «ρατσιστικές υπερβολές». Αν, όμως, το κακό χτύπαγε την πόρτα τους, ίσως τότε να αντιλαμβάνονταν διαφορετικά την όλη κατάσταση…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Η ζωντανή Χρυσή Αυγή και το ανύπαρκτο ΚΚΕ


Η ζωντανή Χρυσή Αυγή και το ανύπαρκτο ΚΚΕ

Οι καπιταλιστές μαγαζάτορες του ΚΚΕ είχαν ειδικό ένθετο στον “κυριακάτικο (β)ριζοσπάστη” για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του “Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας” (ΔΣΕ). Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι παραμένουν αμετανόητοι στην διαπραχθείσα “εποποιία”, η οποία ως σκοπό είχε την μετατροπή της Ελλάδας σ' ένα ακόμη παράρτημα του σοβιετικού ιμπεριαλισμού, με την Μακεδονία αποκομμένη από τον εθνικό κορμό και δοσμένη στην Γιουγκοσλαβία του Τίτο και την Νότιο Ήπειρο ως “δώρο” στον Χότζα για την συμπαράστασή του στον αγώνα του ΔΣΕ.
Δεν θα σταθούμε, επίσης, ούτε στο γεγονός ότι....

Σφάζονται οι αφγανοί "πρόσφυγες" στην Πλ. Βικτωρίας....Να τους χαίρεστε "ανθρωπιστές" ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Μάχες μεταξύ αφγανών στην πλατεία Βικτωρίας - Φωτορεπορτάζ

Στα χέρια ήρθαν δύο ομάδες αφγανών στην πλατεία Βικτωρίας. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2:00 το μεσημέρι, όταν στο σημείο έφτασε ένα πουλμανάκι γεμάτο τρόφιμα και ρούχα.
Ένας ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου από την Καλαμάτα μαζί με δύο γυναίκες, έφτασαν στο σημείο προκειμένου να μοιράσουν τα τρόφιμα και τα ρούχα. Ωστόσο, μόλις έγιναν αντιληπτοί από τους Αφγανούς ακολούθησε πανδαιμόνιοΟι αλλοδαποί χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και σημειώθηκε γενική σύρραξη. Το περιστατικό σημειώθηκε στο.....

«Μολυβένια χρόνια»


«Μολυβένια χρόνια»

Στη γειτονική μας χώρα η δεκαετία του ’70 συνιστά μια ταραχώδη αλλά και  πολύνεκρη πολιτική περίοδο! Πράγματι σε ολόκληρη την δεκαετία του 1970 η ιταλική πολιτική ζωή τελούσε σε αναβρασμό, διαρκώς αυξομειούμενο. Οι συνεχείς απεργίες, οι τεράστιες πορείες και οι βίαιες διαδηλώσεις ήσαν το σύνηθες καθημερινό φαινόμενο, ενώ οι δρόμοι και οι πλατείες των ιταλικών μεγαλουπόλεων είχαν κυριολεκτικώς μετατραπεί σε «εμφυλιοπολεμικές εμπόλεμες ζώνες» εξαιτίας των συγκρούσεων μεταξύ των αντιπάλων διαδηλωτών (κυρίως ακροαριστερών) με την αστυνομία, αλλά και μεταξύ αριστερών κάθε είδους και Εθνικιστών.
Από τα τέλη της δεκαετίας του εξήντα (με την «σφαγή της Piazza Fontana» στο Μιλάνο) μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του ΄80 (με την «σφαγή στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μπολόνια»), η Ιταλία γνώρισε μια.....