Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 08, 2013

Επανήλθε στην "political correct" φρασεολογία η Δημουλά..."Αν μπορούσα θα σκότωνα τη Χρυσή Αυγή.."

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ώρες από το ειλικρινές ξέσπασμα κατά των λαθρομεταναστών, της γνωστής για τα "αντιρατσιστικά" της αισθήματα ποιήτριας Κικής Δημουλά και έσπευσε να τα "μαζέψει"..

Ως γνωστόν επειδή ζούμε σε μια διεθνιστική, μαρξιστική χούντα και οι πραιτοριανοί του διεθνισμού δεν επιτρέπουν ούτε και στους υμνητές του να έχουν μια στιγμή....αδυναμίας, όπως η Κική Δημούλα, διεμήνυσαν με τον τρόπο τους (συκοφαντίες, εξευτελισμός σε κοινωνικά δίκτυα κτλ) στην ποιήτρια ότι θα πρέπει να προβεί απαραιτήτως σε διευκρινιστικές/αντιφασιστικές δηλώσεις.

Όπερ και εγένετο λοιπόν με τον πλέον "δημοκρατικό" τρόπο καθώς η......

Το ΑΠΕ παραδέχεται ότι τον νόμο - έκτρωμα για τον "ρατσισμό" επέβαλλαν οι Σιωνιστές

Για το νομοσχέδιο - έκτρωμα, που καταργεί κάθε έννοια ελευθερίας λόγου και διώκει όλους τους Εθνικιστές ιδεολόγους και όχι μόνο, έχουμε γράψει αρκετά.(ΕΔΩ - ΕΔΩ)

Σήμερα όμως το ΑΠΕ (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων) προβαίνει σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη (άθελά του...;!;!) για τον ιθύνων νου που σκέφτηκε και συνέταξε τον τρομονόμο, που έρχεται προς συζήτηση την Παρασκευή στη Βουλή.

Δεν είναι άλλος από τον "διεθνή εβραίο" ή καλύτερα να πούμε το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο που όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος του ΚΙΣ, Δαυίδ Σαλτιέλ, με προσωπικές του ενέργειες κατόρθωσε να το κάνει νόμο του Ελληνικού κράτους!

Παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο από το ΑΠΕ:

Ντελίριο ανθελληνισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ...Ενοχλήθηκαν οι λενινιστές από τον Εθνικό Ύμνο και εξέδωσαν ανακοίνωση κατά των Ευέλπιδων!!!

Στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι ενοχλούνται όταν ακούν τον Εθνικό Ύμνο και μάλιστα όταν αυτός ψάλλεται από στελέχη των παραγωγικών σχολών των ΕΔ και κατ'αυτό τον τρόπο αποδοκίμασαν με έντoνη ανακoίνωση του υπεύθυνου του τομέα Άμυνας του κόμματος Θ.Δρίτσα την πρωτοβουλία των Δοκίμων και των Ευέλπιδων στην Ανάσταση να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο έξω από τον Ι.Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου!

Στην πρωτοφανή - όσο και ιδεοληπτικά βλακώδη, αφού απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών - ανακοίνωση του Θ.Δρίτσα χαρακτηρίζεται  «Κακόγουστη επίδειξη πατριωτισμού» το λεγόμενο "Κίνημα του Εθνικού Ύμνου" δηλαδή την απόφασή τους να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο όταν ο Αρχιεπίσκοπος και οι ιερείς έψελναν το «Χριστός Ανέστη», το βράδυ της Ανάστασης.

Σύμφωνα με τον Θ.Δρίτσα, η εν λόγω ενέργεια «κινείται στα όρια της ασέβειας», ενώ.....

Για αυτό τον "αντιρατσιστή" θα μάθουμε ποτέ...;!;!Κτήνος, μέλος φιλανθρωπικής ΜΚΟ, βιάζε επί δεκαετίες παιδάκια στην Αφρική

Μόνο οργή προκαλεί η αποκάλυψη πως γιατρός που υποτίθεται πως είχε πάει στην Κένυα για να βοηθήσει παιδιά, ομολόγησε πως μέσα σε οκτώ χρόνια, βίασε τουλάχιστον 14 ανηλίκους, 9 έως 17 ετών! Ο 67χρονος Τζον Οτ ομολόγησε πως στα οκτώ χρόνια που δούλευε σε νοσοκομεία και οργανώσεις περίθαλψης στην Κένυα, κακοποίησε σεξουαλικά 14 παιδιά. 

 Ο σάτυρος γιατρός είχε το θράσος να ανοίξει και ορφανοτροφείο! 
 Συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2012 και από τότε,

Δηλώσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μπαρμπαρούση, για την επίθεση που δέχθηκε από αναρχοάπλυτους στο Αγρίνιο καθώς πήγαινε την έγκυο γυναίκα του στο νοσοκομείο!

«Η σύζυγος μου είναι έγκυος και πρέπει καθημερινά να την βλέπει ο γιατρός της γι αυτό τον λόγο και σήμερα την έφερα στο νοσοκομείο Αγρινίου.
Μαζί μου ήταν φίλος μου ο οποίος κάποια στιγμή πήγε προς το αμάξι μου να μου φέρει κάτι χαρτιά που είχα ξεχάσει.Φτάνοντας στο αυτοκίνητο πετάχτηκαν 7 άτομα τα οποία του επιτέθηκαν και τον έβριζαν φασίστα και διάφορες άλλες εκφράσεις.Ο φίλος μου αντέδρασε και ήρθε στα χέρια μαζι τους βρίζοντα τους και αυτός αναρχοκομμούνια.
Οπως εμφανίστηκαν ξαφνικά έτσι ξαφνικά εξαφανίστηκαν και .....

Ποιός διοικεί στο Υπουργείο Εξωτερικών και Άμυνας...;! Μήπως ο Άδωνις Γεωργιάδις...;!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΟ ''ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ'' (Β. ΙΡΑΚ)-
 
Ο ΑΔΩΝΙΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΑΕΣΤΡΟ  ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑ

Διαβάστε την ερώτηση του.....

Παράκρουση στην “Ελευθεροτυπία”: Είδαν σβάστικες σε λαμπάδες της Χρυσής Αυγής!

"Πουλάκια" έχουν αρχίσει να κάνουν τα μάτια των λασποδημοσιογράφων των αργυρώνητων ΜΜΕ αναφορικά με την ειδησεογραφία γύρω από την Χρυσή Αυγή. Πέρα από το γεγονός πως δεν προβάλλουν ποτέ καμμία δράση ή πολιτική θέση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά διαστρεβλώνουν την αλήθεια κατασυκοφαντώντας ασύστολα, προσχωρούν σε υπερβολές και μυθεύματα που ξεπερνούν το όριο της γελοιότητας.
 
Δράστις για μια ακόμη φορά η "εγκυρότατη" Ελευθεροτυπία και η αντικειμενική δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τζαβέλλα. Στον ορυμαγδό παραπληροφόρησης και ψευδολογίας που επικράτησε στον .....

ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ-Η ΚΑΙ ΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ; ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

657893
Από το μαχητικό και πάντα αγωνιστικό ETHNIKISMOS

Ποιος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος στην Ελλάδα του 2013 για να εξασφαλίσει δημοσιότητα όποιος ή όποια έχει τέτοια κάψα, αλλά δεν τον-την ξέρει ούτε η μάνα του-της (που λέμε); Να κάνει μια δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής! Αμέσως, ανοίγουν οι πόρτες και τα παράθυρα των ΜΜΕ!

Έτσι, λοιπόν, έπραξε και μια ελληνικής καταγωγής διεθνώς και επιτοπίως άγνωστη, που είναι –λέει- βουλευτής του Εργατικού Κόμματος της Αυστραλίας, ονόματι Μαρία Βαμβακινού. Η λεγάμενη, που αυτές τις ημέρες επισκέπτεται την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο και την Τουρκία «στο πλαίσιο υπηρεσιακού ταξιδιού» -σύμφωνα με τα ΜΜΕ που την προβάλλουν, άρα τζάμπα…-, έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» από την ιδιαίτερη πατρίδα της Σπάρτη (όπου προφανώς έκανε Λαμπρή, προφανώς θα εντάσσεται κι αυτό «στα πλαίσια του υπηρεσιακού ταξιδιού» της). 

Ιδού το παραλήρημά της:

Συμμορία απαγωγέων και εμπόρων ανθρώπων από το Μπαγκλαντέζ εξαρθρώθηκε στη....... ΜΑΝΩΛΑΔΑ!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να ξεκινήσει αγώνα ο ΑΝΤΑΡ-CIA για την απελευθέρωσή τους και ο Δένδιας να τους επισκεφτεί στα κελιά τους για να τους εξασφαλίσει την καλύτερη διαμονή.
 
Συμμορία απαγωγέων από το Μπαγκλαντές (Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί έχουν σχηματίσει τουλάχιστον δέκα μεγάλες συμμορίες στην Ελλάδα που απαγάγουν ομοεθνείς τους) εξαρθρώθηκε από την αστυνομία στην Μανωλάδα.
Ένας 35χρονος λαθρομετανάστης δέχτηκε κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα τηλέφωνημα από άγνωστους, οι οποίοι υποστήριζαν ότι.....

3 λαθρομετανάστες/αλλοδαποί σακάτεψαν στο ξύλο Έλληνα φοιτητή στη Ρόδο χτυπώντας τον με λοστούς για ένα κινητό!!

Κλούβα χρώματος μπλε με τρεις αλλοδαπούς πιθανόν Βούλγαροι ή Αλβανοί σταμάτησε το όχημα νεαρού Ροδίτη, φοιτητή 22ετών ο οποίος ήρθε να επισκεφτεί τους γονείς του από την Κρήτη όπου και σπουδάζει και του σπάσανε τα μούτρα του κλέψανε κινητό, χρήματα μέχρι και τα παπούτσια...

Ο άτυχος νεαρός κατεβαίνοντας την αγίων Ανάργυρων που βρίσκετε πίσω από την λέσχη αξιωματικών κοντά στο "καστρί", συνάντησε στο δρόμο του ένα όχημα χρώματος μπλε. Ένας τύπος με......

Το ξέσπασμα μιας "προοδευτικής - αντιρατσίστριας" για το νόμο περί ρατισμού: Κική Δημουλά για λαθρομετανάστες: "Δεν τους αντέχω άλλο"

Η Άννα Δαμιανίδη αναφέρεται σήμερα στη στήλη της «Τρίτη Ματιά» στο ρατσιστικό -σύμφωνα με τα όσα περιγράφει- ξέσπασμα της ποιήτριας Κικής Δημουλά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των Atenistas στην Κυψέλη.
Συγκεκριμένα γράφει:
«Στο τέλος της περιήγησης στην αυλή του σχολείου περιμέναμε ν' ακούσουμε κάτι ωραίο και αξέχαστο από τα χείλη πνευματικών ανθρώπων.
Και τι είπε η ποιήτρια; Ότι δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη, τόσοι πολλοί που είναι, πιάνουν και τα παγκάκια, δεν βρίσκεις να.....