Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2016

Με την αστυνομία μπήκαν τα «προσφυγόπουλα» σε σχολείο της Θεσσαλονίκης

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: «Αλληλέγγυοι» και εξουσία, χέρι-χέρι.

Αλλού επιστρατεύουν τους παρακρατικούς τους, κι αλλού την Αστυνομία, οι τουρλοκώληδες της Μέρκελ και του Σόρος, για να επιβάλλουν την «εκπαίδευση» των «προσφυγόπουλων» στα σχολεία των παιδιών μας, που τα έχει πληρώσει με το αίμα και τον ιδρώτα του ο Έλληνας φορολογούμενος!
 
Έτσι, στο σχολείο του Προφήτη Θεσσαλονίκης, τα 41 «προσφυγόπουλα» εισέβαλλαν στο δημοτικό σχολείο μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, που απομάκρυνε...

Φίλης: ΕΓΩ αποφασίζω για τα θρησκευτικά!

Παρότι τα (βαρδινογιάννεια…) διαπλεκόμενα παπαγαλάκια του Ελλαδοχριστέμπορα Καμμένου διαδίδουν ότι πάει και τελείωσε το ζήτημα των Θρησκευτικών, χάρη στην παρέμβαση της Aψεκασμένης υπουργάρας, αλλά και στις… κλωτσιές που έριχνε στον Φίλη κάτω από το τραπέζι της συνάντησης Τσίπρα-Ιερωνυμου, ο άθεος κομμουνιστής Φίλης επιμένει στις γνωστές απόψεις του, εξευτελίζοντάς τα. Μιλώντας, λοιπόν, στην ΕΡΤ 1 δήλωσε τα εξής σαφή:

«Την ευθύνη για το όποιο μάθημα την έχει το κράτος. Διάλογος ναι, αλλά όχι...

«Όπως φροντίζουν τα προσφυγόπουλα να φροντίσουν και την Μυρτώ» - Η δίκαιη οργή της μάνας

Έχουν παρέλθει περισσότερα από 4 έτη από την σεξουαλική επίθεση του πακιστανικού κτήνους κατά της νεαρής Μυρτούς στην Πάρο, ωστόσο εξακολουθούν να συνεχίζονται τα μαρτύρια και ο γολγοθάς για την Μυρτώ και την οικογένεια της. Αυτή την στιγμή η Μυρτώ βρίσκεται στο Κέντρο Αποκατάστασης Animus στη Λάρισα.

«Το κράτος είναι ανύπαρκτο» λέει η κα Μαρία Κοτρώτσου, μητέρα της Μυρτούς. «Δυστυχώς δεν μας βοηθάει κανείς. Η Μυρτώ έζησε και το κράτος αυτό δεν μπορεί να το παραβλέπει. Όπως φροντίζουν τα προσφυγόπουλα που έχουν ανάγκη οφείλουν να φροντίσουν και την Μυρτώ. Αν μη τι άλλο ισότητα».

Η αξιοπρεπής κυρία Κοτρώτσου απαιτεί...

Άσχημα τα μαντάτα για τους διεθνείς αφέντες: Οι μισοί Ευρωπαίοι είναι εθνικιστές και... ρατσιστές!

Γράφει ο Αντίοχος

Μεγάλη έρευνα σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες (μη συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος) πραγματοποίησε το βρετανικό Ινστιτούτο “YouGov”, την οποία δημοσιεύει η γερμανική καθεστωτική εφημερίδα Die Zeit και προκαλεί απανωτά… εγκεφαλικά στους παγκόσμιους αφέντες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ερεύνης, σχεδόν οι μισοί πολίτες σε δώδεκα ευρωπαϊκές χώρες συμμερίζονται...