Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 06, 2015

Όταν ο Βαρουφάκης με μέικ απ διαφήμιζε την ιστοσελίδα του Σταύρου Μπομπολάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βαρουφάκης υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια βασικός αρθρογράφος στο protagon.gr του γνωστού υπαλλήλου του Μπόμπολα, Σταύρου Θεοδωράκη.

Στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας της συστημικής ιστοσελίδας, ο Βαρουφάκης εμφανίζεται σε ένα παρακμιακό βίντεο με μολύβι στα μάτια, ζητώντας να σκίσουμε τα... καλσόν.

Δείτε το βίντεο...

Παναγιώταρος και Ματθαιόπουλος στο Kontra αποδομούν το σαθρό βούλευμα και τις κωλοτούμπες του Σύριζα - BINTEO

Ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησαν ζωντανά στην εκπομπή "Επί του πιεστηρίου" στο Kontra Channel. Οι βουλευτές αναφέρθηκαν στην μεγάλη Νίκη της Χρυσής Αυγής στις πρόσφατες εκλογές και την εδραίωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην τρίτη θέση.

Παράλληλα, στηλίτευσαν τις πολιτικές κυβιστήσεις της νέας κυβέρνησης Σύριζα που οδεύει στην συνέχιση της καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής ΝΔ - Πασόκ.
Τέλος, αναφερόμενοι στο βούλευμα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής...

#YANIS VAROUFAKIS…ΝΑΖΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΜΑΣΤΕ!

 
Οι εκλογές πέρασαν! Η ορκωμοσία της Βουλής έγινε. Και οι επαναστατικές δηλώσεις πήγαν και ήρθαν στην ολομέλεια της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα! 
 
Την ίδια ώρα η διγλωσσία του Σύριζα ξεπερνούσε τα σύνορα, με τον Βαρουφάκη να αποδέχεται το 67% των μέτρων του μνημονίου. Όλοι κατάλαβαν πως άλλα λένε στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό! Όσοι δεν το κατάλαβαν είναι οι αμετανόητοι εκείνοι που κάθε φορά μας βάζουν σε περιπέτειες μην βλέποντας και μην ακούγοντας τίποτε άλλο πέρα της ματαιοδοξίας τους!
 
Ο Λαός μας είδε και τα ρεζιλίκια μιας Βαλκανικής Ελλάδας με τον Τσίπρα να του αγοράζουνε γραβάτες, τον Βαρουφάκη, να του κουνάνε ον κάμερα το δάχτυλο και τον Τσακαλώτο να του διορθώνουν το κασκόλ μπροστά στις κάμερες όλου του πλανήτη και κατάλαβε την διάθεση της Ευρώπης απέναντι στο εντελώς απροετοίμαστο μπουλούκι των νεοκομμουνιστών του Σύριζα.
Γιατί οι Ευρωπαίοι στην αρχή περίμεναν...

Bankingnews: Μετά την πολιτική νίκη η Χρυσή Αυγή πέτυχε και μια ιστορική νομική νίκη - Άνοιξε ο δρόμος για την αθώωση

Μια έγκυρη και αποκαλυπτική πολιτική ανάλυση από την ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr

Η δικαιοσύνη θα πρέπει να ελέγξει και τις σοβαρότατες καταγγελίες της Χρυσής Αυγής κατά του Α. Σαμαρά και θα πρέπει να κληθεί ο πολιτικός αυτός να δώσει εξηγήσεις

Η πολιτική νίκη της Χρυσής Αυγής, κατέφερε με την στήριξη 388.447 ψηφοφόρων να καταλάβει την 3η θέση στην ελληνική βουλή με ποσοστό 6,28% αποτέλεσε ηθική δικαίωση στον παράνομο εγκλεισμό στις φυλακές της ηγεσίας του κόμματος και αποτέλεσε πολιτικό άθλο ένα κόμμα από τις φυλακές, απομονωμένο, σε πλήρη αφωνία να ξεπεράσει Ποτάμι, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Η πολιτική νίκη της Χρυσής Αυγής σε μια διαφορετική περίπτωση θα τύγχανε αναλύσεων στα μέσα ενημέρωσης, αλλά η ομερτά της σιωπής συνεχίζει να λειτουργεί εις βάρος του τρίτου κόμματος της Ελλάδος.
Η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί 388.447 ψηφοφόρους και οι ψηφοφόροι αυτοί, βλέπουν να αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Με το πρόσχημα της νεοναζιστικής οργάνωσης, η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά είχε επιβάλλει την ομερτά της σιωπής. Το επιχείρημα της νεοναζιστικής οργάνωσης, είναι γελοίο.

Δυστυχώς αποτέλεσε και επιχείρημα του Γιάνη Βαρουφάκη στην Γερμανία, υπάρχει ένα νεοναζιστικό κόμμα στην Ελλάδα, είπε με στόμφο και είναι 100% σίγουρο ότι δεν το πίστευε ούτε ο ίδιος. Η Χρυσή Αυγή...

ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΠΟΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ 187ΠΚ;


Βάσει του άρθρου 29 του Συντάγματος, κατοχυρώνεται η ελευθερία ίδρυσης πολιτικών κομμάτων, πλην όμως δεν μπορεί αυτή η ελευθερία να δικαιολογεί την ύπαρξη εγκληματικής ομάδας υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος. Βεβαίως και συμφωνούμε.

Υπό την ορθή ερμηνεία τα πολιτικά κόμματα δεν θα εμποδίζονται κατά την επίκληση της πολιτικής τους δραστηριότητας, τούτο όμως δεν μπορεί να ισχύει για εγκληματικές πράξεις που τελούνται στο πλαίσιο μιας τέτοιας δραστηριότητας. Επίσης συμφωνούμε.

Κατά κανόνα ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, δεν μπορεί να....

Ο μικρός Νικόλας του διαφημιστικού σποτ της ΝΔ αποκαλύπτει: "Ο Σαμαράς δεν το έχει καθόλου με τη μπάλα...10 ώρες μας κράτησε μπας και πετύχει τη μπάλα"

 Γράφει ο Αινείας

Ούτε λίγο, ούτε πολύ "ατσούμπαλο" χαρακτήρισε ο μικρός Νικόλας (ο νεαρός λαθρομετανάστης από την Αλβανία που πρωταγωνιστεί στο διάσημο πια τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ της ΝΔ) τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο μικρός αποκάλυψε ότι χρειάστηκαν 10 ώρες!!! για να γυριστεί το βίντεο διάρκειας ολίγων δευτερολέπτων με υπαιτιότητα καθαρά του Αντώνη Σαμαρά καθώς "δεν το είχε καθόλου με τη μπάλα".

Δείτε τη απάντηση έδωσε σε σχετική ερώτηση των atromitistas.gr:

-Πως σου φάνηκε ο Αντώνης Σαμαράς; Την βρίσκει την μπάλα; 
«Ήταν πολύ φιλικός, μιλούσε με όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαφημιστικό παρά το γεγονός ότι ....

ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ… ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Η καθιερωμένη μεγάλη εθνικιστική πορεία των Ιμίων είναι πλέον παρελθόν, αλλά κάποιοι πειράχτηκαν από την επιτυχία της και βλέπουν «Απελπισία στη Χρυσή Αυγή μετά τη συγκέντρωση των Ιμίων».
Πρόκειται για τους αμερικανοκομμουνιστές της επίσημης ιστοσελίδας του παρδαλού συνονθυλεύματος, που υποστηρίζουν ότι  «Η συγκέντρωση των Ιμίων ήταν άλλη μια απόδειξη της απομαζικοποίησης της Χρυσής Αυγής στο επίπεδο του δρόμου. Η φετινή κινητοποίηση ήταν από τις πιο μικρές, έστω κι αν στο βίντεο φαίνονται τα λεωφορεία από άλλες πόλεις…».
Δύο συντομότατες παρατηρήσεις:
1ον) Τα νούμερα που μαζέψατε χθες το βράδυ στο Σύνταγμα, στην....

Μπαρουφάκης: "Η νέα κυβέρνηση δε θα ζητήσει ποτέ οικονομική βοήθεια από την Ρωσία'


Μπαρουφάκης: Η νέα κυβέρνηση δε θα ζητήσει ποτέ οικονομική βοήθεια από την Ρωσία

Γράφει ο Αντίοχος

Την παρακάτω είδηση την αφιερώνουμε εξαιρετικά σε κάποια ξεφωνημένα διαδικτυακά πατσαβούρια, που κοροϊδεύουν τον κοσμάκη, με την ελληνο-ρωσική προσέγγιση, που δήθεν προωθούν οι Τσιπροκαμμένοι...
Απόσπασμα από χθεσινή συνέντευξη υπουργού Μπαρουφάκη στην γερμανική εφημερίδα Die Zeit: «Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι η Ελλάδα – εξαιρουμένων των πληρωμών για τόκους – δεν θα παρουσιάσει ποτέ πια δημοσιονομικό έλλειμμα. Ποτέ, ποτέ, ποτέ! Η νέα κυβέρνηση δεν θα ζητήσει ποτέ οικονομική βοήθεια από τη Μόσχα».
Προφανώς, αυτή ήταν η απάντηση της....

Απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στα σχόλια Βαρουφάκη περί «ναζί» και Χρυσής Αυγής


Απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στα σχόλια Βαρουφάκη περί «ναζί» και Χρυσής Αυγής

Ένα ισχυρό Εθνικιστικό Κίνημα ως φόβητρο για τους διεθνείς τοκογλύφους

Ο Βαρουφάκης είναι το νέο fashion idol του Σύριζα. Παίζει καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας, πλασάρεται σωστά στα media και ανεβάζει τα ποσοστά του Τσίπρα. Στον αντίποδα του επιτυχημένου φαίνεσθαι, οι δύο εντυπωσιακές κυβιστήσεις του, που εξαΰλωσαν τις δύο βασικές προεκλογικές του δεσμεύσεις για «κούρεμα» του χρέους και «σκίσιμο» του μνημονίου. Σύντομα ο Σύριζα θα φέρει στη βουλή νέο μνημόνιο (με άλλο τίτλο, όπως ECCL γραμμή, πρόγραμμα αναπτυξιακής ανασυγκρότησης κλπ) και φυσικά θα επαναφέρει την τρόικα ως τριμερή επιτροπή θεσμικών παραγόντων ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Ο πολύς κόσμος, που τον μπερδεύουν οι βαθυστόχαστες αναλύσεις και η οικονομετρία, γοητεύεται από το ανέμελο στυλ του Βαρουφάκη, γι’ αυτό και τα επικοινωνιακά τρικ του έχουν......