Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 23, 2014

Κασιδιάρης στην εκπομπή του Τράγκα: Όταν με τη Χρυσή Αυγή υπάρξει ανεξάρτητη δικαιοσύνη, ο Σαμαράς θα πάει φυλακή

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για όλα στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα "Χωρίς αναισθητικό".

Ο Τράγκας προσπάθησε εναγωνίως να εκμαιεύσει γραμμή προς τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που από "φασίστες", "χαζοί" και "λούμπεν" γίνανε ξαφνικά το μήλον της έριδος για το αντισυνταγματικό τόξο, αλλά μάταια. Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει διαρκώς και στις Ευρωεκλογές θα αυξήσει τα ποσοστά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ: ΟΙ «ΝΕΟΝΑΖΙ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τσούζει τα τσιράκια των σιωνιστών τοκογλύφων ότι στην Ευρωβουλή πλέον θα αποκτήσει εθνικιστές που θα αγωνιστούν για την Ευρώπη των Εθνών!

Βροχή πέφτουν στο εξωτερικό τα δημοσιεύματα για την εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής, την πρώην και την… επόμενη! Έτσι, το γαλλικό πρακτορείο AFP, σε εκτενές δημοσίευμά του με τίτλο «Οι νεοναζί της Ελλάδας στοχεύουν στην Ευρώπη», προσπαθεί να εξηγήσει την επιτυχία του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, αλλά είναι φανερό πως… αδυνατεί:

«Λιγότερο από ένα χρόνο πριν, όταν ξεκινούσε η δικαστική έρευνα για τις εγκληματικές δραστηριότητες του κόμματος, ο έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε ορκιστεί να “εξαλείψει” τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. Μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι φανερό πως...

Καθημερινή: "Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ.... Βοηθειά μας!"

Ένα άρθρο -  ωδή στην επέλαση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία φιλοξενεί η εφημερίδα "Καθημερινή".
Ο αρθρογράφος με τίτλο "Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ..", δείχνει με τον πιο εμφανή τρόπο την απόγνωση του καθεστώτος για τα εκλογικά ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος, προάγγελος θριάμβου στις επερχόμενες εκλογές για την Ευρωβουλή.

Η θλίψη και ο φόβος του αρθρογράφου, που εκπροσωπεί τις σκέψεις ενός ολόκληρου κατεστημένου, συνοψίζεται στην κατακλείδα του άρθρο όπου, όπως κάθε μελλοθάνατος έτσι και αυτός ως μέρος του συστήματος απέναντι στο τσουνάμι της Χρυσής Αυγής, ικετεύει σε.... "Βοήθειά.."!

Σας παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο για να μην έχετε καμιά αμφιβολία για τον θρίαμβο που έρχεται και το τρόμο του συστήματος..

Εκπληξη και ανησυχία υποτίθεται ότι προκάλεσαν στην πολιτική τάξη και στα μίντια τα ποσοστά της «Χρυσής Αυγής» σε ολόκληρη την επικράτεια και ιδιαίτερα στον δήμο Αθηναίων. Κακώς, γιατί κανείς από όσους ασχολούνται με τα κοινά δεν......

H. Παναγιώταρος σε σκοπιανούς: Καμία διαπραγμάτευση για την Μακεδονία μας! ΒΙΝΤΕΟ

Μια... απρόοπτη ερώτηση δέχθηκε ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος στο πλαίσιο της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου της Χρυσής Αυγής.

Η ερώτηση ήρθε από σκοπιανή δημοσιογράφο που αναρωτήθηκε τι θα πράξει ο Λαϊκός Σύνδεσμος στην Ευρωβουλή σχετικά με το "θέμα" του ονόματος του κρατιδίου.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος απάντησε με ευγενικό, αλλά πολύ ξεκάθαρο τρόπο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Το Αγωνιστικό μήνυμα Νίκης του Χρήστου Παππά μέσα από τα κελιά της Τιμής: "Μια Νέα Ελλάδα έρχεται, μια Χρυσή Αυγή ξημερώνει" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Bankingnews: Έρχεται εκλογικός θρίαμβος για την Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές


Bankingnews: Έρχεται εκλογικός θρίαμβος για την Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές

Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα Bankingnews προϊδεάζει για τον επερχόμενο εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου.
Η νίκη της Χρυσής Αυγής θα είναι νίκη του κάθε ψηφοφόρου. Στην κοινωνία πολλές φορές αναπτύσσονται απίστευτα αντανακλαστικά. Η κοινωνία όταν αισθανθεί ότι κάποιος αδικείται, ασυναίσθητα πηγαίνει με το μέρος του.
Ο ήρωας που στις ταινίες αδικείται…προσελκύει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, ενώ ο.....

Συναγερμός από Μπόμπολα: Μην ψηφίζετε Χρυσή Αυγή γιατί θα μου κόψουν τη... “μάσα”

Γράφει ο Αντίοχος

Πήρε την πρώτη ψυχρολουσία την περασμένη Κυριακή και τώρα ο Big Boss Μπόμπολας βαράει… συναγερμό από τις κρατικοδίαιτες φυλλάδες του, για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες ευρωεκλογές:

«Συναγερμός. Είναι θλιβερό ότι ακόμη υπάρχουν πολίτες που νομίζουν ότι τιμωρούν το πολιτικό σύστημα, την ΕΕ, τη Γερμανία, τους γείτονές τους και εκδικούνται για την κακιά τους τύχη ψηφίζοντας το δίδυμο Κασιδιάρη- Παναγιώταρου στην Αθήνα και την Αττική. Η διατήρηση της απήχησης των υποψηφίων των νεοναζιστών στις περισσότερες περιοχές της χώρας είναι φυσικά ανησυχητική, αλλά αυτό που πρέπει να σημάνει συναγερμό είναι ο διπλασιασμός των ποσοστών τους στην Αθήνα. Ο νεοναζιστικός πυρήνας στην Αθήνα, που επενδύει στον υποτιθέμενο χαρισματικό επίδοξο διάδοχο του Ν. Μιχαλολιάκου, πρέπει να αντιμετωπιστεί πλέον και πολιτικά. Μέχρι και στην τελευταία γειτονιά της υποβαθμισμένης σήμερα Αθήνας να αντιληφθούν όλοι ότι η ψήφος στον κάθε Κασιδιάρη τιμωρεί και προσβάλλει τους ίδιους. Και ότι ακόμη και η οργή, ακόμη και η απελπισία μπορούν να εκφραστούν δημιουργικά. Όχι δίνοντας υπόσταση σε κομπλεξικούς, ναζιστές και κρυφοναζιστές, που πρώτος στόχος τους είναι πάντοτε οι αδύναμοι…».

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Τι θα πράξουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που έχουν υποστεί στο πετσί τους τις συνέπειες του Μνημονίου, αυτό που τους συνιστά ο ολιγάρχης Μπόμπολας, που κολυμπάει στο χρήμα; Ή θα πάρουν την εκδίκησή τους, τώρα που έχουνε την ευκαιρία; Ιδού η απορία! Η οποία, θα μας λυθεί την Κυριακή το βράδυ!

Εθνικισμός

Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Κωνσταντίνου σε μια μοναδική συνέντευξη στο Kontra: "Στόχος είναι η απελευθέρωση της Ελλάδος από τα δεσμά των τοκογλύφων... Η Χρυσή Αυγή δεν έχει ταβάνι στις Ευρωεκλογές"

Αν επέτρεπαν έστω μια καθημερινή 20λεπτη παρουσία της Χρυσής Αυγής τότε είναι δεδομένο πώς τα ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος θα είχαν εκτιναχθεί και ο Λαός θα ήταν ένα βήμα πριν από την αποτίναξη των πνευματικών δεσμών.

Δείτε το βίντεο...

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής - Παρασκευή 23 Μαΐου στις 19:00 στον Κολωνό


Λίγο πριν την μεγάλη μάχη των Ευρωεκλογών που θα σηματοδοτήσει τον θρίαμβο των Ελλήνων Εθνικιστών και την οριστική κατάρρευση της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο προπύργιο του, στον Κολωνό όπως καταγράφηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την...

Αφιερωμένο: Κασιδιάρης για ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΟΚΚΑΛΗ SIEMENS ΣΤΑΖΙ

Ο Κασιδιάρης δίνει ρεσιτάλ στην διακαναλική, ξεμπροστιάζοντας τα λαμόγια όλου του κλεπτοκρατικού τόξου, συμπεριλαμβανομένης της Αριστεράς που το παίζει αθώα, ενώ είναι μπλεγμένη και αυτή μέχρι τα μπούνια στην διαφθορά και την διαπλοκή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Νίκη προάγγελος Θριάμβου

υπό Δρ. Επαμεινώνδα Στάθη υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

Για μήνες γίναμε μάρτυρες των μεθοδεύσεων του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Κατέλυσαν το σύνταγμα και μαζί τις στοιχειώδεις ελευθερίες του λαού μας. Μας κατεδίκασαν, πριν δικαστούμε, κυβέρνηση, βουλή, δικαιοσύνη, στρατευμένη δημοσιογραφία και αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο η πολύπλευρη αδιαφορία για το τεκμήριο αθωότητος, πριν την δικαστική απόφαση.

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς.
Την κατά τας πρωϊνάς ώρας σύλληψη και θεατρινίστικη προσαγωγή του αρχηγού και βουλευτών μας στον ανακριτή, πριν καν αρθεί η ασυλία των. Η τηλεόραση επιστρατεύτηκε...