Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2016

Ενόχλησε τους νεοφιλελεύθερους της Καθημερινής η αποθέωση της Χρυσής Αυγής στη Χίο - ΒΙΝΤΕΟ

Τον τρόμο του συστήματος για την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια αποκάλυψε η περιβόητη "Καθημερινή" που έχει πάρει εργολαβία την νεοφιλελεύθερη προπαγάνδα.

Με τίτλο "Λάδι στη φωτιά για προσφυγικό" και υπότιτλο "προκλητική στάση βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα νησιά του Αιγαίου" οι προπαγανδιστές του Αλαφούζου...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ «ΓΚΕΙ»!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Είπαμε, είναι πολύ… ανοιχτόμυαλοι στην νουδούλα (φιλελεύθεροι γαρ…), αλλά αποφεύγουν να… εκδηλώνονται, για προφανείς λόγους πολιτικής σκοπιμότητας. Όμως, ένας εκδηλώθηκε. Κι όχι ο πάσα ένας, αλλά ο γιός της Ντόρας και ανιψιός του προέδρου Κούλη.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, την υιοθεσία από τα λεγόμενα «ομόφυλα» ζευγάρια (αυτά με τους δύο πατεράδες ή τις δύο μανάδες…), στο περιοδικό «Κ» της «Καθημερινής», ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης ήταν σαφής.

Ερωτηθείς αν θα ψήφιζε έναν τέτοιο νόμο, ο Μπακογιάννης απάντησε ως εξής: «Ναι! Καταλαβαίνω πως σε αρκετούς μπορεί αυτό να φανεί ξένο, ειδικά στους μεγαλύτερους, αλλά...

«Αυγή»: Από τον Στάλιν στον...Ομπάμα!

Από το «Εμπρός στη σορό του μεγάλου νεκρού» (στο άκουσμα του θανάτου του «πατερούλη» τους, του Στάλιν), στο σημερινό τετρασέλιδο αφιέρωμα στην επίσκεψη Ομπάμα, με τίτλο «Η Αθήνα στο επίκεντρο» και υπέρτιτλο «Ιστορική επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα».
 
Αυτή είναι η «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτοί είναι οι...

Συνελήφθησαν δύο υπάλληλοι του αλβανικού υπ. Εξωτερικών με χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας τους οποίους θα μοίραζαν σε αλβανούς μαθητές στην Ελλάδα!

Μια πολύ σοβαρή  πληροφορία μας έρχεται από την Κακαβιά καθώς στην ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος» και κάτω από τον τίτλο «Συνέλαβαν δύο υπαλλήλους του αλβανικού ΥΠΕΞ με χάρτες της Μεγάλης Αλβανίας» γράφονται τα εξής:

«Μετέφεραν στην Ελλάδα προπαγανδιστικό υλικό, βιβλία και χάρτες - Το υλικό επρόκειτο να παραδοθεί στην πρεσβεία της Αλβανίας - Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες - Έρευνα και από την ΕΥΠ. Στη σύλληψη δύο υπαλλήλων του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών, προχώρησαν οι ελληνικές αρχές στην Κακαβιά.

Μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο τους, διαπιστώθηκε πως μετέφεραν στην Ελλάδα προπαγανδιστικό υλικό...