Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 04, 2013

Παραπολιτικά: Τα δημοσκοπικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και η τρομακτική δημοφιλία Κασιδιάρη για τις δημοτικές εκλογές οδήγησαν στις διώξεις... Ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός ανελέητου μπούμερανγκ

Σε άρθρο της συστημικής ιστοσελίδας Παραπολιτικά ο δημοσιογράφος Μιχάλης Γαβαθιώτης αναδεικνύει κι αυτός τις πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από την παράνομη και αστήρικτη δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. Παράλληλα διαπιστώνει ότι η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής θα γυρίσει μπούμερανγκ στο καθεστώς.

Χαρακτηριστικά γράφει:...

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Από τη μία οι ανθέλληνες υποτακτικοί των τοκογλύφων και από την άλλη το ενιαίο μέτωπο του Ελληνισμού με μπροστάρη τη Χρυσή Αυγή. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Σε μια συνταρακτική αποκάλυψη προέβη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Ερωτώμενος από τον Νίκο Χατζηνικολάου, γιατί η κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς δεν δείχνει τον ίδιο ζήλο που έδειξε για την Χρυσή Αυγή και στην περίπτωση των φονιάδων της Μαρφίν, απάντησε ως εξής:

«Σε ότι αφορά την Μαρφίν...

Le Figaro: Ηρωοποιούν τον Ν. Μιχαλολιάκο με τις διώξεις - "Υπέρ των εθνικιστών γυρίζει το παιχνίδι"

Την ανατροπή του πολιτικού κλίματος υπέρ του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή καταγράφει η γαλλική Le Figaro, η οποία αναφερόμενη στις αποφυλακίσεις κάνει λόγο για απόφαση- έκπληξη  η οποία δείχνει τους πολιτικού κινδύνους τελικά η υπόθεση να αποβεί υπέρ των εθνικιστών.

Σε δημοσίευμα της, η γαλλική εφημερίδα επισημαίνει πως «η Χρυσή Αυγή διαφεύγει από τους κριτές της» και σχολιάζει: «Θα βγει ενισχυμένη τελικά η ΧΑ μετά τη σύλληψη 6 βουλευτών της; Η απόφαση του ανακριτή...

Δηλώσεις Η. Κασιδιάρη έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού: "Άδικες οι προφυλακίσεις χωρίς στοιχεία... Μοναδικό μας «έγκλημα» είναι η αλήθεια" - ΒΙΝΤΕΟ

Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Κασιδιάρη Ηλία έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού:

“Οι προφυλακίσεις είναι άδικες, δεν υπάρχει κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο για τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Είμαστε μάρτυρες του...

ΒΗΜΑ: "Υπάρχουν νομικά κενά στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής...Η δίωξη δεν στέκει"

Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο του δημοσιογράφου Β. Λαμπρόπουλου του ΒΗΜΑτος που απηχεί τις απόψεις, όχι μόνο του ΔΟΛ αλλά και της...Αστυνομίας (και ο ο νοών νοείτω) που αποτελεί ομολογία πολιτικής αντισυνταγματικής δίωξης της Χρυσής Αυγής καθώς η ποινική καταρρίπτεται!

Τίτλος: "Οι έξι μαύρες τρύπες στην έρευνα για τη Χρυσή Αυγή"


«Η έρευνα έγινε βιαστικά, κάτω υπό πίεση χρόνου και είχε τουλάχιστον έξι μεγάλα κενά που τώρα εκμεταλλεύεται η «Χρυσή Αυγή». Δεν διερευνήθηκαν βασικές πτυχές της δράσης της οργάνωσης πέρα από την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Δεν υπήρξε διασταύρωση στοιχείων και.....

Ο Ρουπακιώτης το αποκάλυψε: "Στημένη η πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής από το Σαμαρά κατ' εντολή Εβραίων και Αμερικάνων" - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλα κατ' εντολή των Σιωνιστών ΔυΝασΤών μας... Να δούμε πότε θα ξυπνήσεις Έλληνα...Όταν θα έρθει το 'αντιρατσιστικό νομοσχέδιο' που θα σε φιμώνει και θα σε κλείνει φυλακή αν αντιδράς;!;!

ΗΠΑ και Κομισιόν υπαγόρευσαν τις συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, που έκανε λόγο για παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο έργο της δικαιοσύνης.

  «Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», επισήμανε ο είπε ο πρώην υπουργός μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Επί της ουσίας, υποστήριξε ο κ. Ρουπακιώτης, όλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής, με τις πολιτικές διώξεις (το παραδέχονται και οι δημοσιογράφοι πια..) σε βάρος των βουλευτών της, στήθηκε εν' όψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και......

Κείμενο - κεραυνός του πολιτικού κρατουμένου Χρήστου Παππά...."Η Χρυσή Αυγή θα νικήσει...Ζήτω το Έθνος"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είμαστε περήφανοι που ως blog δε κρύψαμε ΠΟΤΕ τα Εθνικιστικά μας λάβαρα-φρονήματα και παρά τις απειλές και την τρομοκρατία παραμένουμε στην πρώτη γραμμή του Αγώνα για το Έθνος μας.

Η ποινική δίωξη τόσον εμού όσο και των υπολοίπων Βουλευτών και συναγωνιστών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αποτελεί μια άθλια, πρωτοφανή και μοναδική πολιτική δίωξη στην νεώτερη πολιτική Ιστορία του τόπου και σηματοδοτεί την απαρχή μιας επικίνδυνης ποινικοποίησης του δημόσιου πολιτικού βίου και λόγου.
Η δίωξη αυτή εκτός του ότι διώκει το φρόνημα, οδηγώντας την πολιτική ζωή σε εποχές Μεσαίωνα, στοχεύει κύρια στην πολιτική μας εξόντωση. Φρονώ ότι εάν επροβλέπετο και δικονομικά, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και ειδικότερα η μνημονιακή κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα προέβαινε ευχαρίστως και στην βιολογική μας εξόντωση.
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός εξάλλου ως γνήσιος πολιτικός δήλωσε σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα: «Θα τους λειώσω».
Επιπλέον η δίωξη αυτή πραγματοποιείται για να.....

Economist: "Η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική...Αν η δικαιοσύνη σφάλει τότε η Χρυσή Αυγή θα εκτιναχθεί"

Η σημαία μας δεν υποστέλλεται
"Όλα έγιναν για να προκηρυχθούν εκλογές και να πέσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής"

Στην πορεία θα αποδειχθεί εάν ο Αντώνης Σαμαράς επωφεληθεί πολιτικά από τις εξελίξεις με την Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με τον Economist, στην ανάλυση του οποίου τίθενται κρίσιμα ερωτήματα αν η ελληνική κυβέρνηση πήρε πράγματι μία «ανάσα» ή ήταν μια σπασμωδική κίνηση.

Σύμφωνα με την ανάλυση, οι δικαστικές αρχές θα πρέπει να αποδείξουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι πράγματι εγκληματική οργάνωση. Τότε μόνο η ελληνική δημοκρατία θα «ανασάνει» από τα κοινωνικοπολιτικά προβλήματα. 

Σε διαφορετική περίπτωση εάν οι βουλευτές παραιτηθούν ομαδικά, η ήδη εύθραυστη κυβέρνηση συνεργασίας θα αποσταθεροποιηθεί.

Εάν στην πορεία το κατηγορητήριο κατά της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής καταπέσει, τότε....

Και η Μαρί Λεπέν εναντίον της Χρυσής Αυγής....(Να τα ακούν κάτι...εθνικιστές/πατριώτες αυτά που θέλουν να γίνουμε...Γαλλία)

Ο χαιρετισμός πάντως δε μοιάζει και τόσο....εθνικιστικός!
«∆εν είµαστε σε καµιά περίπτωση ένα κόµµα της άκρας δεξιάς, όσοι το νοµίζουν αυτό κάνουν εντελώς λάθος ανάλυση», δήλωσε η κόρη του Ζαν-Μαρί Λεπέν, η οποία εδώ και µερικά χρόνια προσπαθεί να µετατρέψει το FN σε κόµµα εξουσίας και τόνισε ότι «στο ίδιο τσουβάλι βάζουν τον Μπρέιβικ και τη Χρυσή Αυγή»

Ε, λοιπόν εις απάντηση στην κυρία Λεπέν, κουμπάρας του Βορίδη για τον οποιό έχει δηλώσει ότι "ξεπουλήθηκε" (αυτό σημαίνει Μάκη-Μαυρούδη σεβασμός από πρώην...συντρόφους) θα αναφέρουμε απλά ότι σαφώς και η Χρυσή Αυγή και το Εθνικιστικό Κίνημα δεν μπορεί να έχει τίποτα κοινό με ανθρώπους που δηλώνουν ότι "Το ΛΑΟΣ και οι ΑΝ.ΕΛ. είναι πιο κοντά στις θέσεις μας" και "η Δημοκρατία είναι.....

Η απολογία - μανιφέστο του Χρήστου Παππά.."Η Χρυσή Αυγή θα κυβερνήσει σύντομα και τότε....."

"Ο Εθνικισμός είναι η νιότη όλου του κόσμου"

"Εμπνεύσαμε και εμπνέουμε την Ελληνική νεολαία και σας τρομάζει"

"Θα γίνουμε με τη βοήθεια του Θεού σύντομα κυβέρνηση και θα λογαριαστούμε με όλους τους προδότες"

"Η πολιτική σιώξη της Χρυσής Αυγής και....

ΕΠΙΚΑΙΡΑ: "Όλα γίνονται για τις ψήφους της Χρυσής Αυγής"

Παραθέτουμε απόσπασμα από άρθρο του τελευταίου περιοδικού "Επίκαιρα", όπου καταδεικνύεται η πολιτική σκοπιμότητα της παράνομης δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής.
Αναβρασμός στη Δεξιά - Κυνηγούν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής

"Έντονες διεργασίες κυοφορούνται στα δεξιά του πολιτικού συστήματος μετά τις συλλήψεις του ηγετικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής. «Θα αλλάξει το πολιτικό τοπίο και ο πολιτικός χάρτης μετά τις τελευταίες εξελίξεις;» διερωτώνται σε πολλά πολιτικά γραφεία και πρεσβείες των Αθηνών. Ουδείς μπορεί να.....

Ο Σαμαράς παραδέχεται στους εβραίους την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής: "Θα τους εξαλείψω..Θα υποστούν διωγμό"

σαμαρασ
Βρήκα το κομμάτι της ομιλίας του Σαμαρά στο AMERICAN JEWISH COMITTEE, στην επίσημη σελίδα του πρωθυπουργού ΕΔΩ

http://www.primeminister.gov.gr/2013/09/30/12377, 

όπου η ομιλία υπάρχει μόνο στα αγγλικά.
 
Περίπου στη μέση της σελίδας είναι η φράση που σας έλεγα:
 
«As we speak, all of the leading members of the Neo-Nazi group “Golden Dawn” have already been arrested and are being prosecuted».
 
Τον βρήκα να του ξεφεύγει η αλήθεια και να λέει ότι οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής «θα υποστούν διωγμό» (WILL NE PERSECUTED) αντί να πει ότι....

Δημοσκόπηση zougla.gr: Οι διώξεις ανεβάζουν 4 μονάδες την Χρυσής Αυγή!


Ξεπερνάμε το 15% και φτάνουμε σε απόσταση αναπνοής ΝΔ και Σύριζα

Η κατασκευασμένη σκευωρία και οι άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών μας επέφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα απ' αυτό που επεδίωκε το κατεστημένο. Αντί τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να μειωθούν, αυξήθηκαν ραγδαία. Σε δημοσκόπηση του zougla.gr που....

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" Στο "Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ" και ο Χ.Παππάς - Διώξεις σε όλη την χώρα

Στα "γκουλάγκ" των αντιφρονούντων της τρόικα οδηγείται και ο θεωρητικός του λαϊκού ριζοσπαστισμού, Χρήστος Παππάς με απόφαση ανακριτή και Εισαγγελέα.
Για ποιο λόγο; Για συμμετοχή σε "εγκληματική οργάνωση". Όπως ακριβώς περιγράφονται Από τον Α.Σολζενίτσιν στο "Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ" τα αδικήματα των εγκλείστων αντιφρονούντων κατά του καθεστώτος...

Η προφυλάκισή του έγινε, διαρρέεται από δικαστικές πηγές, γιατί "Δεν παρουσιάστηκε αμέσως την ίδια μέρα που τον καταζητούσαν, άρα είναι ύποπτος φυγής"...

Ο Χρήστος Παππάς σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να....