Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 01, 2015

Τρέμουν οι “αρχηγίσκοι” του κατεστημένου! Απέκλεισαν τον Ν. Γ. Μιχαλολιάκο από το προεκλογικό ντιμπέιτ - Δήλωση Κασιδιάρη ΒΙΝΤΕΟ

Το πόσο τρέμει την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής το σαθρό κατεστημένο των πολικάντηδων αποδείχθηκε περίτρανα για ακόμη μια φορά.

Σύσσωμο το Μνημονιακό τόξο συνωμότησε και αποφάσισε τον αποκλεισμό του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από την στημένη και ελεγχόμενη προεκλογική τους "τηλεμαχία".

Αφού τον κράτησαν παράνομα 18 μήνες στην φυλακή, τώρα τρέμουν να αντιπαρατεθούν μαζί του. Με ποια επιχειρήματα και με ποιο πολιτικό πρόγραμμα θα σταθούν απέναντι στον Αρχηγό του Εθνικιστικού Κινήματος, οι εκπρόσωποι του ανθελληνικού κατεστημένου;

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος εκφράζει την εθνική αντίσταση των Ελλήνων ενάντια στο Μνημόνιο, την λαθρομετανάστευση και όλες τις μεγάλες πληγές της Πατρίδας μας.

Η Χρυσή Αυγή θα αντιδράσει σε αυτήν την κατάφωρη παραβίαση της αρχής της πολυφωνίας και της συνταγματικής νομιμότητας με δυναμικές, νόμιμες συγκεντρώσεις...

ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ: «ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΑΝΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΟΙ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ»


Γράφει ο Αντίοχος

Σας έλλειψε η συνήθης από τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις… τερατολογία περί την Χρυσή Αυγή; Ε, λοιπόν, η τερατολογία είναι και πάλι εδώ, με πρωτοβουλία γνωστού αριστερού αρθρογράφου (Γιάννη Παντελάκη) της ιστοσελίδας του ποταμίσιου (και… Μπομπολίσιου) προέδρου Σταύρου, που βλέπει την κατά πολύ ανεβασμένη Χρυσή Αυγή με τα… κιάλια.   

«Θα μιλήσουν για το τέρας;», είναι ο τίτλος του παραληρήματός του, το οποίο όμως αξίζει τον κόπο να διαβάσετε, για να δείτε τα αδιέξοδα του συστήματος με την Χρυσή Αυγή:

«Ανάμεσα στις μάλλον ανιαρές αντιπαραθέσεις, κόντρες και κραυγές της προεκλογικής περιόδου, ακούμε να συζητάνε σχεδόν για τα πάντα. Εκτός από ένα. Την αντοχή που δείχνει...

Διαλύθηκε η Νεολαία Σύριζα! - Μόνη ακλόνητη δύναμη που εκφράζει τους νέους η Χρυσή Αυγή

Τρόμο είχαν προκαλέσει παλαιότερες εκλογικές αναλύσεις που εμφάνιζαν την Χρυσή Αυγή δεύτερο κόμμα στους νέους μεταξύ 18 – 24 χρονών. Από τότε κύλισε πολύ «νερό» στο «αυλάκι» της πολιτικής ζωής του τόπου και υπεγράφη το Μνημόνιο της Αριστεράς. Μάλιστα υπεγράφη αμφιχείρως από σύσσωμο το καθεστώς, αφού ο Σύριζα συντάχτηκε με Πασόκ, ΝΔ, Ποτάμι και Ανέλ σε αυτή την ασχήμια εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Η τελευταία εξέλιξη στην πολυδιάσπαση του κυβερνητικού συνασπισμού, ο οποίος βιώνει την πασοκοποίησή του, είναι ότι ο Τσίπρας έχασε την νεολαία του κόμματός του. Βεβαίως δεν είναι ακριβής ο όρος «νεολαία» όταν απευθύνεται στον εν λόγω εσμό αριστεριστών, απάτριδων και ανυπότακτων… ετών 40, όμως τον χρησιμοποιούμε χάριν «ευκολίας».

Η είδηση αναφέρει, λοιπόν, ότι συνεδρίασαν τα αρμόδια όργανα της εν λόγω «νεολαίας» και αποφασίστηκε...

Bankingnews: Σαρωτική άνοδος της Χρυσής Αυγής σε επτακομματική βουλή - Η αλήθεια ενάντια στις μαϊμού δημοσκοπήσεις

Παραθέτουμε αυτούσια την εκλογική εκτίμηση του bankingnews:

Η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα, δεν είναι απλά σίγουρο ή υπόθεση εργασίας. Είναι 1000% δεδομένο και θα είναι το μόνο κόμμα με σαφή και ξεκάθαρη αύξηση ποσοστών. Όμως η έκπληξη δεν είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα αλλά το ποσοστό που θα λάβει στις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η Χρυσή Αυγή δεν ξεκινάει με βάση το 6,28% που είχε λάβει στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 αλλά με βάση περίπου το 8% με προοπτική να φθάσει στο 9% λόγω υψηλής συσπείρωσης και κυρίως εισροών από όλα τα κόμματα. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τρίτη επιλογή όσων ψηφοφόρων ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά εξετάζουν τώρα και άλλες επιλογές μετά την Λαϊκή Ενότητα και την ΝΔ.

Η Χρυσή Αυγή αλώνει τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ παίρνει ποσοστό και από την ΝΔ. Η Χρυσή Αυγή θα είναι το μόνο κόμμα που θα έχει καθαρή αύξηση ποσοστών μεταξύ...

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων μικροομολογιούχων: Συνάντηση στο γραφείο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤAΖ, ΒINTEO


Συνάντηση με εκπροσώπους των Ελλήνων ομολογιούχων που έχασαν τις οικονομίες από το PSI είχε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στα γραφείo του στη βουλή.

«Με μεγάλη μου χαρά σας δέχομαι στο γραφείο μου, είστε Έλληνες πατριώτες οι οποίοι επενδύσατε τις οικονομίες σας στην Πατρίδα, γιατί αυτό σημαίνει να...

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «ΓΚΕΙ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ;

ποιος;

Γράφει ο Αντιόχος

Μεταξύ των άλλων… λαβρακίων που έβγαλε –από σπόντα- η Δίωξη Ναρκωτικών στην υπόθεση του μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης και πορνείας της Μυκόνου, από τις παρακολουθήσεις των τηλεφωνημάτων των μελών του κυκλώματος, ήταν κι ένας «γκέι» πολιτικός, που συχνάζει τα καλοκαίρια στο νησί. Ιδού ένα ενδεικτικό δημοσίευμα περί αυτού:
«Ο γκέι πολιτικός και τα κεράσματα
Ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ. το διάστημα των παρακολουθήσεων άκουσε πολλά στο Νησί των Ανέμων. Και αν κάποια από αυτά που κατέγραψε δεν έχουν ποινικό ενδιαφέρον (εξού και δίπλα τους υπάρχει η επισήμανση από την αστυνομία «Αδιάφορο»), είναι χαρακτηριστικά του τι συμβαίνει τις αυγουστιάτικες νύχτες στη Μύκονο. Σε μια σειρά sms που κατέγραψε ο σούπερ κοριός στις 6 Αυγούστου και συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν από τις 5 τα ξημερώματα, ο 34χρονος που φέρεται ως εγκέφαλος της ομάδας δέχεται μηνύματα από....

Ψάχνουν τρόπο αποκλεισμού του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από το ντιμπέιτ! Σε πανικό το καθεστώς τρέμει την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου


Ψάχνουν τρόπο αποκλεισμού του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από το ντιμπέιτ! Σε πανικό το καθεστώς τρέμει την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου

Ότι οι πολιτικάντηδες τρέμουν την Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό της, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, είναι γνωστό στους Έλληνες. Άλλωστε φτάσανε μέχρι του σημείου να κατασκευάσουν κοινοβουλευτική ομάδα της τελευταίας στιγμής και να παραβιάσουν ευθέως το Σύνταγμα, προκειμένου να αποφύγουν την απόδοση της τρίτης διερευνητικής εντολής στο νόμιμο δικαιούχο της, την Χρυσή Αυγή.
Τώρα γίνεται συζήτηση για την διεξαγωγή της τηλεμαχίας μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και όπως όλα δείχνουν τα σχέδια του καθεστώτος είναι να αποκλείσει για άλλη μία φορά την Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα και παρότι το....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ!

kourhs

Γράφει ο Αντίοχος

Τη μεγάλη αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, δεν την καταγράφουν μόνο οι εταίρες δημοσκοπήσεων (ακόμα και οι πιο… δυσκοίλιες – έστω κι αν «κουρεύουν» τα ποσοστά), αλλά την διαπιστώνουν ακόμα και οι παραδοσιακοί εκδότες. Όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Κουρής, εκδότης της Kontra News, ο οποίος σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Να σταματήσουν να προκαλούν τους δημοκρατικούς πολίτες οι αποστάτες του Λαφαζάνη», αναφέρει τα εξής:
«ΟΣΟ περνάει ο καιρός, και ο...

ΨΗΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ «ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕΣ» ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Αυτή τη φορά, είναι τόσο σίγουρη και αναπότρεπτη η μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής, που δεν την αμφισβητούν ούτε και οι εταίρες δημοσκοπήσεων, παρότι προσπαθούν να την… ψαλιδίσουν, με τους γνωστούς τρόπους.

Έτσι, σε δύο ακόμα δημοσκοπήσεις (με ή χωρίς εισαγωγικά) που δημοσιεύθηκαν στο «Βήμα» και το «Πρώτο Θέμα», η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα με «καθαρή» διαφορά από το τέταρτο, ενώ τα ποσοστά της ξεπερνούν με αναγωγή επί της λεγόμενης «αδιευκρίνιστης» ψήφου το 8%.

Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση της Κάπα Research για το «ΒΗΜΑ» της Κυριακής,...

Η Ντόρα ομολόγησε πως κοντοζυγώνει η ώρα της «μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης» Σύριζα με ΝΔ


Η Ντόρα ομολόγησε πως κοντοζυγώνει η ώρα της «μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης» Σύριζα με ΝΔ

Μπορεί προεκλογικά και τα δύο κόμματα να διατρανώνουν σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν, όμως είναι εξαιρετικά πιθανό ότι μετά τις εκλογές θα γίνει πραγματικότητα η μεγάλη μνημονιακή σύγκλιση και συγκυβέρνηση, προκειμένου να εφαρμοστεί το σκληρό μνημόνιο της αριστεράς.
Τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Μεϊμαράκης τώρα διασταυρώνουν λεκτικά τα ξίφη τους, όμως τα ίδια έλεγαν και Βενιζέλος - Σαμαράς λίγο πριν συνεργαστούν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Το σχέδιο είναι να υπάρξει πόλωση μέχρι τις εκλογές, ώστε να αυξηθούν τα ποσοστά της ΝΔ και του Σύριζα και ακολούθως θα υπάρξει η μεγάλη κωλοτούμπα και θα συνεργαστούν.
Αυτό, θυμίζουμε, το λέει η Χρυσή Αυγή εδώ και χρόνια. Μάλιστα το....

Γελάει ο κόσμος... ΠΑΣΟΚ και το 0,47% της ΔΗΜΑΡ σε κοινή κάθοδο προς...την εξασφάλιση του 3%!!!


Σύμπραξη κλεφτοΠασόκ με την Ρημάδ: Όταν ο νεκρός συνάντησε τον πεθαμένο...

«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται». Την κλασσική αυτή ρήση θυμίζει η περιβόητη σύμπραξη, μεταξύ του νεκρού ΠΑΣΟΚ και της πεθαμένης ΔΗΜΑΡ.
Πραγματική κατάντια αποτελεί για το άλλοτε κραταιό κόμμα εξουσίας του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έδωσε πανηγυρικό τόνο στο ότι ένα ανύπαρκτο κομματίδιο του 0,49% θα συμμετάσχει από κοινού μαζί του στις εκλογές της 20ηςΣεπτεμβρίου. Το ΠΑΣΟΚ είναι σε τόσο απελπιστική κατάσταση ώστε να προσπαθεί να πιάσει το πολυπόθητο 3% με κάθε τρόπο, μήπως και μπορέσει να εκπροσωπηθεί και στο επόμενο κοινοβούλιο.
Το γεγονός ότι...

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ – ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ!

eklogikoi__article

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ!

Η Χρυσή Αυγή διεξάγει έναν νόμιμο πολιτικό Αγώνα κόντρα στον ανορθόδοξο πόλεμο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, την κατασυκοφάντηση, την φίμωση, τις παράνομες πολιτικές διώξεις, τις φυλακίσεις, την στοχοποίηση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις του αριστερού παρακράτους. Απέναντι σε όλα αυτά αντιτάσσουμε την Πίστη, τον Αγώνα, την Θέληση, το Πείσμα, το Θάρρος και την Τόλμη για την τελική Νίκη!
Το ύστατο σχέδιο του μνημονιακού καθεστώτος για ανάσχεση της επερχόμενης Νίκης της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου είναι η...